تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789
نمايش نتايج 81 به 84 از 84

نام تاپيک: فلسفه زندگی

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

در این جهان مادی امکان نداره همه چیز پرفکت باشه، تضاد و برخورد، مرگ و میر، تغییر و تحول و ... همه از خصایص ذاتی ماده هستن و نمیشه ماده رو از اینها جدا کرد ... بله برای کسی که زندگی رو فقط در همین چند روز دنیا خلاصه میبینه این سوالات بدون جواب هستن، اما برای معتقدین به جهان دیگه این سوالات حل شده هستن ...

راستی شما از داکینز انتظار دارید بیاد و خدا رو اثبات کنه؟!
    اتفاقا من دارم تمامی تلاشم رو میکنم که زندگی رو در این دنیا نبینم و علت مرگ روزانه هزار کودک گرسنه آفریقایی یا هزاران کودک دچار مشکلات قلب و کلیه و... در همان بدو تولد رو متوجه بشم، که این کودکان بدون طی کردن مراحل کمال مثل شما و دوستان چگونه شانس قدم زدن فرای این زندگی چند روزه دنیارو دارن وقتی قراره به جایی برن که دیگه جاودانه هستن و قرار نتیجه عملشون رو ببینن، نتیجه هیچ چیز را دیدن در جهانی دیگر!! هم مسئله پیچیده دیگری هست.

چرا برای یک خالق هوشمند امکان نداره در جهان مادی همه چیز پرفکت باشه؟
    الان شما خودت رو جای اون خالق هوشمند میذاری و میگی نمیشه ؟
    یا چون فقط به همین زندگی و شناخت از دنیا عادت کردین، تجربه تون میگه نمیشه؟

بحث من در درجه اول درباره هوشمند بودن این جهانی هست که میبینیم و اینکه شما هوشمندی رو صرفا در چیزایی میبینی که ترجیح میدی ببینی نه در همه چیز.
    Last edited by B.Russell; 07-04-2015 at 11:35.

2. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

گل بود و به سبزه هم آراسته شد. الان هم که درباره ناخودآگاه من (و هر کس مثل شما فکر نمی کنه) ادعا کردید و مدعی شدید اگه من الان بگم نظرم با شما فرق می کنه، بطور "ناخودآگاه" با شما موافقم! نظر من هم اینه که هر کس مدعی است طرفدار بارسلوناست، بطور ناخودآگاه طرفدار رئال مادرید است و اگر کسی بگه نیست من میگم "ناخودآگاه هستی" و این "عقیده من" هست. چقدر فلسفه زیباست.
    به علاوه مثال نقض من درباره ادعای شما بود که تفکر درباره مرگ توسط کسانی که با شما هم عقیده نیستند باعث احساس بد و ناامیدی و ... میشه، من چنین احساسی نمی کنم (مدعی هستید دروغ میگم یا خودم رو گول می زنم؟ چون گفتید یکی از این دوست).
    عجب مثالی!! برداشت شما از ناخودآگاه این هست؟!

پس افرادی که نظر متفاوتی با شما دارند و مدعی هستند به آرامش رسیده اند:

1. یا به ظاهر میگن و در باطن باور دیگری دارند (دروغگو هستند).
    2. یا دروغگو نیستند ولی عمیقا در موردش تفکر نکرده اند چون اگر عمیقا تفکر کنند ناامید، سرد و مضطرب خواهند بود (که درباره به آرامش رسیدن دروغ گفته اند یا اشتباه می کنند).
    3. یا در اعماق وجودشون بصورت ناخودآگاه به همون چیزی که شما معتقد هستید باور دارند
    دقیقا ...

یا به عبارت دیگه، هر کس مثل شما فکر نمی کنه یا دروغگوست، یا تفکر عمیق نداره، یا ناامید، سرد و مضطرب است، و یا خودفریب است.
    اینجا دیگه عمدا یا سهوا بقول خودت بی صداقتی میکنی ... چون افراد گروه سوم (سبز) آگاهانه خودشون رو فریب نمیدن ... بلکه با تمام وجود فکر میکنن که این سوالات و مسایل اصلا براشون مهم نیست (خود فریبی نمیکنن)، اما در واقع و بصورت ناخودآگاه اعتقاد به زندگی پس از مرگ بک گراند و اساس زندگی و احساسات این افراد هست (نظر من)

بنظرم شما چون با مفهوم ناخودآگاه آشنایی کامل ندارید این برداشت رو از حرفهای من کردین ... کمی در این زمینه و تاثیر ناخودآگاه در زندگی، افکار و احساسات انسان تحقیق کنید باشد که متوجه منظور من بشید ...

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اتفاقا من دارم تمامی تلاشم رو میکنم که زندگی رو در این دنیا نبینم و علت مرگ روزانه هزار کودک گرسنه آفریقایی یا هزاران کودک دچار مشکلات قلب و کلیه و... در همان بدو تولد رو متوجه بشم، که این کودکان بدون طی کردن مراحل کمال مثل شما و دوستان چگونه شانس قدم زدن فرای این زندگی چند روزه دنیارو دارن وقتی قراره به جایی برن که دیگه جاودانه هستن و قرار نتیجه عملشون رو ببینن، نتیجه هیچ چیز را دیدن در جهانی دیگر!! هم مسئله پیچیده دیگری هست.

چرا برای یک خالق هوشمند امکان نداره در جهان مادی همه چیز پرفکت باشه؟
    الان شما خودت رو جای اون خالق هوشمند میذاری و میگی نمیشه ؟
    یا چون فقط به همین زندگی و شناخت از دنیا عادت کردین، تجربه تون میگه نمیشه؟

بحث من در درجه اول درباره هوشمند بودن این جهانی هست که میبینیم و اینکه شما هوشمندی رو صرفا در چیزایی میبینی که ترجیح میدی ببینی نه در همه چیز.
    ببینید خدا نمیتونه شتر رو با همون اندازش از سوراخ سوزن با همون اندازش رد کنه، خب این یعنی خدا وجود نداره یا نمیتونه یا کامل نیست یا ...؟ خیر ، چنین چیزی امکان نداره، نمیشه، نه اینکه بشه و خدا نتونه ...

ماده ویژگی ها و خواصی داره که نمیشه یک جهان بدون تغییر و تحول و مرگ و میر و مریضی و ... با ماده ساخت، نمیشه، نه اینکه بشه و خدا نتونه .... اساسا ذات ماده تضاد و تغییر و مرگ و تولد و ... هست ...

همون عوامل بیماری خودشون بخشی از زنجیره بهم پیوسته جهان هستن، جهان یک واحد هماهنگ هست، که در اون همه چیز بر همه جیز تاثیر داره، نمیشه راحت گفت جهان مادی باشه، اما امراض و بیماری ها و مرگ و میر و ... نباشه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان بحث بیش از حد الهیات شده. من مجبورم تاپیک رو ببندم و فردا باز می کنم. خواهش میشه بحث رو (با اینکه جذاب است و من دوست دارم ادامه اش رو ببینم ) در پروفایل یا گروه اجتماعی ادامه بدید.

6. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •