انگار تو تبلیغش نشون داد که باران فرار میکنه !![]()
کارگردان این سریال احتمالا سادیسمی مازوخیسمی چیزی داره
تا حالا دوبار سربزنگاه زده تو پر بیننده ها و برده لب چشمه تشنه برشون گردونده
یکی اونجا که دم خونه نادر شکیب و کیانوش مثل جن ظاهر شدن با چوب زدن تو سر باران دزدیدنش
یکی هم دیشب که اگه فقط 5 ثانیه کیانوش دیرتر رسیده بود باران آدرس اونجا رو میداد به باباش و همه می ریختن اونجا ازادش می کردن
رسیدن باران و باباش به هم رو هم احتمالا تا قسمت چهلم کشش میدن
به این میگن دق دادن بیننده از نوع سریال ایرانی!
اقا نمیتونن شماره باران رو ردگیری کنن جاش رو پیدا کنن؟
مگه این فرید نمیدونه سیندرلا همون بارانه؟خب از شکیب بپرسه سیندرلا کجاست!
عجب....
نه وجدانا این باران زبون دراز اصلا نمی خواست ادرس بده ... فقط می گفت خونه شکیبه ... من هم قبلا گفتم اینجا یه مشت موجود مردم ازار می شه نویسنده و کارگردان.
دقیقا به همین خاطر از فیلمهای ایرانی متنفرم. چون بی خود و بی جهت کش دار میکنند در حالیکه اصلا فیلم محتوای خاصی نداره. 99% فیلم به تلفن زدن و پفک خوردن و سر سفره ناهار بودن بازیگرا میگذره, این یعنی کش دار کردن قضیه....
حالا به غیر از این ایرادات اساسی هم در داستان وجود داره
مثلا همین به نام زدن اموال طاها به اسم بیتا
الان مثلا اموال به اسم باران ریاحی زده شده با همون شناسنامه ای که از بچگیش داشتن
پس اموال به اسم باران ریاحی هست نه بیتا توتونچی!
بعدشم باران الان 26 سالشه ولی اینا که از بزرگسالیش عکسی نداشتن که بچسبونن به شناسنامش
شناسنامه که بدون عکس نمیشه
به غیر از این مگه بدون کارت ملی هم میشه سند به نام زد؟ دیگه فقط یه شناسنامه اونم بدون عکس فکر نکنم کفایت کنه!
دیگه ممکلت انقدرم بی در و پیکر نیست
اگر اینجوری باشه منم الان می تونم شناسنامه به نفرو بدزدم به اسم خودم قالب کنم اموال یه نفر دیگه رو بزنم به نام خودم!
والا ما هم اینا رو تو پست های قبلی گفتیم
فیلمه دیگه!
بچه ها نویسنده فیلم پسرعمو عمه فامیل دور کلاه قرمزی هستش
پرسیدم ازش گفت :
باران بچه سر راهی بوده که اقای ریاحی پیداش کرده و بزرگش کرده و بعد مسائل و .... حالا بگین باران بچه سر راهی کی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جناب شکیب .
یا بیایین اینجوری تمومش کنیم . کیانوش همون بارانه که خودشو شبیه مرد کرده و رو نمیکنه
............................
اخر داستان طبق حدسیات من :
1- ازدواج باران با فرید .
2- قال گزاشتن بیتا توسط اون پسره خوشگله فرصت طلب
3- ازدواج اقای ریاحی با مرضیه
4- دستگیری شکیب و دوستان
5- برگرداندن تمام ثروت به باران و اقای ریاحی
بعدشم میاد چند سال بعد رو نشون میده که باران بچه دار شده و اقای ریاحی هم نوه دار
جالب اینجاس اسم بچشون رو هم گزاشتن باران 2![]()
ولی خوشم میاد سینا خوب سر بیتا کلاه میذاره وبا حرفاش خامش میکنه![]()
سریال قبلی سهیلی زاده هم دختران حوا بود که آخرش معلوم شد کل سریال مردم سر کار بودن و هیچ کدوم بچه ها عوض نشده بودن
اینجا هم بعید نیست قسمت اخر بفهمیم سرکار بودیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)