تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 12 اولاول ... 56789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 119

نام تاپيک: Doom 3

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شرمنده.رمزش یادم نیست.!!!

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که خیلی طول میکشه!راه بی دردسرتری نیست؟
    تو محیط بازی کلید های shift , ctrl , alt رو با هم بگیر تا کنسول بازی باز بشه
    بعد برای اینکه نا مرئی بشی تو کنسول تایپ کن noclip و اینتر بزن و کنسول رو ببند .
    حالا مثل پرنده میتونی پرواز کنی و حتی از در و دیوار عبور کنی بنابر این به سمت درب فلزی که جلوی حرکت قطار رو گرفته برو و اینقدر حرکت کن تا به ایستگاه قطار بعدی برسی و بعد از اینکه رسیدی دوباره کنسول رو باز کن و رمز رو غیر فعال بکن.
    یاد آوری میکنم که با اجرای این رمز و زمانی که داری میری که وارد دیوار و در و پنجره !!! بشی ممکنه کاملا texture های بازی بهم بریزه و یا اصلا از محیط حرکت قطار خارج بشی و بری تو یه جای تنگ و تاریک برای همین دقت کن که دقیقا رو مسیر حرکت قطار راه بری !!!
    ولی دوستمون راست میگفت باید یه رمز به کامپیوتر بدی تا درب جلوی قطار باز بشه و این رمز هم تو pda یکی از افراد کشته شده هست (( همون مربع های قرمز رنگی که اطلاعات کارکنان روش ریخته شده و خودشون با صدای خودشون صحبت میکنن )) دکمه tab رو بزن و تو قسمتهایی که اطالاعات نوشته شده احتمالا داره بتونی رمز رو پیدا کنی

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

تو محیط بازی کلید های shift , ctrl , alt رو با هم بگیر تا کنسول بازی باز بشه
    بعد برای اینکه نا مرئی بشی تو کنسول تایپ کن noclip و اینتر بزن و کنسول رو ببند .
    حالا مثل پرنده میتونی پرواز کنی و حتی از در و دیوار عبور کنی بنابر این به سمت درب فلزی که جلوی حرکت قطار رو گرفته برو و اینقدر حرکت کن تا به ایستگاه قطار بعدی برسی و بعد از اینکه رسیدی دوباره کنسول رو باز کن و رمز رو غیر فعال بکن.
    یاد آوری میکنم که با اجرای این رمز و زمانی که داری میری که وارد دیوار و در و پنجره !!! بشی ممکنه کاملا texture های بازی بهم بریزه و یا اصلا از محیط حرکت قطار خارج بشی و بری تو یه جای تنگ و تاریک برای همین دقت کن که دقیقا رو مسیر حرکت قطار راه بری !!!
    ولی دوستمون راست میگفت باید یه رمز به کامپیوتر بدی تا درب جلوی قطار باز بشه و این رمز هم تو pda یکی از افراد کشته شده هست (( همون مربع های قرمز رنگی که اطلاعات کارکنان روش ریخته شده و خودشون با صدای خودشون صحبت میکنن )) دکمه tab رو بزن و تو قسمتهایی که اطالاعات نوشته شده احتمالا داره بتونی رمز رو پیدا کنی
    ممنون از راهنمایی که کردی..این مرحله رو هم رد کردم...دمت گرم

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنمایی که کردی..این مرحله رو هم رد کردم...دمت گرم
    قابلی نداشت
    فدای تو

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

آخرین پست این تاپیک مربوط به 361 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
    دوستان و اساتید خسته نباشید
    چند وقت پیش که این بازی اومده بود گرفتم نصبش کردم ولی خوب یادم نیست خوشم نیومد یا چش بود که uninstall اش کردم
    6 تا سی دی هم هست حس و حالش نیس ریسک کنم
    میخواستم از دوستانی که بازی کردن و احیانا تموم کردن بپرسم جالبه یا نه
    ارزش داره بریزم دوباره یا نه؟

داستان و فضای بازی چه طوره؟

تا اونجا که یادمه اولاش تویه راهرو ماننده دخمه و تاریک بود و موجوداته گوگولی مگولی و صداهایه .....

باز صد رحمت به اون doom های قبلی که باز یه نمه تو فضاهای باز تر میومدن و شاتگان دولول هم داشتن

حالا اینم جلوتر تو این مایه ها میشه یا نه؟

مرسی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

...
    میخواستم از دوستانی که بازی کردن و احیانا تموم کردن بپرسم جالبه یا نه
    ارزش داره بریزم دوباره یا نه؟
    داستان و فضای بازی چه طوره؟

تا اونجا که یادمه اولاش تویه راهرو ماننده دخمه و تاریک بود و موجوداته گوگولی مگولی و صداهایه .....
    باز صد رحمت به اون doom های قبلی که باز یه نمه تو فضاهای باز تر میومدن و شاتگان دولول هم داشتن
    حالا اینم جلوتر تو این مایه ها میشه یا نه؟
    مرسی
    داستان Doom 3 سال 2145 در مریخ اتفاق میفته. جایی که یک شرکت نظامی-صنعتی به نام Union Aerospace Corporation یا UAC, مرکز تحقیقات علمی برپا کرده تا در زمینه های تله پورت, تحقیقات بیولوژیکی و طراحی اسلحه های پیشرفته فعالیت کنه. (این شرکت در بازی Doom منتشره 1993 معرفی شد.) اما آزمایشات تله پورت باعث باز شدن دروازه جهنم میشه که نتیجه اون حمله مصیبت بار شیاطین هست. (شیاطین هم همان شیاطین سری Doom هستند) بازیکن در نقش یک نظامی فضایی بی نام قرار میگره تا در پایگاه با نبرد با زامبی ها و شیاطین بپردازه و مانع حمله شیاطین به زمین بشه. (این بازی به نوعی بازسازی Doom منتشره 1993 هست.) این بازی بیشتر در محیط های تاریک و بسته انجام میشه. داستان این بازی در نسخه تکمیلی یعنی Resurrection of Evil دنبال میشه و در این بازی شات گان دولول رو هم در اختیار دارید... Doom 3 در کنار Half-Life 2 ,Far Cry و Unreal Tournament 2004 از بازیهای عالی سال 2004 محسوب میشه.

4 عکس از محیط بازی Doom 3

مشاهده سایز کامل >> (از راست به چپ)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

7. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مرسی حوس جان
    فقط یه جاسش رو متوجه نشدم
    تو expansion pack اش شاتگان اضافه میشه یا تو نسخه قبلیشم هست؟
    شما خودت بازی کردی؟
    از نظره شما چه طور بود؟

راستی من این پکه اضافیش رو ندارم

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

11

مرسی حوس جان
    فقط یه جاسش رو متوجه نشدم
    تو expansion pack اش شاتگان اضافه میشه یا تو نسخه قبلیشم هست؟
    شما خودت بازی کردی؟
    از نظره شما چه طور بود؟

راستی من این پکه اضافیش رو ندارم
    در Resurrection of Evil شات گان دو لول یا Double Barrel اضافه میشه نه در نسخه Doom 3 نیست ولی تو خود نسخه Doom 3 هم شات گان معمولی هست.نبرد ها همش در فضاهای بسته و تاریک است. ولی فکر کنم 3 CD نسخه Doom 3 و 2 CD نسخه Doom 3 Resurrection of Evil Expansion Pack بود.
    برای الان هم بازی بدی نیست.

10. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بزار ببینم!

...

آهان!

ماله من 4 تا سی دی هست
    یعنی اون پکی که شما گفتید رو داره یا نداره؟

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

1

بزار ببینم!

...

آهان!

ماله من 4 تا سی دی هست
    یعنی اون پکی که شما گفتید رو داره یا نداره؟
    داریوش جان فکر نکنم مشکلی باشه من اون اول که خریدم نسخه اصلی 3 CD بود. چند ماه بعد که Expansion Pack اومد اون 2 CD بود. حالا مال شما 4 CD شاید Expansion Pack باشه چون کل Expansion بازی حدود 607MB بیشتر نیست من هنوز کل بازیو روی هارد دارم. نصب کن و برو تو فولدر بازی ببین فولدری به نام d3xp در کنار دو فولدر اصلی Base و Doc درست شده + Shortcut Doom3RE

13. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •