تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 21 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 209

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله شانزده تیم

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه اینکه طرفدار بارسا نباشم یا رئال یا هر تیم دیگه ای!!(یعنی از اینجور آدمهایی نیستم که پولش رو یکی دیگه ییگره ولی حرصش رو من!!!)
    ولی این رو واقعا نامردی میبینم،در بسیاری از مواقع وقتی یه تیم یه ذره جلوی بارسا قد علم میکنه طولی نمیکشه که یه بازیکن تیم حریف اخراج یا یه پنالتی(معمولا مشکوک به بارسا) میرسه،یعنی کلا گند کشیده میشه به بازی ...دیگه آدم برای دیدن ادامه بازی دلسرد میشه!
    به خاطر همین لقب خوش شانس ترین تیم اروپا رو همیشه به بارسا میدم
    کاملا مشخصه طرفدار تیم خاصی نسیستی تو فوتبال وقتی بازیکنی رو از پشت با موقعیت تک به تک میزنن جریمش اخراج با این حال بازم بارسلونا به گل میرسید

2. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نظر شما محترم ولی اگر همون پنالتی که شما و دوستان غیر بارسایی با غرض میگن پنالتی نیست رو داور پنالتی اعلام میکرد حرف شما عوض میشد درضمن کارشناس داوری هم بعد بازی به پنالتی بودن اون صحنه اشاره کرد درضمن تیمی که 10 نفره داره تو زمین خودش دفاع میکنه جلو بارسلونا خودش حاکی از کاره خوبی که بارسلونا انجام داد داره.
    به جان عزیزم اگه اینجوری باشه! پنالتی نبود به نظرم. برای هر تیمی.

سیتی تو دفاع هم که بود قبل از ده نفره شدن حملاتش زهردارتر بود این رو یه بار دیدن بازی بدون استرس براتون روشن می کنه. بارسا مالکیت رو طبق معمول داشت ولی شوت خطرناکی به سمت دروازه نداشت.

به هر حال سیتی دیگه خیلی بعیده بتونه صعود کنه..حتی با اومدن آگرو.

این داوید سیلوا چقدر خوبه...فوق العادست. واقعا دیدن بازیش لذتبخشه.

4. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان واقعا خسته نشدین از این بحث بیهوده داوری؟؟؟
    بابا اجازه بدین از فوتبال به شکل فوتبالی لذت ببریم
    من طرفدار دو اتیشه فوتبال انگلیسم به جرات میگم تیم ملی انگلیس که بازی میکنه قلبم میتپه
    اما داوری امروز برای هر دو تیم اشتباه داشت
    خطا روی مسی پشت 18 بود اما نیمه اول هم یک هند پنالتی واضح برای بارسا نگرفت

سیتی به خودش باخت
    سیتی اگر نصف خودش هم بود و اینقدر با ترس بازی نمیکرد امشب بارسا با این دفاع باید با چند گل خورده به اسپانیا برمیگشت
    دفاع بارسا هم فردیش هم تیمیش اینقدر ضعیفه که من اصلا نمیتونم از حالا خیلی مطمئن بگم این تیم سیتی رو حذف کرده

ویرایش: با احترام به بارساییها
    من واقعا این تونل باز کردن و زیرگذر زدن رو نمیفهمم
    روزی 100 تا دروازبان توی تک به تک لایی میخورن
    روزی 1000 تا بازیکن توی اکثر نقاط زمین لایی میخورن
    ببخشید ها ولی لایی ندیدین که با یه لایی ایندر ذوق زده میشید؟!!!
    Last edited by +ali; 19-02-2014 at 01:53.

6. 12 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فکر نمی کنم سیتی تحت تاثیر بود پلگرینی این بازی رو انتخاب کرده بود
    و اونجوری که به نظر من میومد برنامه داشت برای اواخر بازی
    که بازیکنان بارسا براشون یکنواخت میشه و حتی همون 0-0 شل میگیرن

پرس نمی کردن و در کمال تعجب با تاخیر بازی رو شروع می کردن
    تازه وقتی عقب افتادن دیدن چه کلاهی سرشون رفته حمله نکردن
    البته این خط آخری شوخی بود و طبیعتا هر نوع بازی ریسک داره

8. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

یادم نرفته سر شب چه عکسی از ترکیب بارسا در این تایپک گذاشته شد .... !

10. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بازی عجیب و سنگینی بود از نظر روانی و فیزیکی... فکر می کنم کم تجربگی سیتی باعث شد در نهایت بازنده باشند به خصوص اشتباه دمیچلیس که وقتی دید مسی عبور کرده نباید خطا می کرد و خودش رو اخراج می کرد... در کل قابل پیش بینی بود. داور بازی هم سه تا اشتباه کرد. (1) اون هند نیمه اول که پنالتی نگرفت. (2) پنالتی که برای بارسا گرفت ولی پشت محوطه بود و (3) اون سه به تک بارسا رو که به اشتباه آفساید گرفت... فکر نمی کنم انتقادی وارد باشه که داوری به نفع بارسا بوده!

12. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

فکر نمی کنم سیتی تحت تاثیر بود پلگرینی این بازی رو انتخاب کرده بود
    و اونجوری که به نظر من میومد برنامه داشت برای اواخر بازی
    که بازیکنان بارسا براشون یکنواخت میشه و حتی همون 0-0 شل میگیرن

پرس نمی کردن و در کمال تعجب با تاخیر بازی رو شروع می کردن
    تازه وقتی عقب افتادن دیدن چه کلاهی سرشون رفته حمله نکردن
    البته این خط آخری شوخی بود و طبیعتا هر نوع بازی ریسک داره
    منم گفتم که با این شکل بازی سیتی نهایتا به یه مساوی بدون گل میرسید
    اما به نظر من انتخاب پیگرینی اشتباه بود
    سیتی برای کنترل کردن بازی و تمرکز روی گل نخوردن ساخته نشده
    سیتی اگر مثل پریمیر با آغاز بازی شروع میکرد به حمله کردن و سرعت دادن به بازی و کارهای ترکیبی زیبا و پرس از جلو بارسا رو خیلی راحت تر از تیمهای انگلیسی میبرد
    سیتی باید خودشو به بارسا تحمیل میکرد
    سیتی نباید به این بازی به عنوان یک بازی حذفی نگاه میکرد به نوعی باید لیگی با بارسا بازی میکرد
    بدون هراس از گل خوردن چون مهره هاشو داشت
    چون دفاع بارسا توی برگشت کند بود
    بعد از 10 دقیقه آغازین بازی سیتی وقتی کمی خودشو پیدا کرد چنتا حمله خیلی خوب داشت توی همون دقایق آلوز بارها جا موند و حتی اخطار گرفت
    امشب اصلا به سیلوا بازی نرسید توره توی یک سوم دفاعی خودشون محدود شده بود
    مشخص بود قید و بند حرفای پیگرینی به پای بازیکنای سیتی زنجیر شده وگرنه اگر این تیم رها میشد باور کن بدون تعصب بارسا خیلی راحت شکست میخورد

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

قبل از پنالتی،خطای بوسکتس رو ناواس،تمارض ناواس برای مجاب کردن داور بود و اصلا جریمه ی شخصی برای بوسکتس نداشت
    اخراج کاملا صحیح بود
    پنالتی روی مسی،اول دمیکلیس با پای چپ مسی رو می زنه ولی مسی به حرکتش ادامه می ده و بعدش تو محوطه با پای مخالف مسی رو سرنگون می کنه.

تصویر گویاس :

15. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

کاملا مشخصه طرفدار تیم خاصی نسیستی تو فوتبال وقتی بازیکنی رو از پشت با موقعیت تک به تک میزنن جریمش اخراج با این حال بازم بارسلونا به گل میرسید
    حالا شما هر چی میخوای فکر کن...
    ولی محض اطلاعتون باید همین رو بگم که من اصلا فوتبال داخلی ایران رو نمیبینم چون همش فقط لگد زدن به توپه...و شده محل کسب یه عده دلال(نمونه_ش رو از مشاجره قشنگ جناب آقای پروین و آقای دایی که امروز گندش دراومده بگیر تا آخر!!)
    از فوتبال باشگاهی خارجی هم فقط مال اسپانیا رو میبینم(میدونم بوندس لیگا الان کیفیتش خیلی بالاتره ولی این آلمانی های نژاد پرست هیچ جوره توی کتم نمیرن!!)...به شخصا هم نه طرفدار بارسا هستم نه رئال(گفتم که اینقدر احمق نیستم که نفر دیگه میلیاردی پولش رو بگیره ولی من خودم رو برای هیچ قلع و قمع کنم!!)اینم فقط یه نظر شخصی بود چون دوست ندارم وقتی دارم یه فوتبال قشنگ میبینم و خیر سرم توی این گرونی کلی پول خرج تخمه و آجیل کردم داور بیاد وسط بازی گند بزنه به تفریح ما!

17. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب تبریک به هواداران بارسا / برد خوب و اقتصادی بود و گام بلندی به سوی مرحله بعد CL

بازی:

سیتی خیلی با احتیاط و به نظر من با برنامه اشتباه شروع کرد و البته با پاسکاری و مالکیت زیاد بارسا عملا نمیتونست موقعیت خاصی خلق کنه!بارسا هم بالاخره تو این مراحل حذفی تو زمین حریف یک بازی منطقی با توجه به داشته ها و نیازها ازش دیدیم (مقابل بایرن و میلان فصل گذشته!)حریف بدون توپ=بی خطر ناواس رو کلا در هر تیمی که بوده درک نمیکنم دقیقه 30 میتونست تعویض بشه !دمیکلیس هم اوج تجربه رو نشون داد آورین در مقابل شب خوب ژاوی و فابرگاس و آلوز بود و واقعا توپگیری برای سیتی غیر ممکن میشد در دقایقی!بعد از اخراج و گل دیگه تقلا کردن و تعویض های بی اثر!مسی هم نشون میده درسته با اوجش هنوز فاصله داره اما بازم یک لحظه کافیه تا نتیجه رو عوض کنه!هر طور نگاه کنیم کار سیتی در خانه و بازی رفت تموم شده و بعیده تو نیوکمپ بتونن این نتیجه رو برگردونن!سیتی برای موفقیت در CL تجربه بیشتری نیاز داره ...

داوری:

صحنه پنالتی :تو خطا بودن و کارت قرمز که هیچ شکی نیست تصویری که من دیدم (چند بار) لحظه برخورد بیرونه و بر خلاف خطاهای کشیدن لباس و درگیری نقطه زمین خوردن بازیکن مهم نیست و داور میتونست چسبیده به خط ضربه آزاد مستقیم بگیره ضمن اینکه جاگیری داور به نحوی هست که نمیتونه محل دقیق خطا رو تشخیص بده در هر صورت با 10 نفره شدن و این روند بازی سیتی بعید بود بتونه نتیجه خاصی بگیره!
    برخورد توپ با دست مدافع سیتی :باز برداشتها متفاوته اما با اون شدت ضربه در فاصله کم شرایط پرش, دید و دست بازیکن تعمدی بودن یا غیر طبیعی بودن قطعی دیده نمیشه و فکر میکنم تصمیم داور درست بود اکثرا این توپهای ارسالی از جناحین که با دست مدافع برخورد میکنه رو داورها خطا نمیگیرن (مخصوصا تو محوطه ها رو!)مگر اینکه شرایط تعمدی و غیر طبیعی 100% و کاملا محرض باشه!
    گل آفساید:اشتباه واضح کمک داور بازیکن دریافت کننده پاس در آفساید نیست توپ بعدی هم کاملا صحیحه گل سالم بود!

در مجموع اشتباهات داوری برای هر دو تیم بود نمیشه گفت در نتیجه بازی خیلی تاثیر داشت ...

پ.ن:لایی آلوز جالب بود

پ.پ.ن:بارسا با این خط دفاع مقابل تیمهای بزرگتر و با تجربه تر کار خیلی سختی داره ...

19. 7 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •