تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 107

نام تاپيک: ایران و جام جهانی

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1- کریمی رو من با رونالدینیو مقایسه نکردم ، جلالی در برنامه 90 در سال 2004 مقایسه کرد !!!

2- کریمی تکنیکیترین بازیکن تاریخ آسیاست و در آسیا با مارادونای آسیا معروف هست ( البته مصاحبه هایی که با کریمی شده واونو لایق سومین بازیکنی جهان دونستن رو اصلا نمیگم ( چون اعصابم بهم میریزه و عصه میخورم وقتی این مطالب زو میخونم ) ، چون کریمی با تنبلی خودش استعدادش رو هدر داد ) به قول فردوسی پور با این استغدادی که کریمی داشت تا عرش باید بالا یرفت ، امت حیف خودش نخواست . همون دایی تو برنامه 90 گفت که کریمی باید تو تیمی مثل بارسلونا یا رئال مادرید بازی میکرده ، یا اندریاس کبکه که کریمی رو لایق کسب توپ طلای جهان دونسته بود و.....

برای رسیدن به این مطالب بهتره ، بازی ایران در برابر رم ایتالیا رو ببینی که کریمی چطور توتی رو انگشت بدهن گذاشت ، اوناع لایی ، دریبل 6 نفره ، 5 نفره و... رو به روم ها زد ، یا بازی با آلمان که گزارشگر آلمانی کریمی رو ستاره زمین نام برد و کریمی فوقالعاده بود و.... یا همین ویدیو مقایسه کریمی ومارادونا ....

پ.ن: مارادونا از سال 1982 که به بارسلونا رفت با کوکائین آشنا شد یعنی وقتی 22 سال داشت !!

البته از یک نکته هم نگذریم که مدیر عامل پرسپولیس در سال 79 با رفتن کریمی به اتلتیکو مادرید اسپانیا مخالفت کرد

دوست من متاسفانه باید بگم شما ، یکم بی مطالعه هستید ، چون کریمی در بازی با انگولا اصلا بازی نکرد !! ضمنا کریمی در 3 ماه ونیم مانده به مسابقات جام جهانی در بازی با هامبورگ به شدت مصدوم شد وپاش رو هم گچ گرفتن !! اینم عکسی از مصدوم شدن کریمی

اینم ویرانی رم ایتالیا با دریبل های کریمی و متحیر ماندن توتی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم ویرانی تیم ملی آلمان با دریبل های کریمی ( به قول فردوسی پور که بازی رو گزارش میکنه آلمانها از دربل ردن کریمی متحیر شدن
    کد:
    اینم ویدیو مقایسه علی کریمی ومارادونا که بازیکنان حریف رو 6تا 5تا 4 تا دریبل میزنند و ...که بهتره خودتون ببینین
    کد:
    ین عکس مربوط به بازی مقدماتی جام جهانی 2002 ( ایران- ایرلند ) هست ، گزارشگر ایرلندی از دریبل های خارق العاده کریمی به مدافعان تیم ایرلند به وجد آمده بود از ته دل داد میزد ، کریمی یک بازیکن معمولی نیست اویک جادوگر هست ( لقب جادوگر رو از اون وقت به کریمی دادن )

من هیچ وقت نگفتم فقط کریمی !! بنده بحث عدم راهیابی تیم ملی به جام جهانی 2010 رو کردم که به خاطر دعوت نشدناز کریمی تیم ملی حذف شد ، و به بجث مربوز هست

اما درمورد بهترین بازیکنان تاریخ ایران

کریمی ، عابدزاده، عزیزی ، مهدویکیا ،باقری، زرینچه ، پنجعلی ، محرمی ، پروین ، پیروانی ، {دایی (تاسال 2002) }

عابدزاده
    زرینچه ---- پنجعلی ---- پیروانی ---- محرمی
    مهدویکیا ---- باقری ---- پروین
    کریمی ---- عزیزی
    دایی
    ( بهترین های تاریخ ایران با تزکیب 1-2-3-4 )

اینها همگی بهترین بازیکنان تاریخ ایران هستن ، اما بعضی هاشون خودشونو خراب کردن واز چشم مردم انداختن !!
    یه کمی تعصبات رنگی رو بزارید کنار حجازی دومین دروازه بان برتر آسیاست بعد از الدعایه میشه بهترین ایران نباشه(هر چند عابدزاده خیلی عزیزه)
    در ضمنا اسکندریان و شاید درخشان بازیکنای خوبی بودن

2. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر شما تیم ایران که مقابل کره یک یک کرد اگه دیشب با آلمان بازی میکرد جای استرالیا چه نتیجه ای میگرفت؟

داره خودمونی میشه asman616's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همین دوربرا

پيش فرض

اقا بیخیال این بحس بدرد نخور
    ولی به نظر من مقصر دایی نبود
    بازی با عربستان تو تهران شما یه بار دیگه ببینین حق ایران بردن تو این بازی بود ولی بازی ایران کره شمالی یا ایران کره جنوبی رو ببینین با مربی گری قطبی خداییش حق ایران باخت بود تو این بازیا حالا با کره جنوبی نه چون راهی واسه ایران نمونده بود
    بعدشم دایی بازیکن ایی به تیم ملی دعوت کرد که الان خیلیاشون جزو بهترین های ایرانن ولی قبلش کسی اینارو نمی شناخت

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بازی با عربستان تو تهران شما یه بار دیگه ببینین حق ایران بردن تو این بازی بود ولی بازی ایران کره شمالی یا ایران کره جنوبی رو ببینین با مربی گری قطبی خداییش حق ایران باخت بود تو این بازیا حالا با کره جنوبی نه چون راهی واسه ایران نمونده بود
    رفیق یه مربی رو تو 1 ماه توانایی هاش رو بررسی نمیکنن!!!
    من نه طرفدار دایی هستم و نه قطبی، اما بعد رفتن دایی قطبی هنوز مگه چند مسابقه بود که اینطوری میگید؟
    توانایی یک مربی رو در وحله اول تو چند سال عرض یابی میکنن و تو وحله دوم تجربه! که متصفانه تو ایران گشتم نبود نگرد نیست!

6. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AMir_JAKAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تیم المان فکر کنم توی 100 سال گزشته 9 تا مربی عوض کرده (امار دقیقش یادم نیست ولی همین حدوداس)
    بعد ما تو 1 سال 3تا مربی عوض کردیم . برانکو حقش نبود بره . افتضاحی که ما تو جام جهانی زدیم تقصیر برانکو نبود

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

برانکو حقش نبود بره . افتضاحی که ما تو جام جهانی زدیم تقصیر برانکو نبود
    حرف شما تا حدودی تایید میشه.
    اما تیم ملی ایران اصلا تو جام جهانی 2006 افتضاح نبود، بزاعت تیم ملی ایران همین بود! و واقعا هم بنظرم قابل تحسین بود!!!
    زمان برانکو ایران یکی از قدرتهای اصلی آسیا به حساب میومد و یادمه وقتی تو آسیا و تورنمنت های آسیا بازی داشت خیلی عالی بود...
    اما بعد...
    کاش بعد جام جهانی برانکو بازم میموند...

9. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با مربیگری افشین قطبی خدا رو شکر که نرفتیم جام جهانی
    واقعا ما چقدر بدبختیم که به داشتن انالیزور سوم واخراجی تیم کره افتخار میکنیم
    بنده نه از دایی خوشم میاد نه از قطبی ، ولی آدم اگه یه چیز به نام وجدان رو داشته باشه وبهش مراجعه کنه ، میفهمه ، قطبی خیلی بهتر از دایی نتیجه گرفته !!

خوب خیلی واضح هست ، دایی از 5 بازی 6 امتیاز گرفته ( 3 بازی داخل خانه 2 تا خارج ) والبته در برابر امارات که تنها یک امتیاز گرفت هم مساوی کرد البته و صدالبته با درخشش رحمتی وکریم باقری. ولی قطبی از 3 بازی 5 امتیاز( 2 بازی خارج خانه برابر کره و یکی داخل برابر امارات ) .. با هر خسابی این نتایج محاسبه بشن ، قطبی از دایی بهتر نتیجه گرفته ( با منطق ، بی منطق ، بر حسب ریاضی ، بر حسب ادبیات ، بر حسب وجدان و... )

ضمن اینکه دایی خودش ، خودش رو کنار زد ، بالج بازی قد بازی وجوابشو هم گرفت.

اقا بیخیال این بحس بدرد نخور
    دوستان خواهشا بحث رنگی نکنید !! بحث بحث ملی هست .

1-حالا من اینطور جواب شما رو میدم ، دربازی رفت با عربستان همین نسر زاده در برنامه 90 گفت که داور یک پنالتی برای عربستان نگرفته و... والبته خیلی بد تیم ملی که با خوش شانسی مساوی کرد

2-دربازی با امارات که امارات تنها امتیازش رو از ایران گرفت ، ستاره زمین وبهترین بازیکن زمین رحمتی شناخته شد و با خوش شانسی ایران باز هم مساوی کرد.

3- دربازی با عربستان ، دایی به لج خودش باخت !! وهمه هم اینو بهتر میدونن ونیازی به توضیح نداره.

بعدشم دایی بازیکن ایی به تیم ملی دعوت کرد که الان خیلیاشون جزو بهترین های ایرانن ولی قبلش کسی اینارو نمی شناخت
    شما میگید دایی به تیم ملی بازیکن جدید معرفی کرد!! من از شما میپرسم کدام بازیکن جدید ؟؟ همان امثال غلامرضا رضایی ، علامنژاد یا اشجاری یا .... که تیم ملی رو با کمک دایی نابود کردن .
    تمام نتایجی که تیم ملی گرفت با همت وکمک با تجربه های تیم ملی بود
    در بازی با امارات که باقری بازی رو دقیقه 73 مساوی کرد ودیدیم رحمتی ستاره زمین شناخته شد ( یعنی تیم ملی خیلی افتضاح بود که رحمتی بهترین بازیکن زمین شناخته شد )
    در بازی با عربستان باخوش شانسی محظ ونگرفتن پنالتی صحیح به سود عربستانی ها باز هم با تجربه تیم ملی جواد نکونام بازی رو در دقایق پایانی مساوی کرد
    در بازی با کره شمالی مهدویکیا در برد 2 بر یک نقش داشت و یک گل ویک پاس گل داد
    در بازی برگشت با عربستان همینطور نکونام و...

حالا سوال من اینه که
    1- چرا با این بازیکنان جدید پوشالی که دای دعوت کرد تیم ملی چهارم شد ؟؟

2- چرا با این بازیکنان که دایی معرفی کرده هیچ کس امیدی به فوتبال ایران نداشت ؟؟

آیا هدف فقط بازار گرمی و .... نیست؟؟
    Last edited by manreza71; 15-06-2010 at 00:26.

11. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما تیم ملی ایران اصلا تو جام جهانی 2006 افتضاح نبود، بزاعت تیم ملی ایران همین بود! و واقعا هم بنظرم قابل تحسین بود!!!
    زمان برانکو ایران یکی از قدرتهای اصلی آسیا به حساب میومد و یادمه وقتی تو آسیا و تورنمنت های آسیا بازی داشت خیلی عالی بود...
    زمان برانکو تیم واقعا خوب بود ، اما باز هم یک مشکل خیلی اساسی داشت ، تیم 10 نفره بازی میکرد !!

هم در جام ملت های آسیا 2004 !!

وبه خصوص به خصوص جام جهانی 2006 !!

کطکئنا اگه تیم ملی در این بازیها با 11 نفر بازی میکرد 100% نتیج بهتری میگرفت !!

تیم المان فکر کنم توی 100 سال گزشته 9 تا مربی عوض کرده (امار دقیقش یادم نیست ولی همین حدوداس)
    بعد ما تو 1 سال 3تا مربی عوض کردیم .
    دوست من متاسفانه انتصاب مربی در ایران هیچ معیار فنی نداره وفقط وفقط لابی تعیین کننده همه چیز هست !!

به قول بعضی ها هر کی لابیش پرزور تر باشه مربی تیم ملی میشه ( البته لابی کندد گان تیم ملی رو نابود میکنند ، چون فقط بالابی اومدن نه شایستگی )
    افتضاحی که ما تو جام جهانی زدیم تقصیر برانکو نبود
    تا حدودی هم برانکو مقصر بود ، چون هر چه کارشناسان و... به 10 نفره بازی کردن تیم ملی اعتراض داشتن ، برانکو در برابر اونا مقاومت میکرد ( البته برانکو موظف بود مقاومت کنه !!!!!!)

13. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض قطبی واقعاً می‌تواند جای فربیک را بگیرد!

«از اینکه می‌شنوم با قطبی در ایران چنین برخوردهایی می‌شود، تعجب می‌کنم. به نظرم ایرانی‌ها باید قطبی را بیش از این بدانند. او مربی بزرگی است که می‌تواند جانشین من در استرالیا باشد.»

این بخشی از گفته‌های پیم فربیک است که حدود دو ماه قبل درباره همکار سابقش در تیم ملی کره جنوبی به زبان آورد. مصاحبه‌ای که بخش فارسی سایت بین‌المللی گل در سری مصاحبه‌های خود با بزرگان فوتبال دنیا در حمایت از قطبی روی خروجی خود فرستاد.

گفت‌وگوهایی که درباره خیلی از آنها بسیاری از رسانه‌های ورزشی به دیده تردید نگریستند. اینکه سرمربی تیم ملی تیمی درگیر با مسابقات جام‌جهانی برای خود جانشین پیشنهاد می‌دهد و می‌گوید این مربی می‌تواند جایگزینی ایده‌آل برای من باشد. مصاحبه‌ای که درست در سخت‌ترین روزهای کاری افشین قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی انجام می‌شود تا او گزینه‌ای ایده‌آل برای بقا در تیم معرفی شود. درست در بازه‌ای از زمان که فدراسیون فوتبال مذاکرات جدی با گزینه‌های خارجی سرشناس چون فاتح تریم و اسون گوران اریکسون را آغاز کرده بود تا یکی از این دو را روی نیمکت تیم ملی بنشاند.

یک‌شنبه شب اما و پس از اولین نمایش تیم ملی استرالیا در جام‌جهانی کمتر خبرنگار ایرانی بود که تردید داشته باشد آنچه از فربیک در حمایت از قطبی نقل شده بی‌شک گفته‌های این مربی هلندی بوده است. مردی که تیمش در یک نمایش دور از انتظار برابر آلمان با 4 گل در هم شکست. او که تیمی پا به سن گذاشته را به جام‌جهانی برده است پس از بازی با انتقاد شدید بسیاری از چهره‌های سرشناس فوتبال استرالیا مواجه شد. استرالیا که به عنوان تیم دوم گروه خود و پس از ژاپن به جام‌جهانی رسید با این نتیجه تلخ نشان داد شانس زیادی برای تداوم حضور در جام، بیش از سه بازی ندارد.

فربیک که می‌داند قراردادش بعد از جام‌جهانی 2010 در استرالیا تداوم نخواهد داشت قرار است پس از جام‌جهانی به مراکش برود تا مدیر فنی تیم‌های ملی پایه این کشور آفریقایی باشد. این بالاترین سطحی است که مرد هلندی پس از رخداد بزرگ جام‌جهانی برای خود متصور می‌شود.

او که همراه با افشین قطبی در جام‌جهانی 2006 افتخار دستیاری مربی بزرگی چون دیک ادوکات را داشتند، پس از او این فرصت را در کره یافتند تا برای خود سکوی پرتابی بسازند. فربیک به استرالیا رفت و قطبی هم سوار بر موج احساسات مردمی که لحن گفتار او برایشان تازگی داشت توانست در زادگاه پدری‌اش به شهرت برسد. هر دو اما در بازه نه چندان طولانی مدتی نتوانستند در نتیجه‌گیری به عنوان سرمربی موفق عمل کنند و دیگر برای مردم تیم‌هایی که سرمربیگری تیم‌های کشورشان را بر عهده دارند، صاحب جذابیتی نیستند.

شاید همان‌طور که فربیک پیشنهاد داده، قطبی بتواند گزینه‌ای مناسب برای استرالیا باشد تا با حضور او اگر امروز آنها 4 گل از آلمان می‌خوردند، در آینده‌ای نزدیک با نتیجه درخشان یک بر صفر بتوانند از سد تیم‌های قدرتمندی چون سنگاپور و تایلند بگذرند و افشین با هیجان برای مردم سرزمین کانگورو‌ها از دل کانگورو بگوید.

کد:

15. این کاربر از mahdishata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بنده همونطور که گفتم از اول از قطبی خوشم نیومده، الانم میگم نمیاد ، فردا هم همین را خواهم گفت ، ومثل خیلی های دیگه نیستم که در برنامه 90 حدود 93% به مربی شدن قطبی در تیم ملی رای دادن والان دارن علیهش حرف میگن.!!

اما حرف من اینه که فوتبال ا رو یک مافیای خاص میچرخونه و انقدر قوی هست که همه کار میکنه ، برای هر کسی بخواد میتونه مشکل پیش بیاره ، هر کاری بخواد میکنه و....

وچنین افرادی رو فقط وفقط مردم میتونن به زیر بکشن که چند بار هعم کشیدن .

الانم خیلی ها چشم ندارن موفقیت قطبی با تیم ملی رو ببینن وبرا تیم ملی آرزوی باخت میکنن ! واز اونور ادعا این رو دارن ما تیم ملی کشورمون رو دوست داریم و... وکلا بازی با کلمات رو خوب بلدن

به امید خدا تیم ملی با قطبی نتیجه بگیره ، تا چشم بدخواهان تیم ملی از حدقه در بیاد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •