تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 65 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فن خال : ده خیا خودش نمی خواست برای منچستریونایتد بازی کند !

نود - فن خال اعلام کرده دروازه بان منچستریونایتد خودش از بازی کردن خودداری کرده است.
    به گزارش وبسایت نود، در اولین بازی فصل منچستریونایتد، ده خیا از ترکیب تیم بیرون گذاشته شد و فن خال به دلیل عدم تمرکز این بازیکن، رومرو را درون دروازه قرار داد. حالا سرمربی هلندی یونایتد در آستانه دومین بازی که اتفاقاً در این مسابقه نیز ده خیا غایب خواهد بود، در مورد شرایط کنار گذاشتن ده خیا صحبت کرده است:

" با دیوید صحبت کردیم و او کاملاً با تصمیم ما موافق بود. من دو دستیار به همراه یک مربی دروازه بان دارم و در این موارد با آنها مشورت کنم، خودم به تنهایی تصمیم گیرنده نیستم."

" فرانس هوک ( مربی دروازه بان ها) با دیوید صحبت کرد و از پرسید، می خواهد بازی کند، دیوید نیز جواب داد : نه ! بنابراین من تصمیم گرفتم که او را کنار بگذارم، او به خوبی روزهای گذشته اش نیست. ده خیا بهترین بازیکن دو فصل قبل یونایتد بوده ولی اکنون با روزهای خوبش فاصله گرفته است."

===

در نگاه اول اینطور برداشت میشه که دخیا دلش با تیم نیست و یا به خاطر قضیه انتقالش قصد بازی نداره (شاید هم اینطور باشه) ولی به نظر من عدم تمایلش برای بازی بیشتر به آمادگی روحی و روانیش بر می گرده که در این شرایط بازی نکردنش هم به نفع خودش هست، هم باشگاه. انتقال دخیا به رئال مثل بهونه گیری یه بچه کوچیک می مونه که پاش رو می کنه تویه یه کفش و میگه بابا من اینوووووو می خوام ! بنده خدا بابا هم پول نداره یا به نظرش گرونه و خرید منتفی میشه! اون بچه می مونه و یه رویا و یه خاطر آزرده.

فن خال همه جوره از دخیا حمایت کرد و هیچی واسش کم نذاشته، ولی این دخیاست که خودش رو خراب کرد. یه بازیکن با یه تفکر حرفه ای هیچوقت به خاطر منتفی شدن انتقالش اینقدر افت نمی کنه ! فکر کنم همه چیز زیر سر نامزدش (!) باشه.

استون ویلا در چندین سال اخیر حریف راحتی برای ما بوده؛ پس امیدوار به کسب یه پیروزی روحیه بخش و کسب دومین سه امتیاز این فصل.

2. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

از کجاها می بینید بازی ها رو آنلاین وقتی صداوسیما نشون نمیده؟ لطفا لینک بدید.

گویا 2 سال عملکرد افتضاح باعث شده صداوسیما دیگه بازی های یونایتدو نشون نده.

4. این کاربر از HellHole بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

از کجاها می بینید بازی ها رو آنلاین وقتی صداوسیما نشون نمیده؟ لطفا لینک بدید.

گویا 2 سال عملکرد افتضاح باعث شده صداوسیما دیگه بازی های یونایتدو نشون نده.
    چند صفحه قبل دو تا لینک خارجی خوب گذاشتم که می تونید همیشه برای تمامی رقابت ها استفاده کنید + سایت طرفداری.

پخش نشدن مسابقات هم ربطی به عملکرد تیم نداره. منچستر در بدترین شرایط هم یکی از پر طرفدارترین تیم های دنیاست و فاکتورهای دیگه ای در انتخاب مسابقه پخش زنده تاثیرگذار هست + اینکه الان اینقدر سایت پخش زنده هست که اگه صدا و سیما هم پخش نکنه هیچ مشکلی پیش نمیاد. به شخصه که سایت های پخش زنده رو به دلیل عدم سانسور و گزارش های بهترشون ترجیح میدم. چه گزارش انگلیسی باشه، چه اسپانیایی و چه فرانسوی (که هر 3 رو تقریبا متوجه میشم) و چه حتی روسی باز هم جذابیت خودش رو داره.

6. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

چند صفحه قبل دو تا لینک خارجی خوب گذاشتم که می تونید همیشه برای تمامی رقابت ها استفاده کنید + سایت طرفداری.

پخش نشدن مسابقات هم ربطی به عملکرد تیم نداره. منچستر در بدترین شرایط هم یکی از پر طرفدارترین تیم های دنیاست و فاکتورهای دیگه ای در انتخاب مسابقه پخش زنده تاثیرگذار هست + اینکه الان اینقدر سایت پخش زنده هست که اگه صدا و سیما هم پخش نکنه هیچ مشکلی پیش نمیاد. به شخصه که سایت های پخش زنده رو به دلیل عدم سانسور و گزارش های بهترشون ترجیح میدم. چه گزارش انگلیسی باشه، چه اسپانیایی و چه فرانسوی (که هر 3 رو تقریبا متوجه میشم) و چه حتی روسی باز هم جذابیت خودش رو داره.
    ممنون بابت اون لینک ها. ولی مشکل بزرگ اینه که اغلب اینجور سایت ها خیلی بده کیفیت پخششون. تصویر فقط چند ثانیه پخش میشه و تند تند قطع میشه.

دنبال سایت های قابل اعتماد می گشتم.اگه در آینده باز هم سایت های با کیفیت بیشتری پیدا کردید به اشتراک بزارید. ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

لطفا ادغام کنید این پست رو با پست قبلی.

نگفتید سایت طرفداری کدوم قسمتش زنده پخش می کنه؟ تو بخش ویدیو چیزی پیدا نکردم.

داره خودمونی میشه m-a14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی منچستر استون ویلا را تلویزیون نشون نمیده
    لینک پخش زنده سایت طرفداری کجاست ؟/؟؟
    سایت پخش زنده خوب ؟؟/

10. 2 کاربر از m-a14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

الان بازی دوستانه بارسا با تیم لیگ سوم جزایر قناری بود تلویزیون پخش مستقیم داشت

باید از همین هفته های اول امتیاز جمع کنیم و مفت از دست ندیم تا اتفاقات پارسال و پیارسال تکرار نشه

12. 5 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

لینک از سایت طرفداری :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و در همین لحظه یه گل عالی از یانوزای ! تصمیم هوشمندانه فن خال در بازی دادن به یانوزای !!

15. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ممنون بابت اون لینک ها. ولی مشکل بزرگ اینه که اغلب اینجور سایت ها خیلی بده کیفیت پخششون. تصویر فقط چند ثانیه پخش میشه و تند تند قطع میشه.

دنبال سایت های قابل اعتماد می گشتم.اگه در آینده باز هم سایت های با کیفیت بیشتری پیدا کردید به اشتراک بزارید. ممنون.
    ببخشید، پستتون رو الان دیدم. شاید 1 سالی هست که از این دو سایت استفاده می کنم و کمتر با چنین مشکلی رو به رو هستم. اگه لینکی کار نکنه به اندازه کافی لینک جایگزین هست که مجددا با کیفیت بتونید بازی رو ببینید. در هر صورت تست کنید. در صورتی که کیفیت اینترنتتون مناسب باشه مطمئن باشید با هیچ مشکلی مواجه نخواهید شد.

نیمه اول بازی رو با یه گل بردیم. عملکرد تیم در کل متوسط بود. همچنان مشکل عدم هماهنگی در خط دفاع و حمله مشاهده میشه؛ ضمن اینکه در خط حمله اونطور که باید خطرناک نیستیم. حملاتمون خوب طراحی نمیشه.

17. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •