تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 12 اولاول ... 56789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 113

نام تاپيک: چگونه با بی شعورها برخورد کنیم؟

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

قبلا همیشه روی سطلهای زباله مینوشت : شهر ما خانه ما ؛ خوب ما هم یاد گرفتیم که شهر مثل خونه هست و باید توش آشغال ریخت ، فحش داد ، دعوا گرفت ، آب بازی کرد و چون پدر و مادری نیست که دعوا کنه و فرش و صندلی و تلویزیون و غیره هم نیست که آسیب پذیر باشه آزادی بیشتری برای ابراز سطح شعورمون داریم.

الان خیلی از کارها تقریبا عادت ما شده که هربار به روشهای جدیدی ابرازش میکنیم. تا حالا کارهای فرهنگی و تربیتی جواب نداده چون نه پدر مادرها آموزشی دیدن و نه اصلا در لیست اولویت دولتهاست و غیر از نصب این مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام دیگری انجام نمیشه .
    بنظرم اول باید یاد بگیریم باشعوری یعنی چی که بعدش بتونیم بیشعوری رو تشخیص بدیم و راههایی برای تخلیه بیشعوری درون مون پیدا کنیم . مثلا احترام به قانون یعنی باشعوری ، پس عکس زیر یعنی بیشعوری :

محتوای مخفی: !!! 

2. 9 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از اقوام درجه یک من هم میشه گفت بی شعور هست
    دوستان بیشعوری نوعی بیماری است و صرفا و ابدا صفت یا توهین یا بی شخصیتی نیست
    من امیدوارم این شخص روی من تاثیری نگذارد در آینده ، چون بیماری واگیرداری است
    عکس بر گرفته از کتاب بیشعوری
    Last edited by ba maram; 23-10-2014 at 09:21.

4. 5 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

6. 2 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با بیشعور ها کاری نمیتونیم انجام بدیم
    اونا هر کاری دلشون میخواد با ما میکنند

گل زرد و گل زرد و گل زرد
    بیا با هم بنالیم از سر درد

عنان تا در کف نامردمان است
    ستم با مرد خواهد کرد نامرد

8. 4 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

موافق نیستم ، بیشعور کسیه که از کسی بدش میاد (و حسادت داره نسبت بهش) که اون شخص بخاطر داشته هاش (ثروت ، علم ، زیبایی ، خانواده و....) حس غرور طبیعی ای داره ! (نظر من)

10. این کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

موافق نیستم ، بیشعور کسیه که از کسی بدش میاد (و حسادت داره نسبت بهش) که اون شخص بخاطر داشته هاش (ثروت ، علم ، زیبایی ، خانواده و....) حس غرور طبیعی ای داره ! (نظر من)

بی شعور کسیه که درمان نمیشه ، کسیه که گوشش به نصیحت بدهکار نیست ،
    نمونه های مختلفی از بیشعور ها داریم ،مثلا پسرایی که آشغال پرت میکنن طرف دخترا ، توی خیابون راهشو سد میکنن
    بیشعوری داریم که به اموال دیگران دست میبره و خرابشون میکنه ، خط میندازه روی ماشین مردم ، چراغ شو میشکونه یا خسارت به اموال عمومی میزنن
    مدلای دیگه تو دنیای مجازی هم هست ، مثلا همین عرض ارادت ها در صفحه فیسبوک به فوتبالیست آرژانتینی

به نظر من اگه بزرگسال هم باشه به هیچ وجه درمان نمیشه ، هیچ وقت به هیچ بیشعوری رو ندید و اصلا باهاشون ارتباط برقرار نکنید ، مخصوصا اگه پسر باشه

12. 3 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

این شخص میشه کینه توز یا حسود که کمبودهایی در زندگیش داره ، اما بیشعور افراد و زمان و مکان خیلی براش مهم نیست و هر وقت شرایط محیا باشه ابراز رفتار میکنه حتی با غریبه ها. بیشعوری ناخوداگاه میاد سراغش ، خوداگاه ادامه پیدا میکنه و در شرایط خاص و خطرناک یا با ترشح دوپامین از بین میره.

14. 4 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بی شعور کسیه که درمان نمیشه ، کسیه که گوشش به نصیحت بدهکار نیست ،
    نمونه های مختلفی از بیشعور ها داریم ،مثلا پسرایی که آشغال پرت میکنن طرف دخترا ، توی خیابون راهشو سد میکنن
    بیشعوری داریم که به اموال دیگران دست میبره و خرابشون میکنه ، خط میندازه روی ماشین مردم ، چراغ شو میشکونه یا خسارت به اموال عمومی میزنن
    مدلای دیگه تو دنیای مجازی هم هست ، مثلا همین عرض ارادت ها در صفحه فیسبوک به فوتبالیست آرژانتینی

به نظر من اگه بزرگسال هم باشه به هیچ وجه درمان نمیشه ، هیچ وقت به هیچ بیشعوری رو ندید و اصلا باهاشون ارتباط برقرار نکنید ، مخصوصا اگه پسر باشه
    این شخص میشه کینه توز یا حسود که کمبودهایی در زندگیش داره ، اما بیشعور افراد و زمان و مکان خیلی براش مهم نیست و هر وقت شرایط محیا باشه ابراز رفتار میکنه حتی با غریبه ها. بیشعوری ناخوداگاه میاد سراغش ، خوداگاه ادامه پیدا میکنه و در شرایط خاص و خطرناک یا با ترشح دوپامین از بین میره.
    حرف من صرفا در مورد اون نوشته یی که نقل قول کردم بود ،نه تعریفی کلی از بیشعوری !
    در اون پست داره گفته میشه کسی که عاشقه داشته های خودشه بیشعوره ! هم میتونه اون شخص بیشعور باشه هم میتونه نباشه...

من که نگفتم این چنین فردی (کینه توز ، حسود ، عقده ای و...) رو میگن بیشعور و معنی بیشعوری اینه!

تعریف جامعی نمیشه داشت از بیشعوری ... فاکتورهای زیادی هست که میشه بسط داد به میزان شعور فرد ...

گاهی اوقات هم در یک جامعه ی بیشعور سعی در اینکه باشعور بمونی توهین به شعور خودته !

در مورد سوال تاپیک:

چگونه با بی شعورها برخورد کنیم؟

نظر من:
    باید کاری کنیم از اجتماع طرد بشه و به انزوا بره تا در خلوت خودشو اصلاح کنه ، بسته به اندازه بیشعوری ـش پروسه اصلاحش زمان میبره و یا ممکنه غیر قابل اصلاح باشه و هیچوقت جامعه از شرش خلاص نشه ، که در این صورت جامعه باید اونو حذف کنه ...
    Last edited by Sayam; 25-10-2014 at 23:41.

16. 4 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بی شعور ها از با شعوری دیگران سواستفاده کرده و کار خودشون رو پیش می برند .
    موضوع اینه که خیلی از بیشعور ها اصولا از این موضوع آگاه نیستند و گاهی مرزی بین نادانی و بیشعوری نیست ( در حالیکه به نظر من باید این دو رو از هم جدا دونست)
    داستان اینه که نادان ها اصولا ممکنه سعی کنن آپدیت بشن ( به قول خودمون با سواد بشن ) ولی بیشعور به هیچ وجه آپدیت نمیشه و خودش رو اصلاح نمیکنه !!!
    با کسی که هیچ رقمه نمیشه درستش کرد ، باید چیکار کرد ؟ باید به زبون خودشون باهاشون حرف زد ؟

18. 5 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

یکی از شاخصه های آزادی بیان این هست که ما امکان اعتراض رو برای تمامی گروه ها با هر طرز فکری در نظر بگیریم.

اما امان از روزی که فردی که داره اعتراض میکنه، نفهمه داره به چی اعتراض میکنه و میتوانیم این رو به عنوان نشانه خطرناکی از بیشعوری محسوب کنیم.

مثال:

عده ای حس کردن کشور فرانسه به اعتقاداتشون توهین کرده و حق اعتراضشون هم طبیعی هست.
    اما به نشانه اعتراض تابلوهای خیابان نوفل لوشاتو تهران رو پایین کشیدن، بدون اینکه به اندازه یک جلبک بخوان فکر کنن نوفل لوشاتو نماد چیست و چرا نامگذاری شده.

وقتی این تاپیک رو ایجاد کردم امیدوار بودم بشه برای هر کدام از اقدامات بیشعوری راهکاری داد.
    اما یکسری از بیشعوری ها چنان دست و زبان آدم رو میبنده که فقط میتونی بهت زده به بیشعور لبخند بزنی !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •