دوستان این هم تست من هست پینگ فوق العاده است 364
![]()
این هم یه تست دیگه مال امروز این بار پینگ پایین تره
349
![]()
پینگ خیلی متغیر هست. الان یکی 1200 بود یکی هم مثل این آقا بهروز 340.
ولی lاینه که شما تخمین بزنین همیشه به این حالت هست یا خیر.
ولی در کل این رو همه قبول کردن که سرعت به شدت پایین اومده که دلایل زیادی داره .مخصوصا شلوغ شدن پهنای باند
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:58.
برنامه Reconnect سالمه.مگه نمیبینین لینک دانلود مال سایت معتبر Softpedia هست؟ با avast اسکن کردم سالم بود
نه برنامه مشکلی نداره من دانلود کردم و واقعا جواب میده. نگران نباشین. کارش هم خیلی سخت نیست.
بابا شما چقدر قانعید. من با IDM 25 دانلود میکنم اعصابم داغونه.
ولی خوب زیاد حس و حال دانلود کردن رو ندارم!
راستی.
یه خبر خودنم جالبه.
روند به روز رسانی آنتنها در آنتنهای همراه اول سریعتر انجام مییشه نصبت به ایرنسل. تقریبا میشه گفت درصدشون 1 به 3 هست.
امروز متوجه شدم منطقه ی دوستم که اصلا نمیشد بری نت حتی با گوشی EDGE رو جواب میده. در 2 BTS
ما منطقمون یک دکل داشت اون هم E بودروند به روز رسانی آنتنها در آنتنهای همراه اول سریعتر انجام مییشه نصبت به ایرنسل. تقریبا میشه گفت درصدشون 1 به 3 هست.
امروز متوجه شدم منطقه ی دوستم که اصلا نمیشد بری نت حتی با گوشی EDGE رو جواب میده. در 2 BTS
یک دکل دیگه زدن اون رو E گذاشتن دکل اولی رو G
شانس ما رو ببین
Last edited by armin_software; 25-08-2010 at 23:28.
با سلام.من یه مشکلی پیدا کردم.وقتی از داخل ویندوز و کانکشن نوکیا،dial رو میزنم یا وقتی با برنامه pc-suite گزینه connect to internet رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته.فقط در حالت اولیه connecting باقی میمونه.از داخل گوشی هم می نویسه loading تا آخر پر میشه و همینجوری میمونه.اصلا هم علامت e ظاهر نمیشه.تنظیمات رو چندبار ریست کردم درست نشد.چکار کنم؟تا دیروز این مشکلات اصلا نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)