تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 13 اولاول ... 5678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 122

نام تاپيک: چشم چرانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه DrH.motasami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

نوشته شده توسط Saeed Dz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نکته جالبی بود!
    به نظر دوستان نگاه نکردن به خانم ها یک اختلال نیست? طرف سوالم همه ی دوستان هستن.
    چنین امری میتونه صرفا یک تصمیم شخصی و یا ترس و شرم و حتی برخی باورهای مطلق گرایانه باشد.که بنده فکر میکنم بیشتر از روی شرم و اعتماد به نفس پایین باشه.
    برخی افراد ممکنه اعتماد بنفس شان خیلی کم باشه و احساس شرم بکنند.
    Last edited by DrH.motasami; 11-05-2014 at 00:14.

2. 6 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ماشالله اين بخش انجمن عجب كاربراي aggressive اي داره
    حالا يكي نميتونه متفاوت (و يا شايد غلط)فكر كنه؟؟؟چرا با اين قدرت ميكوبين طرفو؟؟

+

ازدواج موقت و ...به نظر من راه صحيحي نيست و علت چشم چراني وسيع تو كشور ما هم بسته بودن فضاست...ولي در كشورهاي خارجي هم با وجود آلترناتيوهاي بسيار چشم چراني و مشكلات براي فرد چشم چران شده كم نيست....

.

4. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ماشالله اين بخش انجمن عجب كاربراي aggressive اي داره
    حالا يكي نميتونه متفاوت (و يا شايد غلط)فكر كنه؟؟؟چرا با اين قدرت ميكوبين طرفو؟؟

+

ازدواج موقت و ...به نظر من راه صحيحي نيست و علت چشم چراني وسيع تو كشور ما هم بسته بودن فضاست...ولي در كشورهاي خارجي هم با وجود آلترناتيوهاي بسيار چشم چراني و مشكلات براي فرد چشم چران شده كم نيست....

.
    زمانی که فکر کنیم تفکراتمان از مرجعی والاتر از فهم خودمان است چنین میشود.

6. این کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چنین امری میتونه صرفا یک تصمیم شخصی و یا ترس و شرم و حتی برخی باورهای مطلق گرایانه باشد.که بنده فکر میکنم بیشتر از روی شرم و اعتماد به نفس پایین باشه.
    برخی افراد ممکنه به دلیل افسردگی اعتماد بنفس شان خیلی کاهش پیدا کنه و احساس شرم بکنند.
    بنابر این میشه این مسئله رو هم اختلال نام داد از نظر شما؟

یا باعث ارج و نزدیکی به خداوند خواهد شد و کاملن طبیعیه؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

زمانی که فکر کنیم تفکراتمان از مرجعی والاتر از فهم خودمان است چنین میشود.
    بسته بودن فضا دلیل موجهیه واسه چشم چرونی ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بنابر این میشه این مسئله رو هم اختلال نام داد از نظر شما؟

یا باعث ارج و نزدیکی به خداوند خواهد شد و کاملن طبیعیه؟!
    دوری جستن از جنس مکمل حتما دلیلی داره و باید بررسی بشه.

10. 2 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بسته بودن فضا دلیل موجهیه واسه چشم چرونی ؟
    از نظر عقلانی و تئوریک خیر اصلا دلیل قابل قبولی نیست اما در عمل همینطوره.

12. این کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

گرامی من نمیدونم شما برای کدوم اجتماع دارید راهکار میدید؟
    در کلام شما 80درصد دارید درباره غرب حرف میزنید 20درصد بقیه هم معلوم نیست درباره کجا دارید حرف میزنید

روشن کنید اگر شما درباره غرب و جاهای دیگه ما نمیشناسیم میخواید راهکار بدید تا وقتمون رو تلف نکنیم

ما اینجا درباره جامعه و کشوری داریم حرف میزنیم که 35سال در اختبار شما بوده و با راهکارهای شما به اینجا رسیده که خودتون دارید اعتراف میکنید تبدیل به جنگل افسد و فاسد شده
    حالا هی بگید من نبودم تقصیر اسینم( غرب) بود
    ولی حقیقت این هست این جامعه افسد و فاسد و چشم چران رو پونز و منگنه و گونی و تفکیک از مهدکودک تا دانشگاه و ... شما به اینجا کشونده نه غرب

حالا با اون راهکارهای شما این وضعیت درست شده چه تضمینی هست با راهکار ازدواج موقتتون بهتر بشه نه بدتر هیچ منطقی براش ارائه نمیدید

متاسفاه چون شما و امثال شما( شمای نویی که قدرت و مسئولیت رو هم در دست دارید) هیچ شناخت و علمی درباره جامعه شناسی و انسان شناسی ندارید این وضعیت درست شده
    وگرنه همون حیوان در دید شما نجس رو اگر با ازادی و محبت و راه درست تربیت کنید بسیار انسانتر خواهد بود تا اینکه دازیم میبینم با راهکار توسری زدن و خفه کردن و سرکوب کردن شما انسانهایی وحشی و چشم چران و دیوانه رو تحویل جامعه دادید که ثمرش این شده در جامعه ما

خیر انسان باید و باید و باید ازاد باشه و اگر تعلیم و تربیت درست و منطقی در کنار ازادی بهش داده بشه اونوقت هست که انسانهای با روان سالم خواهید داشت
    نه وقتی که با توسری و روسری انسانها رو خفه کنید که حتی نتونن خودشون رو بشناسن اما انتظار داشته باشید پیامبرانی سالک هم تحویل بگیرید
    گرامی، الان مثلا شما واسه این جامعه راهکار دادی؟ که از راهکار من ایراد میگرین!!
    یا شاید در بهترین حالت جواب بدین من راهکاری ندارم.
    وقت تلف کردنتون که دیگه شاهکار بود، پیشنهاد شما برای زنان مطلقه که کسی حاضر نیست باهاشون ازدواج دائم کنه و تو جامعه ما نیاز مادی هم دارن چیه؟
    شما راهکار بده من وقتم تلف نشه.

معلومه که 80 درصد درباره غرب باید حرف بزنم، جون خاستگاه آزادی روابط، خاستگاه داشتن رابطه تو دوستی، خاستگاه دوربین مخفی و جشم چرانی و ... غرب بوده.
    مردم شرق که داشتن زندگی خودشون رو میکردن و شاید هم موفق میشدن دیکتاتورهای زمان خودشون رو با فرهنگ خودشون بیرون بندازن و اصلاحات انجام بدن.
    خدارو شکر که شما درباره تاریخ و فرهنگ این مردم اطلاعات دارین، ملتی که هنوز سر باکره بودن یا نبودن حتی روشن فکراش درگیرن.
    فکر کنم شما زیادی ایران رو تو ذهنتون تصور میکنید، یک کم بیایین تو بدنه این جامعه و ببینین اعتقادات اکثریت مردم این کشور چیه.

14. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گرامی، الان مثلا شما واسه این جامعه راهکار دادی؟ که از راهکار من ایراد میگرین!!
    یا شاید در بهترین حالت جواب بدین من راهکاری ندارم.
    وقت تلف کردنتون که دیگه شاهکار بود، پیشنهاد شما برای زنان مطلقه که کسی حاضر نیست باهاشون ازدواج دائم کنه و تو جامعه ما نیاز مادی هم دارن چیه؟
    شما راهکار بده من وقتم تلف نشه.

معلومه که 80 درصد درباره غرب باید حرف بزنم، جون خاستگاه آزادی روابط، خاستگاه داشتن رابطه تو دوستی، خاستگاه دوربین مخفی و جشم چرانی و ... غرب بوده.
    مردم شرق که داشتن زندگی خودشون رو میکردن و شاید هم موفق میشدن دیکتاتورهای زمان خودشون رو با فرهنگ خودشون بیرون بندازن و اصلاحات انجام بدن.
    خدارو شکر که شما درباره تاریخ و فرهنگ این مردم اطلاعات دارین، ملتی که هنوز سر باکره بودن یا نبودن حتی روشن فکراش درگیرن.
    فکر کنم شما زیادی ایران رو تو ذهنتون تصور میکنید، یک کم بیایین تو بدنه این جامعه و ببینین اعتقادات اکثریت مردم این کشور چیه.
    اعتقاد اکثریت؟؟؟
    اعتقاد اکثریت مردم ایران فساد درش موج میزنه، فساد اخلاقی فساد روانی فساد اعتقادی فساد اداری و ...
    پس چون اکثریت فاسد هستند ما باید هرچه اکثریت قبول داشت رو بگیم درسته؟
    خوده شما قبول کردید فساد در این جامعه داره موج میزنه پس حرف از اکثریت مزحک هست و چیزی نیست جز یک مغلطه
    هرچند همون چیزی هم مورد نظر شماست واقعیت نداره اون اعتقادی که شما اکثریت میدونید یک اقلیت بیشتر نیست و اکثریت جامعه عقاید دیگه ای دارن

درمورد شرق و غرب هم صحبتی نمیکنم چون هیچ ارتباطی با موضوع تاپیک نداره و فقط در جهت منحرف کردن بحث دارید تلاش میکنید

من تئوریسن و جامعه شناس نیستم که راهکار بدم بر خلاف شما و همفکرانتون که همگی علامه دهر هستین ماشااله
    کسانی که سواد و علم جامعه شناسی و انسانشناسی دارن باید راهکار درست ارائه بدن نه یک سری افرادی که تا دیروز سرشون توی بشکه بوده حالا تئوریسن میشن

ولی این رو با اطمینان کامل و روش میشه دید دلیل اصلی و اول این وضعیت چیزی نیست جز تفکیک جنسیتی و جداسازی دختر و پسر از هم که باعث شده این 2گروه دیده انسانی بهم نداشته باشن بلکه نگاه فقط جنسیتی بشه
    پس برداشتن تفکیک و ایجاد محیط سالم اخلاقی و روانی و اموزش و تعلیم درست راهکار هست (از کلمه ازادی استفاده نمیکنم چون میدونم به این کلمه امثال شما الرژی دارن!!!!)
    البته تعلیم تربیت بازم به شیوه درست نه تابوسازی و رعب و وحشت و چوب و چماق رو تربیت تعریف کنید

16. 10 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

تازه دارم میفهمم این اصحاب کهف، یک شب خوابیدن سی سال گذشت، یه روز کار داشتیم کلا تاپیک رو به فنا دادن.
    یه تاپیک خوبی داشتم، خوب نگهش نداشتم، کیانوش اومدو بردُش، تو باغ نشست و خوردش .....
    .
    .
    .
    اما در یک نظر کلی باید بگم 90 درصد عرابض دوستان برای بعد از چشم چرانی هست، مسائلی مثل ازدواج موقت و صیغه و رابطه آزاد و ... همش بعد از چشم چرانی رخ میده.

مثلا یک سئوال مهم :

یک آدم نابینا مثل آدم های بینا نیاز جنسی داره ولی اینکه آیا تنوع طلب هم هست یا مثالی براش بوده؟
    نقش چشم در تنوع طلبی و آنهم نگاه کردن با منظور به نظرم خیلی گسترده تر از این حرفا باشه و اگر اون رو بشه کنترل کرد، شاید اصلا نیازی به این بحثا نباشه.

از طرفی معتقدم یک عده تو این دنیا دوست دارن مسائل جنسی رو خیلی بزرگ و از منفی بینهایت تا مثبت بی نهایت نشونش بدن چه تو لذت هاش چه تو سرکوب هاش.

به قول یکی از اساتیدم :
    بیایید اینقدر جهان رو از بین پاها نبینیم.

18. 10 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •