تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 94 از 503 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

داره خودمونی میشه tarrega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا مبارک باشه.به سلامتی.انشاءالله چرخش برات بچرخه.
    مخلص دادا حامد گل
    415 گرفتن برام . البته از جنوب . شیراز نه ها . برای ما که کمتر از 450 ندیدیم غنیمتی بود .
    بذار برسه به دستم تا ببینم میچرخه یا نه

دوست عزیز برو برو تو قسمت status گوشی ببین CDA گوشیت کجایی اگه ME یا همون خاور میانه ای بود بهت توصیه میکنم به هیچ عنوان CDA گوشی رو عوض نکنی اگه عربی باشه یعنی شماره های CDA به اینصورت باشه 9/162022 یا 10/162022 بود عربی هستش گوشیتو آپدیت کن دست نوشته فارسی رو تشخیص میده البته فارسی که نه عربی
    دادا ممنونم از راهنمایت اما یه سوال مبتدیانه . یکی اینکه CDA چی بید ؟؟؟
    پس این پچ فارسی که برای این گوشی اومده چیه ؟؟؟ یعنی حروف فارسی رو ساپورت نمی کنه ؟
    یعنی اگه ME نبود نمیتونم آپدیت کنم گوشی رو ؟؟؟؟ یعنی چی اونوقت ؟؟؟

من شرمندم . زیادی مبتدیم در این زمینه .
    هنوز گوشیم نیومده دستم .
    نگین ندید بدیده ها . خیلی برا این گوشی مکافات کشیدم . حالا حالاها هم عوضش نمی کنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

[RIGHT]

مخلص دادا حامد گل
    415 گرفتن برام . البته از جنوب . شیراز نه ها . برای ما که کمتر از 450 ندیدیم غنیمتی بود .
    بذار برسه به دستم تا ببینم میچرخه یا نه

دادا ممنونم از راهنمایت اما یه سوال مبتدیانه . یکی اینکه CDA چی بید ؟؟؟
    پس این پچ فارسی که برای این گوشی اومده چیه ؟؟؟ یعنی حروف فارسی رو ساپورت نمی کنه ؟
    یعنی اگه ME نبود نمیتونم آپدیت کنم گوشی رو ؟؟؟؟ یعنی چی اونوقت ؟؟؟

من شرمندم . زیادی مبتدیم در این زمینه .
    هنوز گوشیم نیومده دستم .
    نگین ندید بدیده ها . خیلی برا این گوشی مکافات کشیدم . حالا حالاها هم عوضش نمی کنم .
    Cellular Digital Accessory یا همون CDA قسمتی از سریال گوشیه که به سازنده امکان میده بر اساس منطقه ای که قرار بوده گوشی توش به فروش برسه یا شرکتی که قرار بوده گوشی رو بفروشه . در کل مشخص کننده منطقه توزیع و فروش گوشی هستش اون طوری که من فهمیدم برای اطلاعات بیشتر در مورد CDA منطقه های مختلف توزیع p1i میتونی از لینک زیر استفاده کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما در مورد پچ فارسی باید بگم که SE نمیدونم چطور پچ فارسی داده این پچ مشکل داره اگه پچ رو بریزی و بهت misscall بخوره گوشیت ریسیت میشه گوشی من که اینطوری شد فکر کنم برای چند تا دیگه از دوستان هم همین مشکل پیش اومده بود من قبلا گوشیم ME بود CDA گوشی رو به WG تغییر دادم دیگه نمیتونم sms فارسی بزنم برای زدن اعداد هم باید از کیبورد مجازی استفاده کنم در صورتی که قبلا همه این کار ها رو با CDA عربی میتونستم انجام بدم البته مشکل انتن دهی با IR-TCI وجود داشت که تو آخرین اپدیت ME این مشکل حل شده
    در مورد سوال بعدی هم باید بگم که خیلی راحت میتونین گوشیتون رو آپدیت کنین بدون هیچ مشکلی در ضمن برای CDA های WG اپدیت ها سریع میاد

داره خودمونی میشه Ashkan1980's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

میشه یکی بهم به هر دوشون رو چطور میتونم فعال کنم
    معذرت میخوام، منظور من اسکن کارت بود که خودش داره. من الان 4 ماهه که دیگه P1 رو فروختم یادم نیست کجاشه دقیقاً. بقیه دوستان راهنمایی می کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همه ی برو بچس P1iدار...
    یه مشکلی که من دارم مربوط به اینباکس گوشیمه.که SMSهایی که بارام میادو ساعتشو درست نمیزنه معمولا....
    کسی نمیدونه چطور میشه اینو حل کرد؟

الان نزدیک یه ماه دارمشو خیلی باهاش حال میکنموشمام حالشو ببری...
    ممنون میشم اگه راهنمشییم کنیین

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من که وقتی p990 قیمتش 500 بود خریدم . حالا هم قیمتها اومده پایین . الان گوشی منو اخرش 220 میخرن .
    به نظر شما خوبه بدم و یه p1 بگیرم یا نه . البته p990 هم اون کاری که من میخواو یعنی برنامه و شبکه و اینا رو انجام میده .
    P1 به مراتب خیلی بهتر از p990 هست...حداقلش اینه که رمش دو برابر و مشکل هنگ اصلا نداری + اینکه اندازه و وزن گوشی هم متعادل تر شده...اگه امکانش رو داری به نظر من واقعا ارزش داره.

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه
    بالاخره منم نمردم و p1 خریدم . همنوطر که گفتم یکی از آشناها از بندر عباس برام خریده و برام پست کرده . حالا چه شود این گوشی ما . باور کنید پدر من سر گوشی خریدن در اومد . داستنی داره برا خودش . ایندفعه شانس به ما روی خوش نشون داد و خدا هم یاریمون کرد و یکی از بچه ها ییهو سر از بندر عباس در آورد . اینجوریا میشه که میگن اگه همه چیز بخواد جور در بیاد ...... میا د

یه سوال داشتم . ( هنوز هیچی نشده ) من پک زبان فارسی P1 رو دارم . یعنی از خیلی وقت پیش عین دیوونه ها برنامه های UIQ 3 دانلود می کردم . میخواستم از اساتید بپرسم که برای نصب این پک حتما باید آپدیت کنم گوشی رو یا اینکه همینطوری هم میشه نصب کرد ؟؟؟ اگه آپدیت کنم .... این آخرین فیرم ویرش امکان تشخیص دستخط فارسی داره یا نه ؟؟ عربی رو نمی گم ها ..... منظورم فارسیه با حروف ممنوعه
    بقیه ی سوالامم از خیلی وقت پیش یعنی پیشاپیش جوابامو گرفتم

مخلص همه . منتظر راهنماییاتون هستم
    مبارک باشه . دعا کن نوبت ما هم بشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

معذرت میخوام، منظور من اسکن کارت بود که خودش داره. من الان 4 ماهه که دیگه P1 رو فروختم یادم نیست کجاشه دقیقاً. بقیه دوستان راهنمایی می کنن.
    توی قسمت office هست!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دستت درد نکنه سعید جان واقعا حال دادی بازم ممنون
    خواهش میکنم.به دردت خورد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام,
    کسی شماره اصفهانسل رو نداره ؟ ( اگه میدونید گذاشتنش اینجا تبلیغه, پیغام خصوصی بدید )
    ....
    راسی کسی نمی دونه اصفهان کجا میشه گیر آورد ؟ مثه اینکه نافرم کم شده ! درسته ؟
    با تشکر ...
    چهار راه نظر(چهارباغ بالا) فروشگاه ایراسل داره.

داره خودمونی میشه tarrega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بالاخره گوشیم به دستم رسید .
    ولی خداییش یه چیزی بگم . به نظر من هر کی این قدر پول میده برا گوشیای نوکیا یه جورایی مجل فنی داره . دوستان باز بهشون بر نخوره . من قصد توهین ندارم . اما گمون نمی کنم هیچ کدوم از گوشیای نوکیا به گرد پای P1 برسن . به نظر من کامل برای این گوشی صفت کوچیکیه . باید کم نظیر یا حتی بی نظیر بهش نسبت داد . من و گوشیم که میخوایم به پای هم پیر بشیم

خدا همه ی آرزو مندان رو به آرزوشون برسونه
    اما به نظر من هرکی غیر P1 گوشی داره بره بفروشتش ییدونه از اینا بگیره تا بفهمه زندگی یعنی چی

یه سوال مبتدیانه ی دیده . شرمنده یکمی منو فعلا تحمل کنید . میشه بهم بگید که CID گوشی رو از کجا باید بگیرم . ؟؟؟ یعنی کجای گوشی باید برم تا بفهمم CID گوشی چیه ؟

البته تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتی IMEI گوشیمو وارد کردم اینو بهم داد

Reporting Body : British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
    Primary Market : Europe
    Legal Basis for Allocation : EU R&TTE Directive

گمون نمی کنم ME باشه درسته ؟ . یعنی گوش من با آپدیت فارسی نمیشه ؟؟؟؟ اگه حرفای دوستانو درست گرفته باشم . گرچه فارسی شدنش اصلا برام مهم نیست . اما تشخیص دستخط فارسیشو خیلی نیاز دارم . برای کار تو محیط آفیس . بازم از همه ممنون
    Last edited by tarrega; 10-03-2008 at 23:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •