دوست عزیز فعلا مثل من بیخیال شو تا بعد از عید . قیمتا بیخودی رفتن بالا احتمالا بعد از عید درست میشه
دوست عزیز فعلا مثل من بیخیال شو تا بعد از عید . قیمتا بیخودی رفتن بالا احتمالا بعد از عید درست میشه
بابا اینجا چرا شبیه شهر ارواح شده ؟؟؟
یعنی هیچ بحثی در مورد این گوشی وجود نداره دیگه ؟
سرویس شد رفت ؟؟
من دارم دق می کنم .
آخرشم باید برم نوکیای مزخرف بگیرم .
سلام...
دوستان هر کسی می تونه گوشی رو به فیرم جدید آپدیت کنه که خیلی خوبه...
بحث خاصی نیست جز اینکه گوشیه خیلی خوبیه !
به جرات می تونم بگم تا حالا گوشی ندیدم که اینقدر بی عیب و نقص باشه!لااقلش واسه کن من که اینطور بوده...
محمد جان.آخرین فریمور این گوشی چیه و کی اومده؟
در مورد بی عیب بودنش هم تایید میکنم.من خودم همشه دنبال عیب گذاشتن رو گوشی هام هستم که بعدش به بهانه اون عیب ها برم عوضشون کنم.اما تا حالا که نتونستم ایرادی از این بگیرم![]()
دوستانی که P1 رو آپدیت کردن...
بعد از آپدیت شدن لیست کانتکت ها پاک میشه؟
به دلایلی امکان بک آپ گیری ندارم![]()
سلام...
سامان جان...آخرین فیرم رو اینجا می تونی ببینی.لینک خوبیه:
فکر می کنم آخرین فیرم R9K009 باشه که خیلی هم تعریفش رو می کنن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از پاک شدن که پاک میشه ولی خب می تونی بریزی روی سیم کارت.بعد از آپدیت شدن لیست کانتکت ها پاک میشه؟
سلام به همه دوستان برای من یک مشکل جدی پیش امده CDA گوشی من ME بود بنا به دلایلی CDA رو به WG تغییر دادم بکاپ هم نگرفتم حالا میخوام دوباره به حالت ME برشگردونم اما نمیتونم هر چی هم گشتم نتونستم اسکریپت عربی برای CDA پیدا کنم یکی هر کدوم از دوستان میتونن به من کمک کنم فکر کنم اگه کسی گوشی p1i با CDA عربی داشته باشه یک بکلپ از گوشیش بگیره به من بده مشکلم حل میشه اگه راه حل بهتری هم سراغ دارین بگین ممنون میشم
گوشی میشه مثل روز اول، پاک پاک !
یه سوال
توی فریم ویر جدید زبان فارسی هم هست؟
من بک آپ گرفتم.چجوری برات بزارم.نمیدونم فایلش کجاست!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)