مبارك باشه به چاسيها و طرفداراش ....
ولي...
منچستر هورا ...
چلسي سوراخ ...
حاله تو يكي رو هم ميگيرم من وحييييييييييييييييييييييي يييييييييييد!!!!!!!!!!!
مبارك باشه به چاسيها و طرفداراش ....
ولي...
منچستر هورا ...
چلسي سوراخ ...
حاله تو يكي رو هم ميگيرم من وحييييييييييييييييييييييي يييييييييييد!!!!!!!!!!!
منم تبریک میگم ولی اگه خدای شیاطین بخواد انتقام بگیره.........
![]()
نه دیگه این یکیو خراب کردی،ایشاا... سال دیگه چلسی لیگ قهرمانان اروپا هم ببره
همین جامم واستون زیادی بود و رو شانستون و البته ناجوانمردیه اون لیورپولی های جام ندیده گرفتین.
بابا ناراحت نباش. فقط تبریک می گفتی کافی بود
آره خیلی شانسی بود . اینکه سه تا تیم بزرگ بزرگ انگلیس رو دابل کردیم اینکه بیشتر گل تاریخ لیگ رو زدیم اینکه آقای گل لیگ برای ما هستش اینکه خیلی تیم ها رو گلبارون کردیم.نه دیگه این یکیو خراب کردی،
همین جامم واستون زیادی بود و رو شانستون و البته ناجوانمردیه اون لیورپولی های جام ندیده گرفتین.
همه اینا پس الکی بود؟ شما چه توقعی دارید؟ حالا لیوروپول مارو می برد حتما از نظر شما میشدش یه تیم فوق العاده.
Last edited by vahidgame; 09-05-2010 at 21:02.
تبریک به هواداران واقعی چلسی قهرمانیشون
--------------------------------
شاهکار فرگی رو فراموش نمیکنیم که با چه بازیکنایی تونست چه نتایجی رو بگیره
تعداد گلها با هم یه 30 تایی احتلاف بود ولی از لحاظ امتیاز فقط یکی " که این یعنی موفقیت ( ایشاا... فصل بعد بزارن تیم بازیکن بگیره - گلیزرها برن بمیرن )
=======================
بازی بااستوک با هر نتیجه ای به پایان برسد مراسم ویژه و جشنی از سوی باشگاه برای هواداران درنظر گرفته شده است و به احتمال فراوان الکس فرگوسن برای 76 هزارهوادار باشگاه که در ورزشگاه حاضر خواهند بود سخنرانی خواهد کرد.دیوید گیل مدیر اجرایی باشگاه هفته گذشته در گفتگویی عنوان کرده بود ترجیح میدهد در روز آخر ورزشگاه را مملواز شال های قرمز و سفید ببیند تا شالهای زردو سبز.
ببین کلا تیم های بارنگ آبی طرفدار ندارن وحید جان مواظب انتقام یا همون منتظرش باش.....
آره خیلی شانسی بود . اینکه سه تا تیم بزرگ بزرگ انگلیس دابل کردیم اینکه بیشتر گل تاریخ لیگ رو زدیم اینکه آقای گل لیگ برای ما هستش اینکه خیلی تیم ها رو گلبارون کردیم.
همه این پس الکی بود. شما چه توقعی دارید؟ حالا لیوروپول مارو می برد حتما از نظر شما میشدش یه تیم فوق العاده.همه رو شما ذکر کردی ولی : با همه این اوصاف فاصله چندانی بینمون نبودته دیگه این یکیو خراب کردی،
من نمیدونم شما طرفدار چه تیمی هستید، ولی چیزی رو که میدونم اینه که منچستر شما رو بدجور سوزونده... خوشحالم که تونستید مقادیری آب پیدا کنید!
این قهرمانی رو به هوادارای واقعیه چلسی تو پی سی خصوصا اشکان و وحید تبریک میگم... فکر کنم همه هوادارای یونایتد مثل من قبول دارن که جدول نمیتونه دروغ بگه و چلسیه این فصل، محق بود واسه قهرمانی...
لیگ که تموم شد...به امید قهرمانی انگلیس تو جام جهانی با این بازیکنای عالیش...
یاعلی![]()
من به عنوان یه رئالی با منچستری ها ابراز همدردی میکنم که مثل ما دوم شدن![]()
علی جان توصیه می کنم برو یکمی استراحت کن داری حرفای خنده دار می زنیاینکه تو مخالف اون تیم ها هستی دلیل نمیشه که بیای همچین حرفی بزنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)