سلام بايرن جان ازكمكت خيلي ممنونم خدا حافظ.
سلام بايرن جان ازكمكت خيلي ممنونم خدا حافظ.
من هم همين جا گير كردم ولي بعد از به جريان انداختن آب در داخل گودالي كه آب رد ميشه ( همون استخر کوچک ) و به پیش غوله میره در همون گودال بایست تا یک دفعه شما تبدیل به غول کوچکی میشید و متونید جای غول بازی کنید و حالا نمیدانم چکار کنم.نوشته شده توسط maryam7724
تا بعد.
سلام قرن 21 هستم من تو اداره پلیس گیر کردم اونجا که چهار تا زندان داره وتو یکیشم یه مرده اما آزاد نمیشه رمز گاو صندوق رو دارم اما اصلا رو گاوصندوق نمیره تا بازش کنم اگه زحمتی نیست بگید چتوری اینجا رو رد کنم ممنون منتظرم
سلام
باید بری پیش اون مرده که داخل زندان هست ویک عکس که در وسایل خود داری نشانش بدهی وقتی این کا را کردی برو از اداره پلیس بیرون و قتی رفتی بیرون ان ور خیابان یک راهرو وجود دارد برو داخل راهرو یک دمو می بینی وبعد یک دریچه که با کمک اهرم ان را باز کن و داخل شو ... وقتی داخل شدی ان جا را بگرد و یک موش که مرده پیدا کن و ان را برای ان زندانی دیوانه ببر تا بخورد ...وقتی خورد او بیهوش میشود وتو میتوانی وارد سلول او شوی و یک چیزی را که احتمالآ کلید هست را از او بگیری
بايرن جان من تو جايي كه بوسيله ماده سمي گياه رو بايد از بين برد گير كردم من گياه رو از بين بردم واز اون رفتم بالا اونجا اون شي سبز رو گذاشتم و دستگاه كار كرد بعد يه در باز ميشه يه در نوراني از اون رد شدم ورفتم داخل اونجا يه اسلحه برقي گيرم اومد بعد از اون نمي دونم بايد چيكار كنم ضمنا يه مرده هم هست كه گير داده kill me لطفا اگه اينجا رو رد كردي در راه خدا كمك كن في سبيل الله ممنونت ميشم
باورم نميشه دستات تو دست منه
سلام
تو بايد بري اونجايي که ابشار هست ...تو دوتا راه مي بيني که يکي شو قبلآ رفتي و اون يکي راهم بايد بري ... باکمک اسلحه برقي که داري به سمت اب شليک کن تا ستارههاي دريايي که در اب هستند بميرند وراه تو براي ورود به تونل باز بشه
سلام من تا 44در صد بازی قسمتی که با پلیس وارد مکانی میشیم که یه نفر با مسلسل مارو به گلوله میبنده رفتم حالا این قسمت نمی دونم چیکارکنم کمکم کنید
سلام
تو بايد سريع بري بين جعبه ها ...درسمت چپ جعبه ها بشين يك راه مي بيني كه تو رو پشت ان شخص مسلسل بدست ميرسونه و تو مي توني اونو بكشي
سلام.
من يك جايي رسيدم كه تفنگ هم ميگيرم يك ميله فلزي هم ميگيرم بعد نميتونم از تفنگم استفاده كنم يعني اون ميله همش دستمه كليد z رو هم كه ميزنم ميله رو ميبره باز ميباره چجوري ميتونم تفنگم رو بيارم از اون استفاده كنم ؟
اون جايي كه تفنگ هم هست ميرم ميگه كه شما تفنگ رو برداشتيد .
سلام دوستان . من تو این بازی یه جا گیر کردم . یه جایی که یه چیزی شبیه یه درخت بزرگ که چند تا چشم هم داره . یه دستگاه هم اون ور تر وجود داره که اون طور که من فهمیدم یه عدد فیوز میخواد . من چطوری باید اینجارو رد کنم . اون درخته همش با یکی از شاخه هاش منو میزنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)