این 9 و 10 عالی بودند.
دیالوگ هاشون منو ترکوند یعنی : دی (نام بردن شیوه های قتل توسط مدیری,حرفای برزو ارجمند با دختره,بالگرد اسفناج : دی )
این 9 و 10 عالی بودند.
دیالوگ هاشون منو ترکوند یعنی : دی (نام بردن شیوه های قتل توسط مدیری,حرفای برزو ارجمند با دختره,بالگرد اسفناج : دی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-کلیه چپ در حد صفر چند بگه خوبه..؟ ۲۵ ملیون...
-چه خبره مگه دریچه آئورته ؟
-همینو بگو
چ چ چ چ چ چ چ.... تــــــــوف
من فعلا 7 قسمت اولش رو هنوز دیدم و باید بگم اصلاخوشم نیومد .
واقعا ضعیف بود .. تا به الآن ضعیفترین کار آقای مدیری بوده ..
اما از اونجایی که اقای مدیری و گروهش رو خیلی دوست دارم چند قسمت دیگه رو هم میگیرم میبینم به امید اینکه بهتر بشه والا من یکی قصد دارم قهوه تلخ رو از اول بشینم ببینم به جای این سریال
امیدوارم قسمتهای 8 و 9 و 10 ـهش فوق العاده باشه و نویسنده ها ناامیده مون نکنن![]()
من قسمت 9 و 10 گرفتم ولی نمیدونم چرا دیسکش مشکل داره - هر چندبار یکبار دیسکش بالا میاد. توی دوتا DVD پلیر هم تست کردم. واسه شما مشکلی نداره؟
مجموعه ششم (قسمتهای یازدهم و دوازدهم) سریال ویلای من، فردا سه شنبه 22 اسفند ماه توزیع میشود. ![]()
در خلاصه داستان مجموعه ششم آمده است: بعد از برگزاری مراسم عزاداری برای هرمز مشکات همه منتظرند که صبح فردا، هلیا و دخترش بریژیت ویلا را به قصد فرانسه ترک کنند و حتی جمشید برای آنها بلیت تهیه میکند اما ناگهان با واکنش جدیدی از هلیا مواجه میشوند...
۱۷ جـــــــــور درگیرتم، ۷ جورش حبس کیفری داره....!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فیضی چطوره که دیگه با خودش تو مجموعه ششم حرف نمیزنه؟
اینکه برای 300 نفر 30 نوع غذا سفارش بدهند اما 20 میلیون تو خونه نداشته باشند به طلبکار بدهند جالب نبود (بهانه خوبی برای وارد کردن 2 تا شخصیت جدید نیست!)
برگزاری مراسم ختم تکههای طنز خوبی داشت اما نصف بیشتر افراد حاضر در جلسه ختم خدمتکارها و افراد منزل بودند؟!
مجموعه ششم مدت زمان کمتری داره و پشت صحنه بیشتری!
Last edited by ehsan_iace; 11-04-2013 at 15:03.
مثلا برای جلب کردن توجه این خانمی که جدید وارد خونه شده (هلیا)صداش به حالت نرمال برگشته دیگه!این فیضی چطوره که دیگه با خودش تو مجموعه ششم حرف نمیزنه؟
در کل بد نیست ولی هنوز جذاب و جالب نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)