تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 180 اولاول ... 4585919293949596979899105145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

مجموع نمرات بازی با 42 رای 87

این فیلمی که تصویرشو نهادی در حد یک فیلم درجه 5 یا 6 هم نیستش چه برسه به درجه 3...

درجه بندی رو شما چطور مشخص میکنی ؟

مهمتر از همه ، از لحاظ PRODUCTION فیلمهای که Straight to Video هستن ، یا هزینه ساخت کم ، میشن درجه 2 و درجه 3 و یا همون B-movie ...

فیلمهایی که اکران WIDE جهانی دارند و معمولا هم جزو پرفروش ها میشن ، درجه 1 محسوب میشن ...

--------

از لحاظ تیم سازنده و بازیگرها و معروفیتشون باشه که بازم فقط کافیه به همین عکس نگاه کنی ....

-----------

از لحاظ ریتینگ و رنکینگ و ... هم حساب کنی ( که والله اونجور هم ملت به عنوان درجه بندی فیم حساب نمیشه ، و کسی نمیاد به یه فیلمی که ریتش پایینه بگه B-movie و سیتمش فرق داره و درجه بندی فیلمها از این لحاظ برمیگرده به ژانر فیلم و کلی چیزای دیگه ... )

بازم فیلم ریتینگ 6.5 رو تو سایت بیش از اندازه معروف IMDB داره ...

پس فکر نمیکنی خیلی با یه فیلم درجه 6 فاصله داشته باشه ؟؟
    Last edited by Abolfazl3007; 18-05-2012 at 19:09.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

درجه بندی رو شما چطور مشخص میکنی ؟

مهمتر از همه ، از لحاظ PRODUCTION فیلمهای که Straight to Video هستن ، یا هزینه ساخت کم ، میشن درجه 2 و درجه 3 و یا همون B-movie ...

فیلمهایی که اکران WIDE جهانی دارند و معمولا هم جزو پرفروش ها میشن ، درجه 1 محسوب میشن ...

--------

از لحاظ تیم سازنده و بازیگرها و معروفیتشون باشه که بازم فقط کافیه به همین عکس نگاه کنی ....

-----------

از لحاظ ریتینگ و رنکینگ و ... هم حساب کنی ( که والله اونجور هم ملت به عنوان درجه بندی فیم حساب نمیشه ، و کسی نمیاد به یه فیلمی که ریتش پایینه بگه B-movie و سیتمش فرق داره و درجه بندی فیلمها از این لحاظ برمیگرده به ژانر فیلم و کلی چیزای دیگه ... )

بازم فیلم ریتینگ 6.5 رو تو سایت بیش از اندازه معروف IMDB داره ...

پس فکر نمیکنی خیلی با یه فیلم درجه 6 فاصله داشته باشه ؟؟
    اره میتونه درجه 3 باشه ....ولی برا من درجه هم نداشت موقعی که فیلم رو دیدم.
    اون حرفم هم که نقل قولی بود با اون کاربر بیشتر جنبه فان و مزاح داشتش همچین رسمی و علنی فیلم رو درجه بندی نکردم
    همین.

3. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ما منتظر بازی برای کنسول PC هستیم
    منم شدید منتظرشم ! روی کنسول PC تجربه ی بهتری از این بازی خواهیم داشت!

5. 3 کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

من از زمانه gears of war3که دستگاهم رو lt2 کردم ..دیگه آپدیت نکردم..
    واسه اینکه max payne اجرا بشه باید چه کار کنم ؟؟ همینطوری اجرا میشه ؟؟ (دستگاهم ارکیده.. هارد هم نداره)
    Last edited by hessi19; 18-05-2012 at 22:49.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

این هم از soundtrack های بازی با کیفیت 128 و حجم 110 مگ (می خواستم تو میدیا فایر آپلود کنم که متاسفانه نمیدونم چرا میدیا فایر مشکل داره و با هیچ بروزری درست نشون داده نمیشه ) :

8. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

11

راک استار چرا يه بازي رو ساختي که ديگه نميشه از يه بازي هم سبک ديگه لذت برد؟ دقيقا اين حس رو بعد از اتمام UC2 هم داشتم تا يه مدت هيچ بازي ديگه بم نميچسبيد ولي کم کم عادت کردم تا MAX PAYNE 3 که دوباره همون حس رو دارم بازي تموم شد ولي داغ مکس هيچ وقت تسکين نميابد من باش زندگي کردم چون همش خاطرات MP2 و MP1 رو در طول بازي با خودم مرور ميکردم اينجوري خيلي بيشتر ميچسبيد با اينکه نم نم ميرفتم ولي بازم زود تموم شد تشکر از همه تشکر از دوستان TNx R*

10. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

لاکردارا عجب مکس پینی ساختن...خیلی مکس بود... خیلی با مکس حال کردم... خیلی حال غریبی داشت...
    مدت گیم پلی هم خیلی خوب بود به نظرم طولانی اومد.
    گرافیک عالیه. دقت به جزییات حرف اولو میزنه و تکسچرها خیلی با کیفیتن. ناوتی داگیا هم مطمئنن با دیدن این گرافیک کلشون میخوابه!

بازی به نظرم نقصی نداره همه چیز از روند پیش رفتن داستان تا صدا و لحن دیالوگ گویی مکس و خشونت و ... همه چیز درجه یک.

انیمیشن یه استاندارد جدید بود فقط کافیه مکس رو موقع از پله بالارفتن ببینید یا کشیدن دستش به سرش.یه جالبیش اینه که وقتی از بالت تایم استفاده میکنی تا آنالوگ رو دست نزنی از جاش پا نمیشه و در همون وضع دراز کش میتونی جهات مختلف رو هدف بگیری و از انیمیشن نرم بدنش لذت ببری که حس واقعگرایی خاصی به بازی داده.

مولتی پلیرش هم جالب و فانه و مپ های قشنگی داره و مدها و سلاح های متنوع. کاراکترت هم میتونی تا حدی اون طوری که میخوای دربیاری و کلا کاستمایز زیادی داره.

در کل چون خیلی باش حال کردم و جو بهم داد 10 میدم

12. 11 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز یکی دو ساعت بازی کردم ، و دیگه فکر میکنم به آخرای بازی رسیدم .
    بازی از همه نظر عالیه ، گیم پلی خیلی درگیر کننده هست ، گرافیک که دیگه حرف نداره ، جزییات بازی فوق العاده است و خلاصه به نظر من نمیشه ایرادی از بازی گرفت .
    اما یه چیزی خیلی منو ادیت میکنه و اونم اینه که انگار اصلا در حال بازی کردن مکس پین نیستم ، یعنی به هیچ عنوان حال و هوای مکس پین ده سال پیش رو نداره . اون محیط سرد و تاریک و نوآور بازی قبلی جای خودش رو به محیط رنگی و شاد و کازینو و ... داده ، البته تو تک چپتر هایی به مکس پین قبلی رجوع میشه اما ای کاش همه بازی مثل اون چند تا چپتر دقیقا شبیه گذشته بود .

14. 3 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

با احترام به حرف های حسین جان ....(شخصا ارادتم نسبت بهشون کامله )

اما خب بعد دو بار تموم کردن بازی قبل نقدم یک نظر کوتاه بگم.. که
    راکستار بهتره بره روی همون عناوین Open world خودش کار کنه چون من رسما با این بازی عذاب کشیدم.
    بازی سرشار از ایراد بود و در دو کلمه توصیفش کنم باید بگم که تو نقدم میگم

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین الان موفق شدم بازی را تمام کنم .
    راک استار مثل همیشه عالی عمل کرده و یک بازی فوق العاده ساخته . اصلا فکر نمیکنم این کمپانی تا حالا بازی بدی هم ساخته باشه ؟ !
    از نظر من واقعا نمیشه به بازی ایراد گرفت ، همه چی در بهترین سطح ممکن قرار دارند ،اما همونطوری که قبلا هم گفتم چیزی به اسمه روح مکس پین قبلی توی بازی نیست ، این عنوان میتونست یه بازی اکشن سوم شخص فوق العاده باشه ولی این چیزی که من بازی کردم شاید فقط 10 درصد به مکس پین شباهت داشته باشه .
    یه جورایی میشه گفت داشتیم یه کین اند لینچ جدید ولی از همه نظر عالی بازی میکردیم .

محتوای مخفی: داستان  
    داستان بازی خوب بود ولی آخه من که دلیلی ندیدم مکس پین این همه خودشو به آب و آتیش بزنه تا بچه های رئیسشو نجات بده ، کاش حداقل مثل عنوان قبلی دلیلی که بخاطرش همه جا رو بهم میزد یه کم محکم تر بود .
    از مراحل بازی هم مرحله ایی که میره توی ایستگاه پلیس و مرحله آخر توی فرودگاه خیلی عالی کار شده ، مخصوصا اون یه تیکه که توی ماشین هستیم باید بقیه ماشین ها رو بزنیم .

18. 2 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •