ببخشید جناب manreza71 احتمالا اسم شما فرشید نیست اخه با این اب و تابی که شما از کریمی میگی این همه اطلاعات ازش داری گفتم شاید.........
البته بگم من هم حالم از این مردک دایی بهم میخوره مرتیکه قلدر منش
ببخشید جناب manreza71 احتمالا اسم شما فرشید نیست اخه با این اب و تابی که شما از کریمی میگی این همه اطلاعات ازش داری گفتم شاید.........
بهترین وموثقترین منبعی که شما رو تو این زمینه یاری میتواند بکند ، شخص علی دایی هست ( که خودش اونموقع هم پشیمان شده بود از این کار ) ، اما با این اوصاف تو چند روزنامه از جمله ، گل ، ابرار و... به این جریان اشاره شده ، البته در کتاب خاطر ات یکی از فوتبالیست ها هم که بزودی منتشر خواهد شد ، این جریان لایی خوردن دایی از کریمی نیز بیان خواهد شد .شما این هم اطلا عات از کجا اوردی
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
نه داداش منببخشید جناب manreza71 احتمالا اسم شما فرشید نیست اخه با این اب و تابی که شما از کریمی میگی این همه اطلاعات ازش داری گفتم شاید.........
بنده رضا هستم و از یکی از شهر های مرزنشین کشور تو این سایت میام و هدفم نشون دادن گوشه ای از مافیای فوتبال ایران هست که همه اونو میشناسن.
حالا من بگم که دایی تو اردبیل ورزشگاه برا خودش درست کرده و برای خودش تیم خریده به اسم یاران دایی و... داداش دایی هستم ( همه این مطالب تو روزنامه ها و سایتها موجود هستن )
Last edited by manreza71; 01-06-2010 at 18:06.
100% موافقماشغال ترین بازیکن های لیگ های خارجی هم حداقل یک گل به یک تیم مشهور زدن
حالا اینا همه گند های این بابا را فراموش کردن به گلی که به چلسی زده دل بستن
بابا خیلی وضعتون خرابه
با ایسن حساب که اینا میگن ، گل محمدی چون تو جام جهانی به مکزیک گل زده بهترین بازیکن ایران هست
همینطور بختیاری زاده
یا مهدویکیا
یا استیلی
عزیز دل... ما با بازیکن لیگ خارجی کاری نداریم که... ما داریم راجع به ایران خودمون حرف میزنیم! داریم راجع به بازیکنای مملکت خودمون بحث می کنیم. میگیم مگه ما چند تا بازیکن داشتیم که تو لیگ قهرمانان اروپا جلوی یه تیم قدرتمند فیکس بازی کنه و گل بزنه؟ وقتی عادل فردوسی پوری که (که اکثر ما قبولش داریم) با وجود تیغ تیز انتقاداتش و اختلاف نظری که با دایی داره، بعد از بیش از 10 سال هنوز که هنوزه از افتخارآفرینی دایی در خارج از کشور و گلزنیش به چلسی و میلان و نائب قهرمانیش در لیگ قهرمانان اروپا با بایرن حرف میزنه، خداییش عجیب نیست که ما خیلی راحت از اون میگذریم؟!
کاش همونقدر که اشتباهات یه نفر رو بزرگ میکنید، افتخاراتش رو هم بزرگ کنید!
این حرفارو بیخیال !
حالا جنگ چه ربطی به فوتبال داره ؟
یارو نیمده لشکر سپاه پاســـداران بسازه که . تیم فوتبال هستن ایشون![]()
درسته که بعد از بازی گسترش فولاد از دایی حالم بم خورد
ولی
همین علی دایی بهترین بازیکن ایران بوده!بیشترین گل ملی رو زده(نگین به مالدیو گل زده یا به سوریه چون تو ایران این همه بازیکن بوده اونا هم گل می زدن!)
اون وقتا رفته بوده المان خودش رو بالا کشیده بود.از هرتا رفته بود بایرن مونیخ و اکثرا بازی می کرد به اث میلان گل زد به چلسی گل زد.تو فینال champions leage بوده!
در مورد مربی گری هم بگم که بیچاره دایی فقط شانس نیاورد! بازی با عربستان تیم حقش شکست نبود!
تقريبا از روزهاي اول اين تاپيك ميام و پستهاش رو ميخونم ولي مي بينم متا سفانه هر لحظه بيشتر به بيراهه ميره
ورزش ما عين يه حيوون مرده است و يه عده لاشخور دورش جمعن هر كي هر جوري بتونه يه تيكه ميخواد ازش بكنه
بحث بحث دايي و تاج و غيره نيست چون اصولا هيچ اصولي در كار نيست
خود اون بالايي ها وقتي قرار داد رو مي بستن لابد ماشين حسابشون باطري نداشت كه بدونن دارن چه رقمي رو تعهد ميكنن يا شايد هم هنوز سوادشون قدرت هزم اين رقم رو نداشت
اون چه مسلمه هر چند از لحاظ اخلاقي اين پول حق دايي نيست اما قانونا فدراسيون بايد به تعهداتش عمل كنه
اين مسئله بايد پيش ميومد تا مردم بفمن مسئولان ورزش چطور الكي بيت المال رو حيف ميكنن
مگه وقتي اين قرارداد بسته ميشد بودجه از بيت المال مردم تامين نميشد ؟ چرا پس آقايون الان يادشون افتاده ؟
اين كه دايي يا كريمي كي بوده و چه كرده مربوط به انجمن اخبار ورزشي نيست بايد تو انجمن ورزش مطرح شه كه فعلا همچين چيزي نداريم پس خواهشا در مورد عنوان اصلي بحث كنيد
قبل از هر چیز اینجا مکانی برای دفاع از دایی شده ، شما فکر میکنید دایی اافتخار داره وکسای دیگه ندارن ، هرکردم از دوستان خواستن بگن تا افتخارات کریمی رو عنوان کنم .میگیم مگه ما چند تا بازیکن داشتیم که تو لیگ قهرمانان اروپا جلوی یه تیم قدرتمند فیکس بازی کنه و گل بزنه؟ وقتی عادل فردوسی پوری که (که اکثر ما قبولش داریم) با وجود تیغ تیز انتقاداتش و اختلاف نظری که با دایی داره، بعد از بیش از 10 سال هنوز که هنوزه از افتخارآفرینی دایی در خارج از کشور و گلزنیش به چلسی و میلان و نائب قهرمانیش در لیگ قهرمانان اروپا با بایرن حرف میزنه، خداییش عجیب نیست که ما خیلی راحت از اون میگذریم؟!
------
1-اولا کریمی هم تو لیگ قهرمانان بازی کرده وگل هم زده و البته پاس گل هم داده ( در حالی که کریمی هافبم هست ) . پس بیخود نگید فقط دایی گل زده
2- درمورد وضعیت چلسی هم توضیح دادم که چلسی که اونموقع دایی بهش گل زده تیمی درجه 2 بوده ( چون هنوز خبری از آبراموییچ نبوده )
3- درمورد گل به میلان ، اگه دایی به میلان گل زده ، کریمی اونقدر دفاع میلان و البته سیدرف رو تو مصاف های تک به تک با سیدرف دریبل کرد که سیدرف مجبور شد بارها بر روی کریمی خطا کنه وبالاخره یک کارت زرد هم بگیره
هیچ وقت گل وتعداد بازی بیشتر معیاری برای بهتر بودن نیست . همه جهان مارادونا را به عنوان بهترین بازیکن تاریخ جهان قبول دارند واونو اسطوره تکرارنشدنی تاریخ فوتبال میدونن ، اما مارادونا هم از لحاظ تعد بازی ملی هماز لحاظ گل زده در تاریخ آرژانتین دوم هست ، اما با این اوصاف بهترینبازیکن تاریخ جهان هست . مارادونا با 90 بازی ملی بعد از اسکار روجری با 98بازی ملی دوم هست واز لحاظ تعداد گل با 33 گل ملی بعد از باتیستوتا با 43گل ملی در رده دوم هست ، اما میبنیم هیچ کدام از اینها(گل زده وتعداد بازی ) ملاکی برای بهتر بودن نیست ، مارادونارو همه با دریبل های ناب و چشم نوازش به یاد میارند که از کمتر کسی دریبل های اودیده شده ، همچنین پاس های او که همیشه بازیکنان تیمن خودش را با دروازه بان در حالت تک به تک قرار داده و... ، مارادونا در جام جهانی 1986 تیم متوسط آرژانتین رو قهرمان جهان کرد ود رفینال برابر المان 2 پاس گل داد که همه این موارد باعث برتری مارادونا در تمام ادوار تاریج فوتبال جهان بوده است ، البته فراموش نکنیم بهترین گل تاریخ جهان مربوط به مارادونا هست که در همین جام جهانی 86 با گشودن دروازه انگلس با دریبل زدن 6 بازیکن ودروازه بان بدست اومد .همین علی دایی بهترین بازیکن ایران بوده!بیشترین گل ملی رو زده(نگین به مالدیو گل زده یا به سوریه چون تو ایران این همه بازیکن بوده اونا هم گل می زدن!)
در مورد فرانسه هم همینطور فوتبال فرانسه با زیدان مطرح هست ومیبینیم خیلی از دوستان همین سایت هم از زیدان همیشه طرفداری کردن ، اما بهترین گلزن فرانسه هانری هست
ودرمورد سایر کشور ها هم همینطور
امیدوارم متوجه شدی باشی که گل وتعداد بازی معیار بهتر بودن نیست
اولا دایی اون موقع بعضی مسابقات حتی جز 18 تا هم نبود ، درثانی توچند مسابقه که برای بایرن بازی کرد هیچ گلی نزد و همونطور که گفتم بیشتر اوقات جز 18 تا هم نبود ، این مدال گرفتن دایی دقیقا همانند مدال گرفتن ، افرادی چون آرفی در پرسپولیس هست ، همه دیدیم امسال آرفی کاری برای پرسپولیس نکرد ، اما تو افتخاراتش قهرمانی با پرسپولیس ثبت میشه ، همینطور افرادی مثل مصطفی آقازمانی و یا نایدجی و...تو فینال champions leage بوده!
یا 3 سال پیش که پرسپولیس قهرمان شد ، افرادی مثل علی عسگر و... که جز 18 تا هم نبودن مدال گرفتن و جز افتخاراتشون ، قهرمانی با پرسپولیس ثبت شده
حالا من یه سوال از دوستان دارم ، دایی برای بایرن چند بازی تو cL انجام داد ؟؟ تو این بازیها (که معلوم نیست بازی کرده یا نه )که احیا نا بازی کرده ، چه کار مفیدی برای بایرن انجام داده ؟؟ آیا گلی زده ؟؟
ویرایش شد : پست قبلی رو اشتباهی دوباره تکرار کردم
Last edited by manreza71; 01-06-2010 at 21:36.
بهتره این سوال رو افراد سیا باز وسود جو بدن ، که برای منافع خودشون همه کس وهمه چیز رو وسط میکشن و البته میبینیم خودشون تو جنگ کاره ای نبودن وتو زمانی که جوانان مملکت برای دفاع از کشور جبهه رفتن امثال دایی درس خوندن و یکی یک پله های ثروت رو پیمودناین حرفارو بیخیال !
حالا جنگ چه ربطی به فوتبال داره ؟
یارو نیمده لشکر سپاه پاســـداران بسازه که . تیم فوتبال هستن ایشون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)