ببخشيد علامت سوال يادم رفت:
ما چقدر بايد صبر كنيم؟
ببخشيد علامت سوال يادم رفت:
ما چقدر بايد صبر كنيم؟
ديگه ديوونه شدم بابا پس چرا آموزش نمي دين؟
اقا یکی به ما میگه چه جوری پسوند فایل کیم میکر رو به Exe تبدیل کنیم ؟
File ==> creat exe...
اقا بی زحمت کامل تر میگی متوجه نشدم ؟
منوی File گزینه ی creat exe
سلام
من چند تا سوال در مورد بخش اسکریپت برنامه game maker داشتم.
اگه یه اسکریپت داشته باشیم و در ان واحد تو چند جا در یک ابجکت استفاده بشه و یا توسط چند تا ابجکت در ان واحد استفاده بشه در مقدار متغیر های داخلی هم تاثیر می زارن و تداخل پیش می اد یا مشکلی نداره
دومین سوالم هم اینه که چه جوری به اسکریپت متغیر ارسال کنیم و بعد از محاسبه داخلی, زیر برنامه مقادیر برگردونه در متغیر هایی که ما می خوایم یعنی این که برای اسکریپت بتونیم متغیر داخلی تعریف کنیم تا بشه از از یه اسکریپت چند جا استفاده کرد.
ممنون.
در این صورت باید اسکریپت ها را به صورت Function ( فانکشن ) یا پروسیجر تعریف کرد که دردسر هم زیاد نداشته باشه .دومین سوالم هم اینه که چه جوری به اسکریپت متغیر ارسال کنیم و بعد از محاسبه داخلی, زیر برنامه مقادیر برگردونه در متغیر هایی که ما می خوایم یعنی این که برای اسکریپت بتونیم متغیر داخلی تعریف کنیم تا بشه از از یه اسکریپت چند جا استفاده کرد.
سوال اولتون هم متوجه نشدم .
سلام دستت درد نکنه
می شه یه مثال بزنی دوست عزیزدر این صورت باید اسکریپت ها را به صورت Function ( فانکشن ) یا پروسیجر تعریف کرد که دردسر هم زیاد نداشته باشه .
منظورم اینه که اگر ما یک اسکریپت با متغیر داخلی تعریف کردیم حالا الان دو قسمت مختلف برنامه دارن همزمان از این اسکریپ استفاده می کنن و به متغیر های داخلی این زیربرنامه مقدار می دن خوب حالا می خوام بدونم تداخل اطلاعات پیش می اد یعنی مشکلی نداره یک زیربرنامه در ان واحد در دو قسمت استفاده بشه.سوال اولتون هم متوجه نشدم .
اقا من این برنامه ی گیم مکرو رو دانلود کردم اصلا نخوندش
معلوم نبود چی بود دانلود کردی
کی لینکشو داره/؟ بذاره مممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)