علی جان من کلا رویکرد و طرز فکرت رو نسبت به سری dragon age خوب نمی بینم

به خاطر این دو تا پست اخیرت در این تاپیک نمیگم به طور کلی با توجه به صحبت هایی که می کنی میگم
مثلا توی یه تاپیک میگی da نسخه مدرن bg به حساب میاد!!!
یعنی میگی این در اصل همون بازیه و فقط اومدن گرافیک اونو بالاتر کردن! این طرز فکر کاملا اشتباهه!
ساختار بازی ها و یه سری مولفه های همیشه حفظ میشن
الان استار کرفت هم همین شرایط رو داره و یه دفعه نمیشه که کلا ساختار بازی در شماره 2 اون تغییر کنه!
da کلا از همه نظر نسبت به bg یه بازی جدید بود و یه سری قسمت های اون در تاریخ بازی های rpg بی نظیر بود! اصلا اکثر جاها اونو به عنوان یه کلاس و یه مرجع بازی های نقش آفرینی می دونن و مطمئنا مولفه های کلاسیک خودشو حفظ کرده بود و وقتی سازنده اون با bg یکی هست پس قاعدتا از اون بازی تاثیر گرفته
اما در زمینه این که میگی سه تا کلاس بازی داره واقعا من تعجب می کنم!!
مگه شماره قبلی به چه صورتی بود؟!
این که یه بازی دیگه به یه صورت دیگه ست اصلا ربطی به این بازی نداره. این بازی به این صورته و هر کسی باید یه کارکتر در یکی از کلاس ها انتخاب کنه و به همین صورت تا آخر ادامه بده و نمیشه هم جنگجو بود هم جادوگر! و اینم چیز عجیبی نیست چون ساختار بازی به این صورته و هیچ کی هم از اون ایراد نمی گیره و این دلیل نمیشه اونو با یه بازی در سطح پایینتر مقایسه کرد
این تریلر هم چیز جدیدی نبود از مدت ها قبل مشخص شده بود که بازی یه نژاد و سه کلاس کلی داره ....
الان اولین نقد بازی اومد و Editor’s Choice گرفت یعنی امتیازی بالای 9
اگه همه سایت ها هم به همین صورت به بازی امتیاز بدن باز میگی بازی راضی کننده نبود و باید از Blizzard یاد می گرفت که چه جوری بازیو بسازه