برام جلبه فیلم به این بی مفهومی و بی سروتهی چطور شماها عاشقش شدین؟؟؟؟؟![]()
برام جلبه فیلم به این بی مفهومی و بی سروتهی چطور شماها عاشقش شدین؟؟؟؟؟![]()
iهمین که دور یه موضوع خاص الکی مانور نمی دانند خیلی جالببرام جلبه فیلم به این بی مفهومی و بی سروتهی چطور شماها عاشقش شدین؟؟؟؟؟![]()
به جوری منو یاد بچگی ها ی خودم میدازه خونه شلوغ پر از قهر اشتی![]()
به نظر من بد ترین بازیگرش هم همین سد جواد هاشمی (احمد)هست
فیلم جالبی هست به موضوعاتی پرداخته که هرکسی بالاخره تو خانوادش کم یا زیاد باهاش سرکار داره![]()
واقعا عالیه.کلی خاطره بازی میکنم باهاش.کاش حالا حالا ها تموم نشه.اصلا کاش همیشه سریال و فیلمها با موضوع زندگی در دهه 60 بسازن. تازگیها هرچی سریال تو این مایه ها دیم عالی بوده.... خداییش دمشون گرم.
ولي خيلي مسخرس تو قسمت 2 شب پيش مادره داره به پسرش امير كه حداقل 15 سالشه ميگه حمام رفتي صابون را ميمالي به سرت بعد كف كه كرد خوب ماساژ ميدي بعد سرتو ميگيري زير اب و ميشوري بعد كيسه را خوب به همه جاي بدنت ميكشي و .... انگار امير تا حالا حمام نرفته بود
آره خداییش... ولی گویا بیشتر میخواست به واسطه این دیالوگ های نامعقول بین افتخار و امیر، مدل صابون و شامپو حموم عمومی و لیف بادی و... مطرح کنه!خلاصه به نظرم گیر دادن به حس نوستالژی بود!
![]()
مسئله سر سن و سال امیر نیست.آخه امیر کلا بچه تر از سنشه.شیرین مغز هم هست. تازه خودمون رو یادتون رفته که سالهای دهه 60 حموم رفتن برامون چقدر سخت بود. بالاخره همین دیالوگ ها کلی خاطره رو برای آدم زنده میکنه
بیشتر میخواست به حال هوای اون دوره ها و برای نسل امروز و خاطره ای برای ادمای اون دوران
حموم رفتن اون زمانارو نشون بره مثل اون صابون هایی که به سر می مالیدن یا چیزای دیگه........![]()
وای چقدر این سریال عالیه.منکه از دیدن هر قسمت و سکانس و پلان و حتی فریمش لذت میبرم .واقعا باید به این نویسنده و کارگردان تبریک گفت برای ساختن چنین سریال خوش ساخت و جذابی.بازی همه عالی باور پذیره.حتی از حیوونا هم بازی گرفته.میشه با تک تک بازیگرا همزادپنداری کرد.
اونجایی که بهروز سرش برد زیر آب و ترانه ای که داشت پخش میشد دیونه کننده بود
یادش بخیر راهتمایی که بودیم بهروز تو مدرسمون تئاتر بازی میکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)