حجمش یکم بالاست (15mb)
یکم صبر کن![]()
حجمش یکم بالاست (15mb)
یکم صبر کن![]()
سلام قیمت پی1 رو میخواستم ومتعلقات بستش هم بگید اگه قیمت شمال کشور رو میدونیدهم بگید
برو توی این سایت برای قیمت و متعلقات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیز
منم مثل خودت دنبال این گوشیم . همسایه هم هستیم . نمیدونم کجای شمال زندگی می کنی . تو مازندران من تقریبا هر جا که بگی گشتم . قط تو ساری و بابل داشتن اونم با قیمت 460000 تومناونم بدون گارانتی .
تو تهران هم بستگی به گارانتیش از بدون گارانتی 440 تومن شروع میشه تا با گارانتی 465 تومن . اینجوریاست دیگه . شانس هسته ای ما .
من یکی از آشناها تو بندر عباس 415 برام گیر آورده قرار بود بگیره . نمیدونم چه کار کرد . اما از شمال فکر کنم باید بگذری .
آستین بالا بزن و برو تهران . البته اگه مثل من اسیر این گوشی شدی . شیراز هم فکر کنم همون حدود 415 و بالاتر باشه . خلاصه آکبندشو پایین تر از این گیر نمیاری .
الان اینجوریه . 1 ماه قبل با گارانتی سیتادل بود 395 تومن . اینم شانس ماست دیگه .
خلاصه اگه شما هم عاشق شدی باید بگم یا باید مودبانه قبول کنی این مقدار بره تو پاچت ( مثل خودم ) یا اینکه صبر کنی تا ببینی زمان چه میکنه . البته میگن تولید این گوشی متوقف شده . پس مثل W950 نمیشه تضمینی به پایین اومدن قیمتش داد .
بازم باید دید . با این اوضاع که قطعنامه سوم سازمان ملل هم تایید و تصویب شده . فکر کنم رو تجارت قطعات الکتونیکی هم تاثیر بذاره . خر چند بی ربط باشه . تو کشور ما برای بالا بردن قیمت دلیل خاصی لازم نیست .
به این سایتها هم یه سری بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان واسه p1 منشي تلفني وجود داره؟
در ضمن برنامه اي كه ميگن ميشه باهاس كارت رو اسكن كرد رو كسي نداره؟
یه مدتیه فقط می تونم از حالت File Mode در PC ُSuite استفاده کنم و به هیچ وجه در حالت Phone Mode ارتباط بر قرار نمیشه. بنا بر این نه می تونم Back-up بگیرم و نه ....
کسی میدونه مشکل چیه؟
من که وقتی p990 قیمتش 500 بود خریدم . حالا هم قیمتها اومده پایین . الان گوشی منو اخرش 220 میخرن .
به نظر شما خوبه بدم و یه p1 بگیرم یا نه . البته p990 هم اون کاری که من میخواو یعنی برنامه و شبکه و اینا رو انجام میده .
آخرین قیمت پی1 430 با ضمانت متفرقه و 490 با ضمانت اصلی
البته انقدر پی1 کم شده که باید بگیم فعلا نایابه
با اين حساب آفرين به هوش خودم!
واقعآ به موقع گرفتم!
با سلام,
کسی شماره اصفهانسل رو نداره ؟ ( اگه میدونید گذاشتنش اینجا تبلیغه, پیغام خصوصی بدید )
....
راسی کسی نمی دونه اصفهان کجا میشه گیر آورد ؟ مثه اینکه نافرم کم شده ! درسته ؟
با تشکر ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)