نه دوست من اون تولز یه منو نیست منوز ابزار آلات و اسلحه های کانر هست!(در واقع اسم اون منویی هست که با گرفتن R باز میشه!)![]()
نه دوست من اون تولز یه منو نیست منوز ابزار آلات و اسلحه های کانر هست!(در واقع اسم اون منویی هست که با گرفتن R باز میشه!)![]()
میگم من الان کلا بازی رو حذف کنم؟ دیگه چیز اضافی که نمونده و بازی دیگه تموم شده![]()
میخـــــــوای بـــــــکـن میخــــــــوای نــــکــــــــــــــــن....
به نظر من بمونه رو سیستمت بهتره!
چون هر چند وقت یه بار بازی میکنی و دکمه ها و فن ها و ... یادت نمیره!برا بازی بعدی آماده میمونی!
البته این نسخه ضعیف ترین نسخه بود!
امید وارم نسخه ی بعدی که میاد دکمه هاش مثل اپیزود ها و خود AC II باشه و تکنیکاشم مثل اون باشه!
این نسخه یه افتضاح بود به نظر من که فک کنم 20 % مخاطبین یوبی رو فراری داد!![]()
افتضاح یک کلمه ناجوانمردانه است.گرافیک بازی عالی و چشم انگیز بود.جو جنگ های داخلی امریکا و جنگ دریایی واقعا زیبا بود و یک چیز ناب و غیر تکراری تو بازی ها که در ورطه تکرار افتادند.گیم پلی خوب بود و فقط داستان جذاب نبود ولی احمقانه نبود
من از همه بیشتر ازادی عمل بهم ضدحال زد :|
گرافیکش فعلا از نظر من فقط کرایسیس زده رو دستش
ولی جنگ های دریایی رو همچنان تو هیچ بازی ای جز اساسین ندیدم
رو ps3 بازیش میکنم بازی لگ داره نمیکشه نمیتونه اجراش کنه !!!
سلام. من تو مراحل اول بازی هستم همونجایی که با یه نفر میآد بیرون و میره جلو تو یه محوطه ای که قرمز رنگه و باید حرفای دو نفرو گوش بده اونجا نمیدونم چی میشه اون مرده میفهمه.چیکار باید کرد؟
سریع برید بین ادم هایی که بقل دیوار تکیه دادند که به حالت خاکستری در میاد
سلام
من کرک این بازیو میخوام نصب کردم اجرا نمیشه
ممنون
Assassin’s Creed III – The Betrayal
این DLC دومین بسته ی الحاقی از سه بسته ی الحاقی Assassin Creed 3 است که منتشر خواهد شد. Assassin Creed 3 بازی نام آشنا برای گیمر ها است که Ubisoft وظیفه ی ساخت و نشر آن را بر عهده دارد. این DLC در تاریخ ۱۹ مارس برای PC , Xbox360 , PS3 عرضه خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)