تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 95

نام تاپيک: دلایل فروپاشی نظام خانواده در ایران و جهان؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون که کل آیه رو گفتید ولی کاش کاملتر میگفتید:

چرا برخی بر برخی دیگر برتری دارند؟ طبق این آیه مردان به دلیل اینکه از اموالشان برای زنان خرج میکنند بر زنان برتری دارند و این برتری بیهوده نیست، زنی که در حقوق همسری نافرمانی میکنه، خدا از همون اول نگفته بزنش، اول موغظه و بعد دوری از خوابگاه که اکثریان زنها در دوره ی ۱ و ۲ حقوق همسری رو ادا میکنند اما در مرحله ی سوم گفته به حکم شرع آنها را بزنید.

حال شما جای اون مرد باشی چه کار میکنی؟ اگه زن حقوق همسریش رو به تو عطا نکنه اصلا برات ارزش قایل نباشه، لطفا صادقانه بگید اون لحظه چه کار میکنید؟
    من از خودم چیزی نگفتم که کامل و ناقص گفته باشم بلکه متن کامل ایه هست پس سفسطه نکنید لطفا گرامی
    من چیزی رو تفسیر نمیکنم و خوده جملات هم کاملا گویا هست و از نظر من اصلا احتیاج به تفسیر نداره

ولی درباره سوالتون
    من نه مرحله سوم نه مرحله چهارم و نه حتی مرحله صدم و هزارم هم زن رو نمیزنم
    بازم عقیدم رو تفسیر نمیکنم که چرا چون اینقدر برای من واضح هست که چرا راهکار زدن و کتککاری اینقدر منزجر کننده و احمقانه و کوته فکرانه و جاهلانه و ... هست که حتی لازم نیست مخالفتم رو توضیحی بدم

و دلیلشم این هست که من مرد رو بر زن برتر نمیبینم نه اینکه این برتری رو کسی در اسمان مشخص کرده باشه یا اینکه به واسطه پولی که میدم برش برتر باشم(وگرنه با این استدلال همون برتری که بر یک فاحشه یا کنیز یا برده وجود داره اینجا هم همون توصیف هست به واسطه پرداخت پول فقط)
    یا این تفکرندارم که زن مال و اموال من هست پس به هر قیمتی باید نگهش دارم و به هرقیمتی هرطور که من دوست دارم باید ارزش کار بکشم و من هرچه گفتم باید انجام بشه چون من ولی نعمت و صاحبش هستم و اگر هم کوچکترین مخالفی در مقابلم ببینم باید مرحله به مرحله جلو برم برای در هم شکستن این مخالفت و یک لحظه هم به این فکر نکنم شاید حرف این زن درست باشه

بپرهیز از آنکه در سخنت چیزی خنده دار آری، هر چند آن را از جز خود به گفتاردرآری. بپرهیز از رای زدن با زنان که زنان سست رایند، و در تصمیم گرفتن ناتوان، و در پرده شان نگاه دار تا دیده شان به نامحرمان نگریستن نیارد که سخت در پرده بودن آنان را از هرگزند بهتر نگاه دارد، و برون رفتنشان از خانه بدتر نیست از بیگانه که بدو اطمینان نداری و او را نزد آنان درآری. و اگر توانی چنان کنی که جز تو را نشناسند،
    نامه 31 نهج البلاغه
    خب با این اموزه ها من به شما حق میدم و حرفاتون کاملا بر مبنای اموزهاتون هست

زنی که وضایفش رو انجام نمیده یا ارزشی برای طرف مقابلش قائل نیست فکر میکنین با زدن شما براش باارزش میشین؟؟؟ چه ارزش حقیرانه ای واقعا
    من که حاظر نیستم ارزشم رو با کتک زدن بالا ببرم و از نظر من دلیلی برای بودن درکنار کسی که ارزشی برام قائل نیست نمیبینم و جدا شدن موفقترین کار ممکن هست
    Last edited by havzhini; 07-06-2014 at 13:42.

2. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اخه دوست گرامی و عزیز من بعید میدونم همه فکرشون اینقدر سطح پایین باشه که بگن زن سواد فقط ابتدایی داشته باشه!
    اینا میخوان دین رو مسخره کنن
    یک جو مسخره ای راه افتاده یا از اینور بوم دارن میفتن یا اونور بوم!
    ببینید ایات قرآن با ادبیات خاص اونوقت بیان شده! و تفسیر و برداشت از آیاتش بهمین راحتی کار درستی نیست
    اقایونی که ادعای دین و دینداری دارند اگر حرف من اشتباست چرا هرکسی نمیتونه یک کتاب از تفسیر قران بنویسه؟
    بله واقعا یکی بیاد این پست ها رو حذف کنه واقعا از حد گذروندن دیگه

تمام این حرف ها رو زدم که این موضوع رو بفهمید، تفسیر قرآن کار من و شما نیست و تفسیر من هم یقینا اشتباهه پس چطور شما میکی زن نباید از شوهر اطاعت کنه، درحالی که از تفسیر قرآن چیزی نمیدونیم، پس چرا میگید کجای دین خدا چنین چیزی گفته؟
    دین خدا همین متن قرآن نیست، دین خدا تفسیر این متن هست، که در تخصص ماها نیست، پس با این حال دیگه نکید کجای دین خدا چنین چیزی گفته! وقت چیز زیادی از حقیقت دین نمیدونیم این پرسش ها اشتباه محضه، منم دارم نظر شخصیم رو میگم و در اون حدی نیستم که بخوام از راه دین وارد شم.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

موقتا قفل میشه برای رسیدگی.. همین امروز دوباره باز میشه تاپیک.

5. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان به موارد زیر دقت کنید:

* بحث های مذهبی در انجمن ممنوع است. قطعا باورهای شخصی افراد تاثیر مهمی در عقایدشون درباره مطالب مختلف داره و بحث درباره اون عقاید کاملا اوکی هست ولی بحث به شکلی که یک کاربر به کاربر دیگه بگه "درک و تفسیر شما از فلان مذهب و فلان آیه غلط است و درستش اینه" و "شما مذهب رو درست متوجه نشدید" و "شما افراطی هستین" و "شما منافق هستین" و چیزهایی از این قبیل ممنوع است.

* همونطور که در قوانین انجمن اومده، فعالیت در این انجمن فرامذهبی است یعنی هیچ مذهبی بطور پیش فرض صحیح دانسته نشده و قرار نیست کاربران بگن "نظر مذهب شینتو این است پس نظر من صحیحه". برای اینجور بحث کردن در اینترنت پر است از انجمن هایی که ازش استقبال می کنند. بهتره برید به همون جا. اینجا اگه ادعایی مطرح میشه بر اساس شواهد و مدارک علمی و فلسفی سنجیده میشه.

* موضوع تاپیک "دین من بهتر از دین شماست" یا "درک من از دین X بهتر و صحیح تر از درک شماست" نیست. اینجا محل دفاع یا حمله به ادیان هم نیست.

* من پستی رو پاک نمی کنم چون تقریبا همه پست ها یا خودشون مورد دارند یا پاسخ و نقل قول به پستی هستند که مورد داره ولی این روال رو لطفا تغییر بدید و موارد بالا رو رعایت کنید.

--

تاپیک باز شد.

7. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

به قول نیچه : " اگر هنر و ادبیات نبودند حقیقت ما را خرد میکرد " . اگر امروزه بانوان غربی در عشق بی پروا تر شدند دلیلش آزادی بیان و
    فمنیسم و فلان و بهمان نیست. بر اساسی مارکسیسم کلاسیک این نوع اقتصاد و مالکیت بر ابزار تولیده که نوع فرهنگ و اخلاق هر عصری رو میسازه ! در عصر ماقبل کشاورزی بر اساس نوع ابزار تولید اخلاق یک شکل بود . در دوران فئودالیته به علت انباشت سرمایه اخلاق به شکل مردسالاری دراومد و با آغاز انقلاب کبیر فرانسه و دوره ی ویکتوریا در انگلستان اروپا وارد یه عصر جدید به نام انقلاب صنعتی میشه و ویژگی این عصر هم نوعی روابط باز جنسی بین زن و مرد هستش . چرا ؟ چون مثلا در عصر فئودالیته انواع و اقسام بلایای طبیعی زندگی انسان رو تهدید میکرد و انسان برای اینکه نابود نشه پیوسته باید زاد و ولد میکرد برای همین هم خانواده و فرزند داشتن بزرگترین ارزش بود و روابط خارج از خانواده چون برای ادامه حیات یک فرزند خطرناک بودند نکوهش میشدند ولی در جوامع امروزه ای که از مرز انقلاب صنعتی رد شدند دیگه خطری حیات بشر رو تهدید نمیکنه پس اساسا نیاز مبرمی هم به خانواده داشتن و فرزند زیاد داشتن وجود نداره واسه ی همین هم هست که میبینی در غرب خانواده متزلزل شده
    این نوع تکنولوژی هستش که در هر عصری اخلاق رو تعریف میکنه ! اگه حوصله داشتید نظریات فلسفی کانت و شوپنهاور و هگل و فوئرباخ و مارکس و انگلس و هایدیگر رو بخونید مسئله بیشتر براتون جا میافته چون تو این مطلبی که من گفتم فقط یه اشاره کوچیک به نظریات این افراد کردم و توضیح و تفسیر بیشترشون دیگه اینجا مقدور نیست.

9. 2 کاربر از Mana5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اخه دوست گرامی و عزیز من بعید میدونم همه فکرشون اینقدر سطح پایین باشه که بگن زن سواد فقط ابتدایی داشته باشه!
    در حد اینکه بره و تحصیل بکنه بله اکثرجامعه ما پذیرفته(یعنی امار نشون میده) ولی وقتی به بازار کا رمیرسه آمار نشون میده نه تنها خیلی کمه بلکه حتی نسبت به سالهای قبل هم کمتر شده:
    اطلاعات جدید مرکز آمار ایران همچنین مشخص می‌کند که نرخ مشارکت اقتصادی زنان در سال ۲۰۱۳ به نسبت سال ۲۰۰۹ کاهش یافته است از ۱۶ درصد به کمی بیشتر از ۱۲ درصد رسیده است.
    پس نشون میده این نوع طرز نفکر اگر نگیم غالب هست حداقل کم طرفدار نداره.......

در مورد قسمت دیگه این نوع طرز تفکر هم(مثه مسایل افراطی در زمینه های مختلف از جمله غرب ستیزی و مقدس پنداری سیستم سیاسی و ....)درسته آمار خیلی دقیقی نیس ولی اون هم به نظرم در جامعه امروزی ایران طرفدارای نسبتا پرتعدادی داره

+

وظیفه زن تربیت فرزند و خانه داری و وظیفه ی مرد کارکردن حالا شما هر جور میخ‌ای فکر کن، اگر قرار بر ظلمی باشه این به مرده نه زن.
    از لحاظ قرانی که تفسیر شخصی کردین و بنده هم میل ندارم وارد بحث مذهبی بشم ولی از لحاظ اماری هم حرف شما چندان تایید نمیشه:

قرايي‌مقدم تصريح کرد: آمار و تحقيقات انجام شده بر روي زنان شاغل نشان مي‌دهد فرزندان اين افراد در مقايسه با زنان خانه‌دار از نظر تحصيلي موفق‌ترند، به طوري که فرزندان معلم‌ها 2.5 نمره و خانمهاي شاغل 1.5 نمره در مقايسه با زنان خانه‌دار از نظر تحصيلي بالاتر هستند.
    قرایی مقدم با اشاره به آمار طلاق در ميان زنان خانه‌دار و شاغل افزود: آمار طلاق در ميان زنان خانه‌دار 58 درصد، زنان کارمند 10 درصد و معلمين 5 درصد است.

.
    Last edited by halflife g; 07-06-2014 at 19:36.

11. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در هر جامعه ای حظور بانوان در اجتماع و تصدی شغل های مختلف در سطوح مختلف نشانه ای از رشد و توسعه یافتگی اون کشور از لحاظ اقتصادی هستش. من از منظر رشته تخصصی خودم (اقتصاد) گفتم این موضوع که سوال کنم مایی که در مقابل تغییر قیمت ها و یا موضوعاتی از این قبیل شدیدن واکنش نشان میدیم و مدام قر میزنیم و سوال میکنیم که "چرا ما یک کشور عقب مانده ایم؟" چطور از موضوعی به این مهمی که اتفاقن بسیار هم مرتبط هست با خواسته ها و آرزوهای ما، میگذریم و با غرور بی معنی و تعصب افراطی صحبت های نا صحیحی انجام میدیم؟!

13. 4 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

واقعا متاسفم برای اونیکه گفته زن فقط باید تحصیلات ابتدایی در حد خوندن و نوشتن بلد باشه !!
    اینجوری فرزند اون مادر میشه یکی مثل خود ایشون ، چون این چیزی که ما میبینیم از ایشون بعید بنظر میرسه مادر سواد بالایی داشته باشند ...

مادر باید باسواد باشه سواد دانشگاهی هم ملاک نیست... باید شعور و کمالات بالایی داشته باشه ، جهانیبینی درستی داشته باشه ، باورهای درستی داشته باشه ، با مسایل روز دنیا در ارتباط باشه ، عقاید مسموم و کهنه ی مذهبی نداشته باشه ، روانشناس خوبی باشه و ... تا بتونه فرزندان خوبی تحویل جامعه بده .

امروزه پدر و مادرهایی که جویای پرستار برای فرزندشون هستند حتی دنبال پرستاری میگردند که باسواد باشه ... دیگه چه برسه به مادرش...

مادر حتی از پدر هم مهم تره چون بچه ها بیشتر وقتشونو با مادرشون هستند .

از این خرفتی و جاهلی لطفا در بیاید آقا !
    الان دیگه دوران صدر اسلام نیست که بگن زن فقط کشتزاره و باید تمکین کنه و بشوره و بسابه و یک لقمه نونم شوهر بهش بده و ...

زن و مرد در دنیای امروز هیچ فرقی ندارند ، تفاوتشون در اصل فقط به اعضای جنسی شون هست ولاغیر ...
    Last edited by banii; 07-06-2014 at 20:06.

15. 4 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

یک سوال : در جامعه ای که بی کاری موج میزنه آنگاه اولویت استخدام با خانم هاست یا آقایان؟ چرا؟ یا حداقل سهمیه بیشتری باید به آقایان اختصاص داده بشه نسبت به خانم ها با توجه به اینکه یکی از شروط خانم ها و خانواده شان اشتغال آقا و وضع مالی و ... می باشه انوقت چی؟ بعد مشکلات زایمان و بچه داری و ... برای خانم های شاغل مشکل ساز نمیشه؟آیا باعث دغدغه فکری و افت راندمان کاری نخواهد شد؟آیا سروکله زدن و دهن به دهن شدن با مردان غریبه و هزار جور ادم مختلف و همه این موارد بر گرمی کانون خانواده تاثیر نمی زاره؟

17. این کاربر از SON OF GOD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یک جو مسخره ای راه افتاده یا از اینور بوم دارن میفتن یا اونور بوم!
    ببینید ایات قرآن با ادبیات خاص اونوقت بیان شده! و تفسیر و برداشت از آیاتش بهمین راحتی کار درستی نیست
    اقایونی که ادعای دین و دینداری دارند اگر حرف من اشتباست چرا هرکسی نمیتونه یک کتاب از تفسیر قران بنویسه؟
    بله واقعا یکی بیاد این پست ها رو حذف کنه واقعا از حد گذروندن دیگه
    دوست عزیز ایشون اگه که واقعا به حرفهایی که میزنند معتقدند و یا هدفشون ترولینگه زیاد مهم نیست اما به هر حال

دقیقا حرفای این شخص حرفها و باورهای سردمدارن جمهوریه آسلامیه .

آیت الله مصباح یزدی دقیقا این نقل قول های ایشونو به زبون خودش گفته و موجوده و موثق هم هست....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •