آپگرید رو دانلود کردم ولی مشکل اینجاست که usb تلویزیون غیر فعال شده و نمیتونم آپگرید رو نصب کنم
آپگرید رو دانلود کردم ولی مشکل اینجاست که usb تلویزیون غیر فعال شده و نمیتونم آپگرید رو نصب کنم
من هم همین مشکل رو پیدا کردم ، ای کاش میگفتی در نهایت چی کار کردی که ما هم استفاده کنیم ، لامذهب فقط از usb فقط آپگرید میشه که اونم شناخته نمیشه برای تلوزیون !!!!!!
دوستان تلویزیون من 40b7000 هست ولی متاسفانه ویجتهای مربوط به تویتر و روزنامه یواس تودی نصب نمیشه یعنی تا 70%دانلود میکنه وبعد از کل منو خارج میشه این را هم عرض کنم ویجتهای اب و هوا و یوتیوب نصب شد و کار میکنه
مشکل از کجاست
اگر گارانتي داره كه زنگ بزني مياد درست ميكنه.اگر هم نداره كه هيچي
از دوستاني كه LED سري B7000 دارن درخواست يه كاري دارم كه شايد 5 دقيقه وقت ببره ولي من از گير شايد در بيام ، اونم اينه كه از صفحه مخفي تلوزيونشون عكس بندازن و اينجا بذارن شايد 4 يا 5 تا عكس باشه ولي خيلي بدرد بخور هست .
براي ورود به منو مخفي :
تلوزيون اول خاموش بعد مراحل زير :
1:INFO
2: MENU
3: MUTE
4: POWER
داخل هر ساب فولدر كلي تنظيمات هست (عكس اونا) .
کارشناسان سام سرویس میگن :
به هیچ عنوان اینترنت تو led b7000 فعال نمیشه !!!!
وقتی گفتم ، اونا شاخ در آوردن و گفتن ما تمام راه ها رو امتحان کردیم عجیبه ! !!!!
واقعا" برای خودم و این کارشناسان که توسط دوست و آشنا کارشناس سام سرویس شدن متاسفم !!!
دوستان سلام یک سوال داشتم من توی منوی مخفی قسمت مربوط به av را زدم الان از succes به failur تبدیل شده و احساس هم میکنه که تصویر پخش شده از av کمی تیره تر است کسی میدونه چکار باید کرد.
-يكبار رست كنيد ببنيد مشكلت.ن حل ميشه
-شايد با اپديت فريمور مشكلتون حل بشه ولي ميبينيد كه ريسك داره دوستاني كه اشتباهي اين كار رو انجام دادن چه اتفاقي افتاده واسشون
دوستان براي چندمين بار ازتون خواهش ميكنم از منوي مخفي عكس بندازيد و اينجا بذاريد والا ثواب داره كار بعضي ها با اين حركت را ميافته ، من مال خودم رو بهم ريختم و نميتونم عكسي بندازم
اگه ریست فاکتوری کنم ساعت دستگاه هم ریست میشود یا نه نمیخواهم در مورد گارانتی مشکل دار بشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)