اول باید آخرین آپدیت دشبرد رو نصب کنی قبل از ریختن Firmware . این آپدیت دشبرد ، Firmware LT رو از بین میبره واسه همین باید قبل از ریختن LT این آپدیت رو انجام بدی .
اول باید آخرین آپدیت دشبرد رو نصب کنی قبل از ریختن Firmware . این آپدیت دشبرد ، Firmware LT رو از بین میبره واسه همین باید قبل از ریختن LT این آپدیت رو انجام بدی .
با سلام
دستت درد نکنه.
فقط یه چیزیو نفهمیدم بعد از آپدیت داشبورد DVDKey همچنان سر جاشه و با این روش میشه اونو استخراج کرد؟؟
آره سر جاشه !![]()
با سلام خدمت اساتید محترم
با موفقیت کنسولمو کپی خور کردم دست همهگی درد نکنه...
به اون مشکل دوست عزیزمون هرور هم برخوردم که موقع erase وضعیت دستگاه اونجوری شد. ولی با همون روش رفتن به Vendor mode و استفاده از جانگل فلشر برای رایت فلش بالاخره درستش کردم.
![]()
موقع رایت کردن با جانگل فلشر کامپیوتر هنگ نکرد؟ کار خاصی برای اینکه هنگ نکنه انجام دادی؟
[QUOTE=mohammadi23;6258085]با سلام خدمت اساتید محترم
با موفقیت کنسولمو کپی خور کردم دست همهگی درد نکنه...
به اون مشکل دوست عزیزمون هرور هم برخوردم که موقع erase وضعیت دستگاه اونجوری شد. ولی با همون روش رفتن به Vendor mode و استفاده از جانگل فلشر برای رایت فلش بالاخره درستش کردم.
[/QU
دوست عزیز خوشحالم که تونستی دستگاهتو آپدیت کنی ( از صمیم قلب میگم) ولی من موقع writ بود که کامپیوترم هنگ کرد و فلشو نصفه ریخت به خاطر همین اینجوری شدو من نتونستم...
چرا این مسئله رو زودتر نگفتی؟! واسه همین بود که به وندور مود نمیرفت دیگه! باید دوباره از دکمه Lite On Erase برای پاک کردن درایوت استفاده بکنی. بعد باقی مراحل رو به ترتیب انجام بدی.دوست عزیز خوشحالم که تونستی دستگاهتو آپدیت کنی ( از صمیم قلب میگم) ولی من موقع writ بود که کامپیوترم هنگ کرد و فلشو نصفه ریخت به خاطر همین اینجوری شدو من نتونستم...
گفتم کهموقع رایت کردن یهو سیستم هنگ کرد و ریست شد
بدبخت شدم دیگه درایومو نمیشناسه کابله برقم میزنم که انگار نزدم مرتب چراغ xbox چشمک میزنه. بگید چه خاکی بریزم تو این!
حداقل بگید کجا ببرم چیکارش کنم لطفا پاسخ بدیدحالا داداش بگو چیکار باید کنیم که نکردیم ... منظور از باقی مراحل همون مراحل قبلیه؟ قشنگ توضیح بده ببینم چیکار باید بکنم چون من هر کاری که فکر کنی کردم
من هم یه عمر داشتم همین رو میگفتم !![]()
داداش ببخشید ولی از این واضح تر چی میشه گفت؟؟؟ دست خود را در دماغ خود کنید و دست خود را بشویید دستگاه شما LT دار شد؟؟؟ خو گفت که!!! دوباره فرمویر رو پاک کن و مراحلی که بعد از پاک کردن فرمویره رو برو دیگهبه عبارتی مرحله 4 به بعد رو دوباره برو...
----------------------------------------------------------
دوستان امکان داره که من DVD Key رو سیو کنم ، اما مثلا در حین کار یه کم دستم لرزیده باشه یا ... و DVD Key مثلا چند تا از کد هاش اشتباه سیو شده باشه؟؟؟ یعنی کلا امکانش هست که به هر دلیلی (کارو درست انجام بدم فقط به خاطر بدشانسی) دی وی دی کی ذخیره بشه ، اما اشتباه؟؟؟ احتمالش چند درصده؟؟؟ اگه این طوری بشه میتونم درایوو عوض کنم یا کلا باید کنسولو بندازم دور؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)