تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 32 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 315

نام تاپيک: Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام بايرن جان ازكمكت خيلي ممنونم خدا حافظ.

آخر فروم باز Omid_Sadeghvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط maryam7724
    مرسي از كمكات بايرن

سلام

در قسمت اخر كه يه غول بزرگ در یک جایی مثل قفس نشسته و در بالا پشت یک مجسمه یک دكمه را ميزنيم تا آب به جريان بيفتد

بعد از ان باید چکاری انجام بدهیم
    من هم همين جا گير كردم ولي بعد از به جريان انداختن آب در داخل گودالي كه آب رد ميشه ( همون استخر کوچک ) و به پیش غوله میره در همون گودال بایست تا یک دفعه شما تبدیل به غول کوچکی میشید و متونید جای غول بازی کنید و حالا نمیدانم چکار کنم.

تا بعد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام قرن 21 هستم من تو اداره پلیس گیر کردم اونجا که چهار تا زندان داره وتو یکیشم یه مرده اما آزاد نمیشه رمز گاو صندوق رو دارم اما اصلا رو گاوصندوق نمیره تا بازش کنم اگه زحمتی نیست بگید چتوری اینجا رو رد کنم ممنون منتظرم

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    باید بری پیش اون مرده که داخل زندان هست ویک عکس که در وسایل خود داری نشانش بدهی وقتی این کا را کردی برو از اداره پلیس بیرون و قتی رفتی بیرون ان ور خیابان یک راهرو وجود دارد برو داخل راهرو یک دمو می بینی وبعد یک دریچه که با کمک اهرم ان را باز کن و داخل شو ... وقتی داخل شدی ان جا را بگرد و یک موش که مرده پیدا کن و ان را برای ان زندانی دیوانه ببر تا بخورد ...وقتی خورد او بیهوش میشود وتو میتوانی وارد سلول او شوی و یک چیزی را که احتمالآ کلید هست را از او بگیری

در آغاز فعالیت baker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بايرن جان من تو جايي كه بوسيله ماده سمي گياه رو بايد از بين برد گير كردم من گياه رو از بين بردم واز اون رفتم بالا اونجا اون شي سبز رو گذاشتم و دستگاه كار كرد بعد يه در باز ميشه يه در نوراني از اون رد شدم ورفتم داخل اونجا يه اسلحه برقي گيرم اومد بعد از اون نمي دونم بايد چيكار كنم ضمنا يه مرده هم هست كه گير داده kill me لطفا اگه اينجا رو رد كردي در راه خدا كمك كن في سبيل الله ممنونت ميشم

باورم نميشه دستات تو دست منه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    تو بايد بري اونجايي که ابشار هست ...تو دوتا راه مي بيني که يکي شو قبلآ رفتي و اون يکي راهم بايد بري ... باکمک اسلحه برقي که داري به سمت اب شليک کن تا ستارههاي دريايي که در اب هستند بميرند وراه تو براي ورود به تونل باز بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من تا 44در صد بازی قسمتی که با پلیس وارد مکانی میشیم که یه نفر با مسلسل مارو به گلوله میبنده رفتم حالا این قسمت نمی دونم چیکارکنم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    تو بايد سريع بري بين جعبه ها ...درسمت چپ جعبه ها بشين يك راه مي بيني كه تو رو پشت ان شخص مسلسل بدست ميرسونه و تو مي توني اونو بكشي

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    من يك جايي رسيدم كه تفنگ هم ميگيرم يك ميله فلزي هم ميگيرم بعد نميتونم از تفنگم استفاده كنم يعني اون ميله همش دستمه كليد z رو هم كه ميزنم ميله رو ميبره باز ميباره چجوري ميتونم تفنگم رو بيارم از اون استفاده كنم ؟
    اون جايي كه تفنگ هم هست ميرم ميگه كه شما تفنگ رو برداشتيد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان . من تو این بازی یه جا گیر کردم . یه جایی که یه چیزی شبیه یه درخت بزرگ که چند تا چشم هم داره . یه دستگاه هم اون ور تر وجود داره که اون طور که من فهمیدم یه عدد فیوز میخواد . من چطوری باید اینجارو رد کنم . اون درخته همش با یکی از شاخه هاش منو میزنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •