تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 23 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 230

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2015-2016

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

بعد باخت معمولا هم بازیکنا مقصرن هم مربی
    ولی اینکه مورینیو باعث شد بازیکنا برن کدوم بازیکنا؟
    چون بازیکن خاصی امسال نرفت که مقصرش مورینیو بوده باشه
    منظور دی بروین و شورله که نیست؟
    اتفاقا پارسال بدون این بازیکنا قهرمان شدیم
    الان مشکلمون بیشتر خط دفاعه که دقیقا همون بازیکنای فصل قبل هستن که بهترین دفاع لیگ رو تشکیل می دادن

نمیشه همه چی رو هم تقصیر مورینیو انداخت
    موقعی که بعد از چند سال قهرمان میشیم دیگه سریع فراموش میشه و حالا با دو تا باخت انتظار داریم مربی هم اخراج بشه؟!
    اون تیم هایی که الان چند ساله قهرمانی نیاوردن و مربیشون تقریبا تغییر نکرده دیگه پس باید مربیشون رو نابود می کردن!
    بعدشم تازه الان اول فصله و در پایان فصل میشه نتیجه گیری کرد...

الان دقیقا یاد یه کاربری افتادم که هر موقع چلسی می باخت فقط پست می داد : دی
    مورینیو خودش اعلام کرد که این باخت مقصر خودش بوده !
    وقتی یک بازیکن نیمکت نشین میکنه داره میگه جایی در تیم نداره ... قطعا دارم در مورد داوید لویز ماتا چک شورله و کوین صخیت میکنم شاید این بازیکن ها از نظر شما ستاره نباشند شاید هم بگید خیلی افت کردن اما الا در تیم ها خودشون دارند عالی عمل میکنند سبک لیگ جزیره مثل ایرانه (نقل و انتقال) یعنی خود سرمربی انتخاب میکنه چه بازیکیی خریده یا فروخته شود بر خلاف کشور های دیگر ...
    پارسال تمام شد رفت اگر قراره به گدشته نگاه کنیم باید بگم پارسال با این وضعیت لیگ را شروغ کردیم ؟
    مشکل تیم خط دفاغ نیست این هم همون خط دفاع پارسال هست مشکل اینه که چرا بازیکن ها از توان 100درصد خودشون استفاده نمی کنند
    انتظار من و شما این نیست که مربی اخراج بشه فقط صبر و تحمل مالک تیم را مثال زدم که در گذشته ثابت شده است.

خوشحالم که شما که با حرف های من یاد شخص دیگری می افتید

پیشنهاد میکنم حتما پکیچ بین اسپورت را دنبال کنید که از زمان جنجال مورینیو تا به امروز هیچ کارشناسی سرمربی را حمایت نکرده و انتقاد هایی وحشتناک تری هم بوده و هست.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مورینیو خودش اعلام کرد که این باخت مقصر خودش بوده !
    وقتی یک بازیکن نیمکت نشین میکنه داره میگه جایی در تیم نداره ... قطعا دارم در مورد داوید لویز ماتا چک شورله و کوین صخیت میکنم شاید این بازیکن ها از نظر شما ستاره نباشند شاید هم بگید خیلی افت کردن اما الا در تیم ها خودشون دارند عالی عمل میکنند سبک لیگ جزیره مثل ایرانه (نقل و انتقال) یعنی خود سرمربی انتخاب میکنه چه بازیکیی خریده یا فروخته شود بر خلاف کشور های دیگر ...
    پارسال تمام شد رفت اگر قراره به گدشته نگاه کنیم باید بگم پارسال با این وضعیت لیگ را شروغ کردیم ؟
    مشکل تیم خط دفاغ نیست این هم همون خط دفاع پارسال هست مشکل اینه که چرا بازیکن ها از توان 100درصد خودشون استفاده نمی کنند
    انتظار من و شما این نیست که مربی اخراج بشه فقط صبر و تحمل مالک تیم را مثال زدم که در گذشته ثابت شده است.

خوشحالم که شما که با حرف های من یاد شخص دیگری می افتید

پیشنهاد میکنم حتما پکیچ بین اسپورت را دنبال کنید که از زمان جنجال مورینیو تا به امروز هیچ کارشناسی سرمربی را حمایت نکرده و انتقاد هایی وحشتناک تری هم بوده و هست.
    خب مشخصه کار اونا اینه که باید انتقاد کنن به خصوص اگه تیم قهرمان 4 هفته نتیجه نگیره که فرصت خیلی خوبیه
    من خودم اصلا نه داخلی نه خارجی به این چیزا توجه نمی کنم چون تیم قهرمان هم بشه باز این مسائل هست
    تیم مشکل داره ولی من وقتمو برای شنیدن این انتقادها تلف نمی کنم

در مورد این بازیکنا که گفتین لوئیز یکی از بهترین فروش هامون بود و حداقل با دو برابر قیمت فروختیمش!
    بازیکنی نبود که به درد دفاع بخوره و بیشتره هجومی بود تا دفاعی و کلا سوتی های بدی میده
    چک که قبلا در موردش توی همین تاپیک زیاد صحبت کردیم و در هر صورت قرار بود بره و فکر نمی کنم با دو دروازه بان تاپ مشکلمون دروازه باشه
    شورله بازیکن خوبی بود ولی توی همین وولفسبورگ هم صد در صد فیکس نیست ولی توی چلسی نمی خواسته زیاد رو نیمکت باشه

دی بروین استعداد خاصی بود ولی چلسی اونقدر بازیکن داره که حسرت اونو نخوره
    توی سیتی هم با این همه بازیکن نمی تونه راحت فیکس باشه و اینجوری نیست که همه بازی ها بخواد بازی کنه
    فکر کنم دی بروین یه ابزاری شده که هر چند وقت یکبار طرفدارای چلسی یا تیمای دیگه می تونن ازش استفاده کنن!
    الان مشکل ما این چیزا نیست و اتفاقا توی پست این بازیکنا مهره های کلیدی داریم
    فصل قبل از همون اول توی دور برد افتادیم و این ادامه پیدا کرد ولی فعلا این فصل بد شروع کردیم و توی این دور افتادیم ولی از این بحران میشه خارج شد

3. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

خب مشخصه کار اونا اینه که باید انتقاد کنن به خصوص اگه تیم قهرمان 4 هفته نتیجه نگیره که فرصت خیلی خوبیه
    من خودم اصلا نه داخلی نه خارجی به این چیزا توجه نمی کنم چون تیم قهرمان هم بشه باز این مسائل هست
    تیم مشکل داره ولی من وقتمو برای شنیدن این انتقادها تلف نمی کنم

در مورد این بازیکنا که گفتین لوئیز یکی از بهترین فروش هامون بود و حداقل با دو برابر قیمت فروختیمش!
    بازیکنی نبود که به درد دفاع بخوره و بیشتره هجومی بود تا دفاعی و کلا سوتی های بدی میده
    چک که قبلا در موردش توی همین تاپیک زیاد صحبت کردیم و در هر صورت قرار بود بره و فکر نمی کنم با دو دروازه بان تاپ مشکلمون دروازه باشه
    شورله بازیکن خوبی بود ولی توی همین وولفسبورگ هم صد در صد فیکس نیست ولی توی چلسی نمی خواسته زیاد رو نیمکت باشه

دی بروین استعداد خاصی بود ولی چلسی اونقدر بازیکن داره که حسرت اونو نخوره
    توی سیتی هم با این همه بازیکن نمی تونه راحت فیکس باشه و اینجوری نیست که همه بازی ها بخواد بازی کنه
    فکر کنم دی بروین یه ابزاری شده که هر چند وقت یکبار طرفدارای چلسی یا تیمای دیگه می تونن ازش استفاده کنن!
    الان مشکل ما این چیزا نیست و اتفاقا توی پست این بازیکنا مهره های کلیدی داریم
    فصل قبل از همون اول توی دور برد افتادیم و این ادامه پیدا کرد ولی فعلا این فصل بد شروع کردیم و توی این دور افتادیم ولی از این بحران میشه خارج شد
    خود شما کواردادو وقتی اومد چلسی طوری حمایت کردید که مورینیو از این بازیکن حمایت نکرد وقتی همه حضورش را موثر نمیدونستند اخرش هم اینکه چند روز پیش گفتید خوب اصلا به درد لیگ جزیره نمیخورد!!! حتی حاضر نشدید بگید به درد چلسی نمیخورد یا فیلیپ لویز که همه میدونستند یک خرید احساسی بود ...
    من نگفتم وقت خودتون راتلف کنید گفتم بدونید انتقاد کردن برای یک نفر نیست که سریع مثال اقای ایکس را میرنید همون اخباری که توجه نمیکنید و دنبال نمیکنید فصل پیش ریو فردیناند که همه میدوند یک کارشناس ورزشی شده توی تمام بازی ها از مورینیو حمایت کرد اونم بازیکن تیم منچستر ... شاید توی ایران برای همه انتقاد کارشناس ها بی ارزش باشه اما در کشور های دیگر همیشه با جنجال بوده و هست.
    پیتر چک مهم نبود بله از نظر شما اصلا مهم نبود حتی با رفتنش به تیم حریف جام را خودمون از دست خودمون گرفتیم شاید اون جام هم از نظر شما مهم نبود...
    کوین هم اصلا لازم نداشتیم شاید با این رقم نجومی فقط یک بازی انجام بده اما قطعا اون یک بازی جلوی چلسی هست ...

بازی بعد چلسی همه چی مشخص میشه.

5. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بیشتر بازی چلسی رو دیدم ! کندی امیدوار کننده بود و بنظرم در آینده می تونید روش حساب کنید ، فک می کردم به جای آزپلی رفت که چلسی تهاجمی بشه ولی رقت دفاع چپ وایساد یه جورایی ! به خودم می گفتم نکنه دفاع چپ بوده من اشتباهی فک می کردم مهاجمه !

فالکائو هم گل خوبی زد ولی بعدش جوگیر شده بود تک روی می کرد !

مطمئنا اورتون باز هم قیمت استونز رو بالاتر می بره ! یه زمانی تو سایتا زده بود 20 میلیون ! همین جوری رفت بالا ، 25 ، 30 ، 35 چند وقت پیش یه جا زده بود 40 ! این دفه میگن 45 !

کماکان باید آزارد راه بیفته تا چلسی جون بگیره !

پدرو باز هم تاثیرگذاری مثبت داشت !

7. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خود شما کواردادو وقتی اومد چلسی طوری حمایت کردید که مورینیو از این بازیکن حمایت نکرد وقتی همه حضورش را موثر نمیدونستند اخرش هم اینکه چند روز پیش گفتید خوب اصلا به درد لیگ جزیره نمیخورد!!! حتی حاضر نشدید بگید به درد چلسی نمیخورد یا فیلیپ لویز که همه میدونستند یک خرید احساسی بود ...
    من نگفتم وقت خودتون راتلف کنید گفتم بدونید انتقاد کردن برای یک نفر نیست که سریع مثال اقای ایکس را میرنید همون اخباری که توجه نمیکنید و دنبال نمیکنید فصل پیش ریو فردیناند که همه میدوند یک کارشناس ورزشی شده توی تمام بازی ها از مورینیو حمایت کرد اونم بازیکن تیم منچستر ... شاید توی ایران برای همه انتقاد کارشناس ها بی ارزش باشه اما در کشور های دیگر همیشه با جنجال بوده و هست.
    پیتر چک مهم نبود بله از نظر شما اصلا مهم نبود حتی با رفتنش به تیم حریف جام را خودمون از دست خودمون گرفتیم شاید اون جام هم از نظر شما مهم نبود...
    کوین هم اصلا لازم نداشتیم شاید با این رقم نجومی فقط یک بازی انجام بده اما قطعا اون یک بازی جلوی چلسی هست ...

بازی بعد چلسی همه چی مشخص میشه.
    در مورد کوادرادو من همه پستایی با این نام رو سرچ کردم ولی جایی ندیدم که تعریف کرده باشم
    درسته این خرید اشتباه بود ولی قرار نیست به خاطر این خرید بیام مربی رو بکوبم
    هر مربی ممکنه بازیکنای خوبی بخره که جواب ندادن یا بازیکنایی بخره که فراتر از حد انتظار باشن
    مثلا همین پدرو رو هوادارای تیمای دیگه می گفتن بازیکن تاثیرگذاری نمی تونه باشه ولی توی این دو بازی موثرترین بازیکن تیم بوده و مطمئنا با توجه به سبک بازیش همین روند رو باید ادامه بده

در مورد پیتر چک هم فکر کنم خیلی توی تاپیکای چلسی صحبت کردیم و مطمئنا پیتر چک بازیکن محبوب ما بوده و خواهد بود ولی باید یه سری نکته ها رو هم در نظر بگیریم:

1- فصل پیش قبل از اینکه کورتوا به چلسی برگرده تقریبا میشه گفت توی رده باشگاهی بهترین عملکرد رو در بین هم دروازه بان ها داشت
    2- چک و کورتوا در یه سطح بودن و شاید کورتوا با توجه به سنش یکمی بهتر و آینده دارتر و در این شرایط مربی باید یه دروازه بان رو انتخاب می کرد
    3- کورتوا که خودش جزو دروازه بان های تاپ دنیا بوده نمیاد روی نیمکت بشینه و دروازه بان دوم نمی تونست باشه وگرنه باید فروخته میشد
    4- پیتر چک بعد از یه فصل که به عنوان دروازه بان دوم بازی کرده بود این فصل درخواست خروج داشت ولی می خواست توی لندن بمونه و قاعدتا تنها گزینه فقط آرسنال بود
    5- در این شرایط یا باید باشگاه چک رو اذیت می کرد و می ذاشت یه فصل دیگه بمونه و بعد به عنوان بازیکن آزاد با دلخوری به آرسنال بره یا اینکه با درخواستش به آرسنال موافقت می کرد

این کل داستان و فکر کنم مورینیو با این رابطه خوبی که با ونگر داره هیچ وقت بازیکنی رو به آرسنال نده
    در مورد پیتر چک قبلا زیاد صحبت شده بود و الان نمی خواستم صحبت کنم ولی این انتقاد اصلا وارد نبود

در مورد انتقاد هم من خودم با ترکیب مورینیو موافق نیستم و ترکیب باید متحول بشه و الان صد در صد انتقاد وارده
    ولی اینکه انتقاد حالت نابود کننده داشته باشه و کلا ماهیت شخص رو زیر سوال ببره رو اصلا قبول ندارم
    مثل همین فصل پیش یا فصل قبلش که تا چلسی یه نتیجه بد می گرفت اشاره میشد که باید راجرز و اینا جایگزین اون بشه!

بیشتر بازی چلسی رو دیدم ! کندی امیدوار کننده بود و بنظرم در آینده می تونید روش حساب کنید ، فک می کردم به جای آزپلی رفت که چلسی تهاجمی بشه ولی رقت دفاع چپ وایساد یه جورایی ! به خودم می گفتم نکنه دفاع چپ بوده من اشتباهی فک می کردم مهاجمه !

فالکائو هم گل خوبی زد ولی بعدش جوگیر شده بود تک روی می کرد !

مطمئنا اورتون باز هم قیمت استونز رو بالاتر می بره ! یه زمانی تو سایتا زده بود 20 میلیون ! همین جوری رفت بالا ، 25 ، 30 ، 35 چند وقت پیش یه جا زده بود 40 ! این دفه میگن 45 !
    آره کندی خیلی خوب بود و اصلا انتظار نداشتم اینجوری باشه
    پستش هافبک هجومی و مهاجمه و به اجبار دفاع چپ رفته بود
    شاید از اون بازیکنایی باشه که به طور قرضی به تیم دیگه ای نره

در مورد استونز این مارتینز رو هم جو گرفته
    فکر کنم این مبلغ رو به بهترین دفاع وسط دنیا هم داده بودیم الان دیگه قبول کرده بودن!
    دیگه دو روز بیشتر تا نقل و انتقالات باقی نمونده و به انتقال استونز خیلی امیدی نیست و شاید دفاع دیگه ای گرفته بشه

9. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

به نظر من دفاع چلسی جای انتقاد داره و به نظرم مقصر دفاع میشه گفت یه جورایی مورینیو باشه
    چون تو این بازی ها حداقل باید ترکیب دفاع کناری هارو که بیشتر از اونا ضربه خوردیم عوض میکرد
    ایوانویچ فاجعه بازی میکنه
    یه انتقاد دیگه ای هم که به مورینیو دارم توجه نکردن به جوونا هست مخصوصا جوونای اکادمی که اگه یکم بهشون بها بده واقعا به درد میخورن اونم تو لیگ ماراتون گونه ای مثل جزیره
    در کل من از سبک بازی تیم راضی هستم ولی از چیدمان تیم به خصوص تو دفاع اصلا راضی نیستم خخ
    کاش بابا رحمانمونو یه بار بازی بده

11. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من که بازی رو نصفه نیمه دیدم، غروبا مشغولم برعکس انگار همه بازیام افتادن ساعت 7... لعنتی!
    این چند تا بازی اخیر رو نتونستم درست ببینم، ولی بر اساس اونقدی که دیدم و بر اساس خبرایی که میشنوم مشل اصلی دفاع نیست، دفاع هماهنگ نیست، ولی مقصر اصلی خط هجومیه، نه هازارد نه فابرگاس و نه ماتیج اصلا و به هیچ وجه در حد نیستن و دارن بد کار میکنن، وقتی موقعیت سازی نشه و فقط توپ الکی به گردش در بیاد همینی میشه که الان هست، بازم میگم دفاع ضعف داره، ولی شکستامون از افت بازیکنای کلیدیمونه
    امیدوارم طی فصل روحیه و توانایی کاملشونو بدست بیارن!

13. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیمای دیگه جدول رو نگاه کنیم بقیه مدعی ها اون چنان نتایج خوبی نگرفتن
    اگه فرضا سیتی ، آرسنال ، منچستر و لیورپول رو مدعی قهرمانی بدونیم که به نظر من لیورپول یکمی بعیده بتونه مدعی باشه فعلا فقط سیتی عالی و پرقدرت ظاهر شده
    میشه این اختلاف رو جبران کرد ولی سیتی همین فصل پیش هم که ما قهرمان شدیم خیلی راحت پرمهره ترین تیم لیگ بود ولی با این حال امسال هم حدود 130 میلیون پوند برای خرید بازیکن خرج کرد!

این چند تا بازی اخیر رو نتونستم درست ببینم، ولی بر اساس اونقدی که دیدم و بر اساس خبرایی که میشنوم مشل اصلی دفاع نیست، دفاع هماهنگ نیست، ولی مقصر اصلی خط هجومیه، نه هازارد نه فابرگاس و نه ماتیج اصلا و به هیچ وجه در حد نیستن و دارن بد کار میکنن، وقتی موقعیت سازی نشه و فقط توپ الکی به گردش در بیاد همینی میشه که الان هست، بازم میگم دفاع ضعف داره، ولی شکستامون از افت بازیکنای کلیدیمونه
    آره یه مشکل هم همینه
    حالا در مورد هازارد که هنوز گل یا پاس گل نداشته میشه امید داشت که بالاخره استارتشو در بازی های آینده بزنه
    همین طور پدرو که خیلی خوب بوده و بازیکنایی مثل ویلیان ، اسکار ، کندی و ترائوره هم هستن و توی اون سه تا هافبک هجومی احتمالا در طول فصل به مشکل نمی خوریم

ولی یه مشکلی حادی که توی این 4 بازی دیدم اینه که فابرگاس و ماتیچ انگار یه بازیکن دیگه شدن!
    هر جفتشون به عنوان هافبک دفاعی و بازیساز خیلی بد کار می کنن و همین خودش هم توی حمله هم دفاع تاثیر منفی داره
    بازی بعدی باید ترکیب یکمی متحول بشه و این چند بازی خوب امتیاز بگیریم حتی شده با بردهای یک بر صفر
    مثلا این ترکیب ها می تونه استفاده بشه:

کورتوا
    رحمان - کیهیل - زوما - آزپلیکوئتا
    ماتیچ - لوفتوس
    هازارد - کندی - پدرو
    کاستا

یا یکمی ترکیب دفاعی تر به خصوص بازی اورتون که حیاتیه و باید از بحران خارج شد:

کورتوا
    رحمان - کیهیل - تری - آزپلیکوئتا
    ماتیچ - زوما
    هازارد - فابرگاس - پدرو
    کاستا

اگه توی این دو روز یه دفاع وسط درجه یک بگیریم شرایط متفاوت میشه
    این دفاع وسط لازمه و احتمالا هر جوریه توی این دو روز یه نفر گرفته میشه ولی با این وضعیت یه هافبک وسط یا دفاعی هم نیازه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دفاع وسط سنگالی نانت به نام Papy Djilobodji رو با 3 میلیون پوند خریدیم
    تلفظ اسمش هم یکمی سخته
    در مورد این بازیکن تا حالا نشنیدم ولی آمارش براساس whoscored بد نبوده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویکتور موسز هم همون طور که پیش بینی میشد قرضی به وستهام رفت
    فکر کنم قرار بوده به عنوان بازیکن ذخیره یکمی بهش بازی برسه ولی با خرید پدرو و احتمالا کندی دیگه کلا بازی بهش نمی رسه
    برای اون پست 3 هافبک هجومی گزینه زیاده و از نظر مهره هم حتی از پارسال بهتریم
    ولی در مورد 2 هافبک دفاعی با وجود ماتیچ ، فابرگاس ، ریمرز و میکل میشه احساس خطر کرد و همه تیمای دیگه توی پست هافبک وسط و هافبک دفاعی کلی مهره دارن

هنوز نقل و انتقالات تموم نشده و ممکنه بازم خبرایی بشه و یه بازیکن به نام هکتور هم نوشته بودن به چلسی نزدیکه
    جالبه اورتون هم یه دفاع آرژانتینی گرفته که نمی دونم اگه دفاع وسط باشه احتمالش هست بشه بعدا توی ژانویه استونز رو گرفت
    بعد از تموم شدن نقل و انتقالات میشه لیست کامل تیم رو گذاشت به خصوص اینکه کلا بازیکن قرضی زیاد داریم

16. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بلاخره ماکت ورزشگاه رو به صورت رسمی به نمایش گذاشتن:

من اولش که دیدم یجورایی برام جذاب نبود و خوشم نیومد، بعدش که طرح های کامپیوتریشو دیدم نظرم عوض شد، به نظرم قشنگ میشه
    Last edited by jb.NY; 02-09-2015 at 22:47.

18. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •