من از خودم چیزی نگفتم که کامل و ناقص گفته باشم بلکه متن کامل ایه هست پس سفسطه نکنید لطفا گرامی
من چیزی رو تفسیر نمیکنم و خوده جملات هم کاملا گویا هست و از نظر من اصلا احتیاج به تفسیر نداره
ولی درباره سوالتون
من نه مرحله سوم نه مرحله چهارم و نه حتی مرحله صدم و هزارم هم زن رو نمیزنم
بازم عقیدم رو تفسیر نمیکنم که چرا چون اینقدر برای من واضح هست که چرا راهکار زدن و کتککاری اینقدر منزجر کننده و احمقانه و کوته فکرانه و جاهلانه و ... هست که حتی لازم نیست مخالفتم رو توضیحی بدم
و دلیلشم این هست که من مرد رو بر زن برتر نمیبینم نه اینکه این برتری رو کسی در اسمان مشخص کرده باشه یا اینکه به واسطه پولی که میدم برش برتر باشم(وگرنه با این استدلال همون برتری که بر یک فاحشه یا کنیز یا برده وجود داره اینجا هم همون توصیف هست به واسطه پرداخت پول فقط)
یا این تفکرندارم که زن مال و اموال من هست پس به هر قیمتی باید نگهش دارم و به هرقیمتی هرطور که من دوست دارم باید ارزش کار بکشم و من هرچه گفتم باید انجام بشه چون من ولی نعمت و صاحبش هستم و اگر هم کوچکترین مخالفی در مقابلم ببینم باید مرحله به مرحله جلو برم برای در هم شکستن این مخالفت و یک لحظه هم به این فکر نکنم شاید حرف این زن درست باشه
بپرهیز از آنکه در سخنت چیزی خنده دار آری، هر چند آن را از جز خود به گفتاردرآری. بپرهیز از رای زدن با زنان که زنان سست رایند، و در تصمیم گرفتن ناتوان، و در پرده شان نگاه دار تا دیده شان به نامحرمان نگریستن نیارد که سخت در پرده بودن آنان را از هرگزند بهتر نگاه دارد، و برون رفتنشان از خانه بدتر نیست از بیگانه که بدو اطمینان نداری و او را نزد آنان درآری. و اگر توانی چنان کنی که جز تو را نشناسند،خب با این اموزه ها من به شما حق میدم و حرفاتون کاملا بر مبنای اموزهاتون هست
نامه 31 نهج البلاغه
زنی که وضایفش رو انجام نمیده یا ارزشی برای طرف مقابلش قائل نیست فکر میکنین با زدن شما براش باارزش میشین؟؟؟ چه ارزش حقیرانه ای واقعا
من که حاظر نیستم ارزشم رو با کتک زدن بالا ببرم و از نظر من دلیلی برای بودن درکنار کسی که ارزشی برام قائل نیست نمیبینم و جدا شدن موفقترین کار ممکن هست