تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 21 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 201

نام تاپيک: *+=[مقايسه]=+* Unity يـــا UDK ؟ // قوانين در پست اول

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خوب اول بگو ببینم قبول داری که udk با ue3 یکی به دلایلی که در پستای بالا گفتم .
    و دوباره اشاره میکنم .

1-
    http://www.epicgames.com/technology/

2- 25% که برای شرکتای بزرگ منطقی نیست .

این بحت رو ببندیم برا بحت بازی ها ب منتشر شده و ... شروع کنیم .

ممنون

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام

خوب اول بگو ببینم قبول داری که udk با ue3 یکی به دلایلی که در پستای بالا گفتم .
    و دوباره اشاره میکنم .

1-
    http://www.epicgames.com/technology/

2- 25% که برای شرکتای بزرگ منطقی نیست .

این بحت رو ببندیم برا بحت بازی ها ب منتشر شده و ... شروع کنیم .

ممنون
    نه ... بخش Compare رو بخون ... مخصوصا بخش برنامه نويسي كه UDK فقط از تابع هاي آماده ي زبان ++C استفاده ميكنه ولي UE3 كل زبون رو ساپورت ميكنه. (‌ به نظر شما اين تفاوت خيلي كميه ؟!)
    من ميگم بريم سر بخش مقايسه ي اديتور ها

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

4

سلام

خوب بخش پشتیبانی UDk که خوب و بحثی توش نیست .

بخش برنامه نویسی اگه دقت کنی نوشته اگر شما گواهی تجاری داشته باشید میتونید سورس کامل موتور که با C++ نوشته شده رو داشته باشید و اون رو به هر نوعی که نیاز دارید گشترش بدید . خوب تا اونجایی که من توسایت یونیتی دیدم برای سورس کامل یونیتی هیچ نوع لایسنسی نداره و باید باهاشون کفتگو کنید . پس قیمت کم یونیتی در مقابل آنریل هم همین هست که سورس کار رو به شما نمیدن .

خوب در مورد برنامه نویسی UDK باید بگم ( کار کردم که میگن ) مفهوم DLL این که سورس موتور رو به DLL تبدیل کردن که این یه مورد منطقی هست که حتا لایسنس تجاری یونیتی هم این کار رو کرده . شما در UDK میتونید توابع و کدهایی رو اضافه کنید و حتی در مواردی کسترش هم بدید .

اول این بحث رو تموم کنیم که سر بحث های دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه .

اگه قبول دارید که UDK ,UE3 با هم در ادیتورها و امکانات برابرند بریم سر موارد دیگه .

نکته ای رو هم بگم که تفاوت آنریل با DUK این که انریل برای کنسول ها هم بازی میسازه و سورس کاملش در اختیار شماست برای تغییرات خیلی زیاد ولی UDK سورس رو نداره و برای کنسول ها هم بازی ارائه نمیکنی . فقط و فقط همین !

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام
    سلام !

خوب بخش پشتیبانی UDk که خوب و بحثی توش نیست .
    قبول دارم

بخش برنامه نویسی اگه دقت کنی نوشته اگر شما گواهی تجاری داشته باشید میتونید سورس کامل موتور که با C++ نوشته شده رو داشته باشید و اون رو به هر نوعی که نیاز دارید گشترش بدید . خوب تا اونجایی که من توسایت یونیتی دیدم برای سورس کامل یونیتی هیچ نوع لایسنسی نداره و باید باهاشون کفتگو کنید . پس قیمت کم یونیتی در مقابل آنریل هم همین هست که سورس کار رو به شما نمیدن .
    مگه ما الان UDK رو با Unity مقايسه نميكنيم ؟ پس چرا بحث سورس كد كامل UE3 و قيمتش در مقابل يونيتي اومد وسط شما توي UDK هم سورس كد رو به هيچ وجه نميتونيد داشته باشيد
    خوب در مورد برنامه نویسی UDK باید بگم ( کار کردم که میگن ) مفهوم DLL این که سورس موتور رو به DLL تبدیل کردن که این یه مورد منطقی هست که حتا لایسنس تجاری یونیتی هم این کار رو کرده . شما در UDK میتونید توابع و کدهایی رو اضافه کنید و حتی در مواردی کسترش هم بدید .
    تابع هايي كه اضافه ميكنيد بايد با Unreal Script نوشته بشه .. در حالي كه توي يونيتي اينكار خيلي خيلي راحته ( هر چند من تا حالا نياز به نوشتن تابع جديد نداشتم چون تابع هاش همه كامل هست )
    اول این بحث رو تموم کنیم که سر بحث های دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه .

اگه قبول دارید که UDK ,UE3 با هم در ادیتورها و امکانات برابرند بریم سر موارد دیگه .
    بستگي داره تعريف شما از امكانات چي باشه ! خروجي هاي بيشتر UE3 يا سورس كد انجين در UE3 يا ...
    براي اديتور هم من باز نميتونم باور كنم كه انجين UE3 يه انجيني هست كه تغيير Player اون كلي دنگ و فنگ داره بعدش اين همه بازي توي سبك هاي مختلف باهاش ساخته شده
    نکته ای رو هم بگم که تفاوت آنریل با DUK این که انریل برای کنسول ها هم بازی میسازه و سورس کاملش در اختیار شماست برای تغییرات خیلی زیاد ولی UDK سورس رو نداره و برای کنسول ها هم بازی ارائه نمیکنی . فقط و فقط همین !
    UE3 امكان خروجي گرفتن براي Xlive و PSN رو هم داره ! در حالي كه UDK نميتونه اين كار رو انجام بده
    خوب بهتره از اين بحث كليشه اي خارج بشيم و بريم سر امكانات اديتور ها براي ساخت بازي ( همه ي امكانات - از مدلينگ بگير تا دسته بندي فايل ها و همه ي اديتور ها و ... )

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

یونیتی اینا رو داره؟
    lightmass
    FaceFX

آخر فروم باز Omid_Sadeghvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران
    Last edited by Omid_Sadeghvand; 08-07-2010 at 16:35.

7. 2 کاربر از Omid_Sadeghvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

یونیتی اینا رو داره؟
    lightmass
    FaceFX
    سلام عزيز
    Lightmass رو بار ها تكرار كردم كه يونيتي اين امكان رو نداره ولي از امكانات ديگه استفاده ميكنه كه UDK اونهارو نداره ( مراجعه بشه به صفحه ي قبل )
    در مورد FaceFX هم همينطور ... يونيتي FaceFX نداره اما با استفاده از پلاگين هاي مايا يا مكس يا برنامه هايي مثل Poser و ... ميتونيم به يه كاراكتر اين چنين انيميشن هايي رو بديم و بعد از اون مدل + انيميشن رو توي يونيتي ايمپورت كنيم
    Last edited by saeed_cpu_full; 10-07-2010 at 08:30.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام عزيز
    Lightmass رو بار ها تكرار كردم كه يونيتي اين امكان رو نداره ولي از امكانات ديگه استفاده ميكنه كه UDK اونهارو نداره ( مراجعه بشه به صفحه ي قبل )
    در مورد FaceFX هم همينطور ... يونيتي FaceFX نداره اما با استفاده از پلاگين هاي مايا يا مكس يا برنامه هايي مثل Poser و ... ميتونيم به يه كاراكتر اين چنين انيميشن هايي رو بديم و بعد از اون مدل + انيميشن رو توي يونيتي ايمپورت كنيم
    شرمنده نخوندم. من کلا روزنامه ای میخونم وقتی حجم مطالب بالا میره.

یه چیزی دیگه داره انریل که اینو دیگه فکر نکنم داشته باشه یونیتی: Fluid Surface

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

شرمنده نخوندم. من کلا روزنامه ای میخونم وقتی حجم مطالب بالا میره.

یه چیزی دیگه داره انریل که اینو دیگه فکر نکنم داشته باشه یونیتی: Fluid Surface
    يه چند تا نكته بگم
    اينكه بيايم تك تك ابزار دو انجين رو بشمريم و بعد از اون اوني كه تعداد بيشتري رو داره انتخاب كنيم كار درستي نيست
    Fluid Surface رو هم يونيتي داره ...

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

يه چند تا نكته بگم
    اينكه بيايم تك تك ابزار دو انجين رو بشمريم و بعد از اون اوني كه تعداد بيشتري رو داره انتخاب كنيم كار درستي نيست
    Fluid Surface رو هم يونيتي داره ...
    من ته دلم udk رو بیشتر دوست دارم. ولی خوب نمیشه با تعضب گفت که udk از یونیتی بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •