دوست من نه دانگل کار موبایل رو میکنه نه موبایل کار دانگل رو
من همین مدلی رو که شما داری رو دارم
خیلی هم راضیم
کدوم موبایلی میونه 24 ساعته کانکت باشه؟
شما 24 ساعت با موبایل بذار رو دانلود ببین چه بلایی سر موبایلت میاد
دوست من نه دانگل کار موبایل رو میکنه نه موبایل کار دانگل رو
من همین مدلی رو که شما داری رو دارم
خیلی هم راضیم
کدوم موبایلی میونه 24 ساعته کانکت باشه؟
شما 24 ساعت با موبایل بذار رو دانلود ببین چه بلایی سر موبایلت میاد
یعنی گوشی p990 که edge نداره، با فریمور جدید صاحب edge بشه.!؟؟؟؟
گوشی شما چیه؟
یکم توضیح بده دوست من.استی دوستان. حتما از آخرین ورژن PC Suit استفاده کنید. واقعا جواب میده. اگه هم بتونین فرمور گوشیتون رو عوض کنین شاید تنظیماتی که مثل من برای EDGE به گوشی اضافه شد برای شما هم اضافه بشه!
مثلا گوشی من که k800هست میشه یک کاریش کرد که Edge داشت باشه؟
دوست خوبم ممنونم
ولي شما فكر كنم بجاي دانگل موبايل ميخريديد بهتر بود. چون زنگم نخوره بهتره چون فكر كنم موقع زنگ خوردن ارتباط gprs قطع ميشه حالا Edge رو نميدونم در ضمن من سيم كارتم پيام رسانه اصلا زنگ نميخوره بهترم هست برام
يه نكته كه مد نظرمه اينه
آيا دانگل ميتونه ارتباط بهتري از موبايل بده يا نه فرقي ندارن مثلا در يك نقطه كه موبايل داره 10 دانلود ميده دانلگ ميتونه 15 بده ؟
وگرنه اسفتفاده از موبايل كه بله ولي باتريش داغون ميشه موبايل بعدشم كاربرد موبايل موبايله نه مودم
اقا شما از اينا داري بنظرت نسبت به موبايل قدرتش بيشتر نيست ؟ منظورم انت دهيش يا تقويت سيگنال يا سطح سيگنال دريافتيش منظورمه
نه اينكه تو خونه پاشي بچرخي ببيني كجا بهتره ها نه مظنروم اينه در يك نقطه خونه مثلا موبايل بهت 10 ميده اين ميتونه 15 بده يا اينم همون 10 ميده
درخواست كمك
گوشي من سامسونگ i900 هست كسي ميتونه تو سايت
ir.samsungmobile.com/supports/samsung-mobile-manuals.do
لينك دانلود پي سي سوئيتشو بده بهم من هرچيزي ميزنم اصلا براي سري i مينويسه هيچ موردي يافت نشد هر مدليم ميزنم همينو مينويسه كسي ماله سامسونگ تونسته دانلود كنه مدلشو ميگه من ماله اونو دانلود كنم حداقل
Last edited by شـیـفــو; 27-08-2010 at 14:12.
چند تا گوشی ارزون قیمت که edge داشته باشه بگین، مخصوصا کلاس 12 و 32.
به غیر از w810 و e250
دوست عزیز gtaexcess
نمیشه گفت سرعتش بیشتره یا نه، من الان با سرعت ثابت 20 دانلود دارم، الان گوشی ندارم که تست کنم کدوم سرعتش بیشتره، البته به مدل گوشی هم بستگی داره.از لحاظ انتن دهی هم تاحالا مشکلی باهاش نداشتم.
اما چیزی که میشه گفت اینه که ارتباط پایدار تری داره و کمتر دیسکانتکت میشه، داغ نمیکنه، باطری هم نداره که نگرانش باشی
اگه جایی باشه که به adsl دسترسی نداشته باشی و نیاز مبرم به اینترنت داشته باشی به نظرم می ارزه که 70 تومن پول مودم بدی
نه فقط نرم افزار رو به روز میکنه که شما متوجه بشین کجا ساپورت میشه!
گوشیم من سامسونگ استار هست!
نه. مثلا من بعد از نصب فیمور به صورت خودکار آرم E وG رو داشتم. هرجا وارد منطقه ای میشدم که E رو جواب میداد علامت مشخص میشد و میفهمیدم. به جای اینکه بخوام با تست سرعت متوجه بشم!
این گوشی ها رو تو GSM پیدا کردم رنج قیمتی زیر 90 تومن هست.
کلاس 1 : سونی اریکسون S312
Nokia 2680 کلاس 6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سامسونگ C3050 کلاس 10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Nokia 2700Classic کلاس 10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
پیدا کردم ولی با مال من فرق داره. تست بکن ببین ورژنش با اینی که داری فرق داره یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Milad4171; 27-08-2010 at 16:59.
نوشته شده توسط gtaexcess
خوب اگه شما دائم الآنلاین!!!!! هستین شاید دانگل بهتر باشه ولی برای چند ساعت در روز بصرفه نیست کسی دانگل بگیره.ضمناً همونجور که قبلاً گفتم چه کانکت باشی چه نباشی زنگ نمیخوره.حتی دکمه ی Call Record ش هم کار نمیکنه.چینیه دیگه!!!
خواهشاً تاپیک رو مثل گذشته با این صحبتها به خاکی نبرین باز مدیر میاد قفل میکنه صداتون در میاد!
یه انجمن اون پایین هستش به اسم خبرهای IT و تا دلت بخواد از این خبرا اونجا میارن...
سلام، من اوج سرعتم با این سرویس 8 kbps هستش. اگه کسی توی کرج تونسته با سرعت بالاتری دانلود کنه، شماره freqch رو به من بده، ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)