اختراعی چیزی نمیکنن این زامبی ها؟؟؟؟؟؟؟؟
اختراعی چیزی نمیکنن این زامبی ها؟؟؟؟؟؟؟؟
Resident Evil: Operation Raccoon City
Kotaku یک ویدئو گیم پلی 6 دقیقه ای برای Resident Evil: Operation Raccoon City نشان داد که این بار یک تیم چهار نفره برای از بین بردن مدارک و اطلاعات ویروس T اقدام میکردند.Operation Raccoon City در پاییز 2011 برای دو پلتفرم PS3 و 360 منتشر میشود.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب دوستان ، نمیدونم اینو دیدید یا نه ولی اگه طرفدار بازی هستید و هنوز ندیدید به نظرم نبینید تا اعصابتون از این بیشتر نریزه بهم.
فقط باید بگم که هیچ شباهتی به سری رزیدنت ایول نداشت و به نظر یه بازی کاملا معمولی میاد![]()
قبل ازی اینکه زیر عکس بخونی بگو این که است:
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
این پسر گمشده:Nemesis
منم موافقم آن کجا و این کجا!
راستش خیلی معمولی شده دیگه مثل سابق نیست که اگه میخواستی یکی دو مرحله رو بری باید چند نفر دورت جمع میکردی تا اگه یحتمل سکته ای چیزی رفتی لااقل خیال راحت باشه یکی هست به دادتون برسه!
اینو بخونین ببینین چقدر دوره عوض شده
یادمه سال 75 بود من برای ادامه تحصیل رفتم شهرمون یعنی ساری روستامون دبیرستان نداشت
تا اون موقع من فقط بازیهای سگا و میکرو رو دیده بودم مثل رامبو و فوتبال و اینا اصلا نمی دونستم پلی استیشن چیه!
اون موقع تو روستامون تلوزیون رنگی هم کم بود خیلی کم، برا همین من زود جذب کلوپای تو راه مدرسمون میشدم برام جدید بود طبعا، چون همه چیرو رنگی می دیدم
سر راه مدرسم یه کلوپ بزرگ داشت با حدود 15 تا تلوزیون رنگی ،تقریبا همه روز میرفتم یه نیم ساعتی تماشا میکردم بیشتر تیکن و فوتبال بازی میکردن
یدفعه یکی از روزا طبق معمول که رفتم تو کلوپ دیدم یه عده ای حدودا 15 تا 20 نفر دور یکی از تلوزیونا رو گرفتن میخ شدن به یه چیزی دارن تماشا می کنن
کنجکاو شدم گفتم برم از اون کنار نگاه کنم ببینم آخه این چیــــــــــــــه؟!!!
دیدم یه بازی که بیشتر شبیه به یه فیلم سینمایی بود داره نشون میده اولین بار بود که اینجوری میدیدم
تو اون، دو تا مامور بودن که با اسلحه داشتن تو راهروهای یه ساختمون متروک گشت میزنن
یادمه که دیدم یه دفعه اون ماموره تفنگشو نشونه رفته به طرف یه چیز نامشخصی در سمت راست راهرو که دوربین نشونش نمیداد
بعد یه دمویی پخش شد که تو اون صحنه، نیم تنه یه هیولایی رو که با یه سرعت سرسام آوری داره به سمت راهرو میدوئه رو نشون میده!
تنها چیزی که اون لحظه خاطرمه، جیغ و داد پلیسه بود و تند تند شلیک کردن و هل خوردن این ده بیست نفری که اونجا ایستاده بودن!
چون من اون کنار ایستاده بودم قشنگ دیدم که کلهم یه ضرب یکه خوردن خیلی اون صحنه به یاد موندنی بود!!!
منم بدجوری ترسیده بودم یهو دیدم صاحب کلوب بلند شد گفت" اینا چیه بابا خاموشش کن زهرترک کرد ما رو خاموشش کن"!!
بقیه هم نفری یه چارتا فحش و بدو بیراه گفتن و پخش و پلا شدن!
منم که برام سوال شده بود رفتم دنبال اون پسره که داشت بازی میکرد گفتم این فیلم ترسناکه اسمش چی بود ؟!!!!!!!!!!
حالا خودتون حدس بزنین که چی بــود ...
Bye
Last edited by hes25; 15-07-2011 at 22:51.
اولین بار که اویل 1 رو بازی کردم دوم دبیرستان بودم، 15 سال پیش. هنوز هم خاطراتش از ذهنم پاک نشده. تا مدرسه تموم میشد سریع میرفتیم کلوب
الانم دوباره Remake نسخه PC رو دانلود کردم و میخوام بازیش کنم. البته وقتی خوندم تو نسخه Remake یه سری معماهای سخت رو آسون تر کردن یه ذره حالم گرفته شد ولی هر چی باشه نسخه 1 یه چیز دیگه بود. نسخه 3 رو هم خیلی دوست داشتم.
تریلر های این ORC رو که دیدم اول فکر کردم دوباره قراره با لیون بازی کنیم ولی زهی خیال باطل کاش حداقل نسخه 2 و 3 رو بازسازی میکرند
به این تاپیک مربوط نمیشه ولی دلم نیومد که نگم. با عرض معذرت از ادمین
این نسخه remake خیلی جالبه، رفتم تو حال و هوای 15 سال پیش. دقیقا مشابه evil 1. آدم تا شروع به بازی میکنه ترس خودبخود میاد سراغش.
فقط از بس evil 4 و 5 رو بازی کرده بودم تو مد اونا بودم هنوز هی میخوام زامبی بکشم غافل از اینکه اینجا باید در بری نه اینکه بکشی.
البته یه تغییراتی هم تو بازی دادن مثلا آیتم dagger به بازی اضافه شده که وقتی زامبی ها میگیرندت میزنه تو چشمشون و بهت فرصت فرار میده
این پسر گمشده نمسیس نیستش...
اینا همون رباط یا باس هایی بودن که چند تاشو دولت به راکون سیتی میفرسته تا یکی یکی زامبی هارو نابود کنن
اینها هیچ گونه مغز و تفکری ندارن و اسمشون سلاح های بایواورگانیتم هستن
اگر Evil 2 رو بازی کرده باشید به وضحوح در اونجا چند بار دیده میشه (البته نسخه اصلی 2 دیسکشو)
Nemesis کلا موجودی بود که بر اثر موارد ققوی وارد شده به بدنش از طریق ویروس امبرلا به این ریخت اومده بود اما این یک سلاح ساخته شده هستش
آقا تا وقتی دسته رو نگیرید دستتون بازی نکنید از کجا اینقدر مطمئنید بازی ترسناک نیست که هی میگید...
بازی در حد اویل 4 هست تازه با گرافیک بالاتر به نظر من خیلی هم مهیج و ترسناکه این نسخه
گرافیک بازی مسلما خیلی بالاست ولی اون دمویی که دوستان از game play گذاشتند چیزی شبیه COD بیشتر نیست نه نگرانی از تیر نه اسلحه و نه زخمی شدن
البته من جایی خوندم که کپکام گفته نگرانی طرفداران اویل رو از تبدیل شدنش به یک بازی شوتر درک میکنه و قراره در نسخه اصلی شماره 6 (نه نسخه OPR) بازی به همون سبک survival horror برگرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)