تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 91

نام تاپيک: مهارتهای ارتباطی / چگونه با دیگران برخورد کنیم ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

چرا آدمها تو موقعیتهای جدید دچار استرس میشن ؟
    چط.ر این استرس رو باید از بین برد؟

مثلا ون روز اول دانشگاه که کلاس داشتم به شکل وحشتناکی استرس داشتم.هیچ کس رو نمیشناختم و از قوانین خبر نداشتن.البته طبیعی بود ولی استرس بیش از حدم غیر طبیعی بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

سلام دوستان

چرا آدمها تو موقعیتهای جدید دچار استرس میشن ؟
    چط.ر این استرس رو باید از بین برد؟

مثلا ون روز اول دانشگاه که کلاس داشتم به شکل وحشتناکی استرس داشتم.هیچ کس رو نمیشناختم و از قوانین خبر نداشتن.البته طبیعی بود ولی استرس بیش از حدم غیر طبیعی بود
    ببین حمید جان ، این استرس و شاید ترس ( ترس وجهی از استرس هست ) از ناشناخته بودن محیط سرچشمه میگیره ،
    انسان ها فقط از یک چیز ترس و استرس و اضطراب میگیرن و اون هم ناشناخته بودن هست ! مثلا ما از مرگ میترسیم ، چرا ؟ چون مرگ برای ما ناشناخته هست ! یا مثلا وقتی میخوایم وارد یک اطاق تاریک بشیم میترسیم ! چرا ؟ چون اون اطاق برای ما ناشناخته هست !

چیزی هم که شما میگی همینه ، دانشگاه و جو دانشگاه و بچه های دانشگاه برای شما ناشناخته هست به همین دلیل به استرس مبتلا میشی ، خیلی ها هم مثل تو همین مشکل رو دارن ، البته یکم خجالتی هستی ، درسته ؟

ببین ، مثلا یکی مثل من که بچه پررو هست حتی اگه توی کلاسی بره که هیچکی رو نمیشناسه باز هم خیلی راحت با همه صمیمی میشه و سریع ارتباط برقرار میکنه چون غریبه و آشنا براش فرقی نمیکنه ! سعی کن کلا بی خیال باشی !!
    درضمن یک چیز دیگه هم هستش ، و این هست که سعی کن وقتی به جای جدید میری ، یک نفر همراه خودت داشته باشی تا همون نفر باعث بشه که تو احساس غریبی نکنی و راحت باشی ! مثلا من دو جلسه اول با یکی از دوستام میرفتم باشگاه تا احساس غربت نکنم ولی الان تنها میرم و با اکثر بچه های باشگاه رفیق شدم !!

باز هم سوالی داری حمید جان ؟

3. 2 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پرسیدم..... ، چطور ، بهتر زندگی کنم ؟

با كمی مكث جواب داد :

گذشته ات را بدون هیچ تأسفی بپذیر ،
    با اعتماد ، زمان حالت را بگذران ،
    و بدون ترس برای آینده آماده شو .
    ایمان را نگهدار و ترس را به گوشه ای انداز .
    شک هایت را باور نکن ،
    وهیچگاه به باورهایت شک نکن .
    زندگی شگفت انگیز است ، در صورتیكه بدانی چطور زندگی کنی .

5. 3 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

گذشته ات را بدون هیچ تأسفی بپذیر
    این کار کمی مشکله ولی شدنیه.من بعضی وقتها به چیزهایی که در گذشته باعث ناراحتیم شده بودن فکر میکنم خندم میگیره .باورش نمیشه اون مسائل پیش و پا افتاده منو رنجیده باشه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام.من تازه واردم.خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم.من در ارتباط با مادربزرگم مشکل دارم.یعنی این مادربزرگم چون بچه دیگه ای نداره و مادرم تک فرزندشه و بابابزرگم فوت شده الان خونه ما زندگی میکنه.این مادربزرگم 90 سالشه و از لحاظ فیزیکی و حافظه ای خیلی قویه . ولی هر موقع میبینمش فقط در حال غرزدن و نفرین کردن من و مادرمو و خونوادمو و ایناست . یک موقع هست کسی نمیفهمه و سنش بالاست و حافظش رو از دست میده آدم انتظاری ازش نداره ولی اینکه جزئیترین مسائل دوران بچگیش یادشه آدم خیلی بهش برمیخوره همچین رفتاری ازش میبینه . اخلاق فوق العاده بدی داره .همیشه یک اخمی میکنه که آدم میترسه نگاهش کنه. همش پشت سر یکی از ما به نفر دیگه بد میگه و ما رو به جون هم مینداره و ما رو نسبت بهم بدبین میکنه. یعنی یک شیطان حال بهم زنیه برای خودش.هر موقع هم چیزی بهش میگی گریه میکنه و میگه چرا من نمیمیرمو یک فیلمی بازی میکنه که تا مدتها سردرد میشی. من فقط بخاطر مادرم تحملش میکنم ولی واقعا هر موقع میبینمش انگیزمو برای زندگی از دست میدم و دوست دارم برم یجایی که دیگه نبینمش . با همچین آدمی باید چیکار کرد؟ خونه سالمندان هم اصلا نمیشه حرفش رو زد .چند وقت که محلش نمیذارم همش آه میکشه و میخواد گریه کنه . اینو چیکارش کنم؟
    سلام
    معنویات در خانواده رو قوی کنید , مشکلاتِ معنوی از بین میره .

داره خودمونی میشه King Of Iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه جواب تیکه بدیم میگن طرف حساسه بیشتر حالش بگیریم
    اگه جواب تیکه را ندیم میگند طرف تو سری خور و اسکله بیشتر حالش بگیریم

چی کار کنییییییییییییییییم پـــــــــــــــس؟؟

عزیزان توضیح میدین؟

داره خودمونی میشه sue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه جواب تیکه بدیم میگن طرف حساسه بیشتر حالش بگیریم
    اگه جواب تیکه را ندیم میگند طرف تو سری خور و اسکله بیشتر حالش بگیریم

چی کار کنییییییییییییییییم پـــــــــــــــس؟؟

عزیزان توضیح میدین؟
    سلام

اگر هر کاری بکنید و یا هر چی بگید به طور کلی یک چیزی میگند. حالا مهم هست ؟ پس به نظر خودتون بستگی داره به اضافه این که از کسایی که میگن : "بیشتر حالش بگیریم" بگذرید. منظورم این هست که لاین رو تغییر بدید

10. 2 کاربر از sue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    یه سئوال مطرح میکنم دوستان نظرشون رو دربارش بگن یا اینکه تجربه ای دارن میتونن بگن تا بقیه استفاده کنند.

چرا بعضی وقتها نمیتونیم نظرمون رو بگیم چون میترسیم طرد بشیم.یه مثال میزنم.من مدتی با یه عده ای میگشتم که اهل دود و دم بودند(نترسید همون سیگار و قلیون)خوب من از این جور چیزها بدم میاد و هر چی میخواستم بهشون بگم که این کارشون درسته میترسیدم که دیگه بهم توجه نکنند و منو طرد کنند.چه راه حلی سراغ دارید که هم بشه نظرمون رو گفت هم اینکه اصطحکاکی پیش نیاد و کسی ناراحت نشه

12. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام
    یه سئوال مطرح میکنم دوستان نظرشون رو دربارش بگن یا اینکه تجربه ای دارن میتونن بگن تا بقیه استفاده کنند.

چرا بعضی وقتها نمیتونیم نظرمون رو بگیم چون میترسیم طرد بشیم.یه مثال میزنم.من مدتی با یه عده ای میگشتم که اهل دود و دم بودند(نترسید همون سیگار و قلیون)خوب من از این جور چیزها بدم میاد و هر چی میخواستم بهشون بگم که این کارشون درسته میترسیدم که دیگه بهم توجه نکنند و منو طرد کنند.چه راه حلی سراغ دارید که هم بشه نظرمون رو گفت هم اینکه اصطحکاکی پیش نیاد و کسی ناراحت نشه
    خب داداش من بستگی داره طرف مقابلت چطوری باشه . برای مثال خود من :
    دوستای نزدیکم قلیون میکشند و بعضی موقع سیگار اما میدونند من متنفرم از بوی سیگار ولی بوی قلیون رو دسوت دارم اما نمیکشم برای همین تعارف نمی کنند بهم و همین طور منم تعارفی ندارم .
    برای مثال یکبار سیگار رو از دهنش گرفتم میخواستم بزنم تو صورتش بفهمه من از دودش متنفرم تا رو من دود نکنه .
    حتی چندیدن بار بهشون گفتم با سیگار کشیدن کسی بزرگ نمیشه من نمیدونم چرا سیگار سیگار میکشید و یا اینکه گفتم که به بابات هم میگم
    چون رفیق های صمیمی من هستند و تفریحی هم میکشند نه اینکه معتاد باشند من همه جوره راهتم باهاشون .
    اما همین چند وقت پیش توی باشگاه مسابقات جام رمضان 2 نفر ناشناس کنارم نشستند با فاصله ی 1 متر مثل دیزل سیگار دود می کردند { البته تابلو بودی پایه بافوری هم هستند }
    ولی خب من اول خیلی عصبی شدم حتی میخواستم بگیرم از اون بالا بندازمشون پایین چون واقعا هم قدرتشون رو داشتم هم تو دعوا خوب بلدم چیکار کنم که حریف رو تا سر حد مرگ بزنم ولی نمیره
    ولی خب ترجیح دادم فاصله بگیرم .
    تو هم اگر دلت برای رفیقات میسوزه کمکشون کن دورشون کنی از سیگار اما اگه تو اذیت میشی بهتره اون موقع اونجا نباشی و یا کلا رابطه ات رو ترک کنی.

جمع بندی : خودت بسنج دوستت تحمل انتقاد رو داره یا نه و اینکه بدون با این کارت ازشون ترد نمیشی حتی اگر ترد هم بشی مطمئا باش تو ترد نشدی بلکه خود اونها هستند که گوشه گیر تر میشند در جامعه و در اخر اینکه خودشون یک روزی به طرف تو بر می گردند .
    داداش مواظب خودت باش که الوده نشی و هیچ وقت به اینکه تو اینکار رو نمی کنی مغرور نشو
    Last edited by s-a-l-i-m; 02-09-2011 at 14:48.

14. 3 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه King Of Iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

اگر هر کاری بکنید و یا هر چی بگید به طور کلی یک چیزی میگند. حالا مهم هست ؟ پس به نظر خودتون بستگی داره به اضافه این که از کسایی که میگن : "بیشتر حالش بگیریم" بگذرید. منظورم این هست که لاین رو تغییر بدید
    با سلام و با تشکر از شما
    خوب در این سن نمیشه با کسی نبود اکثرا هم در این سن همین اخلاق را دارند (20 سال)
    حتی گاهی خودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •