سلام
از option برو game play گزینه invent رو off کن
یا x رو بزن که default بشه
سلام
از option برو game play گزینه invent رو off کن
یا x رو بزن که default بشه
بچه ها به نظره من این بازی بازیه جذابیه و دوستان یه مقداری نسبت بهش کم لطفن
مخصوصا وقتی هدشات می کنید
با انتقادهای شدیدی که دوستان صاحب نظر از این بازی کرده بودند من گفتم با یه بازی فوق العاده مزخرف طرف هستم اما وقتی بازی کردم از همه چیز این بازی خوشم اومد (البه شاید به دید اماتور من اینجوری بیاد)
اما به نظره من بازی مثل COD , MOH بهتره همون سبک کلاسیک خودشون (جنگ جهانی) حفظ کنند چون اینجوری (مدرن) زیاد جذاب نیست !
راستی یه سئوال چرا این بازی توی انفجارهای نزدیک افت فریم پیدا می کنه ؟
سلام
بعد مدتی طولانی و بازی های زیادی که روی هم جم شدن
امروز فرصت کردم در کنار فیلم اویل که دیدم کمی هم مدال بازی کنم
بازی خوبیه نکات ریزو قابل قبولی داره اما نمی دونم چرا بعد یه کوچولو مدت یادم خستش میشه از بازی
احساس تکراری بودن و تقلید بیش از حد..یک طرف و هوش مصنوعی هم که شاهکاره
معلوم نیست این افغانی ها واقعا ایقد رخلا یا مورد تحقیر سازنده ها قرار گرفتن
ولو هستن وسط درگیری..
بازی تقریبا خوبه به نظر من ولی همونطور که بچه ها گفتن هوش مصنوعیه ضعیف یکی از نکات منفیشه که واقعا ضایس! اونم روی دیفیکالیتی هارد حتی!
من امروز بازی رو تموم کردم.به نظرم بازی خیلی جالبی بود و اینکه میگن بازی فقط ارزش یک بار تموم کردن رو داره درست نیست.
درسته بازی یکم باگ داره ولی دلیل نمیشه تمام حسنای خوب بازی مانند داستان بسیار زیبا صحنه های اکشن فوق العاده و ... به خاطر یه مشت باگ ضایع بشه.
یه کم لطفی دیگه هم که دوستان میکنن اینه که هر جای بازی دچار مشکل میشن میندازن گردن باگ یعنی تا دیدن یه جای بازی رو گیر کردن میگن مرده شور بازی رو ببرن که پر باگه نمونش تو انجن مدال نسخه پی سی معلومه.
من رو تعصب این حرف ها رو نزدم فقط خواستم ذهن دوستان نسبت به این بازی خراب نشه.
ممنون
Last edited by Shahroozs2; 23-10-2010 at 09:59.
من هر مرحله از این بازی رو 2 و حتی 3بار بازی کردم اما نه خبر از افغانی خنگ بود که ازم فرار کنه و نه خبری از دنیای وارونه و ....
برعکس هرلحظه که این بازی رو بازی می کنم از نظر گرافیکی جذاب تر و از نظر درجه سختی هم سخت تر میشه
صداگذاری و صحبتهایی که میان اعضای تیم میشه واقعا فوق العاده و بازی رو جذاب تر از اینی که هست می کنه
به مراتب این بازی از نظر من خیلی بهتر جذاب تر و سخت از COD MW2
قصدم از نوشتن این پست این بود که دوستانی که هنوز این بازی رو انجام ندادن اصلا به این انتقادهایی که تو این تاپیک شده توجه نکنند و حتما بالزی رو بخرن و بازی کنند چون این به جرات ارزش 2 یا 3 باز بازی کردن هم داره
من هم کاملا با شما موافقم.
دقیقا این نسخه هم جانب شبیه سازی رو گرفته بود هم جذاب بودن رو نگه داشته بود.
و AI اون خیلی بالاتر از یه عنوانی مثل mw2 هست.
mw2 رو 100 بار رو هر درجه سختی هم که بازی کنید مسیر دشمن ها و همگروها ثایت هست نه تو جاگیری تغییری میکنه نه چیزی . (تفاوت درجه سختی به تیرهای بیشتری که اصابت میکنه و جونی که سریعتر تموم میشه بستگی داره.)
عملا بازیکن نقش یه مترسک رو داره که تو فضای از پیش تعیین شده جلو میره.
ممکنه مثلا همگروهی AI تو MOH یه بار اشتباه سنگر بگیره اما این دلیلش اشتباه در تشخیص هست که خودش نشون میده همگروهی AI ما داره فکر میکنه نه اینکه از قبل بهش دیکته شده اشه.
ولی اگه تو mw2 سنگر گیری درست باشه دلیلش این هست که از قبل برنامه ریزی شده و همیشه تو زمان معین کار معین رو انجام میده.
در کل شوترهایی مثل mw2 بازیکن نقش تماشاچی فیلم رو داره که بود و نبودش یه جو پیش میبره ولی تو این نسخه MOH جریان بازی هست واقعا.
پ.ن:البته از کارگردانی فوق العاده و سینمایی mw2 نمیشه گذشت ولی بعد از این همه سال بازیکن دیگه دنبال یه افق های تازه ای هست تا رنگ و لعاب بیشتر.
Last edited by Big-Boss; 25-10-2010 at 13:57.
ببخشید دوست من هر کسی نظری داره و توهین به نظر هر کسی همانا توهین به خود شخص هست...
بعدشم باگ که قرار نیست واسه همه اتفاق بیفته و هیچ تضمینی وجود نداره...
من خودم توی یه مرحله مخفی کاری افغانی ها کاملا داشتن میدیدینم ولی هیچ کاری نمیکردن...
یا باگ های خیلی فجیعی که فقط توی این بازی رخ میده...
افتضاح بودن هوش مصنوعی رو همه ی کسانی که بازی کردن روش تایید کردن که حتی یه سایت نوشته بود در حد آجره...
بالاخره شما اومدید این بازی رو از پرفروش ترین بازی تاریخ (MW2)سر تر دونستید که باید روش یه سری تحقیقات بشه...
نکات قوت این بازی رو کسی نفی نمیکنه ولی دیگه در این حدی هم نی که شما میگی...
آرش جان مگه صحنه های سینمایی این بازی رو ندیدی مثل اینکه؟؟؟در کل شوترهایی مثل mw2 بازیکن نقش تماشاچی فیلم رو داره که بود و نبودش یه جو پیش میبره ولی تو این نسخه MOH جریان بازی هست واقعا.
این بازی صحنه سینمایی داره و وقتی که بازیکن واردش میشه همون یه ذره توان چرخش و دیدن جای دیگه MW2 رو نداره و شما کاملا اسیر کارگردانی..
+
کلا یه سری رسانه های بیگانه یه موج جدید رو برای خراب کردن حماسه MW2 به راه انداختن که به لطف اکتیویژن این توطئه هم رو این بازی مقدس از سر خواهد گذراند...ان شائلا..
Last edited by Turok-71; 25-10-2010 at 14:00.
تو پست بالا یه مثالی نوشته بودم عین همون یکم واضح تر:
اشنباهی که از هوش مصنوعی سر میزنه نشون میده که واقعا داره خودش فکر میکنه که اشتباه هم میکنه.
ولی باز هم مثال از MW2 (دشمنی باهاش ندارم خودم مدت ها بازی کردم فقط برای اینکه اکثرا بازی کردن میگم) اینکه 90% کاکترهای حریف یا تمام خودی ها تو هر درجه سختی تو هر شرایطی (چند بار بازی کنید متوجه میشید)
یه حرکت رو انجام بدن/یه جا سنگربگیرن و ... نشونه باهوش بودنشون نیست. نشونه اینه که از پیش واسشون این مسیر رو برنامه نویسی کردن و کاری بجز این نمی کنن.
باور کن البرز دوست ندارم تیریپ Old Schoolی بزارم بگم اینقدر سال هست که دارم بازی میکنم و ...
ولی ببین درسته که یه عنوان میاد پر فروش میشه و حق هم داره خیلی سلیقه ها رو تامین میکنه ولی سلیقه یه نفر که دیگه اینا رو از بس دیده براش جذابیت چندانی نداره رو نمیتونه اونقدر تامین کنه
شاید به اون حدی که میگی نباشه ولی مهم اینه که متفاوت ظاهر شده.
بعد از ده ها عنوان شوتر بازی کردن دیگه برام نیست که بهترین گرافیک باشه یا اسلحه ها فوق پیشرفته باشن.
برام مهمه که ایندفعه یه عکس العمل متفاوت ببینم. این دفعه دوباره مثل یه دوربین که رو ریل میره بازی پیش نره.
مثلا تو همون عنوان پرفروش فیزیکش 0 هست ولی چند نفر واقعا متوجه شدن که یه سنگر با انفجار نارنک هم خراب نمیشه . چرا؟ چون نباید بشه.چرا نباشید بشه؟چون بقیه خطی بودن داستان هم بهم میخور و کارکتری که قرار بود از اول تا آخر پشت این سنگر باشه دیگه نمیدونه چیکار کنه!!
از این مثال ها خیلی هست. ولی در آخر مهم نیست که حواشی چقدر پر زرق و برق باشه مهم اینه که یه ساختار جدید از درون هسته بازی ایجاد بشه.
من MOH رو اینجوری دیدم. برای همین برداشتم این بود.
اصلا یه سری قسمت ها رو اساسی از روی MW2 برداشته خیلی هم تابلو هست که اصلا به اون موفقیت نرسیده خب کاستی ها هم کم نیست.آرش جان مگه صحنه های سینمایی این بازی رو ندیدی مثل اینکه؟؟؟
این بازی صحنه سینمایی داره و وقتی که بازیکن واردش میشه همون یه ذره توان چرخش و دیدن جای دیگه MW2 رو نداره و شما کاملا اسیر کارگردانی..
+
کلا یه سری رسانه های بیگانه یه موج جدید رو برای خراب کردن حماسه MW2 به راه انداختن که به لطف اکتیویژن این توطئه هم رو این بازی مقدس از سر خواهد گذراند...ان شائلا..
دلیل طرفداری من اینه که کلا یه ساختار جدیدی رو آغاز کرده (در هسته بازی). مثل FIFA 11 میمونه دیگه ممکنه بعضی چیزا رو از بازی رقیب گرفته باشه و بلعکس ولی اون تغییر بنیادینی که داده تفاوت رو ایجاد کرده.
کلا در افتادن با EA کار سختیه هر شرکتی تو یه زمینه ای یه عنوان محبوب داره EA تو هر زمینه چندین و چندتا !! این کمی افت کنه اون یکی هم سبکش رو بلند میکنه.![]()
Last edited by Big-Boss; 25-10-2010 at 20:56.
ببین آرش جان از نظر اکثر ما و اکثر سایتها و منتقدهای معروف ......هوش مصنوعی این بازی اشکالات فراوانی رو داره و البته باگ های این بازی هم بسیار زیاده.
درسته این بازی مثه cod خطی نیست ولی این دلیل نمیشه که هوش مصنوعی افتضاح این بازی توجیه بشه...... .
بازی halo reach هم مثه این بازی غیر خطی هست و چه بسا بسیار عظیمتر و بزرگتر (به گفته سازندگان reach این بازی در آن واحد میتونه تا 60 هوش مصنوعی رو کنترل کنه)همینا باعث میشه halo بشه halo و این بازی هم بشه این.............. .یا شما برو مدهای آنلاین بازی 2gears و killzone 2 رو آفلاین بازی کن ببین چقدر اشتباه می کنن(خیلی اوقات از سیستم انسانی سختتر میشه بازی باهاشون)
حالا بگیم چون این بازی خطی نیس اگه باگ هم داشته باشه عیبی نداره که اینم توجیه درستی نیست همین بازی halo اگه تونستین توش باگ پیدا کنین من اسممو عوض می کنم(حالا شاید بخش مولتی انگشت شمار داشته باشه ولی سینگل ابدا)حالا moh رو ببین که سلطان باگ....... .
در مورد cod هم خطی بودن ایراد محسوب نمیشه ذات این بازی اینه و هوش مصنوعی افراد اسکریپت شدس ولی لااقل یه گوشه خشکشون نمیزنه یا منتظر نمیشن شما شلیک کنی بعد........... .
در بین بازیهایی که میدان مبارزه نسبتا آزادی دارن این بازی به خاطر نبود کنترل هوش مصنوعی و باگها نتونسته میدان چنگ آزاد و غیر اسکریپت شده رو درست به نمایش بگذاره(بهترین هوش مصنوعی و فضای چنگ آزاد با کمترین اشتباه بازی halo هستش)
تازه درسته مولتی این بازی مهمتر ولی بالاخره قسمت داستانی هم ارزش و نمره بالایی داره و خود EA فهمیده بخش داستانیش در چه سطحیه که بخش مولتی رو داده تا DICE بسازه که اونم در مقابل مولتی های دیگه حرفی واسه گفتن نداره.
از نظر سایتها این موارد ملاک بوده .... .
.
Last edited by halflife g; 25-10-2010 at 14:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)