یعنی چی ....منظورت اینه که ایکس باکس بیتره یا نه؟با
یعنی چی ....منظورت اینه که ایکس باکس بیتره یا نه؟با
آهـــــا
پس دمو شما با دمو من توفیق داره !
چون تا الان سه - چهار نفر اومدن گفتن که سرعت پاسها خیلی کنـــده و رفته رو اعصابشون
حالا تو اون دو یا سه متری اگه حریف پشت یارم باشه و به یارم پاس بدم بی شک توپ رو بازیکنی که پشت یارم هست میگیره (منظورم از کندی پاس این بود)
پس فهمیدم که شما برای پاس دادن به بازیکنتون از قــل (بر وزن قـــر(Gher)) دادن استفاده میکنین
سعی میکنم تو بازی تو حد فاصل دو یا سه متری با قــر, آخ معذرت میخوام با قــل دادن , توپ رو به یارم پاس بدم.
سپـــــــاسگذارم.
Last edited by Armin 7; 23-09-2011 at 23:13.
الان بچه ها دارن برای نسخه PC سایت ها رو رصد می کنن؟![]()
پسر تو چقد بامزه ای مردم از خنده !!!آهـــــا
پس دمو شما با دمو من توفیق داره !
چون تا الان سه - چهار نفر اومدن گفتن که سرعت پاسها خیلی کنـــده و رفته رو اعصابشون
حالا تو اون دو یا سه متری اگه حریف پشت یارم باشه و به یارم پاس بدم بی شک توپ رو بازیکنی که پشت یارم هست میگیره (منظورم از کندی پاس این بود)
پس فهمیدم که شما برای پاس دادن به بازیکنتون از قــل (بر وزن قـــر(Gher)) دادن استفاده میکنین
سعی میکنم تو بازی تو حد فاصل دو یا سه متری با قــر, آخ معذرت میخوام با قــل دادن , توپ رو به یارم پاس بدم.
سپـــــــاسگذارم.
ببین تو این نسخه LT شدیدا موثره ، حتما با LT حریفو دنبال کن هر موقع نزدیک شدی B رو بزن . RB رو هم وسطا استفاده کن .
ولی واقعا اگر کسی تئوری موثری برای دفاع کردن داره بده. غایت آمالم شده به تساوی کشوندن بازیا![]()
اتفاقا این نسخه دفاع کردن اگه درست یادش بگیرین خیلی زیبا تر شده
خیلی خوشم اومد از حرفت که از روی عقل نگاه میکنی و تعصب به خرج نمیدی
البته تو فیفا بعضی وقتها بازیکن خودی چنان بهت نزدیک میشه که یا میخوره بهت یا واسه پاس دادن بهش یا بازیکن بعد از اون با مشکل مواجه میشی ولی خداییش سرعت پاس دادن واقعی تر شده . پاور پاس رو بزار روی on اگه میخوای سریع تر بشه .
بچه ها نسحه 12 در کل کسایی که بازی کردن چطوری ارزیابی میکنن؟
سلام دوستان ، شما مشکلی با گرفتن RB و RT همزمان ندارید؟ یه کم سخته وقتی می خوای بازیکن خودتو ببری تو عمق و یکی دیگه رو بچسبونی به بازیکن حریف ،
انتشار اولین تصاویر نسخه iPhone :
به خدا این نسخه iPhone بهتر از بازی pc
سلام آقا من اصلا تو جریان نبوده ام fifia 12 کی اومده
نسخه pc اون کی میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)