تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 107

نام تاپيک: بارسلونا 4 - آرسنال 1 / صعود بارسا و خداحافظی توپچی ها با لیگ قهرمانان اروپا

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بقول مسی
    It's All About Teamwork

[/URL]

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ونگر: مسی بازیکن پلی استیشن است. او با فاصله چشمگیری بهترین بازیکن دنیاست.

مربی توپچی ها در صحبتهایی زبان به تحسین از ستاره 4 گله بارسا گشوده است.

سایت گل- آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی به اظهارنظر در مورد دیدار دیشب تیمش مقابل بارسلونا پرداخته است.

لیونل مسی هر 4 گل تیم میزبان را به ثمر رساند و ونگر در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش مقابل بهترین بازیکن دنیا تن به شکست داد.

ونگر در این رابطه به اسکای سپورتس گفت:« به بارسلونا تبریک می گویم. آنها بهتر از ما بودند.از نظر من، مسی با فاصله چشمگیری بهترین بازیکن دنیاست. او مثل بازیکن پلی استیشن بازی می کند و نه تنها همیشه در بازیها حاضر است، بلکه زمانی که هست، واقعا خطرناک است. تا زمانی که مسی پا به توپ می دود، مهارنکردنی است و او تنها بازیکن دنیاست که می تواند با چنین سرعتی جهتش را تغییر دهد.»

در جریان این بازی توپچی ها در ابتدا با گل بندتنر از بارسا پیش افتادند ولی 4 گلی که مسی در جریان بازی وارد دروازه آرسنال کرد، باعث حذف توپچی ها از گردونه این رقابتها شد.

مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« زمانی که بازی 0-1 بود، ما ضدحمله های خوبی را انجام می دادیم ولی اشتباه کردیم و گلها را به کاتالونیایی ها هدیه کردیم.البته ما واقعا جنگیدیم؛ بازی را خوب شروع کردیم و حتی شانس آن را داشتیم تا بازی را 1-3 کنیم. فکر نمی کنم بندتنر در چند فرصت در آفساید قرار داشت ولی او چند فرصت خوب را از دست داد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/4/7

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مسی، صدرنشین گلزنان چمپیونز لیگ

ستاره آرژانتینی تا پیش از دیدار دیشب 4 گل به ثمر رسانده بود و با 4 گل دیشب نوکمپ، تعداد گلهایش را به 8 گل رساند.

سایت گل- لیونل مسی با 4 گلی که دیشب و در جریان دیدار تیمش مقابل آرسنال وارد دروازه آلمونیا نمود، توانست خود را به صدر جدول گلزنان رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برساند. این در حالی بود که پیش از این دیدار، کریستیانو رونالدو با وجودی که تیمش در مرحله یک هشتم پایانی ،از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حذف شده بود، با به ثمر رساندن 7 گل در این رقابتها در صدر این جدول قرار داشت و مسی با 4 گل در رده های بعدی بود. ولی 4 گلی که این ستاره آرژانتینی در دیدار برگشت تیمش در مرحله یک چهارم پایانی مقابل آرسنال به ثمر رساند، کافی بود تا مسی را به صدر این جدول برساند. لیست برترین گلزنان رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بدین ترتیب است:

1- لیونل مسی (بارسلونا) : 8 گل (7 ضربه پا- 1 ضربه خطا)
    2- کریس رونالدو (رئال) : 7 گل (4 ضربه پا- 3 ضربه خطا)
    3- وین رونی (یونایتد) : 5 گل (2 ضربه پا- 3 ضربه سر)
    4- بندتنر (آرسنال) : 5 گل (4 ضربه پا- 1 پنالتی)
    5- ژکو (وولفسبورگ) : 4 گل (2 ضربه پا- 2 ضربه سر)
    6- شاماخ (بوردو) : 4 گل (1 ضربه پا- 3 ضربه سر)
    7- فابرگاس ( آرسنال) : 4 گل (3 ضربه پا- 1 ضربه پنالتی)

از دیگر ستاره هایی که تیمشان هنوز در رقابتهای لیگ قهرمانان حاضر است، می توان از زلاتان و اوون (با 4 گل) و پدرو، اسکولز، سیانی، اولیچ، لیساندرو لوپس و دیه گو میلیتو (با 3 گل) نام برد.

کد:
    2010/4/7

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مرتیکه الدنگ مزدک میرزایی تمام گزارش از بارسا حمایت مکیرد
    اصلا این مزدک میرزایی شوم و نحسه
    اون از بازی ایرلند که ایران 2 صفر باخت
    اونم از بحرین که 3-1 ایران باخت

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آبیدال و مصدومیتی 10 روزه

مدافع فرانسوی باشگاه بارسلونا در جریان دیدار دیشب ورزشگاه نوکمپ مصدوم شد.

سایت گل- پس از آنکه اریک آبیدال در جریان دیدار برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه نوکمپ مصدوم و مجبور به ترک زمین مسابقه شد، پزشکان تیم کاتالان اعلام کردند که آبیدال دست کم برای ده روز از میادین ورزشی به دور خواهد بود.

این ستاره 30 ساله دقایقی پس از آغاز نیمه دوم در حالی از زمین مسابقه خارج شد که به تازگی از بند مصدومیتی 2 ماهه رها شده بود. او اولین دیدارش پس از رهایی از بند مصدومیت را شنبه و مقابل اتلتیک بیلبائو برگزار کرده بود ولی پس از مصدومیتی که دیشب گریبانگیر او شده، انتظار می رود که روز هجدهم آوریل و برای دیدار تیمش مقابل اسپانیول به روزهای اوج بازگردد.

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت،بدین ترتیب آبیدال شانس حضور در دیدار حساس شنبه شب ال کلاسیکو و دیدار بارسا مقابل دپورتیوو لاکرونیا را از دست می دهد.

کد:
    2010/4/7

مرتیکه الدنگ مزدک میرزایی تمام گزارش از بارسا حمایت مکیرد
    اصلا این مزدک میرزایی شوم و نحسه
    اون از بازی ایرلند که ایران 2 صفر باخت
    اونم از بحرین که 3-1 ایران باخت
    مزدک منچستریه, منتهی از حرکات مسی و توانایی بارسا حسابی به وجد اومده بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض روبرتو باجو در رختکن بارسا

مربی باشگاه کاتالان در صحبتهایی اعلام کرده که همیشه آماده استقبال از ستاره سابق آتزوری در رختکن تیم اسپانیایی می باشد.

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی بارسلونا به روبرتو باجو، ستاره سابق تیم ملی ایتالیا اجازه داد تا در پایان دیدار دیشب ورزشگاه نوکمپ که میان دو تیم آرسنال و بارسلونا برگزار شد، به صحبت کردن با شاگردانش بپردازد.

تیم کاتالان در جریان این دیدار، موفق شد تا با نتیجه 1-4 از سد آرسنال عبور کند و هر 4 گل تیم کاتالان را لیونل مسی وارد دروازه مانوئل آلمونیا کرد.

گواردیولا در صحبتهیای به گل دات کام ایتالیا گفت:« بسیار خوشحالم که روبرتو باجو برای تماشای بازی ما به اینجا آمده است. او یکی از دوستان صمیمی من است و در رختکن تیم با بازیکنان تیم ما صحبت کرد. او به خوبی می داند که بارسلونا خانه او نیز هست.»

باجو برای مدتی در تیم برشیا، درکنار پپ گواردیولاتوپ می زد و در سالهای اخیر، انتقادات متعددی را از فوتبال مدرن ارائه می کند. او همچنین یکی از تحسین کنندگان فوتبال لیونل مسی است و در حقیقت بیش از هر دلیل دیگری برای تماشای بازی مسی به بارسلونا سفر کرده بود.

کد:
    2010/4/7

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بارسا خیلی خوب بازی نکرد وگرنه ارسنال کلا تیم نبود اگه تو لالیگا بود الان کنار خرز قرار گرفته بود میتونستیم دو رقمیشون کنیم ولی بویان و پدرو و خیلی های دیگه اصلا تعطیل بودند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

من نمیدونم دلیل این همه بحث الکی چیه ، با احترام به آرسنال و هواداراش باید بگم واقعا آرسنال در حد بارسلونا نبوده!
    حالا درسته یه سری از بازیکنای کلیدش رو نداشته ولی درنظر بگیرید آرسنال امسال با هر تیم بزرگی که بازی کرد شکست خورد!
    نمونه هاش چلسی و منچستر توو لیگ برتر بودن!انگار آرسنال و ونگر هیچ برنامه ی خاصی برای بازی با تیم های بزرگ ندارن...
    باید قبول کرد آرسنال همیشه قربانی جوانی و بی تجربگی بازیکناش میشه ولی اینم درست نیست که هی بگید آرسنال فقط به مسی باخت!مسی رو کار تیمی و موقعیت سازی هم تیمیهاش تونست به 4 تا گل برسه...تازه دیشب زلاتان هم نبود.زلاتان خودش به تنهایی 2 گل بازی رفت رو زد!حتما اگه اون بازی رو هم میباختید میگفتید آرسنال به زلاتان باخت و از این حرفا!
    با تبریک فراوون به بارسایی ها ، پیش به سوی ال کلاسیکو!
    کسی بحث نکرد، مگه من گفتم تو این دو بازی آرسنال خوب بود، منم میگم خوب نبود ولی اینم میگم که تو این بازیا آرسنال نبود.
    از هر کسی بپرسی 3 تا از بازیکنای آرسنال رو نام ببر میگه فابرگاس، ون پرسی، آرشاوین ولی هیچکدوم نبودن.
    خوشبختانه دیگه اون جوانی امسال کمتر شده و آرسنال چوبه مصدومیت هاشو خورد. مثلا تو یه بازی 11 تا مصدوم داشتیم این فصل.
    من بازیه قبلی هیچ همچین حرفی نزدم چون بارسا تیمش عالی بازی کرد ولی این بازی ....
    اون بازی اگه میباختیم بدون شک میگفتم به بارسا باختیم تو خط بالا گفتم اون یه بازیه تیمیه خوب بود.

کم که نشد هیچ، اتفاقا آرسنال نشون داد تیمیه که شایسته احترامه .

آرسنال می تونست بازی بسته و تخریبی انجام بده، به خصوص وقتی تیم این همه مصدوم داره و این همیشه اولین چیزیه که به ذهن همه می رسه اون هم جلوی تیمی مثل بارسا. ولی به جاش اومد یه فوتبال رو رو به جلو رو بازی کرد، دفاع های کناری آرسنال همیشه نفوذ می کردن که کمتر دیده بودم تیمی جلوی بارسا اون هم توی نیوکمپ اینطوری بازی کنه.

حالا اینکه به قولا زور آرسنال نچربید و حریف بارسا نشد (آرسنال بازی رو توی وسط زمین به بوسکتس، ژاوی، کیتا، توره باخت... نه فقط به مسی) دلیل نمیشه ارزش های آرسنال زیر سوال بره . آرسنال زیبا بازی کرد و زیبا حذف شد. آفرین به آرسنال و ونگر با این بازی... شخصا بعد از بازی دیشب دلم می خواد آرسنال قهرمان لیگ برتر بشه.
    به خاطره همینه که من این تیم و مربیشو دوست دارم، چون با اینهمه مصدوم و بازیکنای جوون جلو هیچ تیمی پا پس نمیکشه.

صفحه قبل هم منم گفتم آرسنال زورش نرسید.

خوبه حالا آرسنال نبرد وگرنه الان آرسنال بهترین تیم جهان می شد
    اعتماد به نفس خالین طرفداراش
    یکی میگه از ارزش هاش کم نشد
    یکی میگه به ارزش هاش اظافه شد

فکر کردی اونجا ایرانه که بازی بسته کنن ؟ خوب معلومه که صدای طرفداراش در میاد
    در ضمن اگه بخواین اونجوری حساب کنین بارسا هم مساوی می خواست می توانست از اول بازی بسته بازی کنه

خود بنتر گفته بارسا دیشب به ما درس فوتبال داد

مسی هم که ترکوند تیمتون رو : دی
    میدونی چرا طرفدارای آرسنال با وجود 5 سال بی جامی هنوز با تمام وجود تیمشون رو دوست دارن، چون این تیم براشون بهترین تیم جهانه چون خیلیاشون مثل من از 2005 طرفدار این تیم شدن دقیقا شروع بیجامیه آرسنال. این اعتماد به نفس خالی نیست این اعتماد به تیم و ونگره اگه من و بقیه آرسنالیا این عشق و اعتماد رو نداشتیم الان مثل شما طرفدار بارسا بودیم نه آرسنال........به این افتخار میکنم که تیمم با وجود اینهمه مصدوم دفاعی بازی نکرد و آرسنالی بود.

شما بازیتون با چلسی رو یادت بیاد، دیدی که چلسی چه جوری بازی کرد.
    پست جناب Stream رو یه بار دیگه بخون میبینی که گفته کمتر دیدم تیمی تو نیو کمپ اینجوری بازی کنه.

بعد دوستان بارسایی میگن چرا میگین فقط مسی این بارسا بود، یه بار پستهای خودتون رو بخونین چندتا پست به من نشون بدین که توش گفته باشین بارسا ترکوند. الان یاد بازی با لیورپول فصل پیش افتادم که 4-4 شد و آرشاوین 4 تا زد تا الان جلو هیچ کس نگفتم آرسنال برد چون به جز آرشاوین بقیه اصلا تو جریان بازی نبودن.

بارسا خیلی خوب بازی نکرد وگرنه ارسنال کلا تیم نبود اگه تو لالیگا بود الان کنار خرز قرار گرفته بود میتونستیم دو رقمیشون کنیم ولی بویان و پدرو و خیلی های دیگه اصلا تعطیل بودند
    آرسنال دیشب بله تیم خوبی نبود ولی نه اونقدر که بخوای دو رقمیش کنید.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

یه سوال؟؟؟؟؟ اگه مسی و سیلوستره نبودن بازی چند چند میشد؟؟؟؟؟؟
    اگه آرسنال 7 تا مصدوم نداشت چی میشد؟؟؟؟؟ اگه موقعی 1-1 بود داور احمق اون آفساید که نبود رو نمیگرفت چی میشد؟؟؟؟
    من نه میخوام باخت رو توجیه کنم نه میخوام در مورد بازی صحبت کنم امروز آرسنال روزش نرسید این آرسنال 10 درصد آرسنال نبود.
    عمو جان : شما نمیدونم از چی دلگیری

آرسنال حداقل 8 بازیکنش نبود : اوکی

پس انتظارتون رو بیارین پایین برا اینکه مسی بهتون توی یه بازی 4 تا تونست و زد و جای دلخوری برا چیه ؟

توی فوتبال همیشه یه عده اشتباه میکنن تا دیگری به گل برسه ! اشتباهاته که گل رو رغم میزنه

از تموم بازی سیلوستره رو دیدی شما ؟ اگه بده برا چی خریدینش ؟

توقع نداشتی که آرسنال با این وضعیت بره فینال که داشتی ؟؟

آرسنال می تونست بازی بسته و تخریبی انجام بده،
    شما همین بازی رو میگی دیگه ؟؟؟ نتیجه ها رو دنبال نمیکینی انگاری عمو ! با یه تساوی 0-0 هم حذف بودین که

اوکی اگه جرات داشت آرسنال تخریبی بازی میکرد ( لا اقل به جای 4 تا خوردن با یه مساوی حذف میشد تا یادگاری بدی واسه این تیم تو تاریخ درج نشه )
    Last edited by MoJtaBa.R; 07-04-2010 at 13:09.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

منظور از جوان گرایی در ارسنال چیه؟
    کدوم بازیکن هاش جونن
    مثلا ارشاوین 29 سالشه
    ضمنا ونگر از اوناست که هیچ وقت اول نمیشه
    حالا یه آرشاوین رو گیر آوردین؟
    بعدش اون بدبخت کی 29 سالشه؟
    شما کلیشی و سونگ و فابرگاس و دنیلسون و ولکات و نصری و بنتنر و حتی ورمالن رو ول کردی چسبیدی به آرشاوین؟
    بعدشم همین الانشم آرسنال برای من بهترین تیم جهانه
    اون دوستی که گفته بود ونگر اهل اول شدن نیست
    فصلی که آرسنال با 49 بازی بدون شکست قهرمان لیگ برتر شد رو به خاطر بیارین
    من عاشق ونگر و آرسنالم
    امسال هم گذشت
    گذشته ها هم گذشته
    به احتمال خیلی زیاد آرسنال امسال بازیکن هایی رو به رختکن تیمش میاره و امیدوارم از این بحران مصدومیت و بازیکن خلاص بشه
    بعدشم نمیشه از کسی ایراد گرفت که چرا طرفدار تیمت هستی ، میشه؟
    ولی نمیدونم چرا طرفدار های بارسلونا رو زیاد درک نمیکنم
    بازم میگم من یه طرفدار آرسنالم ، برای همیشه
    Gunner For Ever

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •