تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 103

نام تاپيک: Game of Thrones : A Telltale Games Series

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

محتوای مخفی: spoiler 
    خصوصیت بازیهای telltale اینه که هر انتخابی بکنید تاثیر چندانی در روند بازی نداره و صرفا فقط چند خط از مکالمات عوض میشن، تجربه ای که من از 3 بازی این شرکت کسب کردم باعث شده که الان در game of thrones انتخاب ها رو بدون استرس و صرفا بر اساس شخصیت خودم بگیرم و جالبه که بعداً وقتی انتخابهای دیگران رو میخوندم میدیدم که نتیجه یکسان می شد. پیشنهاد من به همه اینه که کلا برای دیالوگ ها و حتی انتخاب های سخت اون چیزی رو که دلشون بهشون میگه انجام بدن تا حداقل از لحاظ وجدانی راحت باشند
    حرفتون در کل درسته ، ولی خوب زمان TWD رو یادتون باشه با اینکه در کل مسیر یکی بود ، خیلی از مرگ ها دست ما بودن و خیلی از کاراکترا بودن که انتخاب ما معلوم میکرد کدومشون زنده میمونه در بازی . من خودم کلا تو بازی میرم سعی میکنم صرف نظر از این مسائل برم تو حس همون کاراکتر و جوری بازی میکنم که انگار داستان کاملا دست خودمه . حس خیلی بهتری میده موقع بازی !

2. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حرفتون در کل درسته ، ولی خوب زمان TWD رو یادتون باشه با اینکه در کل مسیر یکی بود ، خیلی از مرگ ها دست ما بودن و خیلی از کاراکترا بودن که انتخاب ما معلوم میکرد کدومشون زنده میمونه در بازی . من خودم کلا تو بازی میرم سعی میکنم صرف نظر از این مسائل برم تو حس همون کاراکتر و جوری بازی میکنم که انگار داستان کاملا دست خودمه . حس خیلی بهتری میده موقع بازی !
    بله اتفاقا یکی از دلایلی که به این باور رسیدم همون بازی TWD بود. اگر خاطرتون باشه اولین انتخاب بین داوگ و کارلی بود، صرفنظر از اینکه کدومشون رو انتخاب می کنیم اون یکی هم جلوتر کشته می شد. یا جلوتر در مسئله ی لیلی، مهم نیست که چقدر با لیلی خوب باشید، او باز هم در آخر شما رو تنها میگذاره و کلی انتخاب دیگه که سرانجام در پایان فصل اول باز هم هرطور خوب عمل کرده باشی و به اون ماشین هم دستبرد نزده باشی باز اون مرد کوتاه نمیاد و قصد کشتن ما رو میکنه. یک چارت توی یکی از سایتها دیدم که جالبه اینجا قرارش میدم میتونید ببینید که سرانجام همه ی انتخاب ها یکی میشه، بهتر و جالبتر این بود که دو خط داستانی وسیع بجای یک خط داستانی می نوشتند مثلا یک خط داستانی با لیلی و یکی با کنی، بقیه کاراکترها هم به همین صورت حاشیه ای میموندند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by korokodil_avareh; 29-04-2015 at 14:58. دليل: replacing image with its link

4. این کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این عکسه نت منو نابود کرد : دی
    اول بازی هم میگه Tailored by your decisions . کلا به نظرم با اینکه تاثیری ندارن انتخابا ، ولی مهمن خیلی . جدای این مسئله ی انتخاب بین دو کاراکتر(درسته نهایت کار یکیه باز ، ولی خوب مسیر رو تغییر میده) ، خود داستان به کنار ، انتخابا تو شخصیت پردازی ها خیلی مهمن که برای من توی فیلم/سریال/بازی اندازه خود داستان این مورد مهمه . شخصیت پردازی ها و روابط افراد به انتخابای شما بستگی داره و در این زمینه تصمیم ها کاملا تاثیرگذارن .
    ولی خوب در کل به نظرم در این زمینه بازی مثل Life is Strange خیلی از TWD موفق تر عمل کرده و توی اون تاثیر انتخابا به خوبی حس میشن .

6. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بله اتفاقا یکی از دلایلی که به این باور رسیدم همون بازی TWD بود. اگر خاطرتون باشه اولین انتخاب بین داوگ و کارلی بود، صرفنظر از اینکه کدومشون رو انتخاب می کنیم اون یکی هم جلوتر کشته می شد. یا جلوتر در مسئله ی لیلی، مهم نیست که چقدر با لیلی خوب باشید، او باز هم در آخر شما رو تنها میگذاره و کلی انتخاب دیگه که سرانجام در پایان فصل اول باز هم هرطور خوب عمل کرده باشی و به اون ماشین هم دستبرد نزده باشی باز اون مرد کوتاه نمیاد و قصد کشتن ما رو میکنه. یک چارت توی یکی از سایتها دیدم که جالبه اینجا قرارش میدم میتونید ببینید که سرانجام همه ی انتخاب ها یکی میشه، بهتر و جالبتر این بود که دو خط داستانی وسیع بجای یک خط داستانی می نوشتند مثلا یک خط داستانی با لیلی و یکی با کنی، بقیه کاراکترها هم به همین صورت حاشیه ای میموندند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دیگه بیشتر هدف بازی های TTG اینه که مسیر داستان فقط عوض میشه با انتخابهای تو . داستان اصلی یکیه و فقط مسیر عوض میشه . در واقع نکته مهمش اینه که تو تصمیم بگیری از کدوم مسیر بری .

برای مثال قضیه مرگ Ethan . تو نمیدونی که قراره رمزی یه چاقو تو گلوت فرو کنه . جدا از هر انتخابی که بکنی از اخر میمیری . اما اینو نمیدونی . و قشنگیش همینه .
    بازی میخواد داستانی رو واست روایت کنه و تو وظیفه ات تو بازی اینه که مسیر رسیدن به اهداف داستان رو فقط معین میکنی . بازی RPG نیست که سعی کنی با دیالوگهات کاراکترت رو زنده نگه داری یا یه امتیازاتی رو بدست بیاری .
    هر چند باز هم به اندازه کافی به نظرم انتخابهایی داره که تاثیرگذار باشن تو اینده داستان و امتیازاتی واست داشته باشن ولی زیاد نمیشه با انتخابها کسی رو زنده نگه داشت . نمونه کوچیکش هم مثلا اون انتخاب اخر توی The Wolf Among Us که هم اخر داستان رو عوض میکرد هم جلوی کشته شدن کسی رو میگرفتی .

این رو هم باید البته در نظر داشت که اگه بخواد با هر انتخابی یه تکه از سرنوشت داستان عوض بشه حجم بازی واقعا زیاد میشه و استدیویی مثل TTG فکر نکنم بتونه هر قسمت رو به این زودیا بده بیرون . قطعا قیمت هر قسمت هم بالا میره و شاید فروشش به همین خاطر بیاد پایین .
    البته قطعا دارن پیشرفت میکنن تو این قضیه . برای مثال انتخاب اخر فصل 2 TWD قشنگ مسیر رو فکر کنم به 5 تکه تقسیم کرد که به نظر نمیرسه توی فصل 3 این سه مسیر به یه جا ختم بشن . واسه همین طرفدرا الان احتمال میدن که واسه فصل 3 با توجه به سیو فصل قبل چند مسیر متفاوت کلا داشته باشیم .

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

فردا قسمت 4 میاد . خوشم میاد با Life is Strange هماهنگ پخش میشه ! بعید نیست هفته بعد هم Borderlands رو ببینیم .

10. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فردا قسمت 4 میاد . خوشم میاد با Life is Strange هماهنگ پخش میشه ! بعید نیست هفته بعد هم Borderlands رو ببینیم .
    borderlands فکر کنم هر دو قسمت GOT که میاد اونم بیاد . فعلا که TBA خورده . اگه میخواست هفته دیگه بیاد تا الان میزد تاریخش رو . اختمالا چند روز قبل از قسمت پنجم GOT بیاد . البته من که فعلا با همین GOT خیلی حال میکنم . از نظر من که بهترین بازی TTG بوده تا حالا . شاید چون GOT فن هستم اینطوریه .

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بوده که تاریخ پخش رو دو روز قبل انتشار گفتن . امکانش هست که تا همین دوشنبه تاریخ رو بگن .
    به نظر من ماکسیمم دو هفته دیگه بیاد . معمولا هر قسمت GoT بعدش یه Borderlands میاد . تنها استثنا و دلیل این تفاوت زمانیشون هم اپیزود دوم بود که معلوم نیست چرا سر Borderlands بیش از حد طولش دادن .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بوده که تاریخ پخش رو دو روز قبل انتشار گفتن . امکانش هست که تا همین دوشنبه تاریخ رو بگن .
    به نظر من ماکسیمم دو هفته دیگه بیاد . معمولا هر قسمت GoT بعدش یه Borderlands میاد . تنها استثنا و دلیل این تفاوت زمانیشون هم اپیزود دوم بود که معلوم نیست چرا سر Borderlands بیش از حد طولش دادن .
    اتفاقا دارن فقط GOT رو سریع پیش میبرن که به سریال برسه و Borrderlands رو دارن با سرعت نرمال همیشگی پیش میبرن . TWD و TWAU هم همینطور بودن .

راستی یه سوال میخواستم بپرسم ازت . الان دقیقا اتفاقاتی که واسه Asher داره میگذره به لحاظ زمانی کجای داستان دنریس توی ایسوس میشه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اتفاقا دارن فقط GOT رو سریع پیش میبرن که به سریال برسه و Borrderlands رو دارن با سرعت نرمال همیشگی پیش میبرن . TWD و TWAU هم همینطور بودن .

راستی یه سوال میخواستم بپرسم ازت . الان دقیقا اتفاقاتی که واسه Asher داره میگذره به لحاظ زمانی کجای داستان دنریس توی ایسوس میشه ؟
    تیم های دو تا بازی کاملا متفاوتن(به غیر از صداپیشه ها) و هماهنگی یا عدم هماهنگی تو پخش اتفاقیه . TTG کلا زمانبندی خودشو داره و کاری به بقیه چیزا نداره .
    از نظر زمانی هم هنوز به نظر اون جنگ صورت نگرفته و فکر کنم اواخر فصل 3 باشیم . مطمئن نیستم خیلی البته ، انقدر زمان ها تو سریال قاطی شدن هی با کتاب جا به جا میگیرمشون .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تیم های دو تا بازی کاملا متفاوتن(به غیر از صداپیشه ها) و هماهنگی یا عدم هماهنگی تو پخش اتفاقیه . TTG کلا زمانبندی خودشو داره و کاری به بقیه چیزا نداره .
    از نظر زمانی هم هنوز به نظر اون جنگ صورت نگرفته و فکر کنم اواخر فصل 3 باشیم . مطمئن نیستم خیلی البته ، انقدر زمان ها تو سریال قاطی شدن هی با کتاب جا به جا میگیرمشون .
    اون که اره اما قطعا TTG واسه فروش بیشتر و هماهنگ بودن با سریال سعی میکنه نزدیک کنه داستان رو . اصلا یکی از دلایلی که از RW شروع کردن همین بود که زیادی از خود سریال دور نباشن و بتونن سریع بهش برسن . من مطمئنم TTG سعی میکنه میانگین سالی 1.5 تا دو فصل از بازی رو بده بیرون . چون اگه سریال تموم بشه و اینا تموم نکن اتیشش میخوابه و قطعا تو فروش بازیش هم تاثیر میزاره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •