خوب دوستمن قیوم!
برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخون خیلی چیزا دستگیرت میشه!
هر منویی که تو بزی با R یا T یا ... باز میشه با موس قابل کنترله و میتونی به راحتی باموس بری روشون و بازشون کنی!موفق باشی
خوب دوستمن قیوم!
برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخون خیلی چیزا دستگیرت میشه!
هر منویی که تو بزی با R یا T یا ... باز میشه با موس قابل کنترله و میتونی به راحتی باموس بری روشون و بازشون کنی!موفق باشی
نه فعلا" دیگه !
اگه ریلیز شد من خودم در خدمتم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ببینید چیزی از دست ندادین!
Last edited by Altairezio; 04-03-2013 at 22:16.
تاریخ انتشار DLC بازی Assassin’s Creed III تحت عنوان Tyranny of Washington اعلام شد
اولین قسمت از سه بخش داستانی ظلم و استبداد جورج واشنگتن در بازی AC3 به زودی منتشر می شود. در تاریخ ۱۹ فبریه منتظر این DLC باشید.
در این DLC ، واشنگتن صاحب تاج و تخت می شود و این وظیفه کانر است تا او را نابود سازد. خود را برای یک ماجراجویی هیجان انگیز در این برهه زمانی آماده کنید.
پک کامل این بازی به همراه این بسته الحاقی $۲۴٫۹۹ اعلام گردید ولی به تنهایی نیز می توان این DLC را با قیمت $۹٫۹۹٫ تهیه کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در طی درخواست های پی در پی و اعتراضات ی در پی نسبت به شخصیت بازی و داستان پردازی و نوع پوشاک شخصیت ...
یوبی سافت تماما" شخصیت را عوض کرد و لباس های شخصیت بیشتر به الطیر شبیه خواهد بود!
همچنین نوع شخصیت و نوع مبارزات و نوع حرکت و نوع تجهیزات!![]()
تمامی نسخه های اساسین رو روی پی سی نصب کردم و بازی کردم ولی یه بار نشد یه کدومو بتونم تا اخرش برم ... خیلی زود از بازیش خسته میشم.
امیدم به این نسخه بود که اینم خیلی خسته کننده شد![]()
مگه میشه نیومده باشه فک کنم یه هفته پیش اومده پس تو گوگل ریخته اونا چیه![]()
راس میگه اتزیو ... این همه از بازی گذشته یعنی هنوز بچ ندادن![]()
فعلا" که تو سایت یا فروم یوبی خبری نیست!
بازی AC IV هم خیلی شبیه به AC I خواهد بود و همچنین شخصیت و هم محیط بازی محیطی ترکیبی خواهد بود!![]()
امیدوارم بلاخره یوبی سافت یه اساسین بسازه که من باش حال کنم![]()
تو دکمه R گزینه Tools هم هست حالا اون عنوان هست یا خودش یه منو هست؟ من هر کاری کردم نتونستم وارد اون بشم.
آره آخری رو بری اتفاقی نمیفته ولی من نفهمیدم دمویی که نشون داد چی رو میخواست بگه؟ کی میدونه؟ مردم رو نشون میداد رو به کشتی بودن ...12 تاس
اون تعجب ها سرکاریه باو
یکیشو که میری هیچ اتفاق خاصی نمیوفته در کل بازی تموم شده
بابای کانر اساسین بود؟باباش که تمپلار بود :|
بابای کانر اولش اساسین نبود؟ اصلا یادم رفته بابای کانر اولش چیکار کرد! D:
Last edited by Ghaioom; 05-03-2013 at 09:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)