تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 180 اولاول ... 4383899091929394959697103143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

مراد جان مرسی نقد خوبی بود فقط درمورد این :
    به نظر من به عنوان یک مکس پین افتضح بود ولی به عنوان یک بازی شوتر مستقل فوق العاده بود
    سریای قبلیرو بازی نکردم ،میشه بگی اونا چی داشتن ک این سری نداره ؟
    (واسه مس افکت هم نظر من مثه همینه با یه دلایل خاص ....واسه اینم میخوام دلایل خاصشو بدونم )

2. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

بازی رو تموم کردم......

به نظر من به عنوان یک مکس پین افتضح بود ولی به عنوان یک بازی شوتر مستقل فوق العاده بود

یه نقد کوچولویی از بازی مینویسم تا شاید به درد دوستان بخوره:

گیم پلی
    گیم پلی بازی بسیار زیبا است و ارزش تکرار بالایی داره(مخصوصا با وجود بخش ارکید) و خیلی از نکاتش مثل اکشن و melee هاش و صحنه اهسته و ..... عالی هستند
    هوش مصنوعی و تنوع در سلاحها و اینکه باید در هر پلانی از بازی یه نقشه برای پیشبرد داشته باشین(همینطوری نیس که انگشتو بذارین رو ماشه و برین جلو) و اینکه شلیک به هر قسمت از بدن دشمن تاثیر خودش داشت(مثلا اگر میخواستین بازی رو سریعتر پیش ببرین فقط باید هدشات کنید)بازی رو ارزشمند کرده
    تنها مشکلی که به نظرم وجود داشت نبود نارنجک تو بازی بود که گهگاهی نیازیش احساس میشد.
    گیم پلی 9/10

گرافیک
    بعضی جاها خیلی زیبا و عالی کار شده....مثه کارکتر خود مکس پین و تخریب پذیری و انیمیشن های متفاوت و زیبای مردن و صحنه آهسته های عالی که حقا ارزش یه wow گفتن دارن و جزییات و کلا رنگ و لعاب بازی.ولی بعضی جاها هم چندان جالب نبود مثل دندانه دندانه بودن سایه ها و بعضی تکسچرهای محیط و افکت اتش و دود و گهگاهی خشک بودن چهره کاراکترها....... .
    گرافیک 8.5/10

داستان(و اتمسفر)
    به نظرم ضعیف ترین قسمت مکس پین 3 نسبت به بخش های دیگش همین قسمت.داسنا بازی اصلا بد نیس و اتفاقا روایت خوبی هم داره ولی کاملا هالیوودی هستش و دقیقا مثل فیلمهای درجه 3 هالیوودی هست که فقط برای کشت و کشتار و بزن بهادر نوشته شدند.
    خبری از بار دراماتیک و جو زیبا و مکس پین خسته با دیالوگهایی خسته تر از خودش نیست و جاش رو به گانگستری داده که هر چی سر راهش قرار می گیره رو از بین می بره.
    در کل اگر به داستان به طور مستقل نگاه کنیم در جایگاه خوبی قرار داده(مخصوصا روایت داستان)ولی اتمسفر و عمق لازم رو نداره.
    داستان 8/10

موزیک و صدا
    دوبله بازی به مانند سابق زیبا کار شده و مخصوصا دوبلر خود شخصیت مکس پین باز هم سنگ تموم گذاشته....صدای سلاحها و محیط هم زیبا کار شده
    تنها بخش مورد مناقشه موسیقی بازی هست که بالطبع باید متناسب با نیاز داستان و اتمسفر بازی تغییر می کرد ....همونطور که مکس پین به گانگستری شکمو در خیابان ها سایوپایولو تبدیل شده موسیقی بازی هم به جای پیانو و ویولن سل جاش رو به ضرب اهنگای سریع و مناسب همون فضاهای جدید داده.
    البته انصافا موسیقی خوب ساخته شده و با جو بازی همخوانی خوبی داره......
    موسیقی 8.5

مولتی پلیر
    مولتی پلیر بازی به خاطر گیم پلی قدرتمندی که داره خوب از آب دراومده و کاملا سریع و شلوغ و پرهرج و مرج هست......بیشتر از یکی دو دست محدود خیلی امتحان نکردم این قسمت رو ولی به عنوان یکی از ارکان مثبت بازی میشه بهش اشاره کرد.

+

امتیاز نهایی 8.8

.

از همین داستانه میترسیدم که انگار برای طرفدارن مکس که 1 و 2 رو بازی کرده بودند نا امید کننده بود
    علتی که به مکس پین 1 تو تاپیک آقای amirpers رای دادم همین بود

4. 2 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

(واسه مس افکت هم نظر من مثه همینه با یه دلایل خاص ....واسه اینم میخوام دلایل خاصشو بدونم )
    تو مکس 1 داستانه فوق العاده ای داشت و البته بسیار غمنگیز که با داستان میتونی ارتباط قوی برقرار کنید و بری تو بحرش

در مورد گیم پلی مکس 1 بگم در زمان خودش یه شاهکار بود و کم نظیر همین چند وقته مکس 1 رو بازی کرده بودم اصلا برام قدیمی نمیشه نمیدونم چرا

مثلا شما میتونید با یه تکنیک با شوت گان 3 گلوله در 1.5 ثانیه بزنی که در کمتر از 1 ثانیه 2 گلوله و در ثانیه 1.5 گلوله سوم رو بزنی این حالت در موقعی که از دو طرف هم محاسره باشی میتونی در 1 ثانیه واکنشی بینظیری داشته باشی

حرکت هم به این صورته که ابتدا با شتگان گلوله اول رو شلیک میکنی و در همون لحظه که گلوله ها در حال حرکت هستند در حالت اسلوموشن گلوله دوم رو شلیک میکنی و در ثانیه 1.5 هم در مراحلی که در هوا به سر میبری گلوله سوم رو شلیک میکنی و فرود میای جالبه اینجاست شما میتونید همه رو به سر هدف وارد کنید یعنی هدف گیری خیلی سریع انجام میشه

پیشنهاد میکنم مکس 1 رو بازی کنید امکان نداره به خاطر قدیمی بودن دل زده بشید
    Last edited by *Forgotten*; 17-05-2012 at 10:38.

6. 3 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من از طرف مراد این جواب رو میدم بهت که
    بهتره برگردی و قسمت های اول و دومش رو بازی کنی...بعد یک بار دیگه مکس پین 3 بازی کنی
    حتما و صد در صد به جواب میرسی...
    و تنها راه رسیدن به جواب رو من این کار میدونم

اصلا من خلاصه بگم مکس 1 و2 کسی به اسم سم لیک Sam Lake رو داشت که قسمت سوم نداره
    Last edited by Layken; 17-05-2012 at 12:31.

8. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

اگه میخواستن دوباره بازی رو به همون شکل Film-noire بسازن و با همون اتمسفر و فرمول قبلی --

باز هم یه عده میومدن میگفتن چه وضعشه و بازی بعد از این همه سال این هیچ تغییری نکرده و فقط برداشتن مکس 1 رو HD کردن و فلان و ...

این تغییر اساسی تو بازی لازم بود ...

همون چند تا مرحله کافی بود تا هم تعادل بین سبک قدیمی حفظ بشه و حالت نوستالوژیک پیدا کنه تا حدودی و هم خود بازی اصلی جدید رو داشته باشیم ...

داستان فرق کرده ولی اصلا ابتدایی و کم عمق نیست و جذابیت های خاص مکس جدید رو که باید داشته باشه ، داره ...

من خودم به عنوان یه مکس پین قبول دارم این بازی رو ...

ولی خاطراتی که با مکس 1 و 2 داشتیم ، تکرار نشدنی هست ...

10. این کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض ..

دوستان عاشق کله کچل مکس پین شدن اما حیف ....

فکر کنم دیگه تو نخسه بعدیش پیر بشه و در نخسه به فنا بره

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بازی برای کامپیوتر اومده یا نه ؟

داره خودمونی میشه kactos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازی برای کامپیوتر اومده یا نه ؟
    بازی برای PC تاریخ 29 می در آمریکای شمالی و 1 ژوئن در اروپا منتشر میشه...

14. 2 کاربر از kactos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ابتدا در مورد مکس پین 1 و 2 و فرقش با این شماره یه توضیح مختصری میدم و بعدش هم در مورد مولتی پلیر و بخش ارکید که کاملا بازیشون کردم توضیح میدم.......شاید به درد دوستان بخوره:

1-تفاوت مکس پین 1 و 2 با مکس پین 3:
    هر بازی یا فیلم یا کتاب یا انسانی یه هسته و ذات ثابت داره و شما هر چقدر دچار تغییر و تحول بشید اون هسته و ذات ثابت هست.
    برای مثال بازی half life1 در زمان خودش در یک شرکت تحقیقاتی انجام میشد ولی شماره 2 اش رفت به یک محیط شهری و انقلابی و ..... ولی اون هسته و ذات خودش رو حفظ کرد......ذات half life چی بود که با این تغییر عظیم حفظ شد؟؟هسته و ذات این بازی محیطهای مرموز با کارکترهای پیچیده و طراحی مراحل پیچیده و گیم پلی مبتنی بر bread and butter بود(کمی مبارزه کمی معما)..... .
    حالا این محیطهای مرموز میخواست یه شرکت باشه یا یه شهر ......کاراکتر پیچیده یه دانشمند باشه یا یه دختر و سگ الکترونیکی...
    ولی ایا هسته و ذات مکس پین در مکس پین 3 هم مشاهده میشه؟؟و ایا هر تغییری یعنی نوآوری؟؟

هسته و ذات داستانی مکس پین مبتنی بر داستانی گانگستری و البته درام بود که در اون مکس پین شکست خورده و غمگین در فضاهایی افسرده و غمگین تر از خودش(مثل شب بارانی یا برفی)به دنبال انتقام میرفت و البته در مورد گیم پلی هم یه بازی کاملا run & gun که درش کند کردن زمان هم بود.....

ولی هسته و ذات مکس پین 3 درسته باز هم داستانی است گانگستری ولی کاملا گانگستری هالیوودی.عین فیلمای آرنولد و ...موضوعی هالیوودی ....مراحلی هالیوودی......مبارزاتی هالیوودی ولی انصافا اون بخش اکشن و کند کردن زمان در بازی خوب رعایت شده و حتی پیشرفت هم کرده(البه دیگه چندان run & gun نیس و کاور گیری یه جورایی اجباری شده)......

در کل تغییر محیط از شب برفی به سایوپایولوی پر از مکانهای عیاشی و خوشگذرانی خیلی هم عالی بود......ولی به شرطی که باز هم ذات و هسته بازی درش رعایت بشه......باز هم مکس درگیر یه داستان درام بشه نه اینکه هر چی جلوشه بترکونه....(یعنی یه جورایی به نظرم شخصیت مکس پین عوض شده بود که خوب این چیز عجیبی بود)

یعنی بخوام در یک جمله چکیده بگم : نگاه رمدی(سازنده مکس پین1 و2)به داستان مکس پین کاملا نگاهی درام و نگاه راک استار به مکس پین کاملا نگاهی هالیوودی هستش.....

حالا یکی نگاه درام رو دوس داره یکی هم نگاه هالیوودی رو........ .

بهرحال بیشتر از این توضیح دادن جایز نیس چون داستان لو میره .......دوستان خودشون بازی می کنن و به یه نظری میرسن حالا چه مخالف و چه موافق نظر من.....

2-و اما در مورد مولتی یلیر و بخش ارکید :

بخش ارکید : رو آفلاین بازی می کنید شامل سه بخش امتیاز به دست اوردن و تموم کردن مراحل بخش سینگل پلیر در یک دقیقه و البته هارکورد نوع تموم کردن بازی در یک دقیقه هستش.......
    هر چقدر بهتر و متنوعتر دشمانتون رو بکشید در هر کدوم از این سه بخش بیشتر امتیاز می گیرید و در کل خیلی مفرح هستش....
    سر اخر هم امتیازتون میره تو leader board و میتونید با افراد در سراسر دنیا رو رکورد زدن کل کل کنید
    نکته جالب در این بخش قابلیت انتخاب لباس و قیافه های متفاوت برای بازی من جمله کاراکتر مکس پین 1 و 2هستش که خاطرات زیادی رو برای گیمر زنده می کنه

بخش مولتی پلیر : بهترین مدش همو death match هستش.......لگ خیلی کم داره و خوب......از لول 6 به بعد اهسته کردن زمان به لیست perk هاتون اضافه میشه.......
    در کل بدک نیس خوبه ولی در حدی نیست که حتی در "میان مدت" جزو 20 بازی برتر انلاین باشه و کلا از همین حالا هم سرورای خیلی شلوغی نداشت....
    یه نکته متفاوتی هم که علاوه بر کند کردن زمان داره loot کردن از جنازه هاس که میتونید با گشتن جنازه ها ازشون پول بدزدین که تو مولتی پلیر من نمونشو خیلی کم دیدم
    نکته جالبی که بخش انلاین داره اینه که تو این بخش میتونید نارنجک پرتاب کنید که در بخش داستانی کلا اثری از پرتاب نارنجک از طرف گیمر نبود..........

.
    Last edited by halflife g; 17-05-2012 at 19:55.

16. 10 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من دارم نسخه یک و دو رو که کامل هست با صدا و دیالوگ ها دارم دانلود میگنم به یاد قدیمیا الان هم نسخه سه رو سفارش دادم تا یکشبنه برسه دستم کف میکنم خدا عجب بازی شبها خوابش رو میبینم اصلا امتحانات دانشگاهم یادم رفته ای مکس ....کجایییی

18. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •