تبریک میگم دوست من...شنیدن کی بود مانند دیدن!
تبریک میگم دوست من...شنیدن کی بود مانند دیدن!
من با نصب برنامه x-plore روي p1 مشكل دارم.
اول كه نصب نميشد و حالا هم كه نصب شده نميتونم فولدر رو مخفي كنم. يعني تيك hidden رو ميزنم ولي فولدر مخفي نميشه
سلام دوستان بالاخره من هم از دیروز صاحب پی وان شدم. اولین نکته اینکه رومش از 512 به 1 گیگ افزایش پیدا کرده من خودم 435 خریدم با گارانتی اصلی . واقعا دارم باهاش حال می کنم
مبارک باشه از کجا خریدی؟
الان با این تفاصیر به نظرتون میلرزه که گوشی رو از یه کشور دیگه گرفت؟ مثلا مالزیبا توجه به این که مثل اینکه اینجا
گارانتی اصل اونارو قبول ندارن!! من تفاوت قیمت رو هم نمیدونم !!! اصلا به نظر شما صاحب نظران درسته؟
دوست خوب از کجا خریدی من خودم در به در پی 1 هستم 3 هفته هست می خوام بخرم گیر نمیاد از کجا گرفتی گوشیتو و چند با کدام گارانتی
سلام دوستان
من برای آپدیت اقدام کردم ولی نشد .برنامه آپدیت سرویس ارور میده که باید آخرین ورژن فلش پلیر رو نصب کنی درحالی که من نصب کردم.
اگر ممکنه کمک کنید
من از علاالدین گرفتم . 435 دقیق با گارانتی نیکاتل . نکته جالب همین 1 گیگ شدن رم هستش. البته من از 485 تا 410 تومن از قیمت گرفتم. بعضی هاشون ریجستر نشده بودن که دیدم این قابل اطمینان تره. کل باید بگردی تا پیدا کنی. گوشی باکلاسیه!!
Last edited by majid134; 11-03-2008 at 12:42.
از کدوم مغازه گرفتی دوست خوب من دقیق بگو من امشب برم ازش بگیرم در به در دنبله پی 1 هستم هیچ جا تو علا ئدین نداره یا داره 500 میده یا رجیستر نیست اسم مغازرو اعلام کن مرسی
برای نصب فلش پلیر این کارها رو بکن.
1. مرورگر Internet Explorer رو باز کن.
2. آدرس زیر رو در مرورگر وارد کن و اینتر را بزن.
3. تیک قسمت گوگل تولبار رو بر دار تا بر روی سیستم نصب نشه اما در عوض تیک قسمت I Agree to the ... را بزن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4. اگر فایروال داری کاملا غیر فعالش کن . حتی آیکونش هم نباید در قسمت System try بمونه.
5. اگر از برنامه های AntiSpyware مانند Spyware Doctor, Spy Sweeper که جلوی نصب اکتیو اکس ها رو
میگیرند استفاده میکنید . آنها رو نیز فعلا غیر فعال کنید تا فلش پلیر با موفقیت نصب بشه.
حالا بر روی دکمه اینستال که در سایت باز شده کلیک کنید و اجازه نصب اکتیو اکس را که ممکنه با یک پیغام
زرد رنگ در بالای مرورگر بهتون نشون بده را بدهید. در غیر این صورت فلش پلیر نصب نمیشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)