بالاخره فوتبال برد و باخت داره دیگه یه تیم می بره یه تیم می بازه
فردا شبم یا بایرن میبره یا دورتموند میبازه خارج از این دو حالت که نیستمهم دوستیهاست که می ماند
![]()
بالاخره فوتبال برد و باخت داره دیگه یه تیم می بره یه تیم می بازه
فردا شبم یا بایرن میبره یا دورتموند میبازه خارج از این دو حالت که نیستمهم دوستیهاست که می ماند
![]()
دیگه من چی رو همراهی کنم!زدی تو گوش همشون رفت پی کارش.یوسی همراهی بکن
اما در مورد کری خوندن یه چیزی رو بگم و خلاص:
سالهاست توی فروم های مختلف منجمله همین فروم خودمون،مسئولین دنبال راه حل یا الگویی بودن برای این که نشون بدن میشه در کنار کری خوندن و کسب هر نتیجه ای بین کاربرا حداقل کدورتی پیش نیاد!!
که امری تقریبا محال متصور میشد این موضوع.
اما دیدین و خواهید دید طرفداران این دوتا تیم(آلمانی)فارق از کسب هر نتیجه ای و کری های احتمالی دست آخر دوستیشون مستحکمتر میشه و داستان فوتبال وبرد وباخت رو تبدیل به خاطرات زیبا میکنن.
پ ن:دورتموند3-1قهرمان میشه![]()
یه سری عکس از سرتاسر وب ...
دیروز هواداران مقابل ومبلی:
صبح امروز!
توپ فینال:
بلیط فینال که ایشالله یه روزی نصیمون بشه:
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FCBayern.ir - شاهزاده ویلیام معتقد است بایرن مونیخ برنده بازی فینال لیگ قهرمانان خواهد شد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران شاهزاده ویلیام در این رابطه به bbc sport میگوید :"بایرن قهرمان خواهد شد و بازی را با حساب 0- 2 از بوروسیا دورتموند خواهد برد .پیش بینی من برد بایرن با این نتیجه خواهد بود."
این در حالیست که گفته می شود ملکه الیزابت به دلیل کهولت و بیماری نمی تواند در ومبلی حاضر باشد اما به احتمال زیاد شاهزاده ویلیام در کنار دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس و آنجلا مرکل صدر اعظم آلمان و بانوی قدرتمند اروپا و جهان بازی را از جایگاه ویژه و اختصاصی ومبلی نظاره گر خواهد بود.
..............................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاینکس: می خواهیم برنده باشیم
FCBayern.ir- یوپ هاینکس سرمربی 68 ساله بایرن مونیخ در کنفرانس خبری پیش از دیدار فینال لیگ قهرمانان شرکت کرد و به پرسش های خبرنگاران پاسخ داد.
یوپ هاینکس در خصوص دیدار فینال گفت:" ومبلی یک استادیوم تاریخی در انگلستان، اروپا و جهان است. این انگیزه ی خاصی به بازیکنان ما می دهد که در چنین مکان محترمی قهرمانی را جشن بگیرند. من فکر می کنم جو استادیوم منحصر به فرد خواهد بود."
سرمربی با تجربه ی بایرن ادامه می دهد:" ما توانایی بازی در همه شرایط را داریم اما هرگز نمی توان ضربات پنالتی را شبیه سازی کرد. جریان بازی و فشار شدید روانی، تفاوتی است که تمرین با بازی دارد."
هاینکس صحبت های خود را اینگونه پی گرفت:" شنبه ی گذشته دیدار پایانی ام در بوندس لیگا بود و فردا نیز آخرین فرصت من برای در دست گرفتن جامی دیگر در این فصل خواهد بود."
سرمربی بایرن در پایان صحبت هایش افزود:" من همیشه به چیزهای مثبت فکر می کنم من می دانستم که تیمم توانایی رسیدن به این مرحله را دارد. من پیش از بازی با یوونتوس و پیش از دیدار با بارسلونا به این موضوع ایمان داشتم زمانی که هنوز بایرن برای قهرمانی مورد علاقه ی شما نبود. من همیشه فکر می کردم می توانیم قهرمان این فصل باشیم تیم فوق العاده داریم که آن ها منسجم و یکپارچه بازی می کنند. ما در بازی فینال می خواهیم برنده باشیم."
خوب یک فینال دیگه, چقدر زود میگزره! انگار همین دیروز بود که منچستر اونطور جام رو از دستان بایرن
دزدید و آه حسرت بر سینه کلی آلمان دوست و طرفدار بایرن گذاشت ! به قولی هر فینالی که میگزره یکسال پیرتر میشیم
امسال هم امیدوارم که اولا بازی زیبا و جذابی رو ببینیم و ثانیا بایرن قهرمان بشه
واقعا پیش بینی خیلی فوق العلاده خیلی پیش از حد سخته ولی مطمئنا بایرن 3-1 میبره
از اون جهت پیش بینی سخته که بایرن عایا با دو گل اختلاف میبره یا سه گل؟!! یا شایدم چهار گل !!
برای تمام طرفدارا هم برنده (بایرن) و هم بازنده (دورتموند) آرزوی موفقیت میکنم, بهرحال دورتموند هم که تا اینجا
خودشو رسوند پیامش به گوش دنیای فوتبال رسوند و مقام نائب قهرمانی هم بسیار شایسته و قابل تقدیر براشون
بایرن هم با قهرمانیش شاید قدم در مسیری برای نوشتن یک دهه طلایی دیگه در تاریخ فوتبال بر داره
یه چیزه دیگه چندان برام خوشایند نیست, بالا بردن جام تو جایگاس ! خیلی خیلی کلاسیک و اولد فشنه, فقط دیدنش
توی فیلمها و فوتیجای قدیمی قشنگه. من اصلا از این استایل خوشم نمیاد !
مخصوصا اگه شما ببازین بهتون ترحم میکنیم ... کلا بایرنی جماعت تو کار بخشش هستاما دیدین و خواهید دید طرفداران این دوتا تیم(آلمانی)فارق از کسب هر نتیجه ای و کری های احتمالی دست آخر دوستیشون مستحکمتر میشه و داستان فوتبال وبرد وباخت رو تبدیل به خاطرات زیبا میکنن.
باز بگو مالیات و اینا : دی
+
ولی جدا من خودم استرس فینال ندارم دیگه عادی شده ... ببازیم هم عادت داریم .. کلا هوادارای آلمان پوست کلفت شدن : دی
من خودم بیشتر به خاطر هاینکس دوس دارم قهرمان بشیم ... واقعا حیفه کار بزرگِ این مربی بزرگ بی نتیجه بمونه
تنها قهرمانی اروپا می تونه یکم از بار منفی رفتن هاینکس بکاهه
+
به نظرم بازی 2-0 به نفع بایرن تموم میشه
مولر و روبن
یک سوالی از دوستان داشتم یوپ هاینکس غیر از قهرمانی با رئال مادرید تو چمپیونز لیگ با تیم دیگه ای قهرمان نشده بایرن امشب بازیش ببره هاینکس با دو تیم میتونه چمپیونز لیگ تو کارنامش داشته باشه؟
تشکر آلمان ها از انگلیسی ها
![]()
شبکه هایی که فینال لیگ قهرمانان اروپا رو پوشش خواهند داد
امیدوارم لذت ببرید
محتوای مخفی: شبکه ها
ZDF از ساعت 10 شب برنامه هاشو شروع میکنه برای بازی.
من پارسال بازی رو از لیدر تی وی دیدم و امسالم از ZDF میبینم تا کم کم وابستگیمون رو به شبکه سه با مجری های رنگیش کمتر کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)