فن خال : ده خیا خودش نمی خواست برای منچستریونایتد بازی کند !
نود - فن خال اعلام کرده دروازه بان منچستریونایتد خودش از بازی کردن خودداری کرده است.
به گزارش وبسایت نود، در اولین بازی فصل منچستریونایتد، ده خیا از ترکیب تیم بیرون گذاشته شد و فن خال به دلیل عدم تمرکز این بازیکن، رومرو را درون دروازه قرار داد. حالا سرمربی هلندی یونایتد در آستانه دومین بازی که اتفاقاً در این مسابقه نیز ده خیا غایب خواهد بود، در مورد شرایط کنار گذاشتن ده خیا صحبت کرده است:
" با دیوید صحبت کردیم و او کاملاً با تصمیم ما موافق بود. من دو دستیار به همراه یک مربی دروازه بان دارم و در این موارد با آنها مشورت کنم، خودم به تنهایی تصمیم گیرنده نیستم."
" فرانس هوک ( مربی دروازه بان ها) با دیوید صحبت کرد و از پرسید، می خواهد بازی کند، دیوید نیز جواب داد : نه ! بنابراین من تصمیم گرفتم که او را کنار بگذارم، او به خوبی روزهای گذشته اش نیست. ده خیا بهترین بازیکن دو فصل قبل یونایتد بوده ولی اکنون با روزهای خوبش فاصله گرفته است."
===
در نگاه اول اینطور برداشت میشه که دخیا دلش با تیم نیست و یا به خاطر قضیه انتقالش قصد بازی نداره (شاید هم اینطور باشه) ولی به نظر من عدم تمایلش برای بازی بیشتر به آمادگی روحی و روانیش بر می گرده که در این شرایط بازی نکردنش هم به نفع خودش هست، هم باشگاه. انتقال دخیا به رئال مثل بهونه گیری یه بچه کوچیک می مونه که پاش رو می کنه تویه یه کفش و میگه بابا من اینوووووو می خوام ! بنده خدا بابا هم پول نداره یا به نظرش گرونه و خرید منتفی میشه!اون بچه می مونه و یه رویا و یه خاطر آزرده.
فن خال همه جوره از دخیا حمایت کرد و هیچی واسش کم نذاشته، ولی این دخیاست که خودش رو خراب کرد. یه بازیکن با یه تفکر حرفه ای هیچوقت به خاطر منتفی شدن انتقالش اینقدر افت نمی کنه ! فکر کنم همه چیز زیر سر نامزدش (!) باشه.
استون ویلا در چندین سال اخیر حریف راحتی برای ما بوده؛ پس امیدوار به کسب یه پیروزی روحیه بخش و کسب دومین سه امتیاز این فصل.