خیر، نباید هم بزنید.
خیر.
خیر، نباید هم بزنید.
خیر.
خیر نباید هم بزنید چون کف قهوه از بین میره .
قهوه فرانسه و اسپرسو هم نمیشه با این روش درست کرد برای قهوه فرانسه باید از قهوه جوش مخصوص ، حالا یا moka pot یا مدل های برقی استفاده کرد.
Last edited by farid123; 01-05-2014 at 10:43.
دوستان چند وقت پیش یک قوه تک نفره یک عددی کاپوچینو خریدم به قیمت 2 هزارتومان . خیلی خوشمزه بود خامه + شکر + شیر و... داشت عالی بود . وقتی به همش میزدم پر از کف میشد روش .
کسی میدونه بهترین نوع قوه کاپوچینو از این چند عددی در یک بسته چی هست ؟؟؟؟؟؟؟
این تاپیک انتقال داده بشه سبک زندگی خیلی بهتره !!!!!!
مارکش چی بود دوست عزیز؟
بعدش من بخوام شیر قهوه درست کنم چه مدل قهوه ای باید بگیرم؟
Last edited by روانپریش; 27-05-2014 at 13:13.
سلام دوست گرامی من موارد زیادی رو تست کردم ولی بنظرم کاپوچینو TORA BIKAواقعا عالیه!
ایتالیایی هست و همراه بسته اصلی یک بسته کوچک از پودرشکلات هم همراهشه برای تزئین روی کاپوچینو
واقعا هم خوش طعم هست و هم اینکه عالی کف میکنه دوتا عکس هم ازش میگذارم
تایید میشه شدیدا
بهترین کاپوچینوی آمادهی ممکنه!
من که خیلی با طعمش حال میکنم اما خب کاپوچینویی که با دستگاه درست بشه یه چیزِ دیگهاس.
![]()
ای خدا عالی هستش ...........من عاشق کاپوچینو هستم /
حالا قیمتش کسی میدونه ؟بالای 20 تومن نامردی ...
قیمتش منطقی هست با توجه به 20 عددی و داشتن پودر شکلات : 19.800
Last edited by sansa; 29-05-2014 at 19:24.
این بسته های قهوه ی آماده که داخلشون ترکیبی از شیرخشک و شکر و مواد نگهدارنده و کف-کننده و مقدار کمی قهوه میریزن، طعمی غیرطبیعی داشته و به نظرم در طولانی مدت برای سلامتی چندان چیزهای جالبی نمیتونن باشن با توجه به مواد به کار رفته!
خیر کاپوچینو اینطور نیست .......
تنها چیزی که به شدت ضرر داره قوه کافی میکس هست که بدترین نوع قهوست ...... و فوریه ....
یعنی شما واقعاً فکر کردید چیزی که تحت نام بسته های "کاپوچینو فوری" به شما میفروشن از نظر ترکیبات، تفاوتی با اون بسته هایی داره که بهشون میگید "کفی-میکس/نسکافه3in1"...؟!
تنها چیز اضافه ای که دارن، یه ماده ی "کف-کننده" هست که یه کف مصنوعی به شما ارائه کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)