تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 96 از 503 اولاول ... 46869293949596979899100106146196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 951 به 960 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من با نصب برنامه x-plore روي p1 مشكل دارم.
    اول كه نصب نميشد و حالا هم كه نصب شده نميتونم فولدر رو مخفي كنم. يعني تيك hidden رو ميزنم ولي فولدر مخفي نميشه
    از برنامه های مشابه استفاده کن...
    من از علاالدین گرفتم . 435 دقیق با گارانتی نیکاتل . نکته جالب همین 1 گیگ شدن رم هستش. البته من از 485 تا 410 تومن از قیمت گرفتم
    تا حالا هیچ گوشی رو ندیده بودم که افت قیمتش اینطوری باشه!من سری اول گرفتم 465 تومن و بعد از گذشت چندین ماه قیمت ها واقعا جالبه!
    گرچه مطمئنم که با رم 1 گیگ کوچکترین مشکلی نداره ولی نظر دوستان در مورد سرعتش چیه؟ضمن اینکه دوست من اگه لطف کنید و ورژن فیرم رو هم بگید ممنون میشم.

داره خودمونی میشه tarrega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بالاخره گوشیم به دستم رسید .
    ولی خداییش یه چیزی بگم . به نظر من هر کی این قدر پول میده برا گوشیای نوکیا یه جورایی مجل فنی داره . دوستان باز بهشون بر نخوره . من قصد توهین ندارم . اما گمون نمی کنم هیچ کدوم از گوشیای نوکیا به گرد پای P1 برسن . به نظر من کامل برای این گوشی صفت کوچیکیه . باید کم نظیر یا حتی بی نظیر بهش نسبت داد . من و گوشیم که میخوایم به پای هم پیر بشیم

خدا همه ی آرزو مندان رو به آرزوشون برسونه
    اما به نظر من هرکی غیر P1 گوشی داره بره بفروشتش ییدونه از اینا بگیره تا بفهمه زندگی یعنی چی

یه سوال مبتدیانه ی دیده . شرمنده یکمی منو فعلا تحمل کنید . میشه بهم بگید که CID گوشی رو از کجا باید بگیرم . ؟؟؟ یعنی کجای گوشی باید برم تا بفهمم CID گوشی چیه ؟

البته تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتی IMEI گوشیمو وارد کردم اینو بهم داد

Reporting Body : British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
    Primary Market : Europe
    Legal Basis for Allocation : EU R&TTE Directive

گمون نمی کنم ME باشه درسته ؟ . یعنی گوش من با آپدیت فارسی نمیشه ؟؟؟؟ اگه حرفای دوستانو درست گرفته باشم . گرچه فارسی شدنش اصلا برام مهم نیست . اما تشخیص دستخط فارسیشو خیلی نیاز دارم . برای کار تو محیط آفیس . بازم از همه ممنون
    I'm Wating .....

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دوستان نمی خوان جواب مارو بدن بگن از کجا گوشی شونو خریدن

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

tarrega عزیز...پیشنهاد می کنم این تاپیک رو بخونی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فایل پیوست شده یه پک آیکون هست برای دوستانی که از آیکون های پیش فرض P1 خسته شدن...فقط کافیه فایل ها رو که پسوند Png دارن روی گوشی بریزید و آیکون برنامه هایStandBy رو عوض کنید بدین صورت که در حالت StandBy رو برنامه مورد نظر برید,از قسمت More گزینه Edit رو انتخاب کنید و در قسمت Shortcut icon ,آیکون مورد نظر رو انتخاب کنید.برای تنوع بد نیست

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان به گفته دوستمون الان هر کسی که p1 میخره باید یه رم 1 گیگ روش باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه majid134's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان به گفته دوستمون الان هر کسی که p1 میخره باید یه رم 1 گیگ روش باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    • بله. البته سری جدیدش رو جعبش برچسب داره که به این نکته اشاره کرده . برنامه BlackBerry هم روش هست که من مورد استفادش رو نمی دونم.
    • آدرس دقیق مغازه هم می گم الان حضور ذهن ندارم.
    • در مورد باطری واقعا محشره من 8 ساعت شارِژه اولیه کردم با اینکه زیاد ازش کار کشیدم الان سه روزه تقریبا شارژه داره !!!!! . من صداشو با 3250 که عاشق صداش بودم مقایسه کردم باید بگم چیزی ازش کم نداشت شاید هم برابری کنه. سرعت منوها هم خیلی خوبه.
    Last edited by majid134; 12-03-2008 at 11:37.

داره خودمونی میشه majid134's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

باید بگم یکی از دلایل من برای خرید این گوشی این بود که دیدم تم IPHONE رو روش نصب کرده بودن. حالا کسی از دوستان نصب کرده ؟ اگه کرده آدرسش رو بزارین !!!!

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

فایل پیوست شده یه پک آیکون هست برای دوستانی که از آیکون های پیش فرض P1 خسته شدن...فقط کافیه فایل ها رو که پسوند Png دارن روی گوشی بریزید و آیکون برنامه هایStandBy رو عوض کنید بدین صورت که در حالت StandBy رو برنامه مورد نظر برید,از قسمت More گزینه Edit رو انتخاب کنید و در قسمت Shortcut icon ,آیکون مورد نظر رو انتخاب کنید.برای تنوع بد نیست
    محمد جان مرسي خيلي ممنون اما من يه فايل دانلود كردم كه پوشه resource بايد در فايل resource مموري Copy كنم كه بشه ايكون ها تبديل به IPHONE . حالا مشكلم نميدونم چيه وقتي Rame گوشيو داخل
    RameReader ميذارم سيستم هنگ ميكنه اصلا Ram نميخونه . و سوال دومم اينه كه اگه اين كارو بكنم مشكلي براي گوشيم و يا برنامه هاي گوشيم پيش نمي ياد !?

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

محمد جان مرسي خيلي ممنون اما من يه فايل دانلود كردم كه پوشه resource بايد در فايل resource مموري Copy كنم كه بشه ايكون ها تبديل به IPHONE
    سلام...دقیق متوجه نشدم...در کل پیشنهاد می کنم از برنامه های جانبی و همچنین ترفند های خاص برای تغییر آیکون ها استفاده نکنید...نمونش مشکل شماست...
    راهی که من پیشنهاد دادم چون بر اساس امکانات خود گوشی هست کوچکترین مشکلی رو ایجاد نمی کنه.
    سوالی بود در خدمتم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •