تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 180 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بازی رو تموم کردم......

به نظر من به عنوان یک مکس پین افتضح بود ولی به عنوان یک بازی شوتر مستقل فوق العاده بود

یه نقد کوچولویی از بازی مینویسم تا شاید به درد دوستان بخوره:

گیم پلی
    گیم پلی بازی بسیار زیبا است و ارزش تکرار بالایی داره(مخصوصا با وجود بخش ارکید) و خیلی از نکاتش مثل اکشن و melee هاش و صحنه اهسته و ..... عالی هستند
    هوش مصنوعی و تنوع در سلاحها و اینکه باید در هر پلانی از بازی یه نقشه برای پیشبرد داشته باشین(همینطوری نیس که انگشتو بذارین رو ماشه و برین جلو) و اینکه شلیک به هر قسمت از بدن دشمن تاثیر خودش داشت(مثلا اگر میخواستین بازی رو سریعتر پیش ببرین فقط باید هدشات کنید)بازی رو ارزشمند کرده
    تنها مشکلی که به نظرم وجود داشت نبود نارنجک تو بازی بود که گهگاهی نیازیش احساس میشد.
    گیم پلی 9/10

گرافیک
    بعضی جاها خیلی زیبا و عالی کار شده....مثه کارکتر خود مکس پین و تخریب پذیری و انیمیشن های متفاوت و زیبای مردن و صحنه آهسته های عالی که حقا ارزش یه wow گفتن دارن و جزییات و کلا رنگ و لعاب بازی.ولی بعضی جاها هم چندان جالب نبود مثل دندانه دندانه بودن سایه ها و بعضی تکسچرهای محیط و افکت اتش و دود و گهگاهی خشک بودن چهره کاراکترها....... .
    گرافیک 8.5/10

داستان(و اتمسفر)
    به نظرم ضعیف ترین قسمت مکس پین 3 نسبت به بخش های دیگش همین قسمت.داسنا بازی اصلا بد نیس و اتفاقا روایت خوبی هم داره ولی کاملا هالیوودی هستش و دقیقا مثل فیلمهای درجه 3 هالیوودی هست که فقط برای کشت و کشتار و بزن بهادر نوشته شدند.
    خبری از بار دراماتیک و جو زیبا و مکس پین خسته با دیالوگهایی خسته تر از خودش نیست و جاش رو به گانگستری داده که هر چی سر راهش قرار می گیره رو از بین می بره.
    در کل اگر به داستان به طور مستقل نگاه کنیم در جایگاه خوبی قرار داده(مخصوصا روایت داستان)ولی اتمسفر و عمق لازم رو نداره.
    داستان 8/10

موزیک و صدا
    دوبله بازی به مانند سابق زیبا کار شده و مخصوصا دوبلر خود شخصیت مکس پین باز هم سنگ تموم گذاشته....صدای سلاحها و محیط هم زیبا کار شده
    تنها بخش مورد مناقشه موسیقی بازی هست که بالطبع باید متناسب با نیاز داستان و اتمسفر بازی تغییر می کرد ....همونطور که مکس پین به گانگستری شکمو در خیابان ها سایوپایولو تبدیل شده موسیقی بازی هم به جای پیانو و ویولن سل جاش رو به ضرب اهنگای سریع و مناسب همون فضاهای جدید داده.
    البته انصافا موسیقی خوب ساخته شده و با جو بازی همخوانی خوبی داره......
    موسیقی 8.5

مولتی پلیر
    مولتی پلیر بازی به خاطر گیم پلی قدرتمندی که داره خوب از آب دراومده و کاملا سریع و شلوغ و پرهرج و مرج هست......بیشتر از یکی دو دست محدود خیلی امتحان نکردم این قسمت رو ولی به عنوان یکی از ارکان مثبت بازی میشه بهش اشاره کرد.

+

امتیاز نهایی 8.8

.
    Last edited by halflife g; 15-05-2012 at 22:30.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مراد جان نقد خوب و مختصر و مفید و البته منطقی بود.
    مدتی هست که دیگه یه نسخه پای بند به سری های موفق نمیبینیم
    به نظرم اگه کسی MP2 و MP1 رو بازی نکرده باشه , مکس پین 3 میتونه بهترین بازی عمرش باشه ولی واسه
    فن های مکس پین اتفاق خوبی نبود
    البته از طراحی تکنیکی و شاهکار راک استار نمیشه گذشت .
    به قول خودت:
    به نظر من به عنوان یک مکس پین افتضاح بود ولی به عنوان یک بازی شوتر مستقل فوق العاده بود

3. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نمرات بازی همونطور ک انتظار داشتم بود ....

واسه pc هم یه خورده به گرافیکش نمره ی بیشتر میدن حتما ...
    البته من فکر نکتم این اتفاق بیفته.حداقل گیم اسپات این کار رو نمی کنه.
    بازی هایی مثل کرایسیس ۲ یا بازی های دیگه یادتون نیست که با اینکه روی کامپیوتر گرافیک بالاتری داشتند ولی نمره یکسان گرفتند.

5. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

Eurogamer به بازی امتیاز 7 رو داده...متای بازی یک نمره اومد پایین و شد 87

7. 13 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوستان game spot هم ساعتی پیش امتیازش رو به این بازی داد

امتیاز 10/9البته انتظار میرفت 9.5 هم بگیره ولی همین که مثله یه سری از بازی های معروف 1سال اخیر که انتظار میرفت 9تا 9.5 بگیرند ولی پایین تر گرفتند این بازی 9 رو تونسته بگیره خیلی خوبه.
    9 بالاتر دیگه کسی انتظار نداشت گیم اسپات بده ...

اونم تازه با مدال های Great sequel و Great story ....

از این بهتر نمیشد تو گیم اسپات نتیجه بگیره ...

کلا گیم اسپات رو امتیاز های 9.5 و 10 در حد ناموسی حساسه

حتی به ARKHAM CITY هم 9.5 نداد ... (بدون این که حتی بتونه یه ایراد درست حسابی بگیره ازش ...)

9. 5 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

9 بالاتر دیگه کسی انتظار نداشت گیم اسپات بده ...
    9 که برای راک استار عادیه چون بیشتر بازی های اخیر راک استا ر همین 9 یا 9.5

چون زمان ساخت بازی خیلی طول کشید(9 سال) و این همه تبلیغات گسترده (حتی دور زمین فوتبال که به شخصه تا بحال ندیده بودم بازی ای به جز FIFA ,PES,NFS تو استادیوم فوتبال تبلیغ بشه(بازی بارسلونا -اسپانیول) )
    واین همه تعویق زمان لانچ که مدیران راک استار گفتند این تعویق زمان عرضه ی بازی به خاطر افزایش کیفیت ساخت بازیه وخلاصه با این همه تفاسیر انتظار میرفت که این بازی هم همچون بعضی از محصولات Rock STAR امتیاز 9.5 رو هم بتونه بگیره.

ولی خوب همین 9 هم جزو امتیازهای عالیه گیم اسپات به حساب میاد اونم تو این زمان که انتظار می رفت یه سری از بازی های معروف یک سال اخیر 9 یا 9.5 بگیرند ولی نتو نستندخیلی خوبه.
    Last edited by Karistias; 16-05-2012 at 23:02.

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اما برخلاف گیم پلی بازی گرافیکش خیلی خفن نیست...قبول دارین؟

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اقا عجب بازیی !!! بهترین بخش بازی بنظرم بخش مولتی بود ، خیلی وقت بود با مولتی بازیی اینقدر حال نکرده بودم
    (بخش گرافیک بازی منو شگفت زده کرد خیلی خیلی خوب بود ، شدیدا به GTA V امیدوار شدم )
    +
    کتابچه داخل جلد بازی از بازی های انحصاری PS3 هم قشنگ تر بود !تمام صفحات رنگی با عکسای بازی
    +
    تو این کتابچه گفته یسری از شخصیت های مولتی بازی رو میشه توی GTA V هم باهاشون بازی کرد من از اون یارو که کلاه دهاتی های مارو داره خیلی خوشم اومده !

+
    اقا حرف از گرونی الان زیاده ! من اخرین بازیی که گرفته بودم FIFA STREET بود که 110 گرفتم . امروز PROTOTYPE و اینو گرفتم تورم شدید تاثیر گذاشته رو قیمتا ! این بازی 150 !!! اون یکی 135 ! من رکوردم خرید GT5 بود این اون یکی رو شکست

13. 8 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بازی طولانیه؟
    چند ساعته تمام میشه؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بازی طولانیه؟
    چند ساعته تمام میشه؟
    برای من روی درجه سختی hard با soft aim تقریبا 10-11 ساعت طول کشید تموم بشه........

16. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •