دقیقا!!!خوب منظور من هم همینه....
میگم گیم پلی خوب بود و نیازی به تغییر نداره...حالا اگه خواستن چیزی اضافه کنن عیبی نداره
فقط خرابش نکنن
من دیونه مکس پین هستم وای هرماه حداقل 2 باری برای تنوع تمومش میکنم!
دقیقا!!!خوب منظور من هم همینه....
میگم گیم پلی خوب بود و نیازی به تغییر نداره...حالا اگه خواستن چیزی اضافه کنن عیبی نداره
فقط خرابش نکنن
من دیونه مکس پین هستم وای هرماه حداقل 2 باری برای تنوع تمومش میکنم!
اگه قرار بود دومی نسبت به اولی پیشرفت نداشته باشه که دیگه پس چرا اصلا ساختنش
شاید دلیل این حرف شما این باه که نسخه ی 1 رو با فاصله ی کمی از 2 بازی کرده باشید بخاطر همین 2 رو بهتر میدونید وگرنه من هیچ جایی ندیدم بگن شماره ی 2 بهتر از یکه
یعنی اینکه سیستم مورد نیاز بازی معلوم نشده.
هنوز تریلر از محیط بازی نیموده چه برسه به سیستم مورد نیازش.
موفق باشید.![]()
من که هر دو نسخه رو بازی کردماگه قرار بود دومی نسبت به اولی پیشرفت نداشته باشه که دیگه پس چرا اصلا ساختنش
شاید دلیل این حرف شما این باه که نسخه ی 1 رو با فاصله ی کمی از 2 بازی کرده باشید بخاطر همین 2 رو بهتر میدونید وگرنه من هیچ جایی ندیدم بگن شماره ی 2 بهتر از یکه
ولی به نظر من نسخه 2 بهتر از نسخه اول بود
از همه لحاظ منظورم بود....نه فقط گرافیک
شماره 2 از همه لحاظ بهتر از یک بود به غیر از داستانش(البته نظر شخصیه منه)
یسری عکس از Max Payne (عکسهای اسکن شده از مجله GameInformer) منتشر شده همچنین این موارد هم اعلام شده:
- بازی 12 سال بعد از نسخه دوم اتفاق میفته.
- سیستم پوشش (Cover) در بازی وجود داره.
- گفتن از نظر گرافیکی نزدیک به Uncharted 2 هست! (راست و دروغش پای خودشون) اینم بخاطر موتور قوی Rage مربوط به Rockstar دونستن و بازی دارای محیط قابل از بین رفتنه، همچنین Multiplayer هم به بازی اضافه شده.
- بازی هم در سئوپائلو برزیل اتفاق میفته.
- بازی هم زمستون برای Xbox360 و PS3 عرضه میشه و چیزی در مورد PC گفته نشده.
احتمالاً در روزهای آینده عکسهای بزرگتر هم مییاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milky way; 10-06-2009 at 13:43.
واقعا خدا کنه گند نزنن تو بازی ! کاور گیری اصلا جور در نمیاد با مکس پین ! فقط شانس بیاریم بازی رو Open World نکنن ! شخصیت بازی هم که خیلی قشنگ شده !
مکس پین و Open World ؟ تجربه جدیدی هست ! محیط مکس پین همیشه محدود بوده ! شاید open world جذابش کنه !
منم میگم Open World میتونه جالبش کنه ولی نباید مثل Far Cry 2 درست بشه که خیلی خسته کننده میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)