سلام من بازیو تموم کردم ولی فقط 36 درصد شده!
راهی هست که بشه مراحل قبلی رو انتخاب کنم و دوباره بازی کنم؟مثلا مرحله کشتی ها.
سلام من بازیو تموم کردم ولی فقط 36 درصد شده!
راهی هست که بشه مراحل قبلی رو انتخاب کنم و دوباره بازی کنم؟مثلا مرحله کشتی ها.
از تو انیموس همشو میتونی دوباره بری!
36 درصد هم تموم نیست باید همه ی مرحل جانبی رو تموم کنی!![]()
انیموس چیه؟
بازیو تموم کردم و کردیت آخرشم اومد.حالا چجوری مراحل جانبی رو برم؟
باید یه نیم ساعت 45 دقیقه ای صبر کنی تا تموم بشن اون تیراژ !بعد میری تو بازی دوباره و ...
انیموسم وقتی رفتی تو بازی از منویه بازی بگردی پادا میشه!(از منوی توی توی بازی!)
مسخره ترین جاش اینجا بود که کردیتش خیلی بود!!
تا حالا این چنین کردیت ندیده بودم دی
انگار اسمشونو با خانواده نوشتن! دی
شوخی نیست که دوست من 4 تا استدیو روش کار کردن!
2 تا استدیویه موزیک داشته فقط
مراحل اصلی چه شکلی هستن همون مراحلی که با علامت ! هستن اصلی هستن !؟ من تجربه اول ac هم هست به نظرم کمی چرت به نظر میاد خیلی حرف میزنن !! داستان بازی رو از کجا میشه گیر آورد ؟!
این بازی به کریدت بلندش هم معروفه . چون تو همه نسخه هاش مدت زمان کردیتش همینقدره و بدتر از اون نمیشه هم ردش کرد .
من اینو تویه یه سایتی دیدم چون که مرتبط با اینجا بود گذاشتم که استفاده ببرید موفق باشید
ظاهرا به تازگی سایت assassinscreed.wikia طی یک حرکتی اقدام به نظرسنجی ای کرده پیرامون این قضیه که میخواین اساسین بعدی به کجا بره…
اولین گزینه این نظر سنجی هم The rise of King Xerxes I of the Persian Empire. است که شما با انتخاب این گزینه به ایران در زمان خشایار شاه رای می دهید…
رفتن و نظر دادن به این نظر سنجی پای خودتون… من چیزی نمیگم… ولی حواستون باشه که یوبیسافت با پرنس آف پرشیا ش چه توهین هایی به سرزمین عزیزمون ایران و همچنین دینمون کرد….
این بازی هم کم توهین نکرده ولی شاید وجود بازی در ایران خیلی جالب نشه!!!
مخصوصا که زمان خشایار شاه ( مثل فیلم 300 ) زمان نسبتا جالبی نبوده که این نظرسنجی انتخاب و پیشنهاد میکنه….
لینک هم اینه…
http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Assassin%27s_Creed_Wiki
ما محتوای این سایت رو تایید نمیکنیم و لینک مربوطه فقط برای این هس که خواستید برید رای بدید به مشکلی بر نخورید
این خبر توی تاپیک اخبار بازی و AC 4 گذاشته شده و خیلی وقت میشه این نظر سنجی رو گذاشتن . ولی به نظر نظرسنجی رسمی نیست و فقط یه نظرخواهی معمولیه که تاثیری نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)