تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین شوتر اول شخص تاریخ کدام عنوان است ؟

راي دهنده
161. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Battlefield

9 5.59%
  • Bioshock

10 6.21%
  • Borderlands

0 0%
  • Crysis

10 6.21%
  • Call Of Duty

70 43.48%
  • The Darkness

0 0%
  • Doom

4 2.48%
  • Duke Nukem

0 0%
  • Far Cry

9 5.59%
  • F.E.A.R

1 0.62%
  • GoldenEye 007

0 0%
  • Halo

10 6.21%
  • Half life

24 14.91%
  • Killzone

2 1.24%
  • Metroid Prime

0 0%
  • Medal Of Honor

1 0.62%
  • Metro 2033

0 0%
  • Painkiller

1 0.62%
  • perfect dark

0 0%
  • Quake

2 1.24%
  • Resistance

0 0%
  • Red Faction

1 0.62%
  • Serious sam

1 0.62%
  • Star Wars: Jedi Knight

0 0%
  • S.T.A.L.K.E.R

1 0.62%
  • Wolfenstein

5 3.11%
صفحه 9 از 14 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 136

نام تاپيک: به نظر شما بهترین شوتر اول شخص تاریخ کدام عنوان است ؟

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض تـــور نــدای وظــیــفـــه!

بچه ها اومدن تایپکو و نظراتو دیدن و گفتن باس آهنگ بدیم و دیـــس کنیم یه سریارو...گفتم باو بیخیال...گفتن اصا راه نداره و خودتم باس اینتروی کارو بری...

فعلا تکست آهنگ اومده...ریمیکس انجام وظیفه ی هیچکسه...راستی اوترو رو هم زاخائف از آذربایجان داد..دمش گرم..بچه باصفاییه!!

اینترو:
    T-71:
    به همه گفتیم دیگه...به کی بگیم..همه دیدن پستای مارو...

ببین...COD یه چیزه قـویــه...دنیا مثشو ندیده..
    .
    .
    .
    مک تاویش:
    ازتون دارم یه سوال! لیاقت کیه بگن بش بالا؟؟

اونی که با اقتدار تو صدره...یا اونی که آراش زیر خط فقره؟؟

ب مولا زشته...من هرچی گفتم از رو لیست دیدم..
    .
    .
    همخوانی:(پرایس،گاست،مک تاویش)
    " مـا در حـال انـجـام نـدای وظـیـفه ایـم،دلا شیـرن،تـا ابـــد مـا بـا شـکـسـت غـریـبـه ایـم"
    .
    .
    پرایس:
    هـــی ازم میپرسن کـــی،،میخوان بدونن زنده میمونم؟؟ چون زیر ذره بینم اونقد زومن روم ک معلومه سلول سیـبـیـلم!

نتیجه ی آرامونو چند سال دیگه میبینن/...آرای بازی ای که دادن تازه اندازه شـــیـــویـــدن!/

فکر نکنی حقوق بگیرم /....ولی دستور از IW میگیرم.../

تو گیم سربازای شریفیم../..تو خارجه الگوئیم../..رقابتم بشه اگه بخوایم اولیم../

عجب بازیه تمیزی../..دیگه جبهه نگیری../..اینو زمزمه کن تو بخش بازی../
    .
    .
    " مـا در حـال انـجـام نـدای وظـیـفه ایـم،دلا شیـرن،تـا ابـــد مـا بـا شـکـسـت غـریـبـه ایـم"
    .
    .
    گاست:
    نمیدونم با اینکه بچه هامون بازیبازن چرا کنسول نامردا نمیدن ب ما؟؟../تازه اولاشه...تلفات،،واسه وسطاشه (اشاره به رای گیری).../

به بازی هاتونم بگین الکی نباشن خوشبین../ بایوشاکم بیاد جلو کشتیم../ به درندگیه،،کریتوسیم../ با مغز مولتی../
    .
    .
    .
    .
    همخوانی:(پرایس،T-71)
    نمیرسه دیگه خون به مغز...خون ب مغز...خون ب مغز...رد میدن...رد میدن...فریمنم بیینه مارو از صدمتری در میرن...در میرن....
    .
    .
    .
    اوترو:
    زاخائف:
    اوناییم ک از ما بیزارن...شبا MW1ـو لانچ میکننو بعد میخوابن...هع

2. 8 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

معراج وقتی پست مراد رو بالا خوندم اومدم بگم از این که در نظر سنجی شرکت کردم خوشحال شدم ولی خب تو ادامه خوبی اومدی و مجبورا هستم

مرسی از توضیحاتت حامد.

صحبتی که می خوام بکنم با توجه به شناختی هست که تا حالا ازت داشتم و صحبت های بالا که یه جورایی سلایق کلیت رو نشون میده؛ از اون قسمتی که راجع به پایان اپیزود 2 و "شیون های الکس" گفتی
    شروع می کنیم، اون قسمت یعنی مرگ دکتر ونس واقعا شوک آور و ناراحت کننده بود، اما وقتی مثلا من خودم می خوام اون صحنه رو مجسم کنم، شیون های الکس اونقدر بولد شده نمیاد جلوی چشمم،
    یا مثلا من بر خلاف خودت اون صحنه رو به شکل یه "سکانس" نمی بینم، بیشتر فضای کلی و اتفاقی که افتاده که در قالب کار افتاده روم تاثیر گذاشته، قصدم از گفتن اینا این بود که بگم این یکی از نقاطی هست
    که در اون دیدمون فرق داره، با توجه به سابقه ای که ازت دیدم مثلا علاقه ی شدیدت به اسنیک یا سری رزیدنت ایول یا سری آنچارتد یا کارهای دیوید کیج یا فیلم در قالب دکمه زنی در بازی یا بعضی از کارهای
    ژاپنی، برداشتم اینه که به جملات و دیالوگ های "بولد" شده خیلی علاقه داری، خصوصا جاهایی از یک بازی (یا حتی فیلم) که احساساتت رو -که می خواد احساس ترس باشه، ناراحتی از وقوع یک اتفاق باشه،
    خوشحالی از مثلا بازگشت یک قهرمان باشه یا اتفاقات اغراق شده یا موارد این چنینی- با یه حرکت خاص یا در یک لحظه تحت تاثیر قرار بده(موردی که توی کارهای آسیای شرقی زیاد نمود داره، توی بعضی از
    کارهای غربی مثل خیلی از فیلم های هالیوودی هم در قالب و شکل و شمایل دیگه هست)، اینا رو روی حساب پست های زیادی که ازت دیدم میگم، حالا بر می گردیم به بحثمون، به نظرم شاید علت اصلی
    که میگی نتونستی با HL ارتباط برقرار کنی همین مورد باشه، چون توی HL این شکل از بازی با احساسات (خصوصا از نوع اغراق شده) در قالب مثلا یک دیالوگ یا یک حادثه ناگهانی و ... زیاد مصداق نداره، یعنی
    همه این ها به شکل دیگه هست و در قالب کار، مثلا میگم محیط Ravenholm مرموزه، اما این مرموز بودن توی کل اتمسفر کار دیده میشه و تاثیر کلی می گذاره یا مثلا مبارزه با Tentacle که یه هیجان پیوسته
    داره و نه تاثیر به این شکل که یک Suspense ناگهانی برات به وجود بیاد(موردی که توی بایوشاک اینفینیت زیاد پیش میاد)، یا اینکه در HL خیلی به ندرت پیش میاد که مثلا گوردون در یک قدمی مرگ باشه و به
    طرز معجزه آسایی نجات پیدا کنه یا اینکه تحت تاثیر حرف/دیالوگ خاصی قرار بگیره، یعنی گوردون نسبت به اون کاراکتر هایی که باهاشون ارتباط برقرار کردی یک شخصیت آروم تر و شاید نزدیک تر به واقعیت
    (اما از این نظر دورتر نسبت به فیلم های سینمایی) رو داره، که این باعث شده من شخصا بهتر بتونم باهاش همذات پنداری کنم و این صحبت نکردن گوردون هم واقعا از این نظر کمک کننده بوده(و به همون نسبت
    ممکنه باعث بشه بعضی سلیقه ها نتونن اون تاثیری رو که دنبالشن ازش بگیرن)، توی HL زیاد خبری از اون درخشش های ناگهانی و بولد شده نیست، خبری از اون "سکانس ها" نیست، یا اون حس ترس که
    می دونم زیاد علاقه داری، مثل Doom یا RE در اولویت و یا به اون شدت و به طور مداوم نیست، بیشتر در قالب کار هست، یعنی شاید یک جورایی HL در بین این عنوان ها معتدل تر و نرمال تر باشه و همین دلیل
    زیاد ارتباط برقرار نکردنت باهاش شده باشه چون HL با اینکه Sci-fi هست، در عین تناقض در خیلی جاها به نظر کاملا رئال میاد، با اینکه شخصیت اصلیش یک قهرمانه و کارهای بزرگی می کنه، ابر قهرمان نیست
    و اتفاقا خیلی جاها شبیه به یه انسان معمولیه که اینها می تونن عاملی بشن واسه جذب یا دفع سلیقه های خاص!

معراج جان کاستومایز زدی به هدف ، یه لحظه فکر کردم تو یه بازی RPG شخصیت سازی کردیم حامد چهره عواطف و سلیقه ها کلاس کاری سرباز بعد وارد بازی : دی
    معراج جان اگه به سوالی که در صفحه قبل از من برای ادامه بحث انجام دادی بخوام نمره بدم میگم باید 10 داد ولی در این ادامه بحث رو از کل کلی که منتظرش بودیم به تیپ و شخصیت و سلیقه ها کشوندی و اگه نمره بدم به سختی 3 باید داد (شوخی )
    در نگاه اول بعد از خوندن دیدگاهت به موضوعی اشاره کردی که اصلیت انجام همچین مراسمی به همونه و اون مورد یعنی سلیقه یک فرد ، اول حرفات دیدگاه های منو گفتی بعد از ارتباطش با رفتار های داخل نیمه جان ختمش میکنی به سلیقه در واقع یک جورایی هم جواب میدادی هم تجزیه تحلیل می کردی
    پس وقتی الان من دیدگاهت رو در مورد سلیقه گیمریم بخوام توضیح بدم که : ( نه این طوری نیست ، اون با این یکی فرق داره ، قضیه طولانیه و خیلی حرف های دیگه ) که انگار نشستم توضیح برداشت های تو نسبت به خودم رو پاسخگو باشم و الان هر چقدر هم تلاش کنم بحث رو بپیچونم داخل کل کل اصلیمون به اجبار باید یکی دو خط از صحبت هامون رو با هم شریک باشیم پس میرم سر صحبت :

درسته من علایقم بیشتر به اسیای شرقی و همون ژاپن هستش به هر حال در این مدت تنها کسی که هر از گاهی حرف از ژاپن و عناوین ژاپنی زده من بودم و این مطمئنا زیاد به چشم میاد و در ذهن افراد بیننده این طوری تداعی میکنه که بله کلا حامد در شرق به سر میبره و بی بهره از غربه
    در حالی که رای من برای بهترین شوتر یک بازی تماما غربی و فوق العاده غربی شبیه به جنگ ستارگان و این موارده ، حتا جلو یک نفری که با طبع عام پسند هستش هیلو و نیمه جان رو بزاریم 100 درصد نیمه جان رو انتخاب میکنه حتا 360 فن هایی رو میشناسم که اصلا با هیلو به خاطر فضاش نتونستن ارتباط برقرار کنن اما من که یک فرد شرقی طبع هستم هیلو رو به عنوان سر امد این سبک میشناسم و انتظار داشتم بین حرفات و برداشت هایی که کردی اسم هیلو رو به جای عناوینی مثل انچارتد ، متال گیر ، RE و مخصوصا HR بیاری (در مورد این تیکه اخر بحث توضیح دارم )

حالا چرا این انتظار رو داشتم : چون در حاشیه شوتر اول شخص داریم صحبت میکنیم و این اختیار از من برای توضیح در مورد عناوینی که اسم بردی گرفته میشه و مهم تر بین توصیفاتت نیمه جان رو یک منطق مطلق بیان میکنی و نظر من رو در قالب احساسات قرار میدی و نسبت به یک ذهنیت سینماتیکی و بولد شده فرض میکنی
    در حالی که این سلیقه ها هیچ موقع اشتباه نیست هیچ موقع به قول پارسا از صراط مستقیم دور نیست ، من نمی گم شما از صراط مستقیم دورید چون صراط شما نیمه جانه و صراط منم یک چیز دیگه صراط البرز جنگ و خون ریزی صراط یکی دیگه محیطی باز مثل کرایسیس و گردش و صراط افراد دیگه حالا هر چی و هر کدوم منطق مطلقه که برای رسیدن به ذات اصلی منظور بازی های ویدئویی برای یک سرگرمی ناب هستش همین و بس
    من سرگرمی رو در شخصیت مسترچیف میبینم در همذارپنداریم با او میبینم نه با فریمن و الکس و هیچ موقع در زندگیم حتا یک لحظه هم به فکرم رسوخ نمیکنه که فریمن رو به خاطر صامت بودنش رد شده بدونم اما وقتی در کنار مسترچیف قرار میگیره اصلا یادم میره فریمنی بوده (ببین از شوتر مثال میزنم حتا برای یک مثال : دی )

یک نکته قبل از اتمام بحثم وقتی که بین صحبت ها من از یک تیکه هیجان انگیز یا بولد شده مثال میزنم برا اینه که اون موراد بیشتر در خاطره ها میمونه و میشه حس در کنار هم بودن رو ایجاد کرد وگرنه تشریح یک مرحله زیبا در هر بازیی نیاز به زمان داره و خواننده هم تا بگیره مدت زمان میبره
    { اما اون تیکه ای که گفتم بعدا توضیح میدم اشاره به دکمه زنی ، به نظر من بهتره که اسم ببری HR نه نگرشی با نام یک فیلم با دکمه زنی چون انتظار در فی ما بین یک بحث منطقی رعایت کردن تمامی اصول و قواعد اون بحثه }

Last edited by Layken; 07-05-2013 at 22:45.

4. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

معراج وقتی پست مراد رو بالا خوندم اومدم بگم از این که در نظر سنجی شرکت کردم خوشحال شدم ولی خب تو ادامه خوبی اومدی و مجبورا هستم

معراج جان کاستومایز زدی به هدف ، یه لحظه فکر کردم تو یه بازی RPG شخصیت سازی کردیم حامد چهره عواطف و سلیقه ها کلاس کاری سرباز بعد وارد بازی : دی
    معراج جان اگه به سوالی که در صفحه قبل از من برای ادامه بحث انجام دادی بخوام نمره بدم میگم باید 10 داد ولی در این ادامه بحث رو از کل کلی که منتظرش بودیم به تیپ و شخصیت و سلیقه ها کشوندی و اگه نمره بدم به سختی 3 باید داد (شوخی )
    در نگاه اول بعد از خوندن دیدگاهت به موضوعی اشاره کردی که اصلیت انجام همچین مراسمی به همونه و اون مورد یعنی سلیقه یک فرد ، اول حرفات دیدگاه های منو گفتی بعد از ارتباطش با رفتار های داخل نیمه جان ختمش میکنی به سلیقه در واقع یک جورایی هم جواب میدادی هم تجزیه تحلیل می کردی
    پس وقتی الان من دیدگاهت رو در مورد سلیقه گیمریم بخوام توضیح بدم که : ( نه این طوری نیست ، اون با این یکی فرق داره ، قضیه طولانیه و خیلی حرف های دیگه ) که انگار نشستم توضیح برداشت های تو نسبت به خودم رو پاسخگو باشم و الان هر چقدر هم تلاش کنم بحث رو بپیچونم داخل کل کل اصلیمون به اجبار باید یکی دو خط از صحبت هامون رو با هم شریک باشیم پس میرم سر صحبت :

درسته من علایقم بیشتر به اسیای شرقی و همون ژاپن هستش به هر حال در این مدت تنها کسی که هر از گاهی حرف از ژاپن و عناوین ژاپنی زده من بودم و این مطمئنا زیاد به چشم میاد و در ذهن افراد بیننده این طوری تداعی میکنه که بله کلا حامد در شرق به سر میبره و بی بهره از غربه
    در حالی که رای من برای بهترین شوتر یک بازی تماما غربی و فوق العاده غربی شبیه به جنگ ستارگان و این موارده ، حتا جلو یک نفری که با طبع عام پسند هستش هیلو و نیمه جان رو بزاریم 100 درصد نیمه جان رو انتخاب میکنه حتا 360 فن هایی رو میشناسم که اصلا با هیلو به خاطر فضاش نتونستن ارتباط برقرار کنن اما من که یک فرد شرقی طبع هستم هیلو رو به عنوان سر امد این سبک میشناسم و انتظار داشتم بین حرفات و برداشت هایی که کردی اسم هیلو رو به جای عناوینی مثل انچارتد ، متال گیر ، RE و مخصوصا HR بیاری (در مورد این تیکه اخر بحث توضیح دارم )

حالا چرا این انتظار رو داشتم : چون در حاشیه شوتر اول شخص داریم صحبت میکنیم و این اختیار از من برای توضیح در مورد عناوینی که اسم بردی گرفته میشه و مهم تر بین توصیفاتت نیمه جان رو یک منطق مطلق بیان میکنی و نظر من رو در قالب احساسات قرار میدی و نسبت به یک ذهنیت سینماتیکی و بولد شده فرض میکنی
    در حالی که این سلیقه ها هیچ موقع اشتباه نیست هیچ موقع به قول پارسا از صراط مستقیم دور نیست ، من نمی گم شما از صراط مستقیم دورید چون صراط شما نیمه جانه و صراط منم یک چیز دیگه صراط البرز جنگ و خون ریزی صراط یکی دیگه محیطی باز مثل کرایسیس و گردش و صراط افراد دیگه حالا هر چی و هر کدوم منطق مطلقه که برای رسیدن به ذات اصلی منظور بازی های ویدئویی برای یک سرگرمی ناب هستش همین و بس
    من سرگرمی رو در شخصیت مسترچیف میبینم در همذارپنداریم با او میبینم نه با فریمن و الکس و هیچ موقع در زندگیم حتا یک لحظه هم به فکرم رسوخ نمیکنه که فریمن رو به خاطر صامت بودنش رد شده بدونم اما وقتی در کنار مسترچیف قرار میگیره اصلا یادم میره فریمنی بوده (ببین از شوتر مثال میزنم حتا برای یک مثال : دی )

یک نکته قبل از اتمام بحثم وقتی که بین صحبت ها من از یک تیکه هیجان انگیز یا بولد شده مثال میزنم برا اینه که اون موراد بیشتر در خاطره ها میمونه و میشه حس در کنار هم بودن رو ایجاد کرد وگرنه تشریح یک مرحله زیبا در هر بازیی نیاز به زمان داره و خواننده هم تا بگیره مدت زمان میبره
    { اما اون تیکه ای که گفتم بعدا توضیح میدم اشاره به دکمه زنی ، به نظر من بهتره که اسم ببری HR نه نگرشی با نام یک فیلم با دکمه زنی چون انتظار در فی ما بین یک بحث منطقی رعایت کردن تمامی اصول و قواعد اون بحثه }

حامد جان درسته از سلایقمون در بازی ها صحبت کردیم ولی دیگه بی انصافیه بگیم از تیپ و شخصیت هم صحبت شده، اگه همچین برداشتی کردی سوء تفاهم شده، من کل صحبت ها و مثال هایی
    که آوردم راجع به بازی و سلایقمون توی دنیای بازی ها بود، اصلا درست نیست که بخوایم ارتباطش بدیم به شخصیت افراد، با این حال از من قبول کن و یه نگاه دیگه به پست قبلی بنداز، ببین واقعا جایی
    از صحبت ها راجع به مطلق بودن، صراط مستقیم یا اصلا برتری بود، خلاصه صحبتم این بود که HL جدای از بحث کیفیش یه سری ویژگی هایی رو داره، یه سری ویژگی هایی رو نداره، حالا افراد مختلف
    بسته به سلیقشون ممکنه با اون ویژگی هایی که داره(یا اون ویژگی هایی که نداره) بتونن/نتونن خوب ارتباط برقرار کنن و این مسئله سلیقه ای هست، من همیشه حتی راجع به بازی هایی که خیلی
    قبولشون داشتم، موقع توصیشون به بقیه گفتم فاکتور سلیقه حرف اول رو میزنه، و سلیقه هر کسی قابل احترامه، حالا پارسا به شوخی یا به خاطر علاقه ی زیاد به HL از ترکیب "صراط مستقیم" استفاده
    می کنه، من ازت انتظار ندارم این مورد رو به کل صحبت هایی که زده شده تعمیم بدی.

در مورد بخش های مرتبط با احساسات پست قبلم: منظورم از صحبت ها این بود که HL حداقل از نظر داستانی زیاد با احساسات افراد بازی نمی کنه(البته از نظر گیم پلی، تغییر ضرب آهنگ بازی و اتمسفر
    احساسات رو تغییر میده و متحول می کنه) از جمله گفتم از اون لحظات Suspense ناگهانی مثل CoD یا حتی مثال بهتر بایوشاک اینفینیت رو به ندرت داره یا نداره، اما این به طور مستقیم به هیچ وجه یه
    مزیت یا عیب نیست، یعنی فردی که Suspense دوست داره خود به خود این ویژگی زمینه ساز میشه برای کمتر ارتباط برقرار کردن با HL

در مورد کارهای دیوید کیج: نظر شخصی من و شاید خیلی های دیگه راجع به عنوانی مثل HR این هست که یک فیلم به واسطه ی استفاده از دکمه ها در قالب یک بازی موفق و تحسین شده در اومده، این
    هم یه نوع نگاه به بازی ها و ساخت بازی هاست، منم قصد زیر سوال بردنش رو ندارم. بسته به سلیقه افراد ممکنه یه عده بیشتر/کمتر این مدل رو بپسندن.

در مورد شرق و غرب: توی زمینه های علایقت گفتم یکی از اون موارد مورد علاقت توی "کارهای شرقی و بعضی از کارهای غربی مثل خیلی از فیلم های هالیوودی" پیدا میشه، این یه بحث کلی بود، هم
    توی ژاپن(اشاره به MGS ،RE و... ) دیده میشه و هم توی غرب به شکل دیگه(اشاره به Doom و CoD و ...) برای اینکه سوء تفاهم نشه جا داره اضافه کنم خودم طرفدار خیلی از کارهای ژاپنی هستم توی
    بعضی از موارد به شکل افراطی... زلدا نیتندو 64 بخشی از بهترین خاطرت منو تشکیل میده یا سری سوپر ماریو یا ده ها مورد دیگه، من محتوایی که توی خیلی از کارهای ژاپنی هست رو توی کارهای غربی
    نمی بینم، در عین حال میگم که توی خیلی از کارهای شرقی اغراق دیده میشه ولی این به خودی خود نقطه ی مثبت یا منفی نیست، کاملا یه امر سلیقه ای هست، حالا اومدی از این برداشت منفی کردی..

در مورد اون قسمت مثال زدن: صحبتم راجع به نفسِ "مثال هیجان انگیز" نبود، درباره ی نوع نگاهمون به اون قسمت هیجان انگیز بود، یعنی من نگاهت رو "سینمایی تر" می بینم، البته این برداشت شخصی
    منه ولی موردی نیست که یک شبه بهش رسیده باشم، برای همین به عنوان نمونه به ترکیب های "سکانس" و "شیون های الکس" در پست اخیرت اشاره کردم و این رو از موارد تفاوت در نگاهمون به بازی ها
    دونستم، چیزی به نام نگاه برتر وجود نداره، این هم مثل بقیه بر می گرده به تفاوت در نگاه و سلیقه.

به طور خلاصه من همه ی اون موارد رو در تفاوت در سلایقمون آوردم و اونها رو در اینکه منِ نوعی با HL خیلی مانوس میشم و حامد نوعی به خاطر تفاوت در نگاه و سلایقش زیاد باهاش ارتباط برقرار نمی کنه
    زمینه ساز دونستم. کوچکترین انتقادی به این مسئله وارد نمی دونم، کاملا قابل احترامه، خصوصا که با این وجود که با گوردون و الکس یا دنیای HL زیاد مانوس نشدی باز در رده ی 5اُم قرارش دادی...

از حاشیه ها بگذریم، به نظرم توی انجمن جای همچین صحبت هایی خالیه، متاسفانه فرصت مطرح شدن نظرات به این شکل کمتر پیش میاد، شاید یکی از دلائل اصلیش مواردی بوده که قبلا موقع همچین
    صحبت هایی پیش اومده؛ بعضی از بچه ها خیلی زود جبهه گیری کردن، قضایا رو زیادی شخصیش کردن و کار به جاهای باریک کشیده و نهایتا همون سابقه ها و خاطره های ناخوشایند باعث شده مجال برای
    همچین صحبت هایی کمتر پیش بیاد، ازت تشکر می کنم که این تاپیک رو زدی و توی بحث ها هم داری به صورت فعال شرکت می کنی، مهم تر اینکه در عین بالا و پایین ها صبر و حوصله –موردی که کمتر
    دیده میشه- رو در بحث ها می بینم، امیدوارم بتونیم همچین حرکت هایی رو تا جایی که امکان و ظرفیتش وجود داره، در آینده هم داشته باشیم.

+

خبر جدید مرتبط با تاپیک: دیروز از نسخه ی جدید Wolfenstein با نام The New Order رونمایی شد، شرکت سازنده اینبار MachineGames هست که چند سال پیش توسط موسس های استودیوی Starbeeze،
    که Chronicles of Riddick رو در کارنامه دارن، تاسیس شده، در ضمن کاراکتر اصلی همون Agent Blazkovicz معروف هست.

6. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا بحث حالت کل کل داره ، چرا کسی بخواد ناراحت بشه ؟ من کسایی که از صراط مستقیم جدا شدن رو یه جور میشناسم هر کس دیگه هم یه جور دیگه. اومدیم بزنیم توی سر و کله ی هم وگره هیچ وقت نمیشه دو تا اثر هنری برازنده و معتبر رو در رده بندی ها گذاشت ، پس چیزی که میمونه ، اون سلایق هست و سر همین سلایق هست که میزنیم توی سر و کله ی همدیگه ... لذتشم به همینه ...

8. 4 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

به نظر من از نظر داستان کرایسیس خیلی داستان قشنگی داره و CoD و Half Life

ولی از نظر موتورای گرافیکی درسته که کرایسیس خیلی گرافیکش بالا هستش.....

ولی بازم میگم کرایسیس خیلــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی قشنگتره...

دوستی من با کرایسیس ابدیست.....

داره خودمونی میشه moltendo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

cod2 , cod4
    بقیه تکرار مکررات با سناریوهای به قول دوستان هالیوودی
    به هر حال بازی کردن یک FPS تر و تمیز،هر سال برای ما نعمتیه

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

معلومه دیگه ...........این که پرسیدن داره

معلومه دیگه بازی IGI : i am going

گرافیکش برابر CAD 2013 هستش ...درصورتی که بازی 2001 هست .

-----------------

واقعااااااااااااااااااااا اااا متاسفم که در نظر سنجی بازی بسیار بسیار بسیار محبوب IGI که اولین بازی شوتر محبوب که همه کپی از اون هستند رو نیاوردین .!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by ziba12; 08-05-2013 at 19:02.

12. این کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

معلومه دیگه بازی IGI : i am going

شما اسمشو کامل هم نگفتید و انقدر تعصب دارید

14. 2 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

IGI یه بازی متوسط بودو فقط توی ایران خیلی طرفدار پیدا کرد.اونم فکر کنم به این دلیل بود که از اولین بازی هایی بود که میشد توی بازار پیدا کرد............

16. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با اجازه اساتید من هم نظرم رو بگم گرچه بین شما بزرگان ما نوووووووووب هم نیستیم.
    من بازی شوتر زیاد بازی کردم یعنی کلا گیمری هستم که (البته اگر بشه اسمش رو گذاشت گیمر چون هر وقت با 33 سال سن میشینم پا سیستم همه منو مسخره میکنن) 90درصد بازیهایی که کردم شوتر بوده!
    در بین همه این بازیها، بازیی که خیلی ازش خاطره دارم و بعد چند سال هنوز اکثر صحنه هاش تو ذهنم مونده هاف لایفه . نمیدونم چرا اما واسه من با همه بازیها فرق میکرد و هنورم که هنوزه بعضی وقتا به یادش میوفتم و به سرم میزنه دوباره نصبش کنم و بازم بازیش کنم.برای همین من به Half life رای میدم . شاید برای من دیگه هیچ بازیی مثل اون تکرارنشه.
    با تشکر ازهمه دوستان .
    این بود انشای من

18. 8 کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •