تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 359 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamy joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندر پهلوی

پيش فرض

سلام

دوستان من یه رم ریدر گرفتم که سیم کارت هم میخونه،یه cd هم داره که میشه باهاش دفترچه تلفن و مسیج های سیم کارت رو میشه خوند
    حالا میشه با این به EDEGE وصل شد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام

دوستان من یه رم ریدر گرفتم که سیم کارت هم میخونه،یه cd هم داره که میشه باهاش دفترچه تلفن و مسیج های سیم کارت رو میشه خوند
    حالا میشه با این به EDEGE وصل شد؟
    توي همون سي دي ، فايل راهنماش نبود؟
    چه برنامه هايي روش بود؟

بعيد ميدونم كه بشه باهاش از اينترنت موبايل استفاده كرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamy joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندر پهلوی

پيش فرض

توي همون سي دي ، فايل راهنماش نبود؟
    چه برنامه هايي روش بود؟

بعيد ميدونم كه بشه باهاش از اينترنت موبايل استفاده كرد
    میگم که،یه برنامه بود که فقط میشه کانتکت و پیام های توش رو خوند و ویرایش کرد،گفتم حالا که کامپیوتر سیمکارتمو میشناسه،شاید برنامه ای باشه که اونو تبدیل به یه مودم بکنه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مهدی جان .قبول دارم.

در مورد مضرات امواج رادیووی اینجا خیلی بحث نشده ولی خوب همه میودنن هر موجی واسه خودش یه طور موج خاصی داره و هرکدوم به اندازه ای تاثبر داره!
    نمیشه گفت که اگه روی مانیتور تاثیر میگذاره پس روی آدم هم تاثیر میگذاره!
    مثل اینکه بگیم این همه پارازیت رو امواج رادیو که میندازن پس اگه ما بشنویم شاید کر بشیم!!!!
    هر چیز مضرات خودش رو داره. حتی خود مبایل هم میگن که و طولانی مدت یه مشکلاتی بوجود میاره.

به صورت کلی GPRS تشکیل شده از چندتا مورد( البته درایران اینطوری نیستش)

SMS
    MMS
    Video Call
    و ...
    شما میخوای پارازیت و امواج رو بفهمید وقتی اس ام اس داره ارسال میشه هم به مانیتور نزدیک کنید این اشکالات به وجود میاد.

تمامی امواج به نوعی برای انسان ضرر داره. و حالا به نظر شما این امواج در دنیایی پر از موجها با طول موجهای مختلف حرفی واسه گفتن داره؟
    میدونین در روز چقدر اس ام اس رد و بدل میشه؟ چقدر تلفن؟

شما اصلا معنی موج رو در فارسی متوجه شدین؟
    موج یعنی اختلالی که در زمین مشاهیده میشه و هیمشه هم یک انرژی با خودش داره!!!
    خوب پس این اختلال میتونه یه جورایی واسه انسان مضر باشه!

من یه عکسی توی ویکی پیدا کرده بودم گفتم اینو بگذارم که دیگه همه چیز مشخص بشه!

تمام اینها برای انسان به نوعی مضر هستن ولی همشون کاربردهای مهمی در زندگی ما دارن! پس نمیشه هی جوری ازشون گذشت!

کسایی که فکر میکنن ویکی پدیا الکی حرف میزنه پس یعنی منظورشون اینه که 21 میلیون صفحه در ویکی پیدا اثبات علمی نداره و 12 میلیون یوزر در اون ظاهرا علاف هستن و چرت و پرت زیاد میگن و 1.700 تا ادمین سایت هم با پارتی بازی به این عنوان رسیدن!!

Last edited by Milad4171; 24-08-2010 at 11:32.

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تمام اینها برای انسان به نوعی مضر هستن ولی همشون کاربردهای مهمی در زندگی ما دارن! پس نمیشه هی جوری ازشون گذشت!
    عزیز
    تمام این امواج الکترومغناطیس که شما طیفشون رو گذاشتی, از گاما تا طول موج بلند
    همه بطور طبیعی در طبیعت وجود داشته و دارند حتی قبل از خلقت انسان((ببینید بحث EDGE داره میره طرف بیولوژی و...!!!))
    هر چند بشر بنا به نیازش شدت بعضی از این امواج رو بالاتر برده... ولی شما هم دیگه اینقدر بزرگنمایی نکن!
    استاندارد snr برای همین امور در نظر گرفته شده و رعایتم میشه...

6. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نمیشه گفت که اگه روی مانیتور تاثیر میگذاره پس روی آدم هم تاثیر میگذاره!
    بحث رو شما سر قبول نکردن تاثیر GPRS بر روی مانیتور CRT به وجود آوردید. مثال مانیتور برای این بود که شما Bluetooth و GSM رو با هم مقایسه نکنید البته نباید مثال عملی زد مثلا شما نمی تونی به یک نفر بگید به کابل برق دست بزنه ببینه برق اون رو میگره یا اون برق رو.

هر چیز مضرات خودش رو داره. حتی خود مبایل هم میگن که و طولانی مدت یه مشکلاتی بوجود میاره.

به صورت کلی GPRS تشکیل شده از چندتا مورد( البته درایران اینطوری نیستش)

SMS
    MMS
    Video Call
    و ...

کسایی که فکر میکنن ویکی پدیا الکی حرف میزنه پس یعنی منظورشون اینه که 21 میلیون صفحه در ویکی پیدا اثبات علمی نداره و 12 میلیون یوزر در اون ظاهرا علاف هستن و چرت و پرت زیاد میگن و 1.700 تا ادمین سایت هم با پارتی بازی به این عنوان رسیدن!!

خوب مهم اینه GPRS بسته های رادیویی رو از طریق باند gsm که موبایلهای کنونی دارند روش سرویس میدن انتقال میده و :
    GPRS مخفف General Packet Radio Service (سرویس عمومی بسته‌های رادیویی) است که در حقیقت تکلمیل‌شده اطلاعات سوئیچینگ مداری می‌باشد. جی‌پی‌آراس در حقیقت یک لایه بستهٔ سوئیچ‌شده (Packet - Switched) به شبکه جی‌اس‌ام موجود در تلفن همراه شما اضافه می‌کند که خیلی بهتر از استاندارد ارتباطی سوئیچ‌شدهٔ مداری (Circuit Switched) شبکه GSM است.
    شما بهتر می دونید موبایها از طریق امواج ماکرویو که به صورت موج الکترو مغناطیس هستند کار می کنند
    منظور شما رو از عبارت آبی رنگ نمی دونم متاسفانه شما خیلی مطالب رو به چالش کشیدید و SMS جز خدمات gprs نیست ولی کل امکانات که فرمودید در موبایل از طریق GSM صورت میگیره همچنین تشخیص و اثبات مضررات یک چیز به وسیله محققان و دانشمندان صورت میگیره که قبلا در مورد استفاده طولانی مدت موبایل به اثبات رسیده.

منبع نقل قولها از wiki :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sei_pm; 24-08-2010 at 12:08.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بحث در این مورد این بود که سوالات دوستان در مورد این ابهام برطرف بشه!!!

من توی اون تاپیک گفتم حوصله ی بحث کردن ندارم و جالب نیست نقل قولی رو که واسه کسی دیگه گذاشتم کس دیگه ای جواب بده!!!
    اون تیتر آبی هم گذاشتم واسه کسانی که( از این پس میخواین معنی کسی رو عوض کنم اگه به خودتون شک دارین) میگن منبع ویکی اعتبار نداره!!!

و در کل من هزاربار گفتم که دوست ندارم کسی حرف کسی رو نقض کنه!! همین باعث مشکلات میشه!! و نمیخوام باز دوباره اینجا بسته بشه!

لطفا رعایت کنید.
    Last edited by Milad4171; 24-08-2010 at 12:19.

9. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

عزیز
    تمام این امواج الکترومغناطیس که شما طیفشون رو گذاشتی, از گاما تا طول موج بلند
    همه بطور طبیعی در طبیعت وجود داشته و دارند حتی قبل از خلقت انسان((ببینید بحث EDGE داره میره طرف بیولوژی و...!!!))
    هر چند بشر بنا به نیازش شدت بعضی از این امواج رو بالاتر برده... ولی شما هم دیگه اینقدر بزرگنمایی نکن!
    استاندارد snr برای همین امور در نظر گرفته شده و رعایتم میشه...
    آره دیگه. درستش هم همینه. من میخوام بگم امواج رادیویی اصلا مشکلی نداره واسه آدم.
    آره باشه. من قول میدم دیگه بحث نکنم در این مورد. حرفا زده شد!!!!!

-----

آقا شبکه به کلی دچار اختلال شده! من شنیدم در مناطقی که این مشکل رو دارن به این خاطر هست که بعضی از BTS ها که بهینه نشدن هنوز ، دارن بهینه میشن . واسه همین روی بعضی BTS های نزدیک به اون منطقه تاثیر میگذاره و واسه همین بعضی وقتا شما میرین روی اون BTS که شبکه ی EDGE اش هنوز درست راه نیفتاده!
    الان منطقه ی ما اینطوری هست 3 تا آنتن نزدیک ماست که 2تاش EDGE رو ساپورت میکنه.

اگه بشه روی یه BTS فکوس کرد این مشکل دیگه برطرف میشد!
    البته بازم مطمعن نیستم!
    Last edited by Milad4171; 24-08-2010 at 12:32.

11. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کاربران عزیز لطفا از در خطاب کردن همدیگر از کلمات مناسب استفاده و با کنایه حرف نزنید
    مورد دیگر
    31- مسئوليت مطالب ارسال شده توسط کاربران و حتی مدیران و همکاران سایت به عهده خود ايشان مي باشد و به هيچ وجه نظر و يا مطلب صاحبان سايت نمي باشد. این یک امر بدیهی بوده و ماهیت سایت های گفتگو این طور اقتضا میکند.
    تمام دوستان حق دارن نظر خودشون رو بگن و سوال کننده می تونه بین نظرات و راه حل ها انتخاب کنه....هیچ کاربری حق نداره نظر کاربر دیگر رو بکوبه و یا مچ گیری کنه و یا تلاش در کم بودن اطلاعات طرف مقابل نشون بده ....در صورت دیدن هر گونه موردی با خاطی برخورد خواهد شد.

13. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

GSM یه استاندار جهانیه برای مبایل هستش که با توسعه های روز به روز این مورد رو جزو GSM مشخص میکنه ولی خودش مال GSM نیست.
    مثل اینه که بگیم استاندارد ، پفک نمکی داره. پفک هست که استاندارد داره!

استاندارد میگه این محصولات به ثبت من رسیده. حالا بعضی هاشون هستن که ایزو 9001 دارن ولی استاندارد هم محسوب میشن.

---
    راستی دوستانی که با برنامه های Share کار میکنن بگن با چه سرعتی دانلود میکنن. توی یو تورنت یا ووزه یا لایم وایر سرعت نرمالشون چنده در بهترین حالت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •