دوست عزیز
آیا کیبرد آن فارسی ندارد؟ مشگلی نیست می توانید آخرین فریمور را دانلود کنید و تست کنید.
دوست عزیز
آیا کیبرد آن فارسی ندارد؟ مشگلی نیست می توانید آخرین فریمور را دانلود کنید و تست کنید.
نه فارسی نداره
اون قسمت کیبورد که واسه تعویض زبانه , نوشته ENG و حالت خاکستری کمرنگ داره و غیر قابل تعویضه
البته من زبان تلویزیون رو گذاشتم روی انگلیسی ممکنه اگر فارسیش کنم مرورگر هم زبان فارسی اضافه بشه؟
دوست عزیز
بله آن کار را انجام دهید درست می شود.
الان زبان منو رو فارسی کردم ولی مروگر باز هم فارسی نداره
فکر کنم کلا فارسی نداشته باشه
دوست عزیز
از این راه بروید
سیستم ---> مدیر دستگاه ---> تنظیمات صفحه کلید---> گزینه های صفحه کلید---> زبان صفحه کلید---> و آن را فارسی انتخاب کنید و نوع صفحه کلید را ایران و تغییر زبان ورودی را ALT انتخاب کنید.
مرسی داداش درست شد
من فکر میکردم اون قسمت از تنظیمات فقط مربوط به کیبورد بلوتوثی و اکسترنال باشه![]()
داداش تلویزیون 2 ساعت پیش درست شد اما الان باز میبینم فقط کیبورد انگلیسی داره و فارسی پریده
توی این دو ساعت هم کسی به تلویزیون دست نزده و الان هم که تنظیماتو چک میکنم همه درست هستن ولی نمیدونم چرا کیبورد فارسی پریده
البته دفعه پیش هم که رفتم نگاه کردم زبان صفحه کلید فارسی و نوع ایران و تغییر زبان هم ALT بود و من چیزی رو دست نزدم و خودم هم تعجب کردم چرا یهو درست شد![]()
دوست عزیز
آیا زبان را دوباره انگلیسی انتخاب کردید؟ در منوی سیستم نگاه کنید ببینید زبان انتخابی چیست .
نه اصلا به تنظیمات دست نزدم , 2 ساعت پیش زبان منو انگلیسی و زبان کیبورد فارسی بود و همه چیز درست بود
الانم همونجوریه ولی نمیدونم چرا کیبورد فارسی پریده
دوست عزیز
آیا از کیبورد مجازی و یا کیبورد دستی دکمه ALT را می زنید تا زبان تعویض شود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)