تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 17 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 170

نام تاپيک: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

عجیبه دارم کم کم پی میبرم C|Net جیره خور مایکروسافت هست. گیم رنکینگز 7-8 تا ریویو بیشتر نذاشته.
    البته نمیدونم شاید گیم استیتز از یک فروم هم چیزی کپی کرده باشه.
    در هر صورت Eurogamer وقتی بهش داده 8، نباید انتظار از گیم اسپات(اونهم جیره خور سی نته و سی نت هم جیره خور مایکروسافت) بالای 9 رو داشت. واقعا اگه از گیم اسپات زیر 9 بگیره ناراحت میشم. IGN هم که مسلما بالای 9.5 میده گیم اینفورمر هم که امتیازش رو داده 99.75%، PSM3 هم که بهش داده 9.5.
    دیگه فکر کنم موجه باشه که این بازی یک شاهکاره.

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

IGN هم که مسلما بالای 9.5 میده
    بله.IGN انگلستان بازی رو 30 می review کرد و بهش 9.9 داد.IGN استرالیا هم بازی رو 5 ژوئن review کرد و بهش 9.5 داد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

اون دوتا سایت ریویرهای خاصی ندارند و اصلا توی اوریجهای GR حساب نمیاند. IGN اصلی باید نمره بده. IGN UK از اولین پرسهایی بود که بازی رو نقد کرد. البته GT هم بازی رو نقد کرده و 9.3 داده.

توی NeoGAF هم در حال حاظر دو نفر بازی رو نیم تا چهار ساعت بازی کردند و یکیشون بازی رو یکجور از لحاظ کنترل پیچیده خونده.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام.
    عکسهایی جالب از ریلیز بازی در کویت:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام.
    بازی 10/10 گرفت از IGN مرکزی.
    و اینهم گزارش از پخش بازی:ترجمه و اپلود عکسها از سایت کوتاکو، با خودمه و توی بی سی هم گذاشتم.

این نمای بیرونی Virgin Megastore، هنگام پخش نیمه شب بازی Metal Gear Solid 4:GoP بود که هیدئو کوجیما کارگردان، تهیه کننده و نویسنده ی بازی، همراه با مدل و صداگذار نسخه ی ژاپنی کاراکتر Beauty در بازی، Yumi Kikuchi در آن حضور داشت و کپیهایی که مردم میخریدند را امضا میکرد.

البته جنون واقعی داخل فروشگاه بود.

مکانی که کوجیما کپیها را امضا میکرد، طبقه ی همکف Three-Story Megastore بود و مردم قبل ازینکه کوجیما کارش رو شروع کند، شروع به صف بستن کرده و متناوبا فریاد "Metal Gear !Meta Gear" را همراه هم سر داده بودند.

من شروع به گپ زدن با چندتن از طرفداران شدم و وقتی یکی از آنها گفت که مخصوصا برای این بازی PS3 خریده است، همهمه ی تایید 6-7 نفر دیگر نیز بلند شد که آنها نیز وضعیت یکسانی در این مورد دارند.

بعد از کمی صبر کردن، یک اطلاعیه اعلام کرد که خود کوجیما در حال آمدن است. مردم دیوانه شدند، و شروع کردند به تکرار نام وی و بالا بردن دستهایشان برای او:

وقتی که کوجیما از پلکان برقی در حال پایین آمدن بود، موج ناگهانی ای از فلاش و صدای دوربین بلند شد. در این عکس محو که من گرفته ام، کوجیما دارد دست خود را برای همه تکان میدهد. به خاطر کیفیت شرمنده، زیرا فکر کنم دستانم میلرزید. انرژی زیاد و انتظار مسری بود!

اینجاست که کوجیما با دوشیزه کیکوچی پشت میز ماوا گرفت- ببخشید که انگشتم در فریم است زیرا اشخاص زیادی طالب گرفتن عکس بودند و من باید هرچه سریعتر عکس میگرفتم.

فکر کنم برای هر طرفداری هنگام دیدن سازنده ی بازی مورد علاقه اش همچین اتفاقی بیفتد، زیرا وقتی که دست کوجیما را تکان میدادم، احمق شدم و فکر کنم که گفتم:"ممنون من عاشق اسنیکم لطفا برش گردونید من عاشق متال گیرم ممنونم"..png

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

دستت درد نکنه pink panther جان.واقعاٌ عالی بود.جوگیر شدم یه ps3 بخرم(حیف که به pc خیلی علاقه دارم)

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

جالب بود مرسی .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام.
    بلاخره GameSpot هم امتیاز 10خودشو داد. این دومین 10ـیه که امسال این سای و IGN میدند در فاصله ی کمتر از دوماه.
    عالیه امسال خیلی پربار بود.
    انشاالله منهم یک PS3 بزودی میگیرم تا این رو بازی کنم بعدهم ردش میکنم بره. پیشنهاد میکنم همهتون اینکار پسندیده رو بکنید.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    باید به طرفداران PS3 تبریک بگم به خاطر این شاهکار!!!مشت محکمی به ماکروسافت زد این بازی و الحق هم نجات دهنده ی اصلی سونی همین بازی بود !!! باز هم تبریک
    ولی بازی کردن این بازی برای من مثل یه رویاست!!!حیف
    دستت درد نکنه Pink Panther عزیز واقعا عالی بود راستی نسخه های Limit Edition هم همزمان با نسخه ی معمولی عرضه میکردند یا نه؟؟؟
    راستی وقتی بازی کردید اطلاعات و تمام مسائل بازی را بگید تا ما هم بی نصیب نمونیم ممنون!!

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آره منم خيلي منتظرم يكي بازيش كنه يه چيزايي برامون تعريف كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •