تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 93

نام تاپيک: نظر شما در مورد Lenovo thinkpad edge E531 چیست؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

چه کل کلی شده اینجا
    دوستِ عزیزِ من خواهشن اگر تجربه کار با لپتاپی رو دارید نظرِ خودتون رو بیان کنید
    با این تفاسیر من فک میکنم Z500( یا Z510 ) رو حتی از نزدیک هم ندیدین.
    Hayyan عزیز من فک میکنم همه در رابطه با بدنه با شما هم عقیده نیستن چرا که:
    ۱- بدنه فلزی براحتی دچار فرورفتگی و ضرب دیدگی میشه
    ۲- بدنه فلزی خیلی راحت چربی و کثیفی رو جذب میکنه
    ۳ـ برا بعضی فضاها بدنه فلزی چندان مناسب نیست
    هر چند که نظر شخصی شما این هست که بدنه فلزی بهتره.
    در ضمن سری ThinkPad کیفیت بالایی داره خواهش میشه تو سرِ لپتاپ نزن
    اما باز با این وجود هر چند که خودم با ویندوز حال میکنم اما ترجیح میدم یه "MacBook Pro 17 داشته باشم.
    اولا سلام فرزاد جان خوشحالم که برگشتی
    ثانیا اگر دقت کنی ، این تاپیک در قسمت لپتاپ مخصوص گیم/بازی قرار داده شده . وقتی 2 خانواده thinkpad و Ideapad رو با هم تو این زمینه و حتی استفاده روزمره بررسی می کنیم ، نتیجه کلی که همه می گن اینه که برای اینطور کارها Ideapad مناسب تر و با کیفیت تر هست .

وقتی بحث استفاده صنعتی / کاری می شه ، خوب معلومه که thinkpad حرف اول رو می زنه .

Thinkpad ها هم خانواده های مختلفی دارند ، از سری سگ جون ! W و T تا سری های عادی تر E .

اپدیت : والا الان حتی گوشی ها هم دارند فلزی می شن. ایرادی که از Galaxy S4 گرفتند ، استفاده از بدنه پلاستیکی توی ساخت بود که حس ارزان قیمت بودن و بی کیفیتی رو به شما می ده .
    ولی گوشی هایی مثل HTC One از بدنه آلومینیوم-پلاستیک استفاده می کنند که حس خوبی به کاربر می ده .

به طور کلی استفاده از آلومینیوم حس خوبی در طراحی به کاربر می ده . مثل فرزاد که روزی20 دقیقه می شینه جلو لپ تاپ خاموش بهش زل می زنه ( تاپیک اول Z500 )
    Last edited by Public Enemy; 19-01-2014 at 15:56.

2. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

اولا سلام فرزاد جان خوشحالم که برگشتی
    ثانیا اگر دقت کنی ، این تاپیک در قسمت لپتاپ مخصوص گیم/بازی قرار داده شده . وقتی 2 خانواده thinkpad و Ideapad رو با هم تو این زمینه و حتی استفاده روزمره بررسی می کنیم ، نتیجه کلی که همه می گن اینه که برای اینطور کارها Ideapad مناسب تر و با کیفیت تر هست .

وقتی بحث استفاده صنعتی / کاری می شه ، خوب معلومه که thinkpad حرف اول رو می زنه .

Thinkpad ها هم خانواده های مختلفی دارند ، از سری سگ جون ! W و T تا سری های عادی تر E .

اپدیت : والا الان حتی گوشی ها هم دارند فلزی می شن. ایرادی که از Galaxy S4 گرفتند ، استفاده از بدنه پلاستیکی توی ساخت بود که حس ارزان قیمت بودن و بی کیفیتی رو به شما می ده .
    ولی گوشی هایی مثل HTC One از بدنه آلومینیوم-پلاستیک استفاده می کنند که حس خوبی به کاربر می ده .

به طور کلی استفاده از آلومینیوم حس خوبی در طراحی به کاربر می ده . مثل فرزاد که روزی20 دقیقه می شینه جلو لپ تاپ خاموش بهش زل می زنه ( تاپیک اول Z500 )
    علیک سلام والا ما جویای احوالت هستیم.
    بله شما درست میگی منم گفتم به دیزاین خیلی اهمیت میدم اگر پولش باشه صد در صد همین الآن S4 ام رو میفروشم 5S میگیرم.
    در کل حق با شماست

4. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوست عزیز من هنوز هیچ ماستی ندارم که بگم ترشه یا شیرین.
    اولا شما اگر معتقد به این منطق هستید که" هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه" پس نه شما نه خیلی از دوستان دیگه که لپ تاپ ها رو دارند صلاحیت نظر دادن رو ندارن.چون همشون "ماست" دارن پس لطفا به نظرات بقیه احترام بگذارید.
    نکته دوم اینکه لزوما پلاستیکی بودن لپ تاپ بد نیست و اگر از جنس خوب استفاده بشه(مانند جنس بکار رفته در e531 ) یک مزیت هست چون نه تنها وزن لپ تاپ رو به طور فابل توجهی کم میکنه بلکه مقاومت بیشتری هم داره و این برخلاف ذهنیت شماست که معتقدید به کاربردن پلاستیک به معنای تلاش برای کاستن از هزینه های تولید توسط سازنده هست.
    نکته سوم اینکه من یه مثال زدم در مورد فرق پلاستیک با پلاستیک های دیگه و اینکه همه پلاستیک ها رو به یک چشم نگاه نکنیم شما ناراحت شدید که موضوع به تاپیک ربطی نداره و تهدید به گزارش به مدیر تالار کردید ولی بعدش خودتون اومدید در مورد گلکسی اس۴ و اچ تی سی وان نظر دادید که به نظر نمیاد به تاپیک ربط داشته باشه.چرا؟؟؟؟؟؟ کلا تهدید ادبیات جالبی نیست
    نکته چهارم اینکه زد ۵۱۰ نسبت به زد ۵۰۰ لپ تاپ کامل تری تو صفحه نمایش هست و من اولین نقدی که ازش خوندم حدود یک ماه و نیم پیش بود و همون موقع به JU JU عزیز که این تاپیک رو ایجاد کرده تو پیام خصوصی پیشنهاد دادم که یه نگاهی بندازه به این لپ تاپ (امیدوارم ایشون بیاد و حرف من رو تائید کنه).ا‌ما معتقدم کماکان واسه مصارف خودم همین e531 بهترینه.چون میخوام از لپ تاپ کار بکشم نه اینکه "بشینم بهش زل بزنم"
    نکته پنجم اینکه شما مارو متهم میکردین که فقط لپ تاپ رو از پشت صفحه کامپیوتر دیدم و ملاک قضاوت رو "دست زدن" به لپ تاپ میدونستید(!!!!") حالا نمیدونم چرا هنوز هم با دوستمون که لپ تاپ رو خریده و داره استفاده میکنه مخالفید.من که بالاخره نتونستم به معیار قضاوت از منظر شما پی ببرم.
    Last edited by Xerxes-I; 19-01-2014 at 22:50.

6. این کاربر از Xerxes-I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

اولا شما اگر معتقد به این منطق هستید که" هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه" پس نه شما نه خیلی از دوستان دیگه که لپ تاپ ها رو دارند صلاحیت نظر دادن رو ندارن.چون همشون "ماست" دارن پس لطفا به نظرات بقیه احترام بگذارید.
    نکته دوم اینکه لزوما پلاستیکی بودن لپ تاپ بد نیست و اگر از جنس خوب استفاده بشه(مانند جنس بکار رفته در e531 ) یک مزیت هست چون نه تنها وزن لپ تاپ رو به طور فابل توجهی کم میکنه بلکه مقاومت بیشتری هم داره و این برخلاف ذهنیت شماست که معتقدید به کاربردن پلاستیک به معنای تلاش برای کاستن از هزینه های تولید توسط سازنده هست.
    نکته سوم اینکه من یه مثال زدم در مورد فرق پلاستیک با پلاستیک های دیگه و اینکه همه پلاستیک ها رو به یک چشم نگاه نکنیم شما ناراحت شدید که موضوع به تاپیک ربطی نداره و تهدید به گزارش به مدیر تالار کردید ولی بعدش خودتون اومدید در مورد گلکسی اس۴ و اچ تی سی وان نظر دادید که به نظر نمیاد به تاپیک ربط داشته باشه.چرا؟؟؟؟؟؟ کلا تهدید ادبیات جالبی نیست
    نکته چهارم اینکه زد ۵۱۰ نسبت به زد ۵۰۰ لپ تاپ کامل تری تو صفحه نمایش هست و من اولین نقدی که ازش خوندم حدود یک ماه و نیم پیش بود و همون موقع به JU JU عزیز که این تاپیک رو ایجاد کرده تو پیام خصوصی پیشنهاد دادم که یه نگاهی بندازه به این لپ تاپ (امیدوارم ایشون بیاد و حرف من رو تائید کنه).ا‌ما معتقدم کماکان واسه مصارف خودم همین e531 بهترینه
    نکته پنجم اینکه شما مارو متهم میکردین که فقط لپ تاپ رو از پشت صفحه کامپیوتر دیدم و ملاک قضاوت رو "دست زدن" به لپ تاپ میدونستید(!!!!") حالا نمیدونم چرا هنوز هم با دوستمون که لپ تاپ رو خریده و داره استفاده میکنه مخالفید.من که بالاخره نتونستم به معیار قضاوت از منظر شما پی ببرم.
    دوست عزیز منظور بنده از "هیچ کس نمی گه ماست ما ترشه" این بود که "هیچ کس نمی گه من اشتباه می کنم" .

اتفاقا فکرشو کردم که شما به این موضوع حساسیت نشان خواهید داد . چون اگر جمله ی " هیچ کس نمی گه من اشتباه می کنم" رو به کار می بردم ، مثل قضیه ی "اغراق" واکنش نشون می دادین و می گین توهین کردم !

یه بار با دقت بخونین قضیه رو خیلی راحت متوجه می شین منظورم دقیقا همین بود نه اینکه "اونی که لپ تاپ داره ماست داره !!!!!"

گفتم به صورت ضرب المثل بگم که به کسی بر نخوره ! متاسفانه ما هر چی می گیم یه جور برداشت می کنین و قبلا هم گفتم با این طرز تفکر شما من بحثی با شما ندارم !

2 - توی چند پست مختلف موضوع رو به حاشیه کشوندین ( از تاریخچه لنوو حرف زدین ، از گارانتی سایر لپ تاپ ها و .... تا این مورد آخر که از پلیمر ها و ... حرف زدین ) . بنده و یکی دو تا دیگه از کاربران اخطار دادند ولی گوش نکردین .
    چرا اخطار به سایر کاربران مانند JUJU ندادم ؟ خوب حتما دلیلی داره . دلیلش هم اینه پست های شما بیش از حد نامربوط به تاپیکه .

3 - اگر می خواین یه معیار از قضاوت بنده بدونین توی پست های قبلیم لینک دادم که چطور مشاوره می دم .
    4 - موضوع galaxy S4 یک مثال بود . درکش هم خیلی آسون بود . همه کاربران فهمیدن منظورم چیه . نیاز نیست منظورم رو توضیح بدم .
    5- دوست عزیز شما پست های صفحه قبل رو بخونین بعد می فهمین من از کجا می دونم فلان کاربر به لپ تاپ دست زده یا نه
    6- بهتره این موضوع دیگه ادامه پیدا نکنه . N بار حرف هامو تکرار کردم 1 بار هم متوجه نشدید . یا توضیح دادن من بده یا قضیه "ماست" برقراره

8. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوست عزیز منظور بنده از "هیچ کس نمی گه ماست ما ترشه" این بود که "هیچ کس نمی گه من اشتباه می کنم" .

اتفاقا فکرشو کردم که شما به این موضوع حساسیت نشان خواهید داد . چون اگر جمله ی " هیچ کس نمی گه من اشتباه می کنم" رو به کار می بردم ، مثل قضیه ی "اغراق" واکنش نشون می دادین و می گین توهین کردم !

یه بار با دقت بخونین قضیه رو خیلی راحت متوجه می شین منظورم دقیقا همین بود نه اینکه "اونی که لپ تاپ داره ماست داره !!!!!"

گفتم به صورت ضرب المثل بگم که به کسی بر نخوره ! متاسفانه ما هر چی می گیم یه جور برداشت می کنین و قبلا هم گفتم با این طرز تفکر شما من بحثی با شما ندارم !

2 - توی چند پست مختلف موضوع رو به حاشیه کشوندین ( از تاریخچه لنوو حرف زدین ، از گارانتی سایر لپ تاپ ها و .... تا این مورد آخر که از پلیمر ها و ... حرف زدین ) . بنده و یکی دو تا دیگه از کاربران اخطار دادند ولی گوش نکردین .
    چرا اخطار به سایر کاربران مانند JUJU ندادم ؟ خوب حتما دلیلی داره . دلیلش هم اینه پست های شما بیش از حد نامربوط به تاپیکه .

3 - اگر می خواین یه معیار از قضاوت بنده بدونین توی پست های قبلیم لینک دادم که چطور مشاوره می دم .
    4 - موضوع galaxy S4 یک مثال بود . درکش هم خیلی آسون بود . همه کاربران فهمیدن منظورم چیه . نیاز نیست منظورم رو توضیح بدم .
    5- دوست عزیز شما پست های صفحه قبل رو بخونین بعد می فهمین من از کجا می دونم فلان کاربر به لپ تاپ دست زده یا نه
    6- بهتره این موضوع دیگه ادامه پیدا نکنه . N بار حرف هامو تکرار کردم 1 بار هم متوجه نشدید . یا توضیح دادن من بده یا قضیه "ماست" برقراره
    کلا جالبه پست هات .شیوه استدلالت خیلی جالبه.هر پست با اون قبلی فرق میکنه.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

نکته چهارم اینکه زد ۵۱۰ نسبت به زد ۵۰۰ لپ تاپ کامل تری تو صفحه نمایش هست و من اولین نقدی که ازش خوندم حدود یک ماه و نیم پیش بود و همون موقع به JU JU عزیز که این تاپیک رو ایجاد کرده تو پیام خصوصی پیشنهاد دادم که یه نگاهی بندازه به این لپ تاپ (امیدوارم ایشون بیاد و حرف من رو تائید کنه).ا‌ما معتقدم کماکان واسه مصارف خودم همین e531 بهترینه.چون میخوام از لپ تاپ کار بکشم نه اینکه "بشینم بهش زل بزنم"
    دوستِ من S4 و Htc One برای مقایسه کیفیت بدنه بودش و فک نکنم مشکلی داشته باشه
    بنظرم دیگه تایپک بارِ کافی نداره و شاید بهتر باشه که بسته بشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستِ من S4 و Htc One برای مقایسه کیفیت بدنه بودش و فک نکنم مشکلی داشته باشه
    بنظرم دیگه تایپک بارِ کافی نداره و شاید بهتر باشه که بسته بشه.
    منم اعتراضی نکردم ،مثال مفیدی هم بود.منتهی من یه مثال زدم درمورد کیفیت پلاستیک های استفاده شده تو لپ تاپ های سری تینکپدو اینک به هر پلاستیکی نمیشه انگ بی کیفیتی زد و سعی کردم دلیل علمیش رو هم بگم چون دوست دارم با دلیل حرف بزنم نه اینکه بیام اینجا بگم این پلاستیکش فرق میکنه و همه قبول کنندولی اون دوست عزیزمون(احتمالا به دلیل اینکه کلمات بکاررفته شده خارج سوادشون بود) گفتن خارج از موضوعه تاپیکه.فقط خواستم ایشون رو متوجه کنم که نمیشه هر مطلبی که خوشمون نیومد رو بگیم خارج موضوعه. در ضمن فکر میکنم با توجه به موضوع تاپیک بحث در مورد پلاستیک استفاده شده تو لپ تاپ خیلی بیشتر به تاپیک مربوطه تا بحث در مورد زد 500
    Last edited by Xerxes-I; 20-01-2014 at 20:54.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

منم اعتراضی نکردم ،مثال مفیدی هم بود.منتهی من یه مثال زدم درمورد کیفیت پلاستیک های استفاده شده تو لپ تاپ های سری تینکپدو اینک به هر پلاستیکی نمیشه انگ بی کیفیتی زد و سعی کردم دلیل علمیش رو هم بگم چون دوست دارم با دلیل حرف بزنم نه اینکه بیام اینجا بگم این پلاستیکش فرق میکنه و همه قبول کنندولی اون دوست عزیزمون(احتمالا به دلیل اینکه کلمات بکاررفته شده خارج سوادشون بود) گفتن خارج از موضوعه تاپیکه.فقط خواستم ایشون رو متوجه کنم که نمیشه هر مطلبی که خوشمون نیومد رو بگیم خارج موضوعه. در ضمن فکر میکنم با توجه به موضوع تاپیک بحث در مورد پلاستیک استفاده شده تو لپ تاپ خیلی بیشتر به تاپیک مربوطه تا بحث در مورد زد 500
    خب بله حق با شماست اگه به سوادِ دوستمون شک دارید من اینجا حاضرم باهاتون بحث کنم.
    کیفیت پلاستیک بدنه لپتاپ های ThinkPad (البته نه همه سری هاش) به نسبت همه پلاستیک های دیگه دارای کیفیت بالاتری هستش و من حرف شما رو پیرامون استفاده از فیبر کربن
    در بعضی لپتاپ های این سری تایید هم میکنم اما خب سری های فوق‌العاده چیپ و بی کیفیتی هم داره که نمیدونم تجربه کار باهاشون رو دارید یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز بری توی بازار بسیاری از فروشندگان می گن بدنه E530 و E531 از جنس کربنه .
    ولی در صورتی که اینطور نیست و در طراحی بدنه از پلاستیک استفاده شده . توی گوگل سرچ کنین متوجه می شین .

در ضمن می شه لینکی که notebookcheck این لپ تاپ رو بررسی کرده نشونم بدین ؟

در ضمن برای بار N ام ! بحث های نامرتبط با تاپیک رو وسط نکشین ! ( الان مثلا استفاده از نانو لوله کربنی در پایه های پلیمری چه ارتباطی به E531 داشت ؟ ) چندین بار کاربران بهتون در این تاپیک اخطار دادند .
    در صورتی که توجه نکنین از مدیران درخواست می کنم تاپیک رو پاکسازی کنند .

در ضمن بیشتر کاربران ترجیه می دند لپ تاپشون از آلومینیوم ساخته شده باشه تا پلاستیک .
    لپ تاپ های گرانقیمت مانند اپل هم بدنه آلومینیومی دارند .
    بدنه پلاستیکی ظاهر ارزان قیمتی رو به لپ تاپ می ده .

خوب برام جای سوال بود چرا دوستمون به بدنه آلومینیوم -پلاستیک می گه بی کیفیت ! ولی بدنه پلاستیکی رو بیشتر می پسنده . می خواستم نظرش رو بدونم و منتظر جواب از valentine7 بودم
    من نمی دونم شما چه اصراری دارین بگین کاربران ندیدن این لپ تاپ رو و شما صد البته دیدین
    و چه اصراری دارین به جای سایر کاربران نظر بدین و در نهایت, دیگری رو متهم کنید
    دوستمون در مورد ساخت پلاستیک صحبت کردن, بک بحث علمی, نه بحث مردم کوچه بازار و فروشنده !
    هر کاری دوست داشتین, کنین, حرف نزنین, عمل کنین
    برای من همون جمله ای که در بالا BOLD کردم, کفایت می کنه در قبال علم شما در ساخت جنس بدنه
    لطفا و حتما, نه کاربران رو گمراه کنید نه تاپیک رو از مبحث اصلی اون خارج کنید

این لپ تاپ اونقدر خوب هست که من کماکان منتظر کانفیگ /c i7 اون باشم, و الان نیز با Z500 ( یا Z510 ) مقایسه نمیکنم, بلکه طرف مقابل این لپ تاپ, Y510 قرار دادم که کماکان تمام توجهم به E531 هست

موفق باشین

( خوشحالم حداقل نظرتون نصبت به Z510 مثبت شده - چندی پیش به همین شدت که میکوبین تو سر E531, به Z510 هم ایراد میگرفیتن )
    Last edited by JU JU; 01-02-2014 at 13:10.

14. این کاربر از JU JU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کماکان پیام خصوصی شما رو با توضیحاتتون دارم دوست عزیز, تایید میکنم
    تفاوت شما اینجاست که علاوه بر این لپ تاپ, لپ تاپای دیگه رو هم معرفی میکنید, و خودم به شخصه, از دوستانی که ازم پرسیدن, این لپ تاپ رو نیز معرفی کردم
    مثل شما, چون نیازمند استفاده از لپ تاپ هستم, نه زل زدن بهش, به دنبال E531 هستم

16. این کاربر از JU JU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •