تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 44 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 433

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دم آقای سعید لو گرم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

احتمالا بدبخت شدیم! مرفاوی چی شد؟؟ سال بعد تو استقلاله؟
    اونم رفت با مس قرارداد بست... واقعا اوضاع استقلال خرابه...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاج ممد . شب بخیر !!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونم رفت با مس قرارداد بست... واقعا اوضاع استقلال خرابه...
    رفتن مرفاوی مهم نیست.
    الان چیز مهم اینه که بازیکنای خوب تیم دارن میرن.مربی هم هنوز انتخاب نشده. هیئت مدیره و مدیر عامل هم که استعفا
    دادن.
    دیگه از این بدتر نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شفق:نصرتي فصل بعد با ما خواهد بود

اين مدافع ملي پوش رابطه بسيار نزديكي با كمالوند دارد

سايت گل ـ ناصر شفق مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز ادعا مي‌كند كه محمد نصرتي فصل آينده بارديگر پيراهن تراكتورسازي را به تن خواهد كرد.
    او پس از كنفرانس خبري‌اش در گفت‌وگو با خبرنگار گل عنوان كرد كه فرازكمالوند با نصرتي صحبت كرده است و از تمايل اين بازيكن براي بازگشت به اين تيم خبر مي‌دهد.
    اين در حالي است كه نصرتي مذاكراتي هم با باشگاه استيل آذين داشته است و از طرفي ادعا مي‌كند كه هنوز باشگاه النصر امارات او را مي‌خواهد و احتمال دارد در ليگ امارات بماند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------

توپ پر شفق در كنفرانس مطبوعاتي:‌ تا آخر هفته با 5 بازيكن مي‌بنديم/ حق پخش مناسب ندهند، نمي‌گذاريم بازي‌هايمان پخش بشود

اگر دوستان احساس مي‌كنند مي‌توانند بهتر از ما كار كنند، بيايند جلو. لزومي به ايجاد مزاحمت نيست. ما همين حالا حاضريم مديريت را دو دستي تقديم كنيم.

سايت گل ـ ناصر شفق مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز در كنفرانس مطبوعاتي امروزش، در پاسخ به شايعاتي كه مبني بر اين بود كه وي جايگاه خود را در اين باشگاه از دست خواهد داد، از موضع قدرت حرف زد و گفت كه قصد دارد با نهايت قدرت به كار خود ادامه دهد.
    مهمترين حرف‌هاي شفق كه با زبان تركي و فارسي به سوالات پاسخ مي‌داد، شامل جملات زير است:
    *حرف در مورد كناره‌گيري من زياد است، اما من قصد دارم تراكتور را با قدرت جلو ببرم. اگر به ما كمك بشود كه چه بهتر، اما اگر هم كمك نكنند ما خودمان مي‌توانيم باشگاه را پيش ببريم.
    *اگر دوستان احساس مي‌كنند مي‌توانند بهتر از ما كار كنند، بيايند جلو. لزومي به ايجاد مزاحمت نيست. ما همين حالا حاضريم مديريت را دو دستي تقديم كنيم.
    *فراز كمالوند در فصل بعد مربي تراكتور خواهد بود. اما معطلي ما به اين دليل است كه بايد كتباً‌ از سازمان ليگ جواب بگيريم تا در اواسط فصل دچار مشكل نشويم.
    *با 5 بازيكن توافق اوليه انجام گرفته و اين 5 نفر از چهارشنبه تا جمعه در دفتر نمايندگي تراكتور در تهران حاضر مي‌شوند و با ما قرارداد مي‌بندند. در اين جمع بازيكناني از تيم‌هاي بالاي جدول هم حضور دارند.
    *تصميم داريم از كارخانه 1/5ميليارد تومان كمك بگيريم. مديريت كارخانه اين قول را به ما داده است. مسئولان استاني هم با ما رابطه خوبي دارند و قول هر گونه همكاري را داده‌اند.
    *در نشست سه تيم پرطرفدار كشور، تصميم بر اين شد كه ما و استقلال و پرسپوليس در گرفتن اسپانسر با هم هماهنگ باشيم و قصد بر اين است كه هيچكدام تبليغ روي پيراهن را زير يك ميليارد نفروشيم.
    *در نشست با آقاي واعظ و كاشاني همچنين اين تصميم را گرفتيم كه اگر حق پخش تلويزيوني ما مبلغ نازلي باشد، از پخش مسابقات و فيلمبرداري آن توسط صداوسيما جلوگيري شود.

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این تیتر گل هم جالبه....

اساس کشی هادی عقیلی از اصفهان

گفته می شود هادی عقیلی مدافع سپاهان دو روز پیش به تهران عزیمت کرده و حتی اسباب و وسایل خود را نیز به همراه برده است...

یعنی از حالا باید عقیلی رو پرسپولیسی بدونیم؟؟؟

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

واعظي‌آشتياني:ديگر به فوتبال فکر نمي‌کنم

اميررضا واعظي‌آشتياني در گفتگو با ايسنا، درباره‌ي دليل استعفاي خود از مديريت باشگاه استقلال گفت: زماني که در سازمان تربيت بدني بودم متوجه شدم نمي‌توانم با سعيدلو و تيم مديريتي جديد سازمان تربيت‌بدني همکاري کنم. پيش از بازي برگشت برابر پرسپوليس هم قصد استعفا داشتم، اما در حضور سعيدلو و زريبافان گفتم مي‌خواهم استعفا دهم، اما اين دو درخواست داشتند که به دليل اينکه ممکن است اين مسئله شوکي را به تيم وارد کند اينکار را انجام ندهم. پس از اين موضوع يک ماه بعد در حضور زريبافان، سعيدلو و اعضاي هيات مديره تاکيد کردم که مي‌خواهم به کارم در استقلال پايان دهم اما اعضاي هيات مديره خواستند که براي اينکه ممکن است اين مسئله مشکلاتي را براي تيم ما که آن زمان در کورس بود ايجاد کند از تصميمم صرف‌نظر کنم و من هم به خاطر دل هواداران و احترام به نظر هيات مديره اين کار را انجام ندادم.

وي افزود: آخرين باري هم که اين مسئله را مطرح مي‌کردم به جلسه مشترک با سعيدلو و کاشاني باز مي‌گشت. در آن جلسه سعيدلو پيشنهادي که يک‌بار قبلا داده بود را دوباره خطاب به من مطرح کرد و من دوباره اين پيشنهاد را رد کردم و گفتم ديگر نمي‌خواهم در استقلال بمانم. من علاقه‌اي به همکاري با مديريت جديد سازمان تربيت بدني نداشتم و نهايتا پس از جلسات متعددي که با هيات مديره داشتم و دوستان با وجود اينکه مي‌دانستند تعارفي در استعفايم ندارم آن‌را نمي‌پذيرفتند. اگر هم تحملي بود به خاطر اين بود که احيانا تيم در شرايط خاص قرار نگيرد. که خوشبختانه در نهايت استقلال به مقام سوم رسيد.

آشتياني درباره‌ي جلسه‌ي يک‌شنبه شب هيات مديره استقلال با سعيدلو گفت: گزارش جامعي را در حضور سعيدلو و اعضاي هيات مديره از وضعيت استقلال ارائه کردم. همچنين اشاره‌اي به وضعيت فوتبال و وضعيت ناهنجار مديريت فوتبال داشتم و سعيدلو هم اذعان داشت که از بسياري از مسائل ناهنجار مديريتي فوتبال اطلاع دارد. البته گفتم که اين فوتبال شايسته همين مديران است و اگر قرار است فوتبال رشد کند به آدم‌هايي نياز دارد که برنامه‌ريز و مدبر باشند. همچنين در اين جلسه من در رابطه با مسائل مالي هم صحبت کردم. سازمان تربيت بدني نزديک به 5 ماه است که هيچ پولي به باشگاه استقلال نداده است. سعيدلو در اين جلسه صراحتا گفت که پول ندارد و نمي‌تواند به استقلال کمک کند. او همچنين به روشني گفت که برايش مدال و قهرماني اهميتي ندارد و ترجيح مي‌دهد پول ورزش را خرج ورزش همگاني کند. سعيدلو در وسط صحبت‌هايش گفت که وقتي "تيم ما" در رده دهم بود تغيير مربي داديم و بعد من متوجه شدم منظورش از تيم ما، پرسپوليس است. البته من به او متذکر شدم که اشتباه نکنيد زماني که کرانچار از پرسپوليس رفت اين تيم سوم بود و در نهايت پس از تغييراتي که انجام گرفت استقلال در جايگاه پرسپوليس قرار گرفت و پرسپوليس چهارم شد.

مديرعامل مستعفي باشگاه استقلال ادامه داد: ناگفته نماند که من براي آدم‌هاي نيک که البته تعدادشان هم کم نيست احترام قائلم. انسان‌هايي که مي‌توانند تاثيرگذار باشند اما فوتبال ما اينقدر بحران دارد که صداي آنها به جايي نمي‌رسد.

آشتياني افزود: علي انصاري هم يک هفته پيش از حضور در هيات مديره استقلال استعفا داده بود و به همين خاطر در جلسه شب گذشته شرکت نکرد و با عدم حضورش نشان داد که ديگر علاقه‌اي به حضور در هيات مديره استقلال ندارد. هواداران استقلال هم بدانند که از اين پس بستن استقلال برعهده سازمان تربيت بدني است. بنده همين‌جا با صراحت مي‌گويم که همکاري من، دانشجو، نفريه و انصاري با استقلال به پايان رسيده است و اگر تا اينجاي کار با اين شرايط مدارا کرديم براي اين بود که خداي ناکرده وضعيت تيم بحراني نشود. مجموعه هيات مديره استقلال با تدبير خوبش بحران‌هاي مالي را کنترل کرد و جا دارد اينجا از خدمات اقتصادي انصاري تشکر کنيم. خدماتي که اگر وجود نداشت نمي‌توانستيم به اين روند ادامه دهيم.

وي با بيان اينکه در سطح جامعه برداشت اين طوربود که مشکلات مالي براي استقلال مشکل ساز شده است، گفت: اين برداشت حتي در کوچه و بازار و در مراجعه مردم به ما هم ديده مي‌شد. البته اميدوارم اينگونه برداشت صحيح نباشد اما در جلسه يک‌شنبه شب سعيدلو با صراحت گفت که به استقلال پول نمي‌دهم. ما مي ‌خواستيم تيم خوبي را براي فصل آينده ببنديم اما سعيدلو گفت که بودجه ابلاغ نشده و از بند "ب" هم پولي وجود ندارد که اين مسئله با اعتراض دوستان همراه شد. پس از اين اتفاق اعضاي هيات مديره بجز رضايي که فردي سياسي است و مي‌داند چطور تصميم‌گيري کند، اتمام حجت کردند و پس از آن از استقلال استعفا دادند. البته توصيه دوستان اين بود که من در استقلال بمانم اما در زندگي‌ام هيچ وقت باور و اعتقادم را با پول و مقام عوض نکردم. کساني که من را مي‌شناسند به اين مسئله اعتراف خواهند کرد.

آشتياني خطاب به هواداران گفت: نيازي هم به گزارش عملکرد نداريم چرا که کارشناسان و هواداران مي‌توانند عملکرد هيات مديره را طي اين دو سال ارزيابي کنند. ضمن اينکه من بعيد مي‌دانم با توجه به جايگاهي که استقلال و پرسپوليس دارند و علاقه مردم به اين دو تيم محبوب جزو سياست‌هاي دولت باشد که به اين دو تيم پولي پرداخت نشود و به نظر مي‌رسد بحث ندادن پول بحثي سليقه‌اي است. هواداران بدانند که من اين صحبت‌ها را جهت روشن شدن افکار عمومي مطرح کردم و اين صحبت‌ها تنها گوشه‌اي از اتفاقاتي است که براي تيم محبوبشان رخ داده است.

واعظي‌آشتياني درباره مديريت فدراسيون فوتبال هم گفت: زماني که در جلسه راجع به مديريت فدراسيون فوتبال صحبت کردم، سعيدلو اذعان کرد که مديريت کفاشيان در فدراسيون فوتبال ضعيف است، اما گفت که مگر کفاشيان را او انتخاب کرده است.

وي ادامه داد: از کفاشيان مي‌خواهم که اجازه بدهد راجع به او چيزي نگويم اگر بگويم که قرار است چه تصميم‌هايي درباره او بگيرند آن اعتبار کم باقيمانده او هم از دست مي‌رود. بهتر است که کفاشيان بيشتر از اين خودش را به چالش نکشد. در توصيف کارنامه مديريتي کفاشيان همين بس که در مدت حضور او در فدراسيون فوتبال ما به غير از هرج و مرج و بي‌برنامگي چيز ديگري نديديم. کسي مي‌تواند مدعي باشد که کارنامه موفقي داشته باشد. از کفاشيان مي‌خواهم که اجازه دهد بيشتر از اين درباره او اظهارنظر نکنم. چرا که شايد مسائلي مطرح شود که نه در شان و شخصيت من است و نه در شان و شخصيت او. بايد بگويم کفاشيان هنوز به بلوغ جسارت نرسيده که بخواهد درباره من صحبت کند. با اين حال من سعي مي‌کنم مدارا کنم و ديگر راجع به کفاشيان و همکاران او صحبت نکنم.

آشتياني در پاسخ به اين سوال که شما گفته بوديد که پس از رفتن من از استقلال مدير بعدي مي‌تواند از ساختاري که ايجاد شده نهايت استفاده را ببرد و آيا آينده استقلال با مدير بعدي‌اش براي شما مهم است؟ گفت: براي من مهم نيست که نفر بعدي چه کاري مي‌خواهد انجام دهد او اگر فکر مي‌کند که اگر ساختاري که ما درست کرده‌ايم صحيح است مي‌تواند به آن ادامه دهد، اما اگر فکر مي‌کند اين رويه درست نيست مي‌تواند راه ديگري را پيش بگيرد. شايد مديربعدي تمام اختيارات را به سرمربي بدهد، شايد هم دوباره همان رويه‌اي را انجام داد که ما انجام داديم.

وي افزود: براي فصل بعد با سه بازيکن جديد قرارداد بستيم و با يک هافبک درجه يک تيم ملي قرارداد داخلي بستيم که اميدوارم نفر بعدي بتواند قرارداد اين بازيکن را قطعي کند. در بعد بين‌المللي هم کارهاي زيادي انجام شد که مي‌توان به خواهرخواندگي با باشگاه‌هاي بوتافوگو برزيل، الغرافه قطر و الوصل امارات اشاره کرد.

واعظي‌آشتياني افزود: براي استقلال آرزوي موفقيت دارم اما بايد بگويم تاسف مي‌خورم که در فوتبال و ورزش ما تملق و چاپلوسي و نمامي‌گري (سخن‌چيني) حرف اول را مي‌زند و اين آدم‌هايي که نقش شومن‌ها را اجرا مي‌کنند مي‌خواهند همه جايگاه‌ها را بگيرند. بايد براي مجموعه ورزش فوتبال تاسف خورد. من تصور مي‌کنم که در اين ورزش صداقت وجود ندارد و تنها بايد بر مزار صداقت اشک ريخت. مطمئن باشيد که از اين پس حرف جديدي نخواهم داشت و ديگر درباره استقلال صحبتي نخواهم کرد.

کد:

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده سرپرستي استقلال را قبول نكرد

خدا رو شکر این یه خورد مشنگل یه دفع میر ه حجازی رو میاره

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

خداییشداره در حق استقلال ظلم میشه
    این سعید لو کجای ورزش بوده که حالا باید رییس سازمانش باشه؟

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

کلا استقلال به فصل بعد برسه خیلیه.......

واقعا وضعش خرابه........

هیچی نداره دیگه اصلا.......مجیدی هم که بره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •