معراج وقتی پست مراد رو بالا خوندم اومدم بگم از این که در نظر سنجی شرکت کردم خوشحال شدم ولی خب تو ادامه خوبی اومدی و مجبورا هستم
معراج جان کاستومایز زدی به هدف ، یه لحظه فکر کردم تو یه بازی RPG شخصیت سازی کردیم حامد چهره عواطف و سلیقه ها کلاس کاری سرباز بعد وارد بازی : دی
معراج جان اگه به سوالی که در صفحه قبل از من برای ادامه بحث انجام دادی بخوام نمره بدم میگم باید 10 داد ولی در این ادامه بحث رو از کل کلی که منتظرش بودیم به تیپ و شخصیت و سلیقه ها کشوندی و اگه نمره بدم به سختی 3 باید داد (شوخی )

در نگاه اول بعد از خوندن دیدگاهت به موضوعی اشاره کردی که اصلیت انجام همچین مراسمی به همونه و اون مورد یعنی سلیقه یک فرد ، اول حرفات دیدگاه های منو گفتی بعد از ارتباطش با رفتار های داخل نیمه جان ختمش میکنی به سلیقه در واقع یک جورایی هم جواب میدادی هم تجزیه تحلیل می کردی
پس وقتی الان من دیدگاهت رو در مورد سلیقه گیمریم بخوام توضیح بدم که : ( نه این طوری نیست ، اون با این یکی فرق داره ، قضیه طولانیه و خیلی حرف های دیگه ) که انگار نشستم توضیح برداشت های تو نسبت به خودم رو پاسخگو باشم و الان هر چقدر هم تلاش کنم بحث رو بپیچونم داخل کل کل اصلیمون به اجبار باید یکی دو خط از صحبت هامون رو با هم شریک باشیم پس میرم سر صحبت :
درسته من علایقم بیشتر به اسیای شرقی و همون ژاپن هستش به هر حال در این مدت تنها کسی که هر از گاهی حرف از ژاپن و عناوین ژاپنی زده من بودم و این مطمئنا زیاد به چشم میاد و در ذهن افراد بیننده این طوری تداعی میکنه که بله کلا حامد در شرق به سر میبره و بی بهره از غربه
در حالی که رای من برای بهترین شوتر یک بازی تماما غربی و فوق العاده غربی شبیه به جنگ ستارگان و این موارده ، حتا جلو یک نفری که با طبع عام پسند هستش هیلو و نیمه جان رو بزاریم 100 درصد نیمه جان رو انتخاب میکنه حتا 360 فن هایی رو میشناسم که اصلا با هیلو به خاطر فضاش نتونستن ارتباط برقرار کنن اما من که یک فرد شرقی طبع هستم هیلو رو به عنوان سر امد این سبک میشناسم و انتظار داشتم بین حرفات و برداشت هایی که کردی اسم هیلو رو به جای عناوینی مثل انچارتد ، متال گیر ، RE و مخصوصا HR بیاری (در مورد این تیکه اخر بحث توضیح دارم )
حالا چرا این انتظار رو داشتم : چون در حاشیه شوتر اول شخص داریم صحبت میکنیم و این اختیار از من برای توضیح در مورد عناوینی که اسم بردی گرفته میشه و مهم تر بین توصیفاتت نیمه جان رو یک منطق مطلق بیان میکنی و نظر من رو در قالب احساسات قرار میدی و نسبت به یک ذهنیت سینماتیکی و بولد شده فرض میکنی
در حالی که این سلیقه ها هیچ موقع اشتباه نیست هیچ موقع به قول پارسا از صراط مستقیم دور نیست ، من نمی گم شما از صراط مستقیم دورید چون صراط شما نیمه جانه و صراط منم یک چیز دیگه صراط البرز جنگ و خون ریزی صراط یکی دیگه محیطی باز مثل کرایسیس و گردش و صراط افراد دیگه حالا هر چی و هر کدوم منطق مطلقه که برای رسیدن به ذات اصلی منظور بازی های ویدئویی برای یک سرگرمی ناب هستش همین و بس
من سرگرمی رو در شخصیت مسترچیف میبینم در همذارپنداریم با او میبینم نه با فریمن و الکس و هیچ موقع در زندگیم حتا یک لحظه هم به فکرم رسوخ نمیکنه که فریمن رو به خاطر صامت بودنش رد شده بدونم اما وقتی در کنار مسترچیف قرار میگیره اصلا یادم میره فریمنی بوده (ببین از شوتر مثال میزنم حتا برای یک مثال : دی )
یک نکته قبل از اتمام بحثم وقتی که بین صحبت ها من از یک تیکه هیجان انگیز یا بولد شده مثال میزنم برا اینه که اون موراد بیشتر در خاطره ها میمونه و میشه حس در کنار هم بودن رو ایجاد کرد وگرنه تشریح یک مرحله زیبا در هر بازیی نیاز به زمان داره و خواننده هم تا بگیره مدت زمان میبره
{ اما اون تیکه ای که گفتم بعدا توضیح میدم اشاره به دکمه زنی ، به نظر من بهتره که اسم ببری HR نه نگرشی با نام یک فیلم با دکمه زنی چون انتظار در فی ما بین یک بحث منطقی رعایت کردن تمامی اصول و قواعد اون بحثه }