تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 14 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 134

نام تاپيک: آموزش خواندن DVD Key و رایت کردن LT Plus برای درایوهای Lite On

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یک X-BOX Elite خام با درایو Lite-on و فریمور 93450c دارم ,آک خریدم ,تازه بازش کردم. چندتا سوال داشتم خدمت اساتید:
    1- آیا جدیدترین داشبورد(19 می) رو برای کپی خور کردن باید نصب کنم؟
    2-این آپدیت برای خواندن DVDKey می باشد یا نصب کردن LT+1.9 ؟(یعنی اگه این داشبورد نصب نباشه نمیشه DVDKey رو استخراج کردیا نه؟)
    ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین.
    اول باید آخرین آپدیت دشبرد رو نصب کنی قبل از ریختن Firmware . این آپدیت دشبرد ، Firmware LT رو از بین میبره واسه همین باید قبل از ریختن LT این آپدیت رو انجام بدی .

2. 3 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اول باید آخرین آپدیت دشبرد رو نصب کنی قبل از ریختن Firmware . این آپدیت دشبرد ، Firmware LT رو از بین میبره واسه همین باید قبل از ریختن LT این آپدیت رو انجام بدی .

با سلام
    دستت درد نکنه.
    فقط یه چیزیو نفهمیدم بعد از آپدیت داشبورد DVDKey همچنان سر جاشه و با این روش میشه اونو استخراج کرد؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

با سلام
    دستت درد نکنه.
    فقط یه چیزیو نفهمیدم بعد از آپدیت داشبورد DVDKey همچنان سر جاشه و با این روش میشه اونو استخراج کرد؟؟
    آره سر جاشه !

5. 3 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم
    با موفقیت کنسولمو کپی خور کردم دست همهگی درد نکنه...
    به اون مشکل دوست عزیزمون هرور هم برخوردم که موقع erase وضعیت دستگاه اونجوری شد. ولی با همون روش رفتن به Vendor mode و استفاده از جانگل فلشر برای رایت فلش بالاخره درستش کردم.

7. 4 کاربر از mohammadi23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم
    به اون مشکل دوست عزیزمون هرور هم برخوردم که موقع erase وضعیت دستگاه اونجوری شد. ولی با همون روش رفتن به Vendor mode و استفاده از جانگل فلشر برای رایت فلش بالاخره درستش کردم.
    موقع رایت کردن با جانگل فلشر کامپیوتر هنگ نکرد؟ کار خاصی برای اینکه هنگ نکنه انجام دادی؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

[QUOTE=mohammadi23;6258085]با سلام خدمت اساتید محترم
    [/QU

دوست عزیز خوشحالم که تونستی دستگاهتو آپدیت کنی ( از صمیم قلب میگم) ولی من موقع writ بود که کامپیوترم هنگ کرد و فلشو نصفه ریخت به خاطر همین اینجوری شدو من نتونستم...

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوست عزیز خوشحالم که تونستی دستگاهتو آپدیت کنی ( از صمیم قلب میگم) ولی من موقع writ بود که کامپیوترم هنگ کرد و فلشو نصفه ریخت به خاطر همین اینجوری شدو من نتونستم...
    چرا این مسئله رو زودتر نگفتی؟! واسه همین بود که به وندور مود نمیرفت دیگه! باید دوباره از دکمه Lite On Erase برای پاک کردن درایوت استفاده بکنی. بعد باقی مراحل رو به ترتیب انجام بدی.

11. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

چرا این مسئله رو زودتر نگفتی؟! واسه همین بود که به وندور مود نمیرفت دیگه! باید دوباره از دکمه Lite On Erase برای پاک کردن درایوت استفاده بکنی. بعد باقی مراحل رو به ترتیب انجام بدی.
    موقع رایت کردن یهو سیستم هنگ کرد و ریست شد

بدبخت شدم دیگه درایومو نمیشناسه کابله برقم میزنم که انگار نزدم مرتب چراغ xbox چشمک میزنه. بگید چه خاکی بریزم تو این!

حداقل بگید کجا ببرم چیکارش کنم لطفا پاسخ بدید
    گفتم که حالا داداش بگو چیکار باید کنیم که نکردیم ... منظور از باقی مراحل همون مراحل قبلیه؟ قشنگ توضیح بده ببینم چیکار باید بکنم چون من هر کاری که فکر کنی کردم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من هم یه عمر داشتم همین رو میگفتم !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گفتم که حالا داداش بگو چیکار باید کنیم که نکردیم ... منظور از باقی مراحل همون مراحل قبلیه؟ قشنگ توضیح بده ببینم چیکار باید بکنم چون من هر کاری که فکر کنی کردم
    داداش ببخشید ولی از این واضح تر چی میشه گفت؟؟؟ دست خود را در دماغ خود کنید و دست خود را بشویید دستگاه شما LT دار شد؟؟؟ خو گفت که!!! دوباره فرمویر رو پاک کن و مراحلی که بعد از پاک کردن فرمویره رو برو دیگه به عبارتی مرحله 4 به بعد رو دوباره برو...
    ----------------------------------------------------------
    دوستان امکان داره که من DVD Key رو سیو کنم ، اما مثلا در حین کار یه کم دستم لرزیده باشه یا ... و DVD Key مثلا چند تا از کد هاش اشتباه سیو شده باشه؟؟؟ یعنی کلا امکانش هست که به هر دلیلی (کارو درست انجام بدم فقط به خاطر بدشانسی ) دی وی دی کی ذخیره بشه ، اما اشتباه؟؟؟ احتمالش چند درصده؟؟؟ اگه این طوری بشه میتونم درایوو عوض کنم یا کلا باید کنسولو بندازم دور؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •