سلام
اقا این tv سایز کمتر نداره (اگه داره قیمتش چنده )
اگر دوستانی که این تی وی رو دارن لطف کنن چندتا عکس از تصاویر sd--hd و .... بذارن خیلی عالیه مخصوصا از شبکه های داخلی
ممنون
سلام
اقا این tv سایز کمتر نداره (اگه داره قیمتش چنده )
اگر دوستانی که این تی وی رو دارن لطف کنن چندتا عکس از تصاویر sd--hd و .... بذارن خیلی عالیه مخصوصا از شبکه های داخلی
ممنون
با256 حدود نیم ساعت زمان برد.البته چون شب چند بار tryکردم و ارور میداد صبح زود انجام دادم.نکته مهم این هست که حین عملیات نباید پنل را خاموش کرد و وقتی هم دستور خاموش روشن میده باید از دکمه کنار پنل استفاده کرد و نه دکمه کنترل.
سایت های پیکاسا/یوتی..وب/آب و هوا/بلومبرگ/توی..تر!/..به راحتی باز شد در حالیکه با لپ تاپم پیلتره.
سایز 50 و 65 موجوده و اگر 3 بعدی ملاک باشه 65 بهترینه.
اگر برای تصاویر SD از ست تاپ باکس یا ----- استفاده بشه بسیار عالی هست و حتی از فاصله 1-2 متر هم رضایت بخش هست.تصاویر HD و 3 بعدی هم غوغا میکنه.
ميشه خواهش كنم نام فروشنده و تلفن اونو پ خ كنيد ضمنا نام كامل ورژن اوروپائي چيست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی برام یش اومده توی قسمت Other Settings
هرچی گشتم خبری از 24p Smooth
Film
یا 3D 24p Film
Display نبود این تنظیماتش چرا نیست توی کاتالوگشم برای مدلهای خاورمیانه همشون دارن یعنی حذف شده یا خودشون فیکسش کردن روی on یا off
شما هر وقت يك سورس سه بعدي به تلويزيون بفرستي تنظيمات مربوط به سه بعدي توي منوها نمايان ميشه.
سورس سه بعدی تست کردم نیومد کلان تنظیمان سه بعدی وقتی که کابل hdmi وصل میکنی میاد اما اینا اصلان ندیدم تا حالا
اجازه بديد، من شب كه رفتم خونه تست ميكنم، خبر ميدم.
در مورد ضبط برنامه هم دوستان گقتند كه مثل اينكه اين امكان در نسخه اروپايي اين تلويزيون هست و فقط از شبكه هاي ديجيتال اين كار رو انجام ميده. البته اين رو هم بگم كه تازه در اون حالت هم شما وقتي برنامه رو روي USB ضبط ميكنيد نمي تونيد ببريد بريزيد روي كامپيوتر و تماشا كنيد! برنامه بصورت ديجيتالي با تلويزيون شما Sign ميشه و در نتيجه فقط امكان پخش روي تلويزيون خودتون رو داره! در عمل چيز اون چنان خفني هم نيست.
دوست دستگاه من هم vt20 E مدل اروپایی این مدل است ولی نحوضبط شرو نمی دونم
دوست عزيز حق با شماست، من هم گزينه اي به اون اسم نديدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)