ما منتظر بازی برای کنسول PC هستیم![]()
ما منتظر بازی برای کنسول PC هستیم![]()
من خودم هم منتظر نسخه PC شم
بعدشم PC خودش یه پلت فورمه
کنسول نیست
دوست عزیز ناراحت نشو ولی بازی حدود نهم دهم خرداد عرضه میشه شما هر رو میخوای بیای بگی
ما منتظریم ها
مـــــــــــــــــــیاد دیگه![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 17-05-2012 at 22:05.
نه بابا من هر روز نمیگم![]()
اون کنسول هم سوتی بود. . . من سیستمم آنچنان مال نیست که بخوام انتظارشو بکشم
فکر نکنم بتونم روی حالت low هم بازی کنم
![]()
حرف شما رو کامل قبول دارم. مکس پین های قبلی خصوصا مکس پین یک علاوه بر خصوصیات منحصر به فردش ،داستانی داشت که آدم رو مجذوب خودش میکرد. داستانی درام و تراژدی ای زیبا.
ای کاش راکستار به جای استفاده از سام لیک برای نوشتن کمیک بوک ها، از او برای نوشتن خود بازی کمک می گرفت.
دوستان هر بازی نیازمنده که یک زمانی یک ریبوت پیدا کنه و یه تفکر جدید برش حاکم بشه .نمونه بازی های اینچنینی هم زیاد هستن ، از سم فیشرمون بگیرین تا همین مامور کچل و لارای عزیز ، اینا همه بازی های بزرگ نسل قبلا که سازنده ها فهمیدن با تغییر جو قبلی شاید پیرمردهایی رو که از نسل قبل با سری بودن ( مثله ماها !) ناراضی کنن ( مثله کاری که با SC کردن) اما یسری گیمر جدید که تشنه مدل جدید گیم پلی ( گیم پلی بازی های نوین !!) هستن رو راضی خواهند کرد( و قطعا تعداد این گیمر های جدید از پیر گیمر ها بسیار بیشتره و در نتیجه راضی کردن این طیف پول بیشتری رو هم برای کمپانی به همراه خواهد داشت !). بازم مثالم همون SC هست که قدیمی ها از لوث شدن بخش مخفی کاری و اسون شدن این بخش گفتن اما گیمر های جدید از اکشن جدید و پر زد و خورد این نسخه
حالا میرسیم سر مکس عزیز . اول طرفدارا باید خدا رو شکر کنن که IP مورد علاقشون دست شرکتی افتاده که تنها بازی های عالی رو منتشر میکنه . مکس جدید هنوز هم افسردست ، هنوز هم تنهاست اما شاید هدفش با دو نسخه قبلی فرق کرده باشه . هنوز هم روایت سینمایی بازی باقیه ، هنوز هم از همون سینماتیک اول درگیر بازی میشین و ...
در اینکه نسخه جدید عالیه شکی نیست ، در اینکه یکی از بهترین شوتر های موجوده شکی نیست ، در اینکه لایق میانگینی بالای نود هست شکی نیست ، اما درسته ، شاید بازی کمی با مکس اصیل فاصله داشته باشه ، اما این که این نکته منفی هست یا نه خودش جای بحث داره و بصورت مطلق نمیشه این نکته رو منفی در نظر گرفت .
+
همون طور که اشاره شد علی رغم تغییرات بسیار بازی اما شخصیت و کرکتر مکس هنوز هم همون شخصیت قدیمه ، پس باید سپاس گزار باشیم که مثله TOMB RAIDER جدید حداقل کرکتر اصلی بازی رو دستخوش ریبوت نکردن و گذشته مکس هنوز هم سر جاشه و بعضی از اثرات اون هنوز هم در بازی دیده میشن
+
مرادی دیگه درجه سه هالیوودی هم نیست !!! طبق معبار تو ( خر تو خر بودن و بی دلیل فقط پیش رفتن فیلم و ...) درجه سه میشه این فیلم !!!
+
حداقل این نسخه برای بسیاری که از همون اولین عکسای منتشر شده از بازی ( مکس کچل ) فاتحه اونو خوندن بسیار بسیار راضی کننده خواهد بود .
+
دوستان خوندن صفحات اول این تاپیک این روز ها بسیار لذت بخشه !
Last edited by amin 2010; 17-05-2012 at 23:53.
تو پست قبلیم که در مورد ذات و هسته بازی حرف زدم گفتم خیلی آدم دلش نمیخواد در این مورد حرف بزنه....ولی مشکل اساسی که تو صنعت بازی وجود داره اینه که :
با به زور ادامه ادامه دادن یه ip اونو از ذاتش دور می کنن......برات مثال میزنم الان فکر کن سازنده ها بخوان فیلم godfather 4 رو بسازن آیا باز هم آل پایچینو و اون جو بر فیلم حاکم خواهد بود؟؟مسلما نه......پس میذارن همون جور بمونه و همون اصالت و خاطرات زیباشو حفظ بشه....... (همین ادامه دادن بیخودی ماتریکس یا سریال lost عین تبدیل شدن به سرنوشت مکس پین 3 بود)
در کل با این ارایه های پشت سر هم و چند شماره ای از یه بازی هنوز هم میشه به این مساله پی برد که داستان(و مخصوصا حفظ ساختارش)بر خلاف ادعاها چندان در بازیسازی جایی نداره و هنوز داستان و اتمسفر در رده چندم هستن(البته چند سازنده معدود اینجوری فکر نمی کنن : کیل لوین- دیوید کیج-یودا و ولو.....بقیه از داستان سو استفاده می کنند)
.
مرسی ک توضیح دادین ....
حیف وقتشو ندارم الان ک بخوام مکس ای قبلیرو بازی کنم ولی حتما تو تابستون اینکارو می کنم ،
ادامه دادن ادامه ندادن IP ،تغییر دادن یا ندادنش و و .... خودش یه بحث کلیه ...حرف زدن راجبش اینجا آف تاپیک میشه وگرنه بحث خیلی خوبی هستش
اتفاقا" این بحث ها خیلی مفید تر از کچل شدن مکس و از noir در اومدنش و ... به درد میخوره . متاسفانه این فروم یک بخش گفتگوی عمومی نداره که بچه ها حرفای همو اونجا کوت کنن تا هم بشه بحث های مفید رو ادامه داد هم این تاپیک ها به بیراهه نره.
مجموع نمرات بازی با 42 رای 87
این فیلمی که تصویرشو نهادی در حد یک فیلم درجه 5 یا 6 هم نیستش چه برسه به درجه 3...
Last edited by Layken; 18-05-2012 at 11:44.
cd 2 من بالا نمیاد دوستان کسی این مشکلو داشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)