با مربیگری افشین قطبی خدا رو شکر که نرفتیم جام جهانی
واقعا ما چقدر بدبختیم که به داشتن انالیزور سوم واخراجی تیم کره افتخار میکنیم
بنده نه از دایی خوشم میاد نه از قطبی ، ولی آدم اگه یه چیز به نام وجدان رو داشته باشه وبهش مراجعه کنه ، میفهمه ، قطبی خیلی بهتر از دایی نتیجه گرفته !!
خوب خیلی واضح هست ، دایی از 5 بازی 6 امتیاز گرفته ( 3 بازی داخل خانه 2 تا خارج ) والبته در برابر امارات که تنها یک امتیاز گرفت هم مساوی کرد البته و صدالبته با درخشش رحمتی وکریم باقری. ولی قطبی از 3 بازی 5 امتیاز( 2 بازی خارج خانه برابر کره و یکی داخل برابر امارات ) .. با هر خسابی این نتایج محاسبه بشن ، قطبی از دایی بهتر نتیجه گرفته ( با منطق ، بی منطق ، بر حسب ریاضی ، بر حسب ادبیات ، بر حسب وجدان و... )
ضمن اینکه دایی خودش ، خودش رو کنار زد ، بالج بازی قد بازی وجوابشو هم گرفت.
اقا بیخیال این بحس بدرد نخور
ولی به نظر من مقصر دایی نبود
بازی با عربستان تو تهران شما یه بار دیگه ببینین حق ایران بردن تو این بازی بود ولی بازی ایران کره شمالی یا ایران کره جنوبی رو ببینین با مربی گری قطبی خداییش حق ایران باخت بود تو این بازیا حالا با کره جنوبی نه چون راهی واسه ایران نمونده بود
دوستان خواهشا بحث رنگی نکنید !! بحث بحث ملی هست .
1-حالا من اینطور جواب شما رو میدم ، دربازی رفت با عربستان همین نسر زاده در برنامه 90 گفت که داور یک پنالتی برای عربستان نگرفته و... والبته خیلی بد تیم ملی که با خوش شانسی مساوی کرد
2-دربازی با امارات که امارات تنها امتیازش رو از ایران گرفت ، ستاره زمین وبهترین بازیکن زمین رحمتی شناخته شد و با خوش شانسی ایران باز هم مساوی کرد.
3- دربازی با عربستان ، دایی به لج خودش باخت !! وهمه هم اینو بهتر میدونن ونیازی به توضیح نداره.
بعدشم دایی بازیکن ایی به تیم ملی دعوت کرد که الان خیلیاشون جزو بهترین های ایرانن ولی قبلش کسی اینارو نمی شناخت
شما میگید دایی به تیم ملی بازیکن جدید معرفی کرد!! من از شما میپرسم کدام بازیکن جدید ؟؟ همان امثال غلامرضا رضایی ، علامنژاد یا اشجاری یا .... که تیم ملی رو با کمک دایی نابود کردن .
تمام نتایجی که تیم ملی گرفت با همت وکمک با تجربه های تیم ملی بود
در بازی با امارات که باقری بازی رو دقیقه 73 مساوی کرد ودیدیم رحمتی ستاره زمین شناخته شد ( یعنی تیم ملی خیلی افتضاح بود که رحمتی بهترین بازیکن زمین شناخته شد )
در بازی با عربستان باخوش شانسی محظ ونگرفتن پنالتی صحیح به سود عربستانی ها باز هم با تجربه تیم ملی جواد نکونام بازی رو در دقایق پایانی مساوی کرد
در بازی با کره شمالی مهدویکیا در برد 2 بر یک نقش داشت و یک گل ویک پاس گل داد
در بازی برگشت با عربستان همینطور نکونام و...
حالا سوال من اینه که
1- چرا با این بازیکنان جدید پوشالی که دای دعوت کرد تیم ملی چهارم شد ؟؟
2- چرا با این بازیکنان که دایی معرفی کرده هیچ کس امیدی به فوتبال ایران نداشت ؟؟
آیا هدف فقط بازار گرمی و .... نیست؟؟