چنین امری میتونه صرفا یک تصمیم شخصی و یا ترس و شرم و حتی برخی باورهای مطلق گرایانه باشد.که بنده فکر میکنم بیشتر از روی شرم و اعتماد به نفس پایین باشه.
برخی افراد ممکنه اعتماد بنفس شان خیلی کم باشه و احساس شرم بکنند.
چنین امری میتونه صرفا یک تصمیم شخصی و یا ترس و شرم و حتی برخی باورهای مطلق گرایانه باشد.که بنده فکر میکنم بیشتر از روی شرم و اعتماد به نفس پایین باشه.
برخی افراد ممکنه اعتماد بنفس شان خیلی کم باشه و احساس شرم بکنند.
Last edited by DrH.motasami; 11-05-2014 at 00:14.
ماشالله اين بخش انجمن عجب كاربراي aggressive اي داره
حالا يكي نميتونه متفاوت (و يا شايد غلط)فكر كنه؟؟؟چرا با اين قدرت ميكوبين طرفو؟؟
+
ازدواج موقت و ...به نظر من راه صحيحي نيست و علت چشم چراني وسيع تو كشور ما هم بسته بودن فضاست...ولي در كشورهاي خارجي هم با وجود آلترناتيوهاي بسيار چشم چراني و مشكلات براي فرد چشم چران شده كم نيست....
.
زمانی که فکر کنیم تفکراتمان از مرجعی والاتر از فهم خودمان است چنین میشود.
بنابر این میشه این مسئله رو هم اختلال نام داد از نظر شما؟
یا باعث ارج و نزدیکی به خداوند خواهد شد و کاملن طبیعیه؟!![]()
بسته بودن فضا دلیل موجهیه واسه چشم چرونی ؟![]()
دوری جستن از جنس مکمل حتما دلیلی داره و باید بررسی بشه.
از نظر عقلانی و تئوریک خیر اصلا دلیل قابل قبولی نیست اما در عمل همینطوره.
گرامی، الان مثلا شما واسه این جامعه راهکار دادی؟ که از راهکار من ایراد میگرین!!
یا شاید در بهترین حالت جواب بدین من راهکاری ندارم.
وقت تلف کردنتون که دیگه شاهکار بود، پیشنهاد شما برای زنان مطلقه که کسی حاضر نیست باهاشون ازدواج دائم کنه و تو جامعه ما نیاز مادی هم دارن چیه؟
شما راهکار بده من وقتم تلف نشه.
معلومه که 80 درصد درباره غرب باید حرف بزنم، جون خاستگاه آزادی روابط، خاستگاه داشتن رابطه تو دوستی، خاستگاه دوربین مخفی و جشم چرانی و ... غرب بوده.
مردم شرق که داشتن زندگی خودشون رو میکردن و شاید هم موفق میشدن دیکتاتورهای زمان خودشون رو با فرهنگ خودشون بیرون بندازن و اصلاحات انجام بدن.
خدارو شکر که شما درباره تاریخ و فرهنگ این مردم اطلاعات دارین، ملتی که هنوز سر باکره بودن یا نبودن حتی روشن فکراش درگیرن.
فکر کنم شما زیادی ایران رو تو ذهنتون تصور میکنید، یک کم بیایین تو بدنه این جامعه و ببینین اعتقادات اکثریت مردم این کشور چیه.
اعتقاد اکثریت؟؟؟
اعتقاد اکثریت مردم ایران فساد درش موج میزنه، فساد اخلاقی فساد روانی فساد اعتقادی فساد اداری و ...
پس چون اکثریت فاسد هستند ما باید هرچه اکثریت قبول داشت رو بگیم درسته؟
خوده شما قبول کردید فساد در این جامعه داره موج میزنه پس حرف از اکثریت مزحک هست و چیزی نیست جز یک مغلطه
هرچند همون چیزی هم مورد نظر شماست واقعیت نداره اون اعتقادی که شما اکثریت میدونید یک اقلیت بیشتر نیست و اکثریت جامعه عقاید دیگه ای دارن
درمورد شرق و غرب هم صحبتی نمیکنم چون هیچ ارتباطی با موضوع تاپیک نداره و فقط در جهت منحرف کردن بحث دارید تلاش میکنید
من تئوریسن و جامعه شناس نیستم که راهکار بدم بر خلاف شما و همفکرانتون که همگی علامه دهر هستین ماشااله
کسانی که سواد و علم جامعه شناسی و انسانشناسی دارن باید راهکار درست ارائه بدن نه یک سری افرادی که تا دیروز سرشون توی بشکه بوده حالا تئوریسن میشن
ولی این رو با اطمینان کامل و روش میشه دید دلیل اصلی و اول این وضعیت چیزی نیست جز تفکیک جنسیتی و جداسازی دختر و پسر از هم که باعث شده این 2گروه دیده انسانی بهم نداشته باشن بلکه نگاه فقط جنسیتی بشه
پس برداشتن تفکیک و ایجاد محیط سالم اخلاقی و روانی و اموزش و تعلیم درست راهکار هست (از کلمه ازادی استفاده نمیکنم چون میدونم به این کلمه امثال شما الرژی دارن!!!!)
البته تعلیم تربیت بازم به شیوه درست نه تابوسازی و رعب و وحشت و چوب و چماق رو تربیت تعریف کنید
تازه دارم میفهمم این اصحاب کهف، یک شب خوابیدن سی سال گذشت، یه روز کار داشتیم کلا تاپیک رو به فنا دادن.
یه تاپیک خوبی داشتم، خوب نگهش نداشتم، کیانوش اومدو بردُش، تو باغ نشست و خوردش .....
.
.
.
اما در یک نظر کلی باید بگم 90 درصد عرابض دوستان برای بعد از چشم چرانی هست، مسائلی مثل ازدواج موقت و صیغه و رابطه آزاد و ... همش بعد از چشم چرانی رخ میده.
مثلا یک سئوال مهم :
یک آدم نابینا مثل آدم های بینا نیاز جنسی داره ولی اینکه آیا تنوع طلب هم هست یا مثالی براش بوده؟
نقش چشم در تنوع طلبی و آنهم نگاه کردن با منظور به نظرم خیلی گسترده تر از این حرفا باشه و اگر اون رو بشه کنترل کرد، شاید اصلا نیازی به این بحثا نباشه.
از طرفی معتقدم یک عده تو این دنیا دوست دارن مسائل جنسی رو خیلی بزرگ و از منفی بینهایت تا مثبت بی نهایت نشونش بدن چه تو لذت هاش چه تو سرکوب هاش.
به قول یکی از اساتیدم :
بیایید اینقدر جهان رو از بین پاها نبینیم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)